tommi 345 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Dog tag w bf3 licza sie tak,ze jednego dnia moge ci wbic nawet 50 a i tak na bf3stats pokaze sie,ze wbilem ci 1 kosa. Nastepnego dnia wbije ci 5 a na stronie bede mial ze wbilem ci 2.Jedna z dnia X a druga z dnia Y. Zaq, wiem o tym mimo to te (naliczone w ten dziwny sposob) dogtagi jakims cudem z bf3stats zniknely PS: Gdzie mozna sprawdzic, ilu graczy do tej pory pykalo w multi BF3 na ps3 (tzn. ilu w sumie obejmuje ranking/ ilu sie w nim pojawilo)? Edytowane 14 Listopada 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Dog tag w bf3 licza sie tak,ze jednego dnia moge ci wbic nawet 50 a i tak na bf3stats pokaze sie,ze wbilem ci 1 kosa. Nastepnego dnia wbije ci 5 a na stronie bede mial ze wbilem ci 2.Jedna z dnia X a druga z dnia Y. Zaq, wiem o tym mimo to te (naliczone w ten sposob) dogtagi jakims cudem z bf3stats zniknely Ja teraz wlasnie sprawidzilem swoje kosy i 80% wyparowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) No- o tym wlasnie mowie Edytowane 14 Listopada 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 W BC2 też znikały i wkurzało to tym bardziej im cenniejsze były blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Ja juz na "wartosc" blachy nie zwracam wiekszej uwagi. Mialem przez chwile napinke jak sie pierwsze "setki" zaczely pojawiac na serwerach (mieli wtedy w pewnym momencie przesrane chlopaki- wszyscy sie z nozami rzucali na nich ), a teraz to kosze jak leci i nie zwracam wiekszej uwagi, kogo... Obecnie jedyne wartosciowe blachy dla mnie to te od znajomych tylko ich mi szkoda... Edytowane 14 Listopada 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) W BC2 było inaczej,warte uwagi były złote,poza tym zniknęła mi blacha typa,który był w pierwszej 10 światowej koszenia,no i 5 blach mersona wsysło. Jaki zonk wczoraj,zaparkowałem humvee w ogniu w tunelu na "B" na szczycie Demawendu i zginąłem od pecha Samochód stał tam,nic mu się nie stało Edytowane 17 Listopada 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Listopad w Premium : New Platoon emblems and soldier profile images For anyone visiting Battlelog, we have included a batch of new Premium exclusive Platoon decals that you can use when building or updating your Platoon emblem. We have also added 8 new soldier profile images that you can use with your Battlelog account. The new decals and soldier images will all be marked with the Premium “P” and are available to use now. Set your new soldier portrait in your profile (EDIT PROFILE). New Aftermath Wallpapers We have put together a set of 8 wallpapers from the upcoming expansion pack Battlefield 3: Aftermath. You can find them in the bonus content section here on Battlelog. And just a reminder that PlayStation 3 Premium members will get early access to Aftermath on November 27, while Xbox 360 and PC Premium members will get access to Aftermath on December 4 (regular players follow two weeks behind on their respective formats). Get your Premium exclusive wallpapers in the bonus content section here on Battlelog. Console bonus drop PlayStation 3 and Xbox 360 Premium members also have an additional small bonus item waiting for them. Please refer to your in-game Premium calendar for more details. http://battlelog.bat...54788363679263/ EDIT1: Battlelog twierdzi,ze mam juz dostep do aftermath EDIT2: To male cos to Aftermath Theme do ps3/xbox 360. Ale obecnie go na pss nie widze. Edytowane 20 Listopada 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 To sprawdź czy DLC ściąga Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) O dodali na battlelog w zakladce Dog Tags opcje do sortowania na: - Podstawowe - Zawansowane - Dodatki - Premium Zadania w Aftermath.Jest ich 10.Dla premium bedzie 5 dodatkowych zadan. Nazwa zadania : Archery 101 Get 5 Xbow kills Nagorda : Dog tag Nazwa zadania: Sticks and Stones Win 3 rounds in Scavenger Nagroda: Kusza Nazwa zadania: Riding shotgun Get 5 kills in the modified Humvee Get 5 kills in the modified Vodnik Get 5 kills in the Van Nagroda: Dog tag Nazwa zadania: On top of the richter scale Play 1 hour of Epicenter Play 1 hour of Markaz Monolith Play 1 hour of Talah Market Play 1 hour of Azadi Palace Pick up 200 weapons in Scavenger Nagroda: Dog tag Nazwa zadania: William Tell Total of 150 meters headshots with the xbow Get 50 kills with xbow Nagroda: Nazwa zadania: This is my boom stick Get 50 carbine kills Get 50 assault rifle kills Nagroda: Nazwa zadania: A good demo man Get 5 kills with hand grenades Get 5 kills with underslung grenades Get 5 kills with C4 Nagroda: Strzala do kuszy Nazwa zadania: Stay away from my tent Get 50 kills with sniper rifles Get 10 headshot kills with sidearm Nagroda: Wybuchowa Strzala do kuszy Nazwa zadania: Go play Close Quarters Total of 150 meters headshots with sniper rifles Total of 150 meters headshots with assault rifles Total of 150 meters headshots with carbines Nagroda:Kusza z lupa Nazwa zadania: It is okay to thank me Get 20 spot assists Designate 10 vehicles Get 1 designated assist Nagroda: Strzala do kuszy(SCAN BOLT) Zadania TYLKO DLA PREMIUM: Nazwa zadania : Battlescars Get 25 knife kills Get 50 kills with the SCAR-H Get 50 kills with the SCAR-L Nagroda: Dog tag Nazwa zadania: Fire in the Hole! Destroy 20 pieces of enemy equipment with the M67 grenade Get 50 kills with the AT launchers Nagroda: Dog tag Nazwa zadania: Combat Medic Revive 100 team mates Revive 100 squad mates Get 200 team heals Get 200 squad heals Nagroda: Dog tag Nazwa zadania: Rambo Get 20 kills in one round Get 10 kills without dying Get 5 multi-kills Nagroda: Dog tag Nazwa zadania: Silent Hunter Get 50 kills with silenced MP443 Get 100 kills with the AS-VAL Nagroda: Dog tag Pojazdy w Aftermath: Nazwa: RHINO Opis: Modified van with remote turret and open passenger seats Nazwa: BARSUK Opis: Modified armored jeep with grenade launcher and HMG Nazwa: PHOENIX Opis: Modified armored jeep with grenade launcher and HMG Dojda 4 ribonki i 2 medale: Ribonki: Win TDMCQ Finish a TDMCQ round Win Scavenger Finish a Scavenger round Medale: TDMCQ Medal wygranych Scavenger Medal 50 wygranych Rowniez zmnieszyli liczbe zabojstw potrzebnych do mortara z 300 na 150.I teraz potrzeba tylko 10 ribonek do medalu za 2 zabojstwa ze stacjonarek w rundzie. Edytowane 20 Listopada 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) hehe ciekawy ten nowy tryb będzie. taki powiew starszych gier [; Edytowane 20 Listopada 2012 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Się pokosi to będę miał nowe tagi Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Się pokosi to będę miał nowe tagi Przeciez one tylko dla BF3, nie dla BC2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Tam już mam wszystkie.Ja je.bie co się dzieje z tym forum,że mi avki się same zmieniają. Edytowane 20 Listopada 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 (edytowane) Troche info o mapach w Aftermath : Nazwa Mapy : Markaz MonolithInfo: Markaz Monolith to dzielnica finansowa, która została obrócona w perzynę przez trzęsienie ziemi. Zobaczymy tu między innymi zawalony, wysoki budynek, a walka w jego wnętrzu pozwoli na małą "zmianę perspektywy". Ten jest otoczony przez olbrzymi kawał miasta, który także będzie "otwarty dla zwiedzających". Screen: Nazwa mapy: Epicenter Info: W Epicenter będziemy świadkami kolejnych trzęsień ziemi, które będą obfitować w rozmaite "efekty specjalne". Możemy oczekiwać dużych, otwartych przestrzeni i niewielkich alejek pomiędzy konkretnymi budynkami. Screen: Nazwa mapy: Talah Market Info: Talah Market jest ulokowany w dalszej części miasta, dzięki czemu doświadczymy tu zarówno nowej, jak i starej architektury. Główną część tej dzielnicy stanowi wioska i to tutaj najczęściej będziemy toczyć krwawe boje. Screen: Nazwa mapy: Azadi Palace Info: Główną atrakcję Azadi Palace stanowi olbrzymi budynek parlamentu, który, jak łatwo można się domyślić, także padł ofiarą trzęsienia ziemi. Walczyć będziemy zarówno na ulicach, jak i we wnętrzach budynków. Screen: Zrodlo: http://www.ps3site.p...ftermath/133983 Coz juz mozna smialo powiedziec,ze na epicenter konsole beda sie wieszaly Tutaj wywiad i pokazane urywki 4 map.(PC oczywiscie ) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cEg-2dpSssI Only in Battlefield Edytowane 21 Listopada 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 calkiem ciekawe te zadania, i mapki chyba też jak by co to na battlelogu są juz widoczne bronie, pojazdy i zadania nowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Na Battlelogu typ ma już dostęp do AM,jako ikonka po lewej w profilu i adnotację na forum.Ciekawe po co to dają skoro jeszcze grać nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Coś czuje, że tym razem dodatek wciągnie mnie na maxa. Zbieram siły na premiere a potem koko dżambo i do przodu. Ekipa stay tune. Over, bzzz.... Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 (edytowane) Ja tez bardzo licze, ze dodatek bedzie przynajmniej tak samo dobry, jak Close Quarter. Chyba nie opcji, aby byl tak samo tragiczny jak Sily Pancerne .Prawda o aftermath juz w nastepny wtorek. Co do ekipy to mam watpliwosci, wszyscy poddali sie marketingowemu geniuszowi Activision, i zjadaja przetreminowany 100 krotnie, odgrzewany kotlet zwany BLack OPS 2. Bobby Kotic powinien wyladowac w Acatraz, i 12 godzin na dobe grac w BF3 lub BC2. Ostatni grajac z tommim, powiedzialem ze agresywna, manipulacyjna kampania reklamowa Black Ops, bardzo przypomiana film "They live". My prawdziwi gracze Battlefield'a, mamy okulary przeciwsloneczne, i widzimy prawde. he he http://www.youtube.com/watch?v=sgAwdixodjw Edytowane 21 Listopada 2012 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 W 7 sezonie "Supernatural"też pokazują jak wielkie koncerny manipulują ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Ja tez bardzo licze, ze dodatek bedzie przynajmniej tak samo dobry, jak Close Quarter. Chyba nie opcji, aby byl tak samo tragiczny jak Sily Pancerne .Prawda o aftermath juz w nastepny wtorek. Co do ekipy to mam watpliwosci, wszyscy poddali sie marketingowemu geniuszowi Activision, i zjadaja przetreminowany 100 krotnie, odgrzewany kotlet zwany BLack OPS 2. Bobby Kotic powinien wyladowac w Acatraz, i 12 godzin na dobe grac w BF3 lub BC2. Nie pitol Cyborg ;] wyskoczyliśmy na chwilę na inne podwórko we wtorek wracamy do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 zdrajcy z tym plastikowym kotletem BO2 ;p ja nawet tego nie ruszam patykiem, wystarczy ze na BO1 sie naciąłem , a wystarczylo zostac przy mw2 i miałem to samo. teraz kolejne 2 gry wyszły i nadal to samo ;p szczerze mowiac to zaczynałem od mw2, ale zaq mnie namówił na BC2 i po ograniu w BFa już nie potrafilem wrocic do tego plastikowego i gównianego coda, nie wiem jak mozna w to grać.. a zaq mimo ze sam "mnie stworzył" to sie wscieka jak jade po codzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 (edytowane) Ja tez bardzo licze, ze dodatek bedzie przynajmniej tak samo dobry, jak Close Quarter. Chyba nie opcji, aby byl tak samo tragiczny jak Sily Pancerne .Prawda o aftermath juz w nastepny wtorek. Co do ekipy to mam watpliwosci, wszyscy poddali sie marketingowemu geniuszowi Activision, i zjadaja przetreminowany 100 krotnie, odgrzewany kotlet zwany BLack OPS 2. Bobby Kotic powinien wyladowac w Acatraz, i 12 godzin na dobe grac w BF3 lub BC2. Ostatni grajac z tommim, powiedzialem ze agresywna, manipulacyjna kampania reklamowa Black Ops, bardzo przypomiana film "They live". My prawdziwi gracze Battlefield'a, mamy okulary przeciwsloneczne, i widzimy prawde. he he Ja osobiscie juz jestem zmeczony bf3 i caglymi problemymi z ta gra,co patch rozwalaja balans gry,zamiast zajac sie prawdziwymi problemami.Ja poprostu musze od tego odpoczac tyle.Dla mnie obie firmy tak samo dymaja graczy,tylko sposob acti nie przeszkadza w rozgrywce. Bo po za problemami z onlinem na premierze,co bylo zrozumiale bo na ps3 gralo ponad 500tys graczy to wiekszych problemow nie widze. EA za to wydaje nie dopracowany produkt i pozniej patch.uje go do usranej smierci. Zeby te patche jeszcze byly dobrze zrobione ale wiekszosc naprawia jedna rzecz psuje drug np. Naprawili wmiare wieszajacy sie dodatek B2K,to sekwana zaczela sie wieszac. Moh w tym roku pokazal bardzo ladnie jak EA ma w du.pie gracza. Kolejna gra na frosbite 2 i kolejny problem z voip,kolejny nie dopracowany produkt od EA.Latka pewnie nie wyjdzie bo gre kupilo 0.5 miliona osob i online nie dlugo zdechnie,wiec po co robic latke.To acti obiecalo opcje nagrywania w cod i po premierze sie z tego wycofalo,a nie czekaj to EA,karmilo ludzi klamstwami na temat bf3. Ze mapy bede dopasowane do konsol,ze grafika bedzie zblizona do pc itd.Prywatne serwery od Ea to nic innego jak ich sposob na zarobienie 240euro rocznie i tak naprawde malo co mozesz zrobic,sory ale nawet acti tak nisko nie upadlo.Co jest sukcesem marketignowym Acti nie trzeba mowic,ale sukcesem marketingowym Ea jest to,ze sa jeszcze ludzie ktorzy mysla ze EA jest cacy i chce gracza zrobic dobrze.EA przed bf3 uwielbialem,bylem ich wielkim fanem,EA od bf3 nie cierpie. Atakujesz activision nie widzac,ze ea robi to samo spoko,udawaj ze ci ea nie dyma w dupsko az milo,twoj wybor Ja nie mam zamiaru udawac,ze obie firmy dymaja tak samo graczy,z czego w mojej opini EA zaczyna sie wysuwac na prowadzenie powoli. Masz racje Kabotyn EA jest cacy a Acti to chu.je. (jezeli komus sie obrazek nie laduje a chce go zobaczyc : http://media.giantbo...-developers.jpg ) Cytat kolesia z neogaf na temat dzisiejszych gier. Pasuje idealnie do kazdego duzego wydawcy(EA,Ubi,Acti) Games have changed. It's no longer about picking up a game new wherever you want. It's an endless series of preorder bonuses and XP bonuses, fought by retailers and snack food corporations. Games, and its consumption of life, has become a well-oiled machine. Games have changed. XP Bonuses inside their soda enhance and regulate their abilities. Extra Character control. Experience control. Extra costume control. Battlefield control. Everything is monitored, and kept under control. Games have changed. The age of complete games on day one for everybody has become the age of control. All in the name of Gamestop. And he who controls the Preorder Bonus, controls Sales. Games have changed. When the content of a game is under total control and spread out among retailers, preorder bonuses... become routine. Szczerze watpie zeby nastepna generacja sie zmienila.Raczej bedzie jeszcze gorzej, jedyne co sie zmieni to grafika i ceny gier.Juz sie mowi,ze Bf4 bedzie wymagal ciaglego podlaczenia do neta. Edytowane 22 Listopada 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Akurat balans teraz jest oki, ale pewnie po duposzczekach latającej dzieciarni, znowu go popsują. Wku.rwia mnie hipokryzja na serwerach, w ch.uj “Igla/Stinger banned”. To co, jak dało się beztrosko rapeować z niezniszczalnych heli (wystarczył i w dużej mierze nadal wystarczy jeden technik na pokładzie z repair toolem), jak można było nisko latać dużymi heli, to było ok? Sorry, i tak mają dobrze, bo Stinger/IGLA unieruchamia jedynie, a i tak trzeba dwie wystrzelić, bo pierwsza idzie na straty (flary/folia ECM), i tylko debile dają się na drugą nadziać. Każdy normalny spiernicza za jakąś osłonę i naprawia, doświadczeni wiedzą jak latać by oszukać drugą rakietę (nie zawsze się da, ale czasami udaje się to). I nie mówię nawet o cudownych flarach oszukujących laser SOFLAM-u, czego nie było, i co jest ekstremalnie głupie (to po co dwa rodzaje ochrony, praktycznie ten sam efekt - ECM trwa trochę dłużej, ale ma większy cooldown chyba - IMO za mało)... I nagle dzieciarnia się spina, banuje, bo zabrano im zabawkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 I tak flary są mocniejsze,bo zdarza się że jak wystrzelisz drugą rakietę zanim flary opadną na ziemię to rakieta pójdzie za nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Hmm, cos pokombinowali- widze wlasnie, ze na MVP / 2nd MVP / 3rd MVP teraz tylko 30 baretek zamiast 50 potrzeba. Na Battlelogu zaliczylo mi dwa pierwsze, ktorych jeszce nie mialem, tylko nie kojarze cos, zebym punkty za to dostal. Zaq, rozumiem Twoja frustracje, ale mimo wszystko ja glowna wage przywiazuje przede wsystkim do samej gry, a nie do "wydafcy", a BF mi zdecydowanie bardziej odpowiada, niz CoD. Kabotyn zreszta chyba podobnie. No, ekipa leci w kulki ostatnio, praktycznie w tej chwili tylko na Kabotyna mozna liczyc i codziennie wspolnie poszalec- szacun Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi