Gość Zaqair Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) Dodatek bedzie w sklepie: Aftermath goes live for PS3 Premium members the following times (these are standard publishing time slots used by Sony): In Europe: Nov 27 4-8 PM GMT Czas PL 17-21 Male info dla tych co beda pobierac patch dopiero: Jak bedzie sie wolno pobieralo np.300min. To anulujcie pobieranie i zacznijcie pobierac od nowa. U mnie i Ziela to zadzialalo. Edytowane 27 Listopada 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fru 4 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Właśnie widzę, że serwer PSX EXTREME ma już ustawione nowe mapki Wy to zawsze coś z hakujecie :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Właśnie widzę, że serwer PSX EXTREME ma już ustawione nowe mapki Wy to zawsze coś z hakujecie :] Mapy mozna juz ustawiac od 10 rano Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 U mnie też się chłodzi. Po pijaku jeszcze z kuszy nie strzelałem, mówcie mi Tell, Wilhelm Tell Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja jestem z kumplem umówiony na piwo więc jak tylko wrócę to gramy jako senior chyba mam pierwszeństwo nie licząc adminów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Pikne to wszystko. Aaaaaaa.....dawać już. Flakon już się chłodzi. Gesior jeszcze cie czeka pobieranie patcha 2gb. Min.50min i X gb map pack.Gameplay to PC oczywiscie Łeee tam, wciągne to nosem. A jak nie to dzwonie do Marty żeby już zapuszczała maszynu. Właśnie widzę, że serwer PSX EXTREME ma już ustawione nowe mapki Wy to zawsze coś z hakujecie :] Mapy mozna juz ustawiac od 10 rano Ja już o 8:30 lukałem czy coś siedzi na serwach i widziałem, że Zaq jest online Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 a te nowe ubrania to będzie się dało w nich biegać też w podstawce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 a te nowe ubrania to będzie się dało w nich biegać też w podstawce? Jakie nowe ubrania? Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 no widać przeciez na filmiku że biegają w nowych strojach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 no widać przeciez na filmiku że biegają w nowych strojach? One sa juz dawno dostepne. Ja tam zadnego nowego nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 yy dostępne? nie zauważyłem ich jakoś, gdzie da się takie odblokować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 yy dostępne? nie zauważyłem ich jakoś, gdzie da się takie odblokować? Z tego co widze wszystkie stroje w filmiku sa tylko dla premium Cytuj Odnośnik do komentarza
powergame139 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Kiedy pojawi się aftermach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Kiedy pojawi się aftermach? Dodatek bedzie w sklepie: Aftermath goes live for PS3 Premium members the following times (these are standard publishing time slots used by Sony): In Europe: Nov 27 4-8 PM GMT Czas PL 17-21 Male info dla tych co beda pobierac patch dopiero: Jak bedzie sie wolno pobieralo np.300min. To anulujcie pobieranie i zacznijcie pobierac od nowa. U mnie i Ziela to zadzialalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 No właśnie wszyscy czekamy. Ma być między 17 a 21, jeśli jeszcze nie odpaliłeś Battlefielda lepiej to zrób bo najpierw czeka Cię 2 GB patch, u mnie na szczęście załatwił to Plus. Szkoda, że nie było od razu dodatku, bo mam mało czasu w tym tygodniu (trzy koncerty dzień po dniu sobie zaaplikowałem), chwilę dziś, przedpołudnie w czwartek, a tak to dopiero w sobotę będę mógł coś dłużej z Wami pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) no widać przeciez na filmiku że biegają w nowych strojach? One sa juz dawno dostepne. Ja tam zadnego nowego nie widze. te nowe obdrapane stroje bez hełmów i z bandażami sa juz dostępne? chyba nie.. swoją drogą zapowiada sie że jednak dziś mam czas i póki co jestem w domu i ściagam patcha, wiec planuje pograć tylko nie wrzucajcie mnie do przeciwnej drużyny mnie bo krew zalewa jak zaq mi robi z dupy jesień średniowiecza Edytowane 27 Listopada 2012 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) no widać przeciez na filmiku że biegają w nowych strojach? One sa juz dawno dostepne. Ja tam zadnego nowego nie widze. te nowe obdrapane stroje bez hełmów i z bandażami sa juz dostępne? chyba nie.. To sa po prostu ludziki w AM Edit: Yano nikt cie nie przezucal,tylko jak gramy np. w 8-9 osob to gra czasem po meczu czesc wywala na druga strone Edytowane 27 Listopada 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Uprasza się, aby Zaqu zwiadowca obadał wszystkie mapy a ja potem wpadam na gotowe i wiem co, jak i gdzie i to ja będę robił z dupy jesień Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Input lag na hd juz nawet u Kabotyna wyparowal. A teraz taka mala ciekawostka,zeby nie bylo ze Dice wreszcie wykombinowalo jak naprawic input lag,Dice po prostu przekopiowalo kod odpowiadajacy za sterowanie z Bety. W Becie lag byl na SD a na HD nie Szkoda,ze im to tyle zajelo. Szkoda mi troche osob ktore graja na CRT,a patrzac po forum na battlelog troche ich jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Sobie niewyobrazacie jaki gigantyczny lag jest na 576p. Istne torurtury. W koncu moge podziwiac mapy w 720p, naprawde sa piekne. Niech mi ktos powie, ze gra jest brzydka.... bede gryzl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) Dodatek w sklepiku.Ogladam stream i koles wlasnie pobiera.1665mb sprawdzcie u siebie. Edytowane 27 Listopada 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Sobie niewyobrazacie jaki gigantyczny lag jest na 576p. Istne torurtury. W koncu moge podziwiac mapy w 720p, naprawde sa piekne. Niech mi ktos powie, ze gra jest brzydka.... bede gryzl wiesz jakie fajne są w 1080p ? szkoda, ze nie mozna grac razem pc z ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 jest juz w sklepiku (w grze nie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Wlasnie pobieram dodatek.16 min i bede mial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 ja też ja też Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi