SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 października 2012 Opublikowano 31 października 2012 Jeśli nie było to info 96 godzin double XP dla Premium Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 31 października 2012 Opublikowano 31 października 2012 Jeśli nie było to info 96 godzin double XP dla Premium Bylo Zielu,date podali pod koniec wrzesnia .Ale dostejmy w dupe w Community Challenge http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654787343120415/ Tak malo osob lata na ps3?Czy az tyle wyskakuje na ps3 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 31 października 2012 Opublikowano 31 października 2012 (edytowane) ale dzisiaj masakre mialem- od nocy z soboty na niedziele nie gralem (czyli w sumie niedlugo, raptem 3-4 dni), po czym jak dzis wlaczylem ponownie to w ogole sterowac nie potrafilem! :ph34r: Efekt: http://battlelog.bat...56/4/305322836/ Porazka jakas- nie sadzilem, ze w ciagu tak krotkiej przerwy mozna tak wyjsc z wprawy... Przez chwile zastanawialem sie nawet nad zmniejszeniem czulosci troche, ale na szczescie pozniej bylo juz lepiej. Edytowane 31 października 2012 przez tommi___t Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Kutwa, przeciwnicy aborcji to powinni zagrać z kilka meczy w BF-a 3, to by szybko zmienili zdanie... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Ok już 2 mln graczy w BF3 to gracze Premium, również podano że wzrost sprzedaży BF3 w cyfrowej dystrybucji w ciągu roku to 40 % Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 również podano że wzrost sprzedaży BF3 w cyfrowej dystrybucji w ciągu roku to 40 % Teraz juz tylko mozna czekac,az EA zacznie kombinowac jak by tu wywalic plyty i wejsc calkowice w cyfrowa dystrybucje. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 (edytowane) również podano że wzrost sprzedaży BF3 w cyfrowej dystrybucji w ciągu roku to 40 % Teraz juz tylko mozna czekac,az EA zacznie kombinowac jak by tu wywalic plyty i wejsc calkowice w cyfrowa dystrybucje. Ta statystyka nie mowi wszystkiego. Pytanie jeszcze, jaki odsetek ogolu sprzedazy stanowi cyfrowa dystrybucja- jezeli np. nawet po 40% wzroscie dalej to jest z 5% calosci, to nie mamy sie jeszcze czego obawiac. Takimi zestawieniami mozna na rozne sposoby kombinowac wyciagajac okreslone ich fragmenty z kontekstu, w zaleznosci od tego, co chce sie nimi przedstawic (albo raczej jakie wrazenie wywolac). Nie bez powodu mowia, ze sa male klamstwa, duze klamstwa oraz statystyki Edytowane 1 listopada 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 (edytowane) również podano że wzrost sprzedaży BF3 w cyfrowej dystrybucji w ciągu roku to 40 % Teraz juz tylko mozna czekac,az EA zacznie kombinowac jak by tu wywalic plyty i wejsc calkowice w cyfrowa dystrybucje. Ta statystyka nie mowi wszystkiego. Pytanie jeszcze, jaki odsetek ogolu sprzedazy stanowi cyfrowa dystrybucja- jezeli np. nawet po 40% wzroscie dalej to jest z 5% calosci, to nie mamy sie jeszcze czego obawiac. Ze statystykami mozna na rozne sposoby kombinowac wyciagajac okreslone ich fragmenty z kontekstu, w zaleznosci od tego, co chce sie nimi przedstawic (albo raczej jakie wrazenie wywolac). Nie bez powodu mowia, ze sa male klamstwa, duze klamstwa oraz statystyki. Na pc cyfrowa to duzy %.Myslisz,ze EA sobie odpusci zabicie rynku uzywek? Moim zdaniem moga zrobic tak,ze w sklepach beda pudelka a w srodku kod na pobranie. W ten sposob sklepy zarobia,gracze beda mieli pudelka a EA zabije uzywki.W ten sposob rowniez wydawcy nie musza sie martwi,ze sklepy nie beda chcialy sprzedawac konsol. Bo to wydaje mi sie jest jedyny powod dlaczego jeszcze niema na konsolach pelnej dystrybucji cyfrowej. Sklepy z samych konsol nie pociagna. A tak,w pudelku zamiast plyty jest kod.Sklep zadowolony,wydawca zadowolony,producent konsoli tez zadowolony.Wydawcy z tego co widze zamiast zmniejszyc cene gier w cyfrowej podniesli cene pudelek. wszystkie gry EA w Irl 55 euro,ac 3 60 euro. Edytowane 1 listopada 2012 przez zaq123456 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 (edytowane) Na pc cyfrowa to duzy %.Myslisz,ze EA sobie odpusci zabicie rynku uzywek? Moim zdaniem moga zrobic tak,ze w sklepach beda pudelka a w srodku kod na pobranie. W ten sposob sklepy zarobia,gracze beda mieli pudelka a EA zabije uzywki.W ten sposob rowniez wydawcy nie musza sie martwi,ze sklepy nie beda chcialy sprzedawac konsol. Bo to wydaje mi sie jest jedyny powod dlaczego jeszcze niema na konsolach pelnej dystrybucji cyfrowej. Sklepy z samych konsol nie pociagna. A tak,w pudelku zamiast plyty jest kod.Sklep zadowolony,wydawca zadowolony,producent konsoli tez zadowolony. Dobry pomysl- lepiej nie pisz tego glosno w necie, bo jak dotrze do EA to mamy przesrane Edytowane 1 listopada 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 (edytowane) Na pc cyfrowa to duzy %.Myslisz,ze EA sobie odpusci zabicie rynku uzywek? Moim zdaniem moga zrobic tak,ze w sklepach beda pudelka a w srodku kod na pobranie. W ten sposob sklepy zarobia,gracze beda mieli pudelka a EA zabije uzywki.W ten sposob rowniez wydawcy nie musza sie martwi,ze sklepy nie beda chcialy sprzedawac konsol. Bo to wydaje mi sie jest jedyny powod dlaczego jeszcze niema na konsolach pelnej dystrybucji cyfrowej. Sklepy z samych konsol nie pociagna. A tak,w pudelku zamiast plyty jest kod.Sklep zadowolony,wydawca zadowolony,producent konsoli tez zadowolony. Dobry pomysl- lepiej nie pisz tego glosno w necie, bo jak dotrze do EA to mamy przesrane Znajac zycie wprowadza cos podobnego. Tylko oni to zrobia w idiotyczny sposob,czyli na wszystkie gry w tym samym momencie. Ja bym to wprowadzal stopniowo czyli pierwszy faza bardzo popularne BF,Fifa i NFL. Pozniej troche mniej popularne .np NHL,NBA a na koncu tytuly jak MoH czy Golf. Niby online pass zmniejszyl rynek uzywek ale po co sie godzic na kawalek tortu jakim jest online pass,skoro mozna miec caly tort ;)ewentualnych przeciwnikow takiej dystrybucji zacheca sie uslaga EA pass gdzie placa X rocznie dostajesz znizki na dlc,zwrot kwoty X w zaleznosci od ilosci kupionych gier od EA. Edytowane 1 listopada 2012 przez zaq123456 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Cały artykuł o nowym dodatku, równie ciekawa jest końcówka filmiku gdzie znów następuję trzęsienie ziemi, czyżby mapa miała się co jakiś czas zmieniać ? http://blogs.battlefield.com/2012/11/bf3-aftermath-epicenter-overview/?sourceid=bf3-wp-am-epicenter-flythrough&utm_source=facebook&utm_medium=wallpost&utm_campaign=aftermath&utm_content=epicenter-flythrough Cytuj
tommi 345 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 (edytowane) Mi juz sie nawet nie chce czytac tego wszystkiego i po raz kolejny nakrecac, musze przyznac... Jedyne, na co naprawde licze, to zapowiedz nowej generacji na 2013 i BF4 juz na nowe konsole, jako tytul startowy (najlepiej w bundle packu)- dopiero wtedy moze dostaniemy takiego samego BF-a, jak pc-towcy. Wtedy tez moze te wszystkie zapowiedzi, filmiki, artykuly i ogolnie caly ten hype zacznie miec wiecej wspolnego z produktem, ktory ostatecznie dostajemy. W doopie mam te wszytkie rozdzielczosci 4k i inne (pipi)y- niech to po prostu pociagnie odpowiednia ilosc graczy na kazdej mapie, z odpowiednia destrukcja i bez wieszania sie- to wszystko, czego oczekuje. A do tego czasu bede sobie po prostu spokojnie młócił w BF3 na ps3 i tyle... Edytowane 2 listopada 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 (edytowane) Mi juz sie nawet nie chce czytac tego wszystkiego i po raz kolejny nakrecac, musze przyznac... Jedyne, na co naprawde licze, to zapowiedz nowej generacji na 2013 i BF4 juz na nowe konsole, jako tytul startowy (najlepiej w bundle packu)- dopiero wtedy moze dostaniemy takiego samego BF-a, jak pc-towcy. Wtedy tez moze te wszystkie zapowiedzi, filmiki, artykuly i ogolnie caly ten hype zacznie miec wiecej wspolnego z produktem, ktory ostatecznie dostajemy. W doopie mam te wszytkie rozdzielczosci 4k i inne (pipi)y- niech to po prostu pociagnie odpowiednia ilosc graczy na kazdej mapie, z odpowiednia destrukcja i bez wieszania sie- to wszystko, czego oczekuje. A do tego czasu bede sobie po prostu spokojnie młócił w BF3 na ps3 i tyle... Ja bym jeszcze tylko dodal dzialajacy dzwiek(musi byc) i wsparcie dla joystick'ow w samolotach i heli(fajnie by bylo gdyby dali).Tak samo jak Tommi mam w (pipi)e 4k i 3d. Stale 60 fps,720p wiecej mi nie potrzeba. Edytowane 2 listopada 2012 przez zaq123456 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Wbiłem najtrudniejszy dog tag w mojej karierze,za 500 killi z igły. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Oj nie chce Cię martwić ale po patchu to już nie jest trudne, wystarczy mieć parcie na ten dog tag Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Jak się ma parcie to nic nie jest trudne,trudność tego dog taga polega na tym że na ogół ktoś ci kradnie kille,albo pilot zdąży uciec lub wyskoczyć.Polecam popróbować,nerwów zszarpanie gwarantowane. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Tak czy inaczej jest duzo latwiej igłą niz przed patchem. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 (edytowane) Pogadamy jak ktoś z was wbije chociaż 100 Sprawdziłem ze jestem 64 na świecie i nie ma przede mną żadnego Polaka,więc takie łatwo to aż chyba nie jest Edytowane 3 listopada 2012 przez Litwin25 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 (edytowane) Na pewno czasochłonne i jak widac nikomu innemu sie nie chce na to czasu marnowac. Trudniejsze to juz jest zrobienie medalu za stacjonarki moim zdaniem. PS: Nowy rekord: 84 kosy w jeden wieczor (z 245 killi ogolem), 17 baretek. Wszedlem do pierwszych 4 tys. rankingu dogtags/kills. Edytowane 4 listopada 2012 przez tommi___t Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 (edytowane) Zależy dla kogo,ja go mam już od dawna,a wczoraj moja dziewczyna ugrała 9 killi na pancirze w 1 meczu,także takie trudne to nie jest.Przy tylu godzin co ja mam,trzeba sobie stawiać jakieś wyzwania,by ta gra miała jakikolwiek sens,mam 49 gunów zrobionych na"blachę" i dla mnie igła była najgorsza. Edit:Tak patrzę że napisałem że to najtrudniejszy dog tag w mojej karierze,nie wiem czemu tommi poddaje to pod wątpienie,tak jakbym nie mógł mieć prawa do swojego zdania. Edytowane 4 listopada 2012 przez Litwin25 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 (edytowane) Nic nie poddaje w watpienie. Z igla jest teraz troche latwiej niz wczesniej- to jest fakt. Poza tym rowniez napisalem, ze stacjonarki sa trudniejsze moim zdaniem - mamy po prostu rozne odczucia/opinie i tyle. Jedno drugiego nie wyklucza, takze luz. Jednemu tez jakas giwera pasuje, a drugi nia nie potrafi strzelac. Jak mowisz, ze igla ci najwiecej problemow stworzyla, to pewnie tak bylo- nie mnie to oceniac. Rozumiem tez motyw z wyzwaniami po tylu h- wiele osob na to narzeka, mnie tez to pewnie czeka. Ja jak zrobie setke majac pewnie te 700h na liczniku, to moze sie wezme za nauke latania jetami w koncu Przydaloby sie na starcie BF4 az tak w tym nie odstawac Nad zadaniami tez sie na pewno pobawie, zeby miec wszystkie. Edytowane 4 listopada 2012 przez tommi___t Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/70597707/4/194180605/ Wczoraj admin wywalił mnie z jego serwera dlatego, że przerwałem mu killstreak, jak go ubiłem to miał 29:0 (demavend w podboju, siedział cały czas w czołgu, w opisie oczywiścię PTFO, bez base rapeu), denerwują mnie takie akcje, sam tego nigdy nie robię. Koleś ma setkę http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/mashash/stats/291770032/ps3/ prawię 1500 godzn online i takie numery robi, żenua. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 http://battlelog.bat...07/4/194180605/ Wczoraj admin wywalił mnie z jego serwera dlatego, że przerwałem mu killstreak, jak go ubiłem to miał 29:0 (demavend w podboju, siedział cały czas w czołgu, w opisie oczywiścię PTFO, bez base rapeu), denerwują mnie takie akcje, sam tego nigdy nie robię. Koleś ma setkę http://battlelog.bat.../291770032/ps3/ prawię 1500 godzn online i takie numery robi, żenua. Hiszpanie,Francuzi i Niemcy najwieksze (pipi) w bf3 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Pamieta ktos, do ktorej h naszego czasu double xp ma byc? Jest jeszcze w ogole? Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 http://battlelog.bat...07/4/194180605/ Wczoraj admin wywalił mnie z jego serwera dlatego, że przerwałem mu killstreak, jak go ubiłem to miał 29:0 (demavend w podboju, siedział cały czas w czołgu, w opisie oczywiścię PTFO, bez base rapeu), denerwują mnie takie akcje, sam tego nigdy nie robię. Koleś ma setkę http://battlelog.bat.../291770032/ps3/ prawię 1500 godzn online i takie numery robi, żenua. Hiszpanie,Francuzi i Niemcy najwieksze (pipi) w bf3 to ty jeszcze rusów nie widziales ;D tam mozna dostac slaya od admina za sama narodowosc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi