Gość Zaqair Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 tak sobie was czytam i się zastanawiam dlaczego macie takie parcie na ten lvl to jest najgorsze s(pipi)ysyństwo w nowych fpsach. bo co Ci to daje że masz 100? NIC to nie MMO to po cholerę się spinać, chyba jedyne to że ktoś Cię będzie częściej kosił z noża i teabagował bo hohoh zabiłem 100 co za noob litwin ma,reszta tylko mu mowi ze 100 na 2x xp a 100 bez 2xp to niema znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) tak sobie was czytam i się zastanawiam dlaczego macie takie parcie na ten lvl to jest najgorsze s(pipi)ysyństwo w nowych fpsach. bo co Ci to daje że masz 100? NIC to nie MMO to po cholerę się spinać, chyba jedyne to że ktoś Cię będzie częściej kosił z noża i teabagował bo hohoh zabiłem 100 co za noob Jak to co?? A udowadnianie, kto ma wiekszego e-pindola to co? A co Tobie daje wbijanie trofeow w grach? Po cholere Ci np. te dwie platyny? Same, ot tak, w trakcie przechodzenia nie wpadly raczej... Edytowane 6 Września 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 jedną zrobił brat, a drugą zrobiłem bo była prosta ;p mam zamiar zrobić w skyrim ale jakoś nie potrafię się zmotywować i raczej nie robię... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Jeżeli się jakąś grę bardzo lubi to się platynuje(jak ja U2,BC2 i K2)można też dążyć do jak najwyższego lvl w nich,nie uważam tego za chore czy pokazywania e-penisa,na co dzień jesteśmy ciągle oceniani,w różnych sytuacjach,w grach też ma to miejsce i byłoby wszystko ok,jakby było to sprawiedliwe,a nie że rzucisz więcej srebrników to dev da się fory. Edytowane 6 Września 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) a ja spytam moze chetnego znajde, szukam kogos kto chce premiuma za pol ceny mam karte i chetne sie podziele kontem 179/2 = 89.5 z tego co wiem premium nie da sie podzielic bo tylko 1 konto moze go uzywac btw wczoraj ktoś za plus podawal że jeszcze nikomu sie nie zawiesila gra po patchu - to mi sie wlasnie zawiesila w momencie jak miał sie zacząc loading mapy tyle w tym temacie http://www.psxextrem...c/#entry2674086 Edytowane 6 Września 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Jeżeli się jakąś grę bardzo lubi powiedział człowiek który od roku bluzga na BF3 jak bezręki górnik i który powiedział że męczy sie tylko by mieć 100, i jak dobije to wywala gre przez okno (a raczej kasuje z dysku) Edytowane 6 Września 2012 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Jeżeli się jakąś grę bardzo lubi to się platynuje(jak ja U2,BC2 i K2)można też dążyć do jak najwyższego lvl w nich,nie uważam tego za chore czy pokazywania e-penisa,na co dzień jesteśmy ciągle oceniani,w różnych sytuacjach,w grach też ma to miejsce i byłoby wszystko ok,jakby było to sprawiedliwe,a nie że rzucisz więcej srebrników to dev da się fory. Jak się jakąś grę lubi to się w nią gra, platynowanie to rzecz drugorzędną. Wbicie ostatniego levela to tylko kwestia czasu, ile oszczędzili go Ci którzy grali w czasie double XP weekendów 20, 50, 100 godzin? Sam z tego skorzystałeś. Sam nie robiłem generała w BC2, ugrałem w niej 340 godzin i potrzebowałbym jeszcze ze 150 żeby go mieć, a czasu już nie starczyło przed premierą BF3. Jakbym nie miał za(pipi)istej ekipy do grania (nie mam na myśli żadnego klanowego grania) to nie ma bata, żeby gra przytrzymała mnie na tyle czasu co dwie ostatnie odsłony Battlefielda. EDIT [troll mode on] Litwin, może nie masz forów bo rzuciłeś tylko 1/5 srebrników co inni? Lepiej się przyzwyczajaj bo całe granie idzie w tą stronę. Płacisz więcej, dostajesz więcej. [troll mode off] Edytowane 6 Września 2012 przez Pryxfus Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Tylko 340h w BC2 miales, Pryx?? Myslalem, ze duzo wiecej tam nabiles W BF3 tez juz masz prawie tyle samo To nawet ja juz w BF3 350h przekroczylem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 EDIT [troll mode on] Lepiej się przyzwyczajaj bo całe granie idzie w tą stronę. Płacisz więcej, dostajesz więcej. [troll mode off] Ja bym tego nie nazwal troll'owaniem tylko przyszloscia gier video Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 @Tommi Tylko 340 godzin? Za kogo ty mnie masz? Ja mam rodzinę, pracę i nie mam za dużo czasu na jakieś tam gierki ;] Tak na serio to wtedy dosyć często szarpałem jeszcze w inne tytuły, teraz przejadło mi się i nie za bardzo widzę interesujące gry w które chciałbym zagrać, zaczynam szpil i rzadko chce mi się go kończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Za kogo ty mnie masz? Jak to za kogo- za weterana oczywiscie (zeby nie powiedziec "kombatanta") Starego konia wojennego, ktory zjadl zeby na wirtualnych bitwach i ktoremu wieczorem po ciezkim dniu odbija sie olowiem i prochem :rofl2: Edytowane 6 Września 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) @Tommi Tylko 340 godzin? Za kogo ty mnie masz? Ja mam rodzinę, pracę i nie mam za dużo czasu na jakieś tam gierki ;] Tak na serio to wtedy dosyć często szarpałem jeszcze w inne tytuły, teraz przejadło mi się i nie za bardzo widzę interesujące gry w które chciałbym zagrać, zaczynam szpil i rzadko chce mi się go kończyć. Wiesz Pryx - mam to samo... od czasów Uncharted 3 i Arkham City nie grałem w nic oprócz BF3 (Diablo III i Skyrima na PC jakoś nie liczę...) Trochę dziwnie się z tym czuję bo przecież granie to oprócz akwarystyki moja "najdłużej pielęgnowane hobby" Wychodzi na to, że albo się starzeję i wyrastam z gier albo nie potrafię już grać bez was moje misie Aż żal, że w czasach BC2 się z wami nie zadawałem... To znaczy z niektórymi się nawet zadawałem ale chyba uznawałem was za lamerów :PPPP BC2 - 418h i ledwie 45 lvl - Score per Minute - 160 !!! i ratio 1,38 BF3 - 398h !!! o majn got... Edytowane 6 Września 2012 przez rob1979 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Zapomnielisci panowie o trybie TDM na AK. Mapki tam sa kapitalne. Na dolinie smierci posrodku znajduja sie konstrukcje, a wokol nich skalki. I wlasnie tam 10 reckonow stracilo blachy Polecam obczaic inne... A co do rush'a to bylby genialny gdyby usuneli ta latajaca krowe na niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Zapomnielisci panowie o trybie TDM na AK. Mapki tam sa kapitalne. Na dolinie smierci posrodku znajduja sie konstrukcje, a wokol nich skalki. I wlasnie tam 10 reckonow stracilo blachy Polecam obczaic inne... A co do rush'a to bylby genialny gdyby usuneli ta latajaca krowe na niebie. Kabotyn, mój ty ulubiony cziterze oprócz Ciebie i mnie nikt tu chyba nie toleruje TDM - sam nie wiem czemu ale tak jest... - w TDM 200-500% absolutnie każda mapka jest OK - nawet Kaspian daje masę zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 albo się starzeję i wyrastam z gier albo nie potrafię już grać bez was moje misie Aż żal, że w czasach BC2 się z wami nie zadawałem... Rowniez sie pod tym podpisuje- gra z randomami to moze z 50% tego funu, ktory daje [WzF] Na dolinie smierci posrodku znajduja sie konstrukcje, a wokol nich skalki. I wlasnie tam 10 reckonow stracilo blachy To lubie, polac mu! Szkoda, ze nie mozesz nagrywac Kabotyn, mój ty ulubiony cziterze oprócz Ciebie i mnie nikt tu chyba nie toleruje TDM - sam nie wiem czemu ale tak jest... - w TDM 200-500% absolutnie każda mapka jest OK - nawet Kaspian daje masę zabawy Nieprawda- ja lubie (choc akurat Kaspiana w tym trybie to szczerze nienawidze...), ale fakt, ze nie jako sposob na spedzenie calego wieczoru, a raczej jako wyzywka na koniec nad ranem Sam wlasciwie nie wiem, czemu, ale mi osobiscie TDM najbardziej na mapkach z BtK podchodzi. Inna sprawa, ze od czerwca w to praktycznie nie gram, bo do wyzywania sie CQ teraz jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Czas chyba na kolejnego Battlefielda. Ten juz wyczerpal swoj potencjal funu. Pogralem w BP na tyle aby pojac o co w tym chodzi. A o co chodzi? To taka walka piechota tyle, ze w pojezdzie. Tak, wiem ze ameryki nie odkrylem ale gra sie dokladnie tak samo. Wczesniej bieganie i zdobywanie. Tutaj jezdzenie i zdobywanie. Wczesniej czajenie sie albo gra na Rambo. Tutaj to samo. Wczesniej jakies strategie, skradanie sie i ewentualnie szybkie uniki. Tutaj to samo (i tak prawie wszyscy graja samotnie w pojezdzie). Tyle, ze tutaj to wszystko bez tej prezycji, bez takiej orientacji w otoczeniu jak zwyklym zolnierzem. Duzo, bardzo duzo gralem na Sekwanie i to jesli tylko byla sposobnosc to w czolgu. Duzo sobie obiecywalem po WwZ. I co? I odpalilem znowu Sekwane po kilku godzinach w WwZ i od razu zabawa z gry wzrosla kilkukrotnie. Nawet teraz, kilkadziesiat godzin po premierze na serwerach znowu dominuja stare mapy. Ahh i jakos tak dziwnie... jak sobie przypomnialem granatnik, rozpierduche scian i przechodzenie z domu do domu tak aby zajac odpowiednia pozycje ewentualnie sprzatnac goscia. Hmmm Bad Company 3 by sie przydalo a nie B4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Moze bc3 to bedzi pierwszy bf na next genach?w sumie pierwszy bf na obecna generacje to bylo bc1. Moze wlasnie planuja wydac bc3 na next geny.ja osobiscie bc3 na obecnej gen nie chce widziec,bo nic nowego nie pokaza. Edytowane 7 Września 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Mogliby wydać mapy z BC2 do BF3, chyba nowy silnik poradziłby sobie z tym co stary? :> Tylko dodać wszystko co nowe (przeskoki pod "x"em, rozkładanie dwójnogu, nowe zdolności) i byłoby gites. Ech, z sentymentem wspominam Nelson Bay, Isla Inocentes, czy Arica Harbor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Nie wiadomo czy by sobie poradził,skoro destrukcja w Bf3 jest słabsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Mogliby wydać mapy z BC2 do BF3, chyba nowy silnik poradziłby sobie z tym co stary? :> Tylko dodać wszystko co nowe (przeskoki pod "x"em, rozkładanie dwójnogu, nowe zdolności) i byłoby gites. Ech, z sentymentem wspominam Nelson Bay, Isla Inocentes, czy Arica Harbor. Nie zrobią tego, nie będą mieszać mapek z dwóch różnych gier. Pewnie zobaczymy je w kolejnej odsłonie Bad Company, o ile wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Nie wiadomo czy by sobie poradził,skoro destrukcja w Bf3 jest słabsza. Ja raczej się nie zgodzę z Tobą w tym temacie i niestety ale po praz kolejny będę się trzymał tego że ten silnik jest za mocny dla PS3. Fajnie że dostaliśmy tak duże mapy tylko jakim kosztem, kosztem wczytujących się tekstur w dość bliskiej odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Ja oceniam to co dostaliśmy na PS3,a w destrukcji chyba każdy widzi różnicę pomiędzy BC2 a Bf3,pewnie kosztem trochę lepszej grafy i animacji. Edit:A należny też pamiętać co nam za cuda obiecywali przed premierą,m.in. to że wersja PS3 nie będzie się różnić od kompów. Edytowane 7 Września 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) jest po prostu mniej budynkow na mapach,z niczym sie nie cofneli. Arica na 2 bazie na rush to byl budynek na budynku. W b2k jest sporo budynkow ale one sa gigantyczne wiec konsole by sie wieszaly. na kaspianie sa 4 budynki. 3 na D i jeden na A. Chyba nikt nie oczekuje po 7 letnich konsolach,zeby wielkie magazyny sie walily.Prawda jest taka,ze sony i ms powinny juz w tym roku wydac konsole.Bf3 na konsolach tak naprawde teraz jest tym czym powinnien byc w 2011. jak sie leci heli zauwazylscie polysk na szybie ktory dodali w tym patchu? 10 miesiecy od premiery dostajemy produkt ktory juz ma jakas jakosc.Na premiere to chyba dostalismy alphe,w polowie roku bete a teraz mamy produkt koncowy. Teraz nastepne kilka miechow beda pracowac nad AK zeby sie tak nie doczytwalo(problem ktory podobno jest najbardziej widoczny w AK na ponad 200%) Edytowane 7 Września 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Tak Zaq w tym patchu dodali ten efekt i mogę powiedzieć że jest bliski realizmu, ten efekt jest nie tylko w heli w jeepach też Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Tak Zaq w tym patchu dodali ten efekt i mogę powiedzieć że jest bliski realizmu, ten efekt jest nie tylko w heli w jeepach też Powinno to byc od poczatku a nie 10 miesiecy od premiery. Tak jak mowie na premiere mielismy alpha a teraz dopiero pelen produkt smutne troche. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi