Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Dodatek bedzie w sklepie:

Aftermath goes live for PS3 Premium members the following times (these are standard publishing time slots used by Sony):

In Europe: Nov 27 4-8 PM GMT

Czas PL 17-21

Male info dla tych co beda pobierac patch dopiero:

Jak bedzie sie wolno pobieralo np.300min. To anulujcie pobieranie i zacznijcie pobierac od nowa. U mnie i Ziela to zadzialalo.

Edytowane przez zaq123456

Pikne to wszystko. Aaaaaaa.....dawać już. Flakon już się chłodzi.

Gesior jeszcze cie czeka pobieranie patcha 2gb. Min.50min i X gb map pack.Gameplay to PC oczywiscie :)

Łeee tam, wciągne to nosem. A jak nie to dzwonie do Marty żeby już zapuszczała maszynu.

Właśnie widzę, że serwer PSX EXTREME ma już ustawione nowe mapki :P Wy to zawsze coś z hakujecie :]

Mapy mozna juz ustawiac od 10 rano ;)

Ja już o 8:30 lukałem czy coś siedzi na serwach i widziałem, że Zaq jest online ;)

Kiedy pojawi się aftermach?

Dodatek bedzie w sklepie:

Aftermath goes live for PS3 Premium members the following times (these are standard publishing time slots used by Sony):

In Europe: Nov 27 4-8 PM GMT

Czas PL 17-21

Male info dla tych co beda pobierac patch dopiero:

Jak bedzie sie wolno pobieralo np.300min. To anulujcie pobieranie i zacznijcie pobierac od nowa. U mnie i Ziela to zadzialalo.

No właśnie wszyscy czekamy. Ma być między 17 a 21, jeśli jeszcze nie odpaliłeś Battlefielda lepiej to zrób bo najpierw czeka Cię 2 GB patch, u mnie na szczęście załatwił to Plus. Szkoda, że nie było od razu dodatku, bo mam mało czasu w tym tygodniu (trzy koncerty dzień po dniu sobie zaaplikowałem), chwilę dziś, przedpołudnie w czwartek, a tak to dopiero w sobotę będę mógł coś dłużej z Wami pograć.

no widać przeciez na filmiku że biegają w nowych strojach?

One sa juz dawno dostepne. Ja tam zadnego nowego nie widze.

te nowe obdrapane stroje bez hełmów i z bandażami sa juz dostępne? chyba nie..

swoją drogą zapowiada sie że jednak dziś mam czas i póki co jestem w domu i ściagam patcha, wiec planuje pograć :)

tylko nie wrzucajcie mnie do przeciwnej drużyny mnie bo krew zalewa jak zaq mi robi z dupy jesień średniowiecza :P

Edytowane przez Yano

no widać przeciez na filmiku że biegają w nowych strojach?

One sa juz dawno dostepne. Ja tam zadnego nowego nie widze.

te nowe obdrapane stroje bez hełmów i z bandażami sa juz dostępne? chyba nie..

To sa po prostu ludziki w AM

Edit:

Yano nikt cie nie przezucal,tylko jak gramy np. w 8-9 osob to gra czasem po meczu czesc wywala na druga strone

Edytowane przez zaq123456

Input lag na hd juz nawet u Kabotyna wyparowal. A teraz taka mala ciekawostka,zeby nie bylo ze Dice wreszcie wykombinowalo jak naprawic input lag,Dice po prostu przekopiowalo kod odpowiadajacy za sterowanie z Bety. W Becie lag byl na SD a na HD nie :) Szkoda,ze im to tyle zajelo. Szkoda mi troche osob ktore graja na CRT,a patrzac po forum na battlelog troche ich jest.