Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

To fakt, ze to wplywa na moje wyniki, ale zarowno na CQ jak i na innych mapach. Wszedzie gram mniej wiecej tak samo, a jednak na CQ mam 2x wiecej starc niz gdziekolwiek indziej.

Kaczor, kamperze- wczoraj to sie tak skitrałeś, ze nie tylko na mapach, ale nawet na tabelach wynikow Cie nie bylo widac :P Wbilbys w koncu na serwery, bo o pare rzeczy dot. fotografii bym chetnie fachmana zapytal ;)

Edytowane przez tommi___t

Yano, chłopie daj żyć... Andrzejki były... W sobotę z pewnością wszyscy poprawiali lub inny aftero-melanżo-chillout a w niedzielę tradycyjny kac hehe

Myślę, że od nowego tygodnia nowe siły w nas wstąpią, we mnie na bank we wtorek będzie coś wstępować i mam nadzieję, że przy akompaniamencie wycia umierających wrogów (hell yeeeeaaah) :D

chłopaki 2 dni ostatnio wieczorami chcialem pograc i może jednego spotkałem...

co wy gracie w coda albo moha?

po(pipi)iło was?

nie kumam cie- jak w piatek z Gesiorem weszlismy, to ci Gesior wyslal zaproszenie (tez byles w menu), ale zamiast dolaczyc do skladu to wbiles sam na jakiegos rusha...

Gość Zaqair

chłopaki 2 dni ostatnio wieczorami chcialem pograc i może jednego spotkałem...

co wy gracie w coda albo moha?

po(pipi)iło was?

Ja w sobote bylem po 23,Tommi tez,Gesior,Pryxfus,Nogus.A nawet gdybysmy grali w Cod czy MoH to co z tego ? :huh:

tommi chwile chyba z nim gralem ale potem jakoś nas rodzieliło, ja bylem wtedy dosyc pijany wiec mozliwe ze nie zauwazylem zaproszenia, mozliwe tez ze nie graliscie na AM ktorego to pewnie chcialem troche ograć

zaq - mam na mysli to ze liczylem ze po wyjsciu AM bedzie duzo ludzi gralo całą ekipą, a tymczasem pojedyncze osoby byly

w ogole zapomnialem o andrzejkach ;p

i wczoraj gralem tylko chwile bo tez bylem pijany

ale ogolnie to moj "apel" nie mial na celu nikogo obrazic i rzucac pretensjami, tylko zdziwilem sie bo mysalem ze z powodu premiery AM wchodzac do gry bede widzial ze z 5-10 osob gra i na servie PE jest pelno znajomych, a tymczasem tak jak mowilem pojedyncze osoby byyly

Generalnie z moich obserwacji obecnie wyglada to tak, ze kto jeszcze gra w BF3, to gra regularnie przez caly czas (nie tylko okazjonalnie przez chwile jak sie to czy tamto ukaże), a kto juz nie gra, ten po prostu nie gra (nawet jak sie to czy tamto ukaze).

Od pewnego czasu ekipa tak nie dopisuje, jak moze bylo jak poprzednio zagladales (przy premierze AK pewnie): praktycznie w miare regularnie to poza mna spotkasz tylko Kabotyna, Gesiora, Zaqa (ale znacznie rzadziej, niz wczesniej) i Nogusa (tylko soboty, ale bez wyjatkow- nie ma lipy ;) ). Pryxa dlugo nie bylo, ale ostatnio tez zaczal zagladac. Przynajmniej z tymi osobami ja gram zawsze, z czego ostatnio zdecydowanie najwiecej z Kabotynem, bo tez obaj lubimy CQ i w tych samych porach zwykle zagladamy (pozny wieczor/noc). Moze jeszcze ktos inny, o kim nie wspomnialem, grywa w innych porach niz ja- nie wiem.

Aaa, jeszcze chyba Litwin cisnie regularnie, ale jego nie mam na liscie, wiec nie wiem.

Gość Zaqair

New server update lets you tweak Gun Master weapon progression

A new server update rolled out last week for consoles and this morning for PC. Changes include the ability to tailor Gun Master mode to your liking. PC players have also received the latest game client update today. Full details below.

Server update change list

1) ADDED 5 NEW WEAPON LISTS TO GUN MASTER MODE

We’ve seen a lot of interesting discussions in the community on which order you want the weapons to appear in Gun Master mode – Now we are giving server admins the choice to decide between six different presets, each bringing a twist to this popular game mode in Close Quarters and Aftermath. The available weapon progressions are: Normal (default), Normal Reversed, Light Weight, Heavy Gear, Pistols Only, Snipers Heaven, US Arms Race, RU Arms Race and EU Arms Race.

Normal Reversed reverses the gun order but keeps the knife as the ending of the match. Light Weight is for players who love to play with PDW’s for a really fast paced round. Heavy Gear was added for the Assault and Support players out there wanting to only play with their favorite weapons – and to add a big bang we introduced the C4 just before the final knife kill requirement! Pistols Only is added for the pistol lovers, which also results in a bit of a slower paced version of Gun Master than the other lists. Snipers Heaven is for the skilled snipers out there wanting to prove their aim going from slow to medium paced games, ending with the new crossbow weapon that we’re bringing in from our latest expansion pack Aftermath. US Arms Race, RU Arms Race, and EU Arms Race all have unique weapon progressions focused only on weapons manufactured in each respective region.

We hope you will enjoy these new Gun Master options. Let us know what you think in the comments below!

2) NEW QUICK MATCH FUNCTIONALITY

It is now possible to Quick Match into Hardcore and Infantry Only servers on PC.

3) <4 PLAYERS = PREROUND

Servers where the number of players drop below 4 will go back to a pre-round state. Note that you will not lose any progression because of this – the current round will end, but a Battle Report will be sent as normal before the server goes into the pre-round state.

4) M-COM DISARM EXPLOIT FIXED

We now limit the number of times you can get scores for arming and disarming M-COM stations to 6 times per 180 seconds. This is to prevent people from taking turns on arming/disarming the M-COM stations to artificially boost their stats.

Matchmaking – How does it work?

There has been some confusion as to how our Quick Match matchmaking system works. We’ll try to clear that up below.

For your server to receive players from the Quick Match matchmaking system it needs to fulfill these requirements:

1) The server max player count must not differentiate more than 25% from any preferred game mode player count in your rotation. For example: A server that has Conquest Large (64 players) and Tank Superiority (24 players) in the same rotation cannot fulfill this requirement and will therefore not receive players from the Quick Match matchmaking system.

2) You need to be running the Normal preset on a console server and Normal, Hardcore or Infantry only on PC servers.

3) Game mode ticket count must be between 50% and 1,000%.

PC players can check if their server will receive matchmaking traffic with the RCON command: serverinfo (the last Boolean tells you whether it’s enabled or not). In addition to being match-makeable, your server will also need to have at least one player joined for the matchmaking system to send any Quick Matching players to it.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654788828785695/

Ja na jakis czas odstawiam BF3 (moze do jutra :)), bo musze sie zaopatrzyc w nowy TV. Niestety, wczoraj moj LCD zaliczyl "glebe"- peknieta matryca po prawej stronie. Cholera jasna, kolejny wydatek :(

kolejne szalone party przy singstar? :D

Dobra, dobra, my już plan Kabotyna znamy. Jakiegoś nowego smart tv chce sobie kupić i znalazł sposób na wytłumaczenie żonie konieczności zmiany tivika hehe

Mam problem z tym nowym smart TV. Mam 24 calowego Samsunga LED, i nie moge odpalic trybu game mode. Pojawia sie infofmacja, ze "this function isn' t avaialable". Czy to jest zwiazane z tym, ze ten tv odswieza obraz max 60 MHZ? Znajomy tez ma Samsunga z 200mghz, i jak odpala gre to odswiezanie redukuje mu sie do 60mghz. W tym lezy problem?

Po co Ci jakieś game mode. Wszelkie gotowe makra ustawień (a takim makro jest game mode) zabijają tylko obraz. Chodzi mi o to, że poświęcając chwilkę na własnoręczną kalibrację uzyskasz o wiele lepszy obraz niż przy game mode.

Rozumiem, że game mode na źródle z kablówki da się załączyć a na hdmi z konsoli nie? Nie mam smart tv ale u mnie game mode mogę na wszelkim sygnale ustawić, czy to z dekodera czy z konsoli.

Przecież podobno nie ma już laga? Ja tam zawsze zastanawiałem się czy go mam czy nie, znaczy się że pewnie go nie miałem hehe A gram na samsungu niewiele młodszym od ps3.

Ps. Polecam avforums jeśli chodzi o wszelkie sprawy związane z AV np. gotowe ustawienia ludzie wrzucają pod konsole itp.

Edytowane przez Łebi

witamy (no co - nieważne że mało piszę czy nie gram - a to z resztą się lada dzień zmieni hihi - ja założyłem temat, ja witam kurka)

luźne pogaduchy:

http://www.psxextreme.info/topic/100980-battlefield-3-polska-luzne-gadki-o-wspolnych-meczach-prywatnych-serwerach-czy-tez-nt-nieoficjalnego-serwera-psx-extreme/page__st__1960