Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Dog tag w bf3 licza sie tak,ze jednego dnia moge ci wbic nawet 50 a i tak na bf3stats pokaze sie,ze wbilem ci 1 kosa. Nastepnego dnia wbije ci 5 a na stronie bede mial ze wbilem ci 2.Jedna z dnia X a druga z dnia Y.

Zaq, wiem o tym ;) mimo to te (naliczone w ten dziwny sposob) dogtagi jakims cudem z bf3stats zniknely ;)

PS: Gdzie mozna sprawdzic, ilu graczy do tej pory pykalo w multi BF3 na ps3 (tzn. ilu w sumie obejmuje ranking/ ilu sie w nim pojawilo)?

Edytowane przez tommi___t

Dog tag w bf3 licza sie tak,ze jednego dnia moge ci wbic nawet 50 a i tak na bf3stats pokaze sie,ze wbilem ci 1 kosa. Nastepnego dnia wbije ci 5 a na stronie bede mial ze wbilem ci 2.Jedna z dnia X a druga z dnia Y.

Zaq, wiem o tym ;) mimo to te (naliczone w ten sposob) dogtagi jakims cudem z bf3stats zniknely ;)

Ja teraz wlasnie sprawidzilem swoje kosy i 80% wyparowalo.

Ja juz na "wartosc" blachy nie zwracam wiekszej uwagi.

Mialem przez chwile napinke jak sie pierwsze "setki" zaczely pojawiac na serwerach (mieli wtedy w pewnym momencie przesrane chlopaki- wszyscy sie z nozami rzucali na nich :) ), a teraz to kosze jak leci i nie zwracam wiekszej uwagi, kogo...

Obecnie jedyne wartosciowe blachy dla mnie to te od znajomych ;) tylko ich mi szkoda...

Edytowane przez tommi___t

W BC2 było inaczej,warte uwagi były złote,poza tym zniknęła mi blacha typa,który był w pierwszej 10 światowej koszenia,no i 5 blach mersona wsysło.

Jaki zonk wczoraj,zaparkowałem humvee w ogniu w tunelu na "B" na szczycie Demawendu i zginąłem od pecha :P Samochód stał tam,nic mu się nie stało :P

Edytowane przez Litwin25

Listopad w Premium :

New Platoon emblems and soldier profile images

For anyone visiting Battlelog, we have included a batch of new Premium exclusive Platoon decals that you can use when building or updating your Platoon emblem. We have also added 8 new soldier profile images that you can use with your Battlelog account. The new decals and soldier images will all be marked with the Premium “P” and are available to use now.

Set your new soldier portrait in your profile (EDIT PROFILE).

New Aftermath Wallpapers

We have put together a set of 8 wallpapers from the upcoming expansion pack Battlefield 3: Aftermath. You can find them in the bonus content section here on Battlelog. And just a reminder that PlayStation 3 Premium members will get early access to Aftermath on November 27, while Xbox 360 and PC Premium members will get access to Aftermath on December 4 (regular players follow two weeks behind on their respective formats).

Get your Premium exclusive wallpapers in the bonus content section here on Battlelog.

Console bonus drop

PlayStation 3 and Xbox 360 Premium members also have an additional small bonus item waiting for them. Please refer to your in-game Premium calendar for more details.

http://battlelog.bat...54788363679263/

EDIT1:

Battlelog twierdzi,ze mam juz dostep do aftermath :huh:

EDIT2:

To male cos to Aftermath Theme do ps3/xbox 360. Ale obecnie go na pss nie widze.

Edytowane przez zaq123456

O dodali na battlelog w zakladce Dog Tags opcje do sortowania na:

- Podstawowe

- Zawansowane

- Dodatki

- Premium

Zadania w Aftermath.Jest ich 10.Dla premium bedzie 5 dodatkowych zadan.

Nazwa zadania : Archery 101

Get 5 Xbow kills

Nagorda : Dog tag

xp4_oldschool.png?v=140

Nazwa zadania: Sticks and Stones

Win 3 rounds in Scavenger

Nagroda: Kusza

xp4_crossbowkobra.png?v=140

Nazwa zadania: Riding shotgun

Get 5 kills in the modified Humvee

Get 5 kills in the modified Vodnik

Get 5 kills in the Van

Nagroda: Dog tag

xp4_greasemonkey.png?v=140

Nazwa zadania: On top of the richter scale

Play 1 hour of Epicenter

Play 1 hour of Markaz Monolith

Play 1 hour of Talah Market

Play 1 hour of Azadi Palace

Pick up 200 weapons in Scavenger

xp4_quake.png?v=140

Nazwa zadania: William Tell

Total of 150 meters headshots with the xbow

Get 50 kills with xbow

Nagroda:

xp4_silenthunter.png?v=140

Nazwa zadania: This is my boom stick

Get 50 carbine kills

Get 50 assault rifle kills

Nagroda:

xp4_squeezing.png?v=140

Nazwa zadania: A good demo man

Get 5 kills with hand grenades

Get 5 kills with underslung grenades

Get 5 kills with C4

Nagroda: Strzala do kuszy

Nazwa zadania: Stay away from my tent

Get 50 kills with sniper rifles

Get 10 headshot kills with sidearm

Nagroda: Wybuchowa Strzala do kuszy

Nazwa zadania: Go play Close Quarters

Total of 150 meters headshots with sniper rifles

Total of 150 meters headshots with assault rifles

Total of 150 meters headshots with carbines

Nagroda:Kusza z lupa

xp4_crossbowriflescope.png?v=140

Nazwa zadania: It is okay to thank me

Get 20 spot assists

Designate 10 vehicles

Get 1 designated assist

Nagroda: Strzala do kuszy(SCAN BOLT)

Zadania TYLKO DLA PREMIUM:

Nazwa zadania : Battlescars

Get 25 knife kills

Get 50 kills with the SCAR-H

Get 50 kills with the SCAR-L

xp4_prem3_dta001.png?v=140

Nazwa zadania: Fire in the Hole!

Destroy 20 pieces of enemy equipment with the M67 grenade

Get 50 kills with the AT launchers

xp4_prem3_dta002.png?v=140

Nazwa zadania: Combat Medic

Revive 100 team mates

Revive 100 squad mates

Get 200 team heals

Get 200 squad heals

xp4_prem3_dta003.png?v=140

Nazwa zadania: Rambo

Get 20 kills in one round

Get 10 kills without dying

Get 5 multi-kills

xp4_prem3_dta004.png?v=140

Nazwa zadania: Silent Hunter

Get 50 kills with silenced MP443

Get 100 kills with the AS-VAL

xp4_prem3_dta005.png?v=140

Pojazdy w Aftermath:

Nazwa: RHINO

xp4_van.png?v=140

Opis: Modified van with remote turret and open passenger seats

Nazwa: BARSUK

xp4_vodnik.png?v=140

Opis: Modified armored jeep with grenade launcher and HMG

Nazwa: PHOENIX

xp4_humvee.png?v=140

Opis: Modified armored jeep with grenade launcher and HMG

Dojda 4 ribonki i 2 medale:

Ribonki:

Win TDMCQ

Finish a TDMCQ round

Win Scavenger

Finish a Scavenger round

Medale:

TDMCQ Medal wygranych

Scavenger Medal 50 wygranych

Rowniez zmnieszyli liczbe zabojstw potrzebnych do mortara z 300 na 150.I teraz potrzeba tylko 10 ribonek do medalu za 2 zabojstwa ze stacjonarek w rundzie.

Troche info o mapach w Aftermath :

Nazwa Mapy : Markaz Monolith

Info: Markaz Monolith to dzielnica finansowa, która została obrócona w perzynę przez trzęsienie ziemi. Zobaczymy tu między innymi zawalony, wysoki budynek, a walka w jego wnętrzu pozwoli na małą "zmianę perspektywy". Ten jest otoczony przez olbrzymi kawał miasta, który także będzie "otwarty dla zwiedzających".

Screen:

11.png

Nazwa mapy: Epicenter

Info: W Epicenter będziemy świadkami kolejnych trzęsień ziemi, które będą obfitować w rozmaite "efekty specjalne". Możemy oczekiwać dużych, otwartych przestrzeni i niewielkich alejek pomiędzy konkretnymi budynkami.

Screen:

21.png

Nazwa mapy: Talah Market

Info: Talah Market jest ulokowany w dalszej części miasta, dzięki czemu doświadczymy tu zarówno nowej, jak i starej architektury. Główną część tej dzielnicy stanowi wioska i to tutaj najczęściej będziemy toczyć krwawe boje.

Screen:

31.png

Nazwa mapy: Azadi Palace

Info: Główną atrakcję Azadi Palace stanowi olbrzymi budynek parlamentu, który, jak łatwo można się domyślić, także padł ofiarą trzęsienia ziemi. Walczyć będziemy zarówno na ulicach, jak i we wnętrzach budynków.

Screen:

41.png

Zrodlo: http://www.ps3site.p...ftermath/133983

Coz juz mozna smialo powiedziec,ze na epicenter konsole beda sie wieszaly :P

Tutaj wywiad i pokazane urywki 4 map.(PC oczywiscie ;) )

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cEg-2dpSssI

Only in Battlefield :diablo:

85e4c8b9c824aa7e670ae8853066d613_original.gif?1353491207

Ja tez bardzo licze, ze dodatek bedzie przynajmniej tak samo dobry, jak Close Quarter. Chyba nie opcji, aby byl tak samo tragiczny jak Sily Pancerne :).Prawda o aftermath juz w nastepny wtorek. :)

Co do ekipy to mam watpliwosci, wszyscy poddali sie marketingowemu geniuszowi Activision, i zjadaja przetreminowany 100 krotnie, odgrzewany kotlet zwany BLack OPS 2. Bobby Kotic powinien wyladowac w Acatraz, i 12 godzin na dobe grac w BF3 lub BC2. :)

Ostatni grajac z tommim, powiedzialem ze agresywna, manipulacyjna kampania reklamowa Black Ops, bardzo przypomiana film "They live". My prawdziwi gracze Battlefield'a, mamy okulary przeciwsloneczne, i widzimy prawde. :) he he

http://www.youtube.com/watch?v=sgAwdixodjw

Edytowane przez walek

Ja tez bardzo licze, ze dodatek bedzie przynajmniej tak samo dobry, jak Close Quarter. Chyba nie opcji, aby byl tak samo tragiczny jak Sily Pancerne :).Prawda o aftermath juz w nastepny wtorek. :)

Co do ekipy to mam watpliwosci, wszyscy poddali sie marketingowemu geniuszowi Activision, i zjadaja przetreminowany 100 krotnie, odgrzewany kotlet zwany BLack OPS 2. Bobby Kotic powinien wyladowac w Acatraz, i 12 godzin na dobe grac w BF3 lub BC2. :)

Nie pitol Cyborg ;] wyskoczyliśmy na chwilę na inne podwórko we wtorek wracamy do nas.

zdrajcy z tym plastikowym kotletem BO2 ;p ja nawet tego nie ruszam patykiem, wystarczy ze na BO1 sie naciąłem , a wystarczylo zostac przy mw2 i miałem to samo. teraz kolejne 2 gry wyszły i nadal to samo ;p

szczerze mowiac to zaczynałem od mw2, ale zaq mnie namówił na BC2 i po ograniu w BFa już nie potrafilem wrocic do tego plastikowego i gównianego coda, nie wiem jak mozna w to grać.. a zaq mimo ze sam "mnie stworzył" to sie wscieka jak jade po codzie :P

Ostatni grajac z tommim, powiedzialem ze agresywna, manipulacyjna kampania reklamowa Black Ops, bardzo przypomiana film "They live". My prawdziwi gracze Battlefield'a, mamy okulary przeciwsloneczne, i widzimy prawde. :) he he

Ja osobiscie juz jestem zmeczony bf3 i caglymi problemymi z ta gra,co patch rozwalaja balans gry,zamiast zajac sie prawdziwymi problemami.Ja poprostu musze od tego odpoczac tyle.Dla mnie obie firmy tak samo dymaja graczy,tylko sposob acti nie przeszkadza w rozgrywce. Bo po za problemami z onlinem na premierze,co bylo zrozumiale bo na ps3 gralo ponad 500tys graczy to wiekszych problemow nie widze. EA za to wydaje nie dopracowany produkt i pozniej patch.uje go do usranej smierci. Zeby te patche jeszcze byly dobrze zrobione ale wiekszosc naprawia jedna rzecz psuje drug np. Naprawili wmiare wieszajacy sie dodatek B2K,to sekwana zaczela sie wieszac. Moh w tym roku pokazal bardzo ladnie jak EA ma w du.pie gracza. Kolejna gra na frosbite 2 i kolejny problem z voip,kolejny nie dopracowany produkt od EA.Latka pewnie nie wyjdzie bo gre kupilo 0.5 miliona osob i online nie dlugo zdechnie,wiec po co robic latke.To acti obiecalo opcje nagrywania w cod i po premierze sie z tego wycofalo,a nie czekaj to EA,karmilo ludzi klamstwami na temat bf3. Ze mapy bede dopasowane do konsol,ze grafika bedzie zblizona do pc itd.Prywatne serwery od Ea to nic innego jak ich sposob na zarobienie 240euro rocznie i tak naprawde malo co mozesz zrobic,sory ale nawet acti tak nisko nie upadlo.Co jest sukcesem marketignowym Acti nie trzeba mowic,ale sukcesem marketingowym Ea jest to,ze sa jeszcze ludzie ktorzy mysla ze EA jest cacy i chce gracza zrobic dobrze.EA przed bf3 uwielbialem,bylem ich wielkim fanem,EA od bf3 nie cierpie.

Atakujesz activision nie widzac,ze ea robi to samo spoko,udawaj ze ci ea nie dyma w dupsko az milo,twoj wybor ;) Ja nie mam zamiaru udawac,ze obie firmy dymaja tak samo graczy,z czego w mojej opini EA zaczyna sie wysuwac na prowadzenie powoli.

Masz racje Kabotyn EA jest cacy a Acti to chu.je.

2327032-video-game-memes-papea-kills-off-developers.jpg

(jezeli komus sie obrazek nie laduje a chce go zobaczyc : http://media.giantbo...-developers.jpg )

Cytat kolesia z neogaf na temat dzisiejszych gier. Pasuje idealnie do kazdego duzego wydawcy(EA,Ubi,Acti)

Games have changed. It's no longer about picking up a game new wherever you want. It's an endless series of preorder bonuses and XP bonuses, fought by retailers and snack food corporations. Games, and its consumption of life, has become a well-oiled machine. Games have changed. XP Bonuses inside their soda enhance and regulate their abilities. Extra Character control. Experience control. Extra costume control. Battlefield control. Everything is monitored, and kept under control. Games have changed. The age of complete games on day one for everybody has become the age of control. All in the name of Gamestop. And he who controls the Preorder Bonus, controls Sales. Games have changed. When the content of a game is under total control and spread out among retailers, preorder bonuses... become routine.

Szczerze watpie zeby nastepna generacja sie zmienila.Raczej bedzie jeszcze gorzej, jedyne co sie zmieni to grafika i ceny gier.Juz sie mowi,ze Bf4 bedzie wymagal ciaglego podlaczenia do neta.

Akurat balans teraz jest oki, ale pewnie po duposzczekach latającej dzieciarni, znowu go popsują. Wku.rwia mnie hipokryzja na serwerach, w ch.uj “Igla/Stinger banned”. To co, jak dało się beztrosko rapeować z niezniszczalnych heli (wystarczył i w dużej mierze nadal wystarczy jeden technik na pokładzie z repair toolem), jak można było nisko latać dużymi heli, to było ok? Sorry, i tak mają dobrze, bo Stinger/IGLA unieruchamia jedynie, a i tak trzeba dwie wystrzelić, bo pierwsza idzie na straty (flary/folia ECM), i tylko debile dają się na drugą nadziać. Każdy normalny spiernicza za jakąś osłonę i naprawia, doświadczeni wiedzą jak latać by oszukać drugą rakietę (nie zawsze się da, ale czasami udaje się to). I nie mówię nawet o cudownych flarach oszukujących laser SOFLAM-u, czego nie było, i co jest ekstremalnie głupie (to po co dwa rodzaje ochrony, praktycznie ten sam efekt - ECM trwa trochę dłużej, ale ma większy cooldown chyba - IMO za mało)...

I nagle dzieciarnia się spina, banuje, bo zabrano im zabawkę :/

Hmm, cos pokombinowali- widze wlasnie, ze na MVP / 2nd MVP / 3rd MVP teraz tylko 30 baretek zamiast 50 potrzeba. Na Battlelogu zaliczylo mi dwa pierwsze, ktorych jeszce nie mialem, tylko nie kojarze cos, zebym punkty za to dostal.

Zaq, rozumiem Twoja frustracje, ale mimo wszystko ja glowna wage przywiazuje przede wsystkim do samej gry, a nie do "wydafcy", a BF mi zdecydowanie bardziej odpowiada, niz CoD. Kabotyn zreszta chyba podobnie.

No, ekipa leci w kulki ostatnio, praktycznie w tej chwili tylko na Kabotyna mozna liczyc i codziennie wspolnie poszalec- szacun :drinks:;)