CrazyDaro 6 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 hej walnąłem nowy montaż obczajcie inne filmy. 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 (edytowane) Lista potencjalnych zmian w nadchodzacym/ch patchu/ach battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348063728009/ Edytowane 8 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Mogłeś dodać Daro że w większości grasz na "noobskim" HC 2 genialne utwory z "Welcome to Earth" i "Monster,Bodybulding Motivation". Cytuj
CrazyDaro 6 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Są dwie strony medalu bo na HC bardzo łatwo zginąć co czyni nagranie jakiejś fajniejszej akcji trudniejszym (rozkręcasz się i nagle ktoś robi ci team kill) z drugiej strony jak wchodzę na normal to poprostu będąc przyzwyczajonym do HC cholernie trudno mnie zabić przy mojej ruchliwości. Nie lubię też dużych map na normalu bo jazda czołgiem jest czasami niemożliwa, na HC pilot samolotu musi sam cię wypatrzeć. Podsumowując na normalu zdarzają się tak tragiczni poziomem gracze że szok na HC dlatego że cię nie widać wyczula przeciwników na flankowanie i zachodzenie z tyłu. Pozdro Litwin Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2012 wpis na oficjalnym profilu Battlefield na Fejsie: Help Battlefield 3 conquer Europe! Best European Action Game Best European Console Game Best European Game Best European Multiplayer Game Best European Sound hehehehehehehehe: Best European Sound. BUAHAHAHA SOUND. Dobre. Choć w sumie jak jest to jest fajny 3 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 CrazyDaro czym to nagrywales ? bo jakosc jest tragiczna Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Best European Sound. BUAHAHAHA SOUND. Dobre. Choć w sumie jak jest to jest fajny hej bez przesady dzwięk jest mega, i potęguje bardzo klimat a to że czasami pada... CrazyDaro czym to nagrywales ? bo jakosc jest tragiczna pewnie betoniarką 2 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 (edytowane) Best European Sound. BUAHAHAHA SOUND. Dobre. Choć w sumie jak jest to jest fajny hej bez przesady dzwięk jest mega, i potęguje bardzo klimat a to że czasami pada... Czasem to ja spotkam kogos kto nie wyskakuje z jet. Dzwiek zdycha caly czas(jedyna mapy bez problemow to metro i z cqc) Edytowane 8 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Z niskimi levelami, ale co tam - http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/59018807/4/228767929/ Cytuj
CrazyDaro 6 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 CrazyDaro czym to nagrywales ? bo jakosc jest tragiczna bez przesady z tą jakością, ostrość jest i wyraźnie widać napisy, mam to samo urządzonko co kozbinio i to jest max co można wycisnąć do 600PLN nie nastawiam się na zyski więc nie robię tego profesjonalnie. Poprostu mam z tego fun musiałem zdrowo pokombinować i nauczyć się obsługi paru programów. Jeśli ktoś będzie chciał się w to pobawić, służę radą. Pozdro Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Też nie kapuję o co wam chodzi z tą jakością... jak dla mnie jest ok Cytuj
Gość szpic Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Też nie kapuję o co wam chodzi z tą jakością... jak dla mnie jest ok moze to przez to ze nie gralem dawno na ps3 to tekstury itp rzuciło sie w oczy Cytuj
CrazyDaro 6 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 tyle że to nie jest normalna grafa PS3 bo nagrywa przez komponent a ceny nagrywarek HDMI->HDMI są kosmiczne i zaczynają się od 300-400$ Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 A miała być możliwość nagrywania na PS3 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 tyle że to nie jest normalna grafa PS3 bo nagrywa przez komponent a ceny nagrywarek HDMI->HDMI są kosmiczne i zaczynają się od 300-400$ szczegolnie ze przez hdmi to sie tylko da na xbox Cytuj
dApo 313 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 kupiłem Kontrolfreek (http://www.kontrolfreek.com/FPS/KontrolFreek-FPS-Freek.asp) no i powiem wam pierwsze wrażenie super kciuki się aż tak nie ślizgają po analogach. wielkość na zdjęciach mnie trochę przerażała ale gdy zobaczyłem je na żywo i umocowałem na padzie to wcale tak nie jest, nie czuje żadnego dyskomfortu po 2h grania. po paru minutach gry musiałem zwiększyć poziom czułości o około 5 lub więcej bo było za wolno. co jeszcze się rzuca w oczy to, to że ma się naprawdę większą kontrole nad celownikiem... polecam Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 (edytowane) Swietny wywiad z Roland Smedberg ktory pracuje w Dice jako Senior Video Director. http://www.youtube.com/watch?v=ZG7dyHNVfwE&feature=youtube_gdata_player Edytowane 9 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 (edytowane) kupiłem Kontrolfreek (http://www.kontrolfr...k-FPS-Freek.asp) no i powiem wam pierwsze wrażenie super kciuki się aż tak nie ślizgają po analogach. wielkość na zdjęciach mnie trochę przerażała ale gdy zobaczyłem je na żywo i umocowałem na padzie to wcale tak nie jest, nie czuje żadnego dyskomfortu po 2h grania. po paru minutach gry musiałem zwiększyć poziom czułości o około 5 lub więcej bo było za wolno. co jeszcze się rzuca w oczy to, to że ma się naprawdę większą kontrole nad celownikiem... polecam Poczytałem i się zdecydowałem. Przesyłka z US 10 dolców co podwaja koszty 1 sztuki, ktoś chętny na zakup grupowy by zaoszczędzić na wysyłce? Mogę ogarnąć zamówienie. Edytowane 9 sierpnia 2012 przez Łebi Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 A co klanówki chcesz grać? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Dzisiejszy update battelog dal nam naprawde fajna opcje. Mozemy zmieniac ustawienia wyposazenia na battlelog.(Dla broni i pojazdow)podobno na chwile obecna sie jeszcze nie zapisuje .Rowniez w zakladce pojazdy mozna zobaczyc co mozemy odblokowac dla danego pojazdu. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 kupiłem Kontrolfreek (http://www.kontrolfr...k-FPS-Freek.asp) no i powiem wam pierwsze wrażenie super kciuki się aż tak nie ślizgają po analogach. wielkość na zdjęciach mnie trochę przerażała ale gdy zobaczyłem je na żywo i umocowałem na padzie to wcale tak nie jest, nie czuje żadnego dyskomfortu po 2h grania. po paru minutach gry musiałem zwiększyć poziom czułości o około 5 lub więcej bo było za wolno. co jeszcze się rzuca w oczy to, to że ma się naprawdę większą kontrole nad celownikiem... polecam Poczytałem i się zdecydowałem. Przesyłka z US 10 dolców co podwaja koszty 1 sztuki, ktoś chętny na zakup grupowy by zaoszczędzić na wysyłce? Mogę ogarnąć zamówienie. Chętnie wypróbuje. Ogarniaj temat. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Z Amazon.co.uk wyjdzie taniej i szybciej Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 (edytowane) Obczaję amazona, dzięki. Jakbym chciał w klanie na poważnie grać to bym fraga shark kupił hehe (Zaq wrzucił jakiś czas temu fajny filmik z testem) Te kilka % więcej wychyłu faktycznie może uprzyjemnić życie, jestem w stanie 35 zł plus przesyłka na sprawdzenie tego plastiku poświęcić. 1 Łebi 1szt 2 Gęsior 1szt Ps. Amazon droższy, przelicznik 1usd-1gbp zabija opłacalność a do tego wysokie koszty przesyłki do polski. Edytowane 9 sierpnia 2012 przez Łebi Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 (edytowane) Ile ta wysylka? Bo ze oficjalnej wychodzi 65zl(+oplatny bankowe lub kurs $ na paypal ktory jest slaby.) miech czekania a z amazon?nie dziel 10$ na 2 bo i tak ktos bedzie musial zaplacic 12zl za przesyle w Polsce. Zakladam ze zamowi wasza 2. To 10$+5$=15$=50zl+5zl(oplaty bankowe)+6(wysylka na terenie PL)=61zl skad masz to 35zl? Edytowane 9 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 (edytowane) Ile? 12? Chyba za kuriera... Ta pierdółka w polecony za 2,50 wejdzie przecież w polsce. Jaki kurs w paypal? Normalny bankowy z mojego banku wynosi 3,30 zł za dolara i bez jakiś dodatkowych opłat, przelew to przelew, 50gr za sztukę. A tabele amazona do polski masz tu http://www.amazon.co...706100&pop-up=1 Wyjeżdżam teraz na urlop więc czekania de facto miałbym max 2 tyg po powrocie (jeśli zamówię w ten weekend hehe). Zresztą do oddychania mi to nie potrzebne więc, mnie osobiście, te 3-4 tyg z US nie przerażają. Edytowane 9 sierpnia 2012 przez Łebi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi