Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

Featured Replies

Opublikowano

foto nowego czołgu w nadchodzącym DLC

http://img.ly/lVqE

wyglada ze bez 4 rpg w dupe sie nie obejdzie
  • Odpowiedzi 7 tys.
  • Wyświetleń 511,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• yyyy jak ktoś chce boost do 45 lvlu to na gg 9206262 moge podac detale zrobimy to ;]

• Zaprawdę powiadam Ci, porzuć ten badziewny tryb, patrząc na ten wątek, jest on źródłem największego zła jakie zstąpiło na Battlefielda 3 ;]

Opublikowano

Ok, 4 sztuki kontrol freaka zamówione. Czas oczekiwania ok 3-4 tygodnie. Dokładne koszta podam jak sprzęt już do mnie dojdzie (wysylka do PL 4szt 14,90$).

Tymczasem trzymajcie się wariaty, ja biorę leżak pod pachę i spadam na plażę :-)

TO chyba nie na Polskiej plaży bo na niej co najwyżej jaja sobie możesz odmrozić ;)

W Gdyni jest ciepło :P

Opublikowano

Wiem ze bylo 100 razy ale 1:24 do 1:29 zobaczcie bron.Czyzby to bylo w content drop? youtu.be/gsk6LIIVAi8?t=1m24s

ja tam widze tylko smaw i m39 emr

a to juz jest w grze.

inzynier z m39 emr? To wyglada jak m14 z bc2

to prawda, widać też ze nie strzela serią tylko tak jak m14

jesli rzeczywiscie to dostaniemy to ciekawe czy bedzie dla inżyniera czy dla wszystkich tak jak w bc2

to chyba by byla pierwsza niby-snajperka dla wszystkich, bo as val ma w sumie slaby zasieg

Opublikowano

w spisie rzeczy do armored kill nie ma nowych broni, są dopiero w późniejszych dlc, czy pokazywali by taką bron juz w armored kill?

a w koncu ten bonus content musi jakis byc, i to ma byc chyba coś co nie bedzie dostepne w osobnym DLC dla wszystkich, tylko specyficznie dla premiumowców

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Witam! Panowie czy u was na PS3 po spawnie również wczytują wam się tekstury? Gram na X360 i jestem ciekawy jak to wygląda na PlayStation.

Opublikowano

@up

też się zdarza ;/

Zartowniś :sleep: Występuje zawsze, w 100% ilości spawnów. Takie i inne przypadłości pojawiały się tez na starym ultra-hiper silniku Frostbite 1.0.

Napisali od nowa chyba tylko akapity z działu tekstur :sleep:

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Nie, nie wystepuje to zawsze.

Dzisiaj nowy trailer Armored Kill i cos z Aftermath ma tez byc :)

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Ciekawe czy niemieckiego Leoparda wrzuca w Armored Kill- w jakims programie na Discovery robili ranking czolgow i zajal pierwsze miejsce przed Abramsem.

Opublikowano

Ciekawe czy niemieckiego Leoparda wrzuca w Armored Kill- w jakims programie na Discovery robili ranking czolgow i zajal pierwsze miejsce przed Abramsem.

watpliwe.

Usa nie maja na wyposazeniu Leoparda.

To nadal jest konflikt USA - Rosja

Opublikowano

Racja zresztą tu nie ma to znaczenia. Przecież nie będziesz krzyczał do słuchawki że zniszczono mi czołg bo nie mam leonarda ;)

Opublikowano

Racja zresztą tu nie ma to znaczenia. Przecież nie będziesz krzyczał do słuchawki że zniszczono mi czołg bo nie mam leonarda ;)

wolalbym merkawe :P

przy zniszczeniu jej mam wieksze szanse na przezycie

Opublikowano

watpliwe.

Moze sie myle, ale o FAMAS-ie, F2000 i paru innych giwerach tez nie slyszalem, zeby byly na wyposazeniu armii hamburgerow ani ruskich.

Opublikowano

watpliwe.

Moze sie myle, ale o FAMAS-ie, F2000 i paru innych giwerach tez nie slyszalem, zeby byly na wyposazeniu armii hamburgerow ani ruskich.

F2000 to Belgia,Indie itd. I nasz Polski GROM :)Famas glownie Francuska Armia

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

coś malo wczoraj pokazali, maly trailerek

cos jeszcze bedzie?

znalazlem jeszcze jakiegos screena, w sumie ciekawi mnie jak wiele problemu by im sprawilo zrobienie losowej pory dnia na mapach, tzn dzien/noc, mysle ze gdyby poprostu narzucili jakis filtr przyciekmniajacy, nałożyli inna texture na niebo to juz by kazda mapka mogla byc nocna , zawsze jakies urozmaicenie

brakuje mi też całkowitej ciemnicy na jakiejś mapie, zeby byly realnie potrzebne latarki albo celowniki termiczne

Battlefield-3-Armored-Kill-Death-Valley-1.jpg

Opublikowano

coś malo wczoraj pokazali, maly trailerek

cos jeszcze bedzie?

Q&A 17 sierpnia.

Opublikowano

Co do tej nocy, to macie przeciez Teheran i Demawend w tunelu, gdzie jest ciemno jak w (pipi)e, wiec nawet jak cos jeszcze wrzuca, to zadnego przelomu, nowej jakosci, doznan itd. raczej nie bedzie.

Opublikowano

teheran to nie to samo.... niby jest ciemno ale jakoś nie jest ....

Opublikowano

wolalbym merkawe :P

Dokładnie (tzn nie, że wolałbym, bo BF3 mam już za sobą ;)) z tego co słyszałem to merkawa mk4 uważana jest za debeściaka wśród czołgów.

Opublikowano

giwery są z calego swiata

ale pojazdy, samoloty, heli

sa konkretnie tylko z tych 2 stron konfilktu

Opublikowano

Gameplay z nocnej mapki nagrany kamerką. Jakoś nie przekonuje mnie taka noc. Wygląda jak mapa dzienna z nałożonym niebieskim filtrem, nawet w 1:56 widać promień słońca oślepiający żołnierza LOL.

Opublikowano

tym niebieskim to sie nie przejmujcie, to wina kamery i zle dobranego balansu bieli

a czy to tylko filtr? pewnie tak, chociaz watpie zeby bylo tam oslepiajace słonce ;p

zauważcie też ze wiekszosc rzeczy jest prześwietlona , wiec ani na niebieskosc ani na swiatla nie zwracal bym aż takiej uwagi