Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

przelew to przelew, 50gr za sztukę....A tabele amazona do polski masz tu http://www.amazon.co...706100&pop-up=1

Fajny masz bank ;). U mnie biora jakies rozne oplaty(przelew w innej walucie i za granice)wychodzi gdzies +7% dodatkowo do kwoty zakupu.Ta tabela jest z dupy,za wysylke tych nakladek zaplacisz 4.02 gbp.

Dice szuka kogos,do robienia czegos na nextgen.Miejmy nadzieje ze do bf4 na ps4 i xbox 3 a nie wii u :P

http://dice.se/jobs/senior-software-engineer-next-gen/

Edit3:

Zmiana wyposazenia dziala juz i sie zapisuje.

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano (edytowane)

Obczaję amazona, dzięki.

Jakbym chciał w klanie na poważnie grać to bym fraga shark kupił hehe (Zaq wrzucił jakiś czas temu fajny filmik z testem)

Te kilka % więcej wychyłu faktycznie może uprzyjemnić życie, jestem w stanie 35 zł plus przesyłka na sprawdzenie tego plastiku poświęcić.

1 Łebi 1szt

2 Gęsior 1szt

Ps. Amazon droższy, przelicznik 1usd-1gbp zabija opłacalność a do tego wysokie koszty przesyłki do polski.

od 25 funtów masz wysyłkę gratis.... tylko nie wiem do końca czy do polski

Edytowane przez dApo
Gość Zaqair
Opublikowano

Wysylka za darmo jest na terenie calego eu,ale towar musi sprzedawac amazon.A w przypadku tych nakladek tak nie jest

Opublikowano

Czekam do jutra rana i kupuję. Koszt wysyłki dla 3 szt. to 11.42 $. Doliczając 2,5 zł za polecony do Was na terenie polski wychodzi całkowity koszt przesyłki 14 zł za sztukę a koszt samego sprzętu 33 zł. Jak już kliknę prześlę numerek konta na PM.

Opublikowano

Niech mi to ktos wytlumaczy. Strzelam sg553/mtar-21 celnosc w meczu 11%-20%. Biore shotgun celnosc 50%-60%. Shotgun przeciez strzela z jednej kulki a w nich jest kilka mniejszych wiec toretycznie,celnosc powinna byc mniejsze shotgun'em. Przyklad shotgun http://battlelog.bat...23/4/218807234/ http://battlelog.bat...51/4/218807234/

zaqu jak mam rekord 110% celność w meczu, a to oznacza, że jednym strzałem zabijałem 1,1 osoby... w BFie jeden strzał shotem liczony jest jako jeden strzał a nie małe kulki. bez przesady :)

Opublikowano

Niech mi to ktos wytlumaczy. Strzelam sg553/mtar-21 celnosc w meczu 11%-20%. Biore shotgun celnosc 50%-60%. Shotgun przeciez strzela z jednej kulki a w nich jest kilka mniejszych wiec toretycznie,celnosc powinna byc mniejsze shotgun'em. Przyklad shotgun http://battlelog.bat...23/4/218807234/ http://battlelog.bat...51/4/218807234/

zaqu jak mam rekord 110% celność w meczu, a to oznacza, że jednym strzałem zabijałem 1,1 osoby... w BFie jeden strzał shotem liczony jest jako jeden strzał a nie małe kulki. bez przesady :)

w bc2 liczylo jako kulk(shotgun). Jeden strzal to bylo chyba 12 malych kulek.
Opublikowano

to obczajcie to

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/YanoPL/iteminfo/spas-12/252149083/ps3/

co prawda zabilem nim tylko 2 osoby w trybie gun master ale jak widac celnosc mam 155%

tez mnie zastanawia jak oni to liczą

wydaje mi sie że to może być kwesta tego że liczą ilość trafionych pocisków i dzielą przez ilość strzałów , np 10 trafionych na 100 strzałów = 10%

i być moze w shotgunach serio liczą sie małe kulki , wiec przy jednym strzale można trafic wieloma kulkami i uzyskac np 8 trafień na jeden strzał (gdzie innych broniach jest max 1 trafienie na 1 strzał)

Opublikowano (edytowane)

Poczytałem i się zdecydowałem. Przesyłka z US 10 dolców co podwaja koszty 1 sztuki, ktoś chętny na zakup grupowy by zaoszczędzić na wysyłce? Mogę ogarnąć zamówienie.

Ooo, interesujace- tez sie zaopatrze, jezeli wysylka do mnie nie sprawi Ci problemu (dalbys tylko znac, ile za nia), Lebi (i jezeli nie pusciles jeszcze zamowienia :confused:).

Nie zabijales, a trafiales. Mozesz trafic i 3 osoby naraz, a nie zabic zadnej.

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

Poczytałem i się zdecydowałem. Przesyłka z US 10 dolców co podwaja koszty 1 sztuki, ktoś chętny na zakup grupowy by zaoszczędzić na wysyłce? Mogę ogarnąć zamówienie.

Ooo, interesujace- tez sie zaopatrze, jezeli wysylka do mnie nie sprawi Ci problemu (dalbys tylko znac, ile za nia), Lebi (i jezeli nie pusciles jeszcze zamowienia :confused:).

Tommi sprawdz amazon.co.uk bo gbp do chf dobrze stoi na korzysc tego 2.wiec moze ci wyjsc szybciej i taniej

Opublikowano

hej jest jakas lista w ktorych broniach tłumik dziala poprawnie po patchu? *(tzn ukrywa na mapie)

ew w ktorych tłumik w ogole ma sens? nie moge tego znalesc, ale podobno po patchu tłumiki daja mocnego kopa i utrudniaja celowanie

Opublikowano

Wiem ze bylo 100 razy ale 1:24 do 1:29 zobaczcie bron.Czyzby to bylo w content drop? youtu.be/gsk6LIIVAi8?t=1m24s

Opublikowano

Wiem ze bylo 100 razy ale 1:24 do 1:29 zobaczcie bron.Czyzby to bylo w content drop? youtu.be/gsk6LIIVAi8?t=1m24s

ja tam widze tylko smaw i m39 emr

a to juz jest w grze.

• Plusik 1
Opublikowano

Ok, 4 sztuki kontrol freaka zamówione. Czas oczekiwania ok 3-4 tygodnie. Dokładne koszta podam jak sprzęt już do mnie dojdzie (wysylka do PL 4szt 14,90$).

Tymczasem trzymajcie się wariaty, ja biorę leżak pod pachę i spadam na plażę :-)

Opublikowano

Nie zabijales, a trafiales. Mozesz trafic i 3 osoby naraz, a nie zabic zadnej.

ooo wypraszam sobie. mówią o mnie na mieście jednostrzałowiec, wojownik śmierci, postrach kulek, szotgan bijacz - trafienie w ścianę z noża zabija wszystkich za nią. więc jak trafiłem to zabiłem ich i ich rodziny do trzeciego pokolenia wstecz. no.

Opublikowano

Ok, 4 sztuki kontrol freaka zamówione. Czas oczekiwania ok 3-4 tygodnie. Dokładne koszta podam jak sprzęt już do mnie dojdzie (wysylka do PL 4szt 14,90$).

Tymczasem trzymajcie się wariaty, ja biorę leżak pod pachę i spadam na plażę :-)

TO chyba nie na Polskiej plaży bo na niej co najwyżej jaja sobie możesz odmrozić ;)

Opublikowano

ja tam widze tylko smaw i m39 emr

a to juz jest w grze.

inzynier z m39 emr? To wyglada jak m14 z bc2