Gość szpic Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 (edytowane) a nie jak w bf ze zolnierz to cyborg i moze biec non stop sprintem bez przesady, wyćwiczony żołnierz nie przebiegnie kilkuset metrów? ok biegac moze, ale niech po przebiegneiciu tych metrow ma zadyszke. A nie ze stoi i mzoe celowac bez problemu. ( jak w moh, gdzie np po wstrzymaniu oddechu aby przycelowac potem celownik lata jak po(pipi)any az sie oddech unormuje) a nie ze nie ma zadnej kary za sprint. Rownie dobrze mozna by w bf zlikwidowac zwykly bieg. co do helmów to ochronie Cie przed lekkim rykoszetem itp. Strzal przez skrzynke itp Jak masz farta to dzieki helmowi po takim strzale zostanie ci np 2-5% Edytowane 18 sierpnia 2012 przez szpic Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 (edytowane) a nie jak w bf ze zolnierz to cyborg i moze biec non stop sprintem bez przesady, wyćwiczony żołnierz nie przebiegnie kilkuset metrów? ok biegac moze, ale niech po przebiegneiciu tych metrow ma zadyszke. A nie ze stoi i mzoe celowac bez problemu. ( jak w moh, gdzie np po wstrzymaniu oddechu aby przycelowac potem celownik lata jak po(pipi)any az sie oddech unormuje) a nie ze nie ma zadnej kary za sprint. Rownie dobrze mozna by w bf zlikwidowac zwykly bieg. To samo jest ze skakaniem gosc ma na oko 50kgsprzetu a skakac moze przez cala plansze. To tylko gra ale fakt jakas min problem z celowaniem przy sprincie powinien byc. A skakania moim zdaniem wogole nie powinno byc.osobiscie chcial bym zeby bf4 poszedl bardziej w realizm. Edytowane 18 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 (edytowane) full auto w bfie hah nie wiem czym ty grasz LMG? w bfie masz większe szanse zabić kogoś właśnie robiąc spray and pray niż seriami na małe i średnie dystanse z bliska to wiadomo ze w kazdy sposob sie trafi, ale juz na wiekszy dystans o wiele lepiej działają krotkie serie po 3-4 pociski , dziwie sie ze tego nie wiecie nie ze nie ma zadnej kary za sprint. jest kara, dłużej trwa przycelowanie z broni po sprinicie niż przy chodzie lub staniu w miejscu, czesto to widać gdy sie leci i wyskakuje z za rogu na kogoś kto nie biegł, zwykle ten ktory nie biegł wygrywa a co do samej kwestii biegania - w BF mapy są o wiele wieksze niż w innych grach, dlatego musieli ułatwić bieganie, juz widze jak byscie byli w(pipi)ieni gdyby na caspianie trzeba bylo co 20 metrów zatrzymywac sie u łapać oddech co lepsze? nazbyt wysportowany wojak czy wielkie wkurzenie z powodu slamazarnosci gry ? a co do skakania i pójścia w strone realizmu - no tak, w końcu w realu nikt nie potrafi skakać no a jak juz mówicie o realizmie to może jeszcze powinno byc tak że każde jedno trafienie w cokolwiek rzuca na ziemie i w najlepszym przypadku na chwile ogłusza a potem daje szanse zblurowanego bronienia sie z leżenia? strzał w noge uniemozliwe odrazu chodzenie, strzal w ręke wyklucza ją z gry i mozna co najwyzej trzymac bron jedna ręką i mieć rozrzut jak z garłacza? no i medyk ktory leczy rany 15 minu a w ogole to każdy ma tylko 1 życie i nie ma respów hm? zresztą CS tez nie jest w zaden sposob realistyczny , żadna strzelanka nie jest, bo pełny realizm oznaczałby brak grywalności Edytowane 18 sierpnia 2012 przez Yano Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 a co do skakania i pójścia w strone realizmu - no tak, w końcu w realu nikt nie potrafi skakać Daj mi znac kiedy moge zobaczyc jak skaszesz przez 30-40 min w sprzecie wazacym +50kg . Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 (edytowane) nie mów mi tu o kabotynie ;p z powodu jednego kolesia wolał bys żeby nie było w całej grze skakania? i to w dodatku wypowiadając to jednym ciagiem z "wiecej ralizmu" ? brak skakania to nie jest realizm i czy naprawde żołnierz ma na sobie ponad 50kg? tyle to mogła ważyć pełna płytowa zbroja rycerza konnego w średniowieczu, myslalaem ze technika coś sie ruszyła ale tak jak mowilem - nie ma co oczekiwać od gier pełnego realizmu bo będą niegrywalne. przykłady niegrywalnych realistycznych rozwiązan podałem powyżej Edytowane 18 sierpnia 2012 przez Yano Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 nie mów mi tu o kabotynie ;p z powodu jednego kolesia wolał bys żeby nie było w całej grze skakania? i to w dodatku wypowiadając to jednym ciagiem z "wiecej ralizmu" ? brak skakania to nie jest realizm i czy naprawde żołnierz ma na sobie ponad 50kg? tyle to mogła ważyć pełna płytowa zbroja rycerza konnego w średniowieczu, myslalaem ze technika coś sie ruszyła ale tak jak mowilem - nie ma co oczekiwać od gier pełnego realizmu bo będą niegrywalne. przykłady niegrywalnych realistycznych rozwiązan podałem powyżej Z ksiazek o seal wynika ze tyle maja srednio sprzetu.nie jednego goscia a wiekszosci ktora skacze jak powalona Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 (edytowane) czy w bf3 gramy sealami ? widac co maja na sobie - kamizelke z paroma magazynkami, 1-2 granaty, karabin i pistolet, chełm, mine/c4/spaware/apteczke, i czasami wyrzutnie rakiet ktora zapewne waży najwiecej z tego wszystkiego, ale czy to daje 50kg? pomijam MAVa bo to jest samo w sobie nieralistyczne nosić w kieszeni ponad półmetrowego robota ważacego ok 9kg (snajper nie ma nawet plecaka) Edytowane 18 sierpnia 2012 przez Yano Cytuj
Gość szpic Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 inzynier : m1911 1.1 kg m4a1 3,1 kg smaw 13.5kg 9 pocisków 9x6 kg 6 min 6x14kg wiec mam na sobie caly czas: ponad 150 kg Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 czyli masz zakaz skakania, proste Cytuj
tommi 345 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 SEALSi ok. 40 kg ekwipunku bojowego zabieraja na akcje (ale troche innego, niz tutaj np. wspomniany inzynier), a i potrafia w tym jeszcze plywac... Co do realizmu w grach, to nie warto nawet zaczynac tematu... lepiej sie spotkajmy na serwerze za chwile Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Ktoś kto nie szedł w pełnym oporządzeniu na poligon nawet nie wie jakie to męczące,a co dopiero trochę pobiegać i jeszcze celnie strzelać Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Ktoś kto nie szedł w pełnym oporządzeniu na poligon nawet nie wie jakie to męczące,a co dopiero trochę pobiegać i jeszcze celnie strzelać Oj nawet nie przypominaj - Plecak wojskowy ze wszystkim co się zmieściło - maska gazowa - cały te cholerne śmierdzący kondon przeciw gazowy -nóż -zapas magazynków - menaszka - niezbędnik - wrzynający się w mózg hełm - AK47-M kto miał pecha i miał przydział RKM I biegaj za karę z takim wyposażeniem jak z nieba leje się żar :empathy2: Cytuj
HowaitoFurasshu 0 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Na szczęście nie którzy mieli PM'y Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 (edytowane) Co jeszcze do sprintu,to nawet w cod nie mozna biegac jak powalony na sprincie caly mecz. Perk sprint w bf powinien byc tak jak w cod 2x dluzej mozesz biegac Edytowane 19 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 zobacz jakiej wielkosci sa mapy w cod a jakiej w bf naprawde chcial bys sie wlec godzine na caspianie jak ci ktos ukranie pojazd sprzed nosa? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 zobacz jakiej wielkosci sa mapy w cod a jakiej w bf naprawde chcial bys sie wlec godzine na caspianie jak ci ktos ukranie pojazd sprzed nosa? Tak. Nie chce z tej gry arcade.Nie chce skakania jak powalony. Takie rzeczy powinny ta gre odruzniac od Cod.Duze mapy i brak sprintowania,jeszcze wiekszy nacisk na granie zespolowe.Bez takich rzeczy to ta gra za kilka lat bedzie zupelnie inna(kill streak itp) i jedyne co zostanie tytul i wspomnienia.Ja osobiscie chce zeby bf'owi bylo blizej do Army niz Cod. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Kur.wa mać Zaqu ciągle narzekasz na tego BFa, ale co kur.wa wchodzę na PSN to bez przerwy w niego napier.dalasz. Ja nie wiem czego ty oczekiwałeś po tej grze. Marudziłeś tuż po premierze jaki to ten BF3 z(pipi).any, przerzuciłeś się na chwilę na CODa i znowu zacząłeś noł lajfić w Battlefielda jak to miało miejsce przy Bad Company 2. Grasz i grasz, ale jednocześnie bez przerwy narzekasz...weź się zdecyduj. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 (edytowane) Kur.wa mać Zaqu ciągle narzekasz na tego BFa, ale co kur.wa wchodzę na PSN to bez przerwy w niego napier.dalasz. Ja nie wiem czego ty oczekiwałeś po tej grze. Marudziłeś tuż po premierze jaki to ten BF3 z(pipi).any, przerzuciłeś się na chwilę na CODa i znowu zacząłeś noł lajfić w Battlefielda jak to miało miejsce przy Bad Company 2. Grasz i grasz, ale jednocześnie bez przerwy narzekasz...weź się zdecyduj. Mowie co powinno byc zmienione. Chce wiecej grania zespolowego i wiekszego realizmu. Wczoraj gralismy naprawde zespolowo i dawno sie tak nie bawilem w bf3 Edytowane 19 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
niemrawy 0 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Kurde, jak ja zazdrościłem tym co mieli PM-a. Półtorej roku biegałem z RKM, wszystkie ćwiczenia, marszobiegi, poligony, z czymś dużym, ciężkim, niewygodnym w noszeniu, porażka. A ludziki z PM mieli kabure przy pasku z takim troche większym pistolecikiem heh Chyba sobie to rekompensuje bo w grze biegam z m249, choć ciężko poza dużym magazynkiem znalezć jakieś zalety tej broni, podczas strzelania celownik w pionie lata jak szalony. I w ogóle ponarzekam sobie troche, dopiero niedawno odkryłem że podczas strzelania, jak się zmienia pozycje ze stojącej na leżącą to mój ludek na chwile przestaje strzelać. Wcześniej o ile mnie pamięć nie myli nie było tak, wiem że we wcześniejszej części nie było pozycji leżącej, ale w BC2 była na przykład. Prawie zawsze jak zaczynam strzelać to jednocześnie prawie (kluczowe słowo) wciskam L1/R1/R3 i to zawsze działało, ale teraz nie dość że środek celownika lata na wszystkie strony to jeszcze właśnie przy zmianie pozycji mój ludek w ogóle przestaje na chwile strzelać. Przez chwile pograłem w bbc2 dla przypomnienia, tam karabin maszynowy (MGcoś tam) ma minimalny odrzut, patrząć przez lunetke środek celownika (strzelając) cały czas minimalnie się odchyla i wraca na środek a nie ciągle w góre i na boki (krótkie serie), można strzelać celnie naprawde daleko, caaałkiem inaczej niż w B3, szkoda że to tak zmienili. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Kur.wa mać Zaqu ciągle narzekasz na tego BFa, ale co kur.wa wchodzę na PSN to bez przerwy w niego napier.dalasz. Ja nie wiem czego ty oczekiwałeś po tej grze. Marudziłeś tuż po premierze jaki to ten BF3 z(pipi).any, przerzuciłeś się na chwilę na CODa i znowu zacząłeś noł lajfić w Battlefielda jak to miało miejsce przy Bad Company 2. Grasz i grasz, ale jednocześnie bez przerwy narzekasz...weź się zdecyduj. Ja też dużo marudzę,ale jest to marudzenie wkur.wionego fana,który nie może się pogodzić z zaistniałą sytuacją.Gram/grałem bo ta gra ma magię w sobie,niestety mniej niż BC2,w moim przypadku jest to druga gra która zwalili a się wydawało to nie mozliwe,wcześniej poczułem się zawiedziony przy COD4 MW2,narzekając przy Bf3 mam nadzieję że nie będą podążali tą drogą by każda kolejna cześć była cieniem poprzedniej. 1 Cytuj
CrazyDaro 6 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 A oto za co ja kocham Battlefield'a wait for it...... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Nie am nic gorszego niż dostanie kosy po reanimacji Cytuj
CrazyDaro 6 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 ale powiedz mi co robił ten snajper dostał slasha na twarz a potem wbitę albo ten typ z metra support z normal 2x kosa a potem seria na ryj Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 nowy gameplay z armored kill http://videos.videogameszone.de/video/10361/Battlefield-3-Armored-Kill-brandneue-GameplaySzenen Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Fajnie to wygląda tylko znów zmorą będą snajperzy i (pipi)e soflamy . A co do sierpniowego packa dla premium to mam coraz większe obawy że sami chyba nie wiedzą co dać, bo się zagalopowali z ogłaszaniem kalendarza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi