Gość Zaqair Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 (edytowane) Cholera, z opisu nie wynika czy będą to mapki do multi czy do coopa, z opisu można wyczytać, że Aftermath może być likwidowaniem fal przeciwników ala Uncharted, obym się mylił. Chyba coś jest na rzeczy bo by nie pisali o nowym trybie walki, ale jak pamiętam to w BC2 mieliśmy coś podobnego tylko tam atakowaliśmy i wspominam to bardzo dobrze Tryb byl fajny ale na 5godz.W coop ludzie graja tylko dla trophy i misji z heli,zeby jakos ogarniac heli. Chociaz i tak 95% z nie jasnych dla mnie powodow chce sie nauczyc latac w multi,zamiast na coop.Szczerze watpie w coop,raczej jakis tryb gdzie beda zadania 8vs8 i mapa bedzie sie zawalac powili,a druzyny musza walczyc miedzy soba o przetrwanie. BTW. Info dla tych co kupuja MoH warfighter,to moh bedzie korzystal z battlelog Edytowane 27 lipca 2012 przez zaq123456 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 (edytowane) ciekawy by był tryb gdzie jeden team musi sie wydostac z danego miejsca zanim sie ono zawali, a drugi probuje mu ta droge zablokować, co prawda to by przypominalo rush tylko ze zamiast obrony kolejnych baz byłby proba ucieczki , ale tak jak w rush obroncy mogli wszystkich wybić juz przy pierwszym mcomie to tutaj blokujący mogli by juz przy pierwszeym "zawaleniu" zablokowac przeciwnikow i doprowadzic do wygranej (oczywiscie uciekający powinni miec to w miare ulatwione na poczatku zeby nie bylo ze kazdy mecz konczy sie przy 1 bazie moglo by byc tak ze ucieczka oznaczałą by przejęcie jakiegos kawalka w na obszarze bezpiecznym, troche jak z przejmowanie flagi, tylko z w tym wypadku przejmowanie trwalo by o wielee dłużej, ale przyspieszało by gdyby wiele osob jednoczesnie przejmowało, a np gdyby cały team jednoczesie zdołał sie dostac do "flagi" to by w kilka sekund zdobywał przejęcie i ucieczke to w sumie oznacza spore podobienstwa do rush i cq ale byla by pewna wariacja i przystosowanie do tematyki map Edytowane 27 lipca 2012 przez Yano 1 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 Panowie wart jest tych 56zl Close Quartes czy poczekać na przecene? Zastanawiam się nad kupnem Premium lecz ostatnio BF gram od czasu do czasu(np 2-3 razy w tygodniu po parę godzinek) I nie wiem czy kupno premiuma będzie starą kasy(180zl piechota nie chodzi) Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 (edytowane) Zmieniające się w czasie rzeczywistym mapy (niczym tory w trzecim motorstormie), to by było całkiem fajne... ale zapewne nierealne. Edytowane 27 lipca 2012 przez Łebi Cytuj
dApo 313 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 Panowie wart jest tych 56zl Close Quartes czy poczekać na przecene? Zastanawiam się nad kupnem Premium lecz ostatnio BF gram od czasu do czasu(np 2-3 razy w tygodniu po parę godzinek) I nie wiem czy kupno premiuma będzie starą kasy(180zl piechota nie chodzi) jak masz cod'a to nie kupuj cqc bo to gorsza wersja coda Cytuj
tommi 345 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 (edytowane) Cos jest nie tak z ta gra... Niektorzy w niej maja jakis (pipi)y handicap- nie wiem, z czego to wynika, mega niska rozdzialka czy mega szybki internet, ale na pewno nie zaden mega skill. Gralismy wczoraj z jakas setka i pare razy taka sytuacja: ja klecze/stoje/ide z podniesionym PDW (P-90), kolo biegnie sprintem z LMG (M249), ja pierwszy otwieram do niego ogien, on podnosi giwere, strzela, ja gine WTF?!?!?! Jak ja biegne sprintem z LMG, to przesuwaja sie lodowce, a ja gine piec razy zanim ja podniose i strzele! Edytowane 29 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 szkoda że dice nie zrobi żadnych mapek na Ukrainie, Ak-74+ps0-01+tłumik bardzo kojarzą mi się z klimatami ze stalkera jak gram na mapie kanały hehe Cytuj
dApo 313 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 (edytowane) mam podobne odczucia jak ty... wielokrotnie tak padałem i nie mam pojęcia czym to jest spowodowane... ja celuje on mi wybiega przed ryjem i umieram, standardowy scenariusz. A o nożach to już pisałem że mi nie wchodzą ale we mnie wchodzą nawet te od przodu, a to akurat może być spowodowane lag compresion Edytowane 29 lipca 2012 przez dApo Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 (edytowane) Miałem podobnie jak chciałem dołączyć do serwera na którym grałeś wczoraj, ale wyszedłeś, dostawałem tam solidny wpiernik, może przez to, że robię beretki ze snajperki i jest to dla mnie bolesne, a może przez to, że serwer był w Stanach i ping był 4/5. Edytowane 29 lipca 2012 przez Pryxfus Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 (edytowane) Miałem podobnie jak chciałem dołączyć do serwera na którym grałeś wczoraj, ale wyszedłeś, dostawałem tam solidny wpiernik, może przez to, że robię beretki ze snajperki i jest to dla mnie bolesne, a może przez to, że serwer był w Stanach i ping był 4/5. To drugie.ile razy gram na serwerach w usa to mam jakies dziwne akcje.to samo jest z goscmi z ksa/uae. Edytowane 29 lipca 2012 przez zaq123456 1 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 (edytowane) wygraliśmy w sparingowym meczu z jedną z silniejszych ekip w BF3 w turnieju eu nations cup http://battlelog.bat...55241350635835/, reprezentacją Niemiec 4:0, mapy to operation metro i cospian border, musze przyznać że na metro w 2 rundzie ich nieźle zniszczyliśmy Edytowane 29 lipca 2012 przez mersi Cytuj
dApo 313 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 Chciałbym przypomnieć że już w sierpniu jest pierwszy premium event i bonus content drop. Jestem ciekaw co to takiego będzie, wiąże duże nadzieje z tym eventem że to nie będzie jakieś badziewie (typu gra z devami) i bez "teamu" da rade wziąć w tym udział i powalczyć o "jakieś" nagrody. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 czyli jak nie mam premiuma to nie będę mógł wziąć udziału w tym evencie? Cytuj
dApo 313 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 czyli jak nie mam premiuma to nie będę mógł wziąć udziału w tym evencie? niestety nie Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 (edytowane) no kurde kupiłbym tego premiuma gdyby był o 20-30 tańszy a to z tego powodu że Back to Karkand mam(edycja limitowana) więc wychodzilo by na to że kupilbym rzecz która mam. może będzie promocja/przecena BF Premium Edytowane 30 lipca 2012 przez LionelPL Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 no ale i i tak w cene premium wchodza conajmniej 4 dodatki , kazdy po 50 zł wiec juz samo to = 200zł, a w premium masz jeszcze kilka innych rzeczy i płacisz poniże 200 wiec jesli zamierzasz i tak kupic wszystkie dlc to sie oplaca. ja mam przerwe od BF ale jak do niego wroce to chce kupic premium bo taniej wyjdzie niz kupowanie dodatkow osobno Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 Mam nadzieje ze content drop to beta moh warfighter. Cytuj
Gość Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 Mam nadzieje ze content drop to beta moh warfighter. O to by było coś, bo niezbyt jestem do premiuma przekonany, BF3 to nie BC2, a dodatki z premium to nie vietnam i te 179zł wolałbym na MoHa przeznaczyc jeśli wypali. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 (edytowane) @Lorack - no ale w cenie premiuma masz 20 map, wiec bym tak na Twoim miejscu nie marudził ;] Samo Close Quarters dla mnie uratowało wizerunek tej części - zamieniło biedne mapy zrobione przez retardów (caspian, firestorm) na swietne male mapki które idealnie nadają się na konsole. są nieco mniej battlefieldowe, ale i tak lepsze to niż te badziewne kaspiany i firestormy ;] Edytowane 1 sierpnia 2012 przez Dark Serge Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Jak piszesz Bf to głównie duże mapy,Dice tymi małymi mapami chcą by Bf3 był hybrydą normalnego Bf-a i COD.Nie wiem czy to dobry kierunek. Cytuj
Gość Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 @Lorack - no ale w cenie premiuma masz 20 map, wiec bym tak na Twoim miejscu nie marudził ;] Samo Close Quarters dla mnie uratowało wizerunek tej części - zamieniło biedne mapy zrobione przez retardów (caspian, firestorm) na swietne male mapki które idealnie nadają się na konsole. są nieco mniej battlefieldowe, ale i tak lepsze to niż te badziewne kaspiany i firestormy ;] Mogli tam dać nawet pińcet map a i tak mnie to nie skusi bo ten BF sam w sobie szału nie robi. W rush nie gram bo chcę postrzelać, a nie pobiegać, w conquest te geściejsze jak metro sekwana i bazar mi nie podchodza, zostają właśnie te małe mapki TDM, z tym, że ile można grać w CoDa w BFie ;p starczą mi kanały do tego typu szybkiej rozpierduchy. Nudzi mi się powoli ta część także mojej kasy za premium nie zobaczą. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 co płaczecie nad tym premium 4.000 msp posztuje 135zł a nie 200 ;/ Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Jutro chłopaki z Dice będą grać live w nowy dodatek niestety jeszcze nie dostałem odpowiedzi czy zobaczymy tylko wersję na PC Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi