waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 16 sierpnia 2012 (edytowane) wygląda to trochę jakby to było kręcone kamerą która źle odwzorowuje biel. choć ten księżyc to taki faktycznie słoneczny trochę @mersi - i jeszcze go podjudzają do 500. Pytanie kiedy straci statystyki. zaraportujmy go dla jaj Edytowane 16 sierpnia 2012 przez waldusthecyc Cytuj
Gość szpic Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 http://battlelog.bat...how/60021905/4/ zobaczcie co odwalił na metro zmiana druzyn, po obydwu stronach lemingi i lecim! 1 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 (edytowane) dla takich jaj dużo graczy dostało reseta bo dobrze grali lol Edytowane 16 sierpnia 2012 przez mersi Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Jadą gościowi, że cheatuje, a sam byłem świadkiem jak kabotyn nabił na metrze ponad 200 killi. Ze zmienianiem stron i "odpowiednim" przeciwnikiem da się to zrobić. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 @Pryx, ale Kabotyn to przeciez tez stary cheater- kazdy to wie strzela zza rogu, teleportuje sie albo slizga zamiast biegac, zgarniajac serie w plecy odwraca sie i zabija napastnika pierwszy etc.- mozna by tak godzinami wymieniac :rofl2: Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 no i skacze cały czas jak by sie nawciągał gumijagód Cytuj
dApo 313 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 (edytowane) tym niebieskim to sie nie przejmujcie, to wina kamery i zle dobranego balansu bieli a czy to tylko filtr? pewnie tak, chociaz watpie zeby bylo tam oslepiajace słonce ;p zauważcie też ze wiekszosc rzeczy jest prześwietlona , wiec ani na niebieskosc ani na swiatla nie zwracal bym aż takiej uwagi ja mam wrażenie że cała gra jest na niebieskim filtrze tak jak np. film matrix na zielonym Edytowane 16 sierpnia 2012 przez dApo Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 no niebieski sie przewija tu i tam, ale akurat ten filmik to poprostu zwalony balans bieli , sama gra nie bedzie taka niebieska (chociaz na screenach widać ze jest w nocy niebieskawa poświata) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Ok Panowie gracze Premium Armored Kill dostajemy 4 września Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 sierpnia 2012 Ok Panowie gracze Premium Armored Kill dostajemy 4 września będę na urlopie Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Na PSN jest fajna promocja na BF3 za 99zł. Jak wezme z kumplem na dwoch to bedziemy mogli grac razem online czy nie bardzo? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Kozbionio ty to chyba już nie wiesz co to BF3 bo nie pamiętam kiedy grałeś Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 sierpnia 2012 Kozbionio ty to chyba już nie wiesz co to BF3 bo nie pamiętam kiedy grałeś spokojnie pamiętam. daję Wam trochę pograć bo inaczej znowu będziecie jęczeć że samolotem Wam wszystkie kille zabieram. A tak serio to czekam na dodatki, w między czasie męczę inne tytuły, bo przez ponad pół roku tylko BF był. Ale wrócę jak nic. Z resztą w co w multi miałbyć grać? COD? U3? Phi. W BF mamy: - duże mapy - małe mapy - obszary zamknięte - pojazdy tutaj jest wszystko. Widzę tylko jedno zagrożenie - MOH... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 MOH to bedzie taki COD na frostbite'cie swoja droga nowy COD idzie kompletnie w strone 12 latków, teraz celowniki same zaznaczają wroga na czerwno lol roboty ktore same sieją masakre, a dodatkowo mozna nimi sterowac zeby siać jeszcze wieksza z ukrycia? wtf 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 (edytowane) MOH to bedzie taki COD na frostbite'cie swoja droga nowy COD idzie kompletnie w strone 12 latków, teraz celowniki same zaznaczają wroga na czerwno lol roboty ktore same sieją masakre, a dodatkowo mozna nimi sterowac zeby siać jeszcze wieksza z ukrycia? wtf Widac,co wiesz o moh.A czerwono to w moh jest,wiec moze skoncz juz te swoje pieprzenie od rzeczy ok?Roboty juz byly wiec to nic nowego. Edytowane 17 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 sam mowiles że nowy moh to taki cod od dice wtf? co ty jestes taki podkuriony caly czas? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 (edytowane) sam mowiles że nowy moh to taki cod od dice wtf? co ty jestes taki podkuriony caly czas? Dice?! 1 to byl Cod od Dice. A MoH:W zobaczymy ma byc nacisk na team play miedzy 2 osobami.Pewne jest ze beda jakies kill streak ale to bylo w moh 1 i mapy beda jak z dtdm w bf3 lub cod Edytowane 17 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 ale ma byc tez masa gadżetów i jakichs streaków dajacych co chwile bonusy, + ludzie widoczni przez ściany Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 ale ma byc tez masa gadżetów i jakichs streaków dajacych co chwile bonusy, + ludzie widoczni przez ściany Wyjdz prosze cie. Dla twojej informacji gosc bedzied podswietlony tylko jezeli zabija twojego fire buddy. 2 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 (edytowane) wiem o tym, ale to nie zmienia faktu że bedzie widoczny zresztą ja sie nie czepiam MOHa tylko powtarzam to co sam mowiles ani mnie on ziębi ani grzeje Edytowane 17 sierpnia 2012 przez Yano Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 (edytowane) wiem o tym, ale to nie zmienia faktu że bedzie widoczny No i? Bf3 tez wymaga 0skilla. Igly,laser,heli ktory namierza sobie same rakiet laserowa. W bc 1i2 wymagal skilla.A jak juz powtarzasz to powtarzaj dobrze: bo ja powiedzialem ze ea chce zeby moh byl ich seria przypominajaca cod,ale niestety robia to samo z bf.Jak i rowniez powiedzialem,ze hezeli ktos lubi tylko piechote w bf3,a uczucie broni nie podoba sie w cod, to moh:w na 99% mu sie spodoba,bo bronie beda mialy uczucie jak z bf. Edytowane 17 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 (edytowane) wiem o tym, ale to nie zmienia faktu że bedzie widoczny Bf3 tez wymaga 0skilla. Igly,laser,heli ktory namierza sobie same rakiet laserowa. oj tam, oj tam- popatrz na to z drugiej strony: jakiego mega skilla trzeba, zeby przed tym wszystkim uciec? A serio, to tu sie z Toba nie zgodze- mi tam bogactwo sprzetu i wyposazenia w BF3 bardzo odpowiada. Prawdziwy wyscig zbrojen, jak w przyrodzie- na kazda obrone jest jakis atak, na kazdy atak jest jakas obrona, a nie tylko wzajemne bezmyslne przerzucanie sie identycznymi pociskami. Duzo taktycznych mozliwosci, duzo zabawy, bardziej skomplikowana rozgrywka- ja widze same plusy i dlatego osobiscie nie chce zadnych klimatow z II WS w BF4. Muszka, szczerbinka, dwa rpg na krzyz, do tego proste czolgi i helikoptery bez wspolczesnego wyposazenia- mi by sie to pewnie dosc szybko znudzilo... Edytowane 17 sierpnia 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 (edytowane) Tommi niby tak,ale igla w 99% nic nie zrobisz. Jak ktos gra medykiem to tylko m16a3 i aek(obie sa op). Czolg co z tego ze masz pancerz jak zabiera tyle samo zycia z pancerzem czy bez. Rozgrywka jak dla mnie skompikowana nie jest. W bc2 zeby stracic heli to trzeba bylo miec naprawde fart, bf laser+pz i po heli. Ta gra naprawde jest zle zbalansowana. javelin tez tylko cos daje jak w czolgu jest debil,z 2 tyg temu na kanalach 10min sie bronilem z kabotynem bez problemu,dopiero c4 nas zabilo. Pomysl mieli dobry gorzej z wykonaniem. Dzis 17lev mi zabral 73% zycia czolgu jednym strzalem,jakim cudem ja sie pytam? Froogfoot ktory karabinek ma mocniejsz niz rocket pods to tez jest absurd.Mapy tez nie sa fantastycznie zbalansowane Bazar/Metro /Kaspian/Kanaly strona Usa przewalone slabsza ekipa i base rape po 2 min i to taki ze z bazy nikt nie wyjdzie.Kolejny przyklad z wczoraj wake island(rush) heli przeciwnika atakuje nas(Mnie,Gesiora,Ziela i Afooe)gosc nam niszczyl czolg,tunguske i jeszcze nas zabijal. Probowalismy namierzac igla i dupa. Masakrowal nas heli i nic nie moglismy zrobisc Edytowane 17 sierpnia 2012 przez zaq123456 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Rdzenna seria EA w klimatach II WŚ jest MoH i to z nim powinni wrocic do tych lat. Zamiast miec 2 serie w dzsiejszych czasach miec 2 serie w 2och roznych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi