Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo

To nie ma nic do rzeczy. Gra z Europy, DLC też, tylko kumpel chce je zakupić na inne konto niż na te na którym będzie grał. Jestem prawie pewien, że będzie działać bo tak jest z grami na X360, że zakupione na danej konsoli działają na wszystkich kontach na danej konsoli, ale z dodatkiem to chciałem się upewnić.

Gość Zaqair

A ja czekam na zapomniany search & destroy... Choć i tak pewnie się nie doczekam.

W ktorym bf byl S&D?

Battlefield 1942 : CQ

Battlefield Vietnam : CQA,CQ i Mission

Battlefield 2 : CQ i Cooperative

Battlefield 2 Modern Combat : CQ i CTF

Battlefield 2 Special Forces : ?

Battlefield 2 Euro Force : CQ i Co-op

Battlefield 2: Armored Fury : ?

Battlefield 2142 : CQ i Titan

Battlefield 2142 Northern Strike : CQ i Assault Lines

Battlefield Bad Company : Gold Rush i CQ

Battlefiled 1943 : CQ i Air Superiority

Battlefield Bad Company 2 : Rush,CQ,SQD Rush,Squad Deathmatch

Battlefield 3 Nie trzeba wymieniac

Edytowane przez zaq123456
Gość Zaqair

W starusieńkich COD 1 i COD 2 i innych fps-ach. Zapomniany, w sensie, że już chyba w żadnych fps-ach go nie stosują (dodam, że nie mam pojęcia czy w tych nowych kodach jest klasyczny s&d, mój ostatni cod to pierwszy MW)

Bylo pisac,ze mowisz o innych grach a nie bf :P to bym nie szukal jak glupi. W Cod jest S&D i z tego co wiem nic sie nie zmienil.

Gość Zaqair

Hehe sooorry :)

Przynajmniej dowiedzieliśmy się o trybach we wszystkich bf-ach :P

Czasami brakuje mi takiego karzącego pospiech trybu. Jeśli nie permanentną śmierć to chociaż długie respawny i mniej ticketów? Sam już nie wiem :) Po prostu pograłbym w np: na CQ w S&D.

Squad Rush 10sek spawn. 20 Ticketow. Z tego co pamietam mozna zwiekszyc ilosc sek jezeli chodzi o spawn.

Battlefield 1942 : CQ

Battlefield Vietnam : CQA,CQ i Mission

Battlefield 2 : CQ i Cooperative

Battlefield 2 Modern Combat : CQ i CTF

Battlefield 2 Special Forces : ?

Battlefield 2 Euro Force : CQ i Co-op

Battlefield 2: Armored Fury : ?

Battlefield 2142 : CQ i Titan

Battlefield 2142 Northern Strike : CQ i Assault Lines

Battlefield Bad Company : Gold Rush i CQ

Battlefield Bad Company 2 : Rush,CQ,SQD Rush,Squad Deathmatch

Battlefield 3 Nie trzeba wymieniac

o kurcze to pokazuje jak bardzo do przodu poszedł BF3 z trybami. (w sensie pierwszy BF gdzie jest ich tak dużo).

o kurcze to pokazuje jak bardzo do przodu poszedł BF3 z trybami. (w sensie pierwszy BF gdzie jest ich tak dużo).

i co z tego. Gdyby nie trofea/unlocki broni to i tak 99% ludzi grałoby tylko rush/conquest

e pitolisz. TDM jest mega miodny - zawsze wuchta osób była obecna. Reszta trybów faktycznie jako ciekawostka. No może jeszcze SQDM gdzie faktycznie też zawsze pełno wiary. Ale to nie zmienia faktu, że jak tak spojrzy z boku to BF naprawdę zrobił się dość rozbudowaną grą (gdyby tak odpalić teraz tytuł to odkrycie wszystkiego od zera zajmie multum godzin). Z drugiej strony faktycznie chyba nie opłaca się robić tylu trybów i nie mamy co później płakać, że nie ma różnorodności skoro najwięcej ludzi ciupie w rush/cq.

Gość Zaqair

i co z tego. Gdyby nie trofea/unlocki broni to i tak 99% ludzi grałoby tylko rush/conquest

e pitolisz. TDM jest mega miodny - zawsze wuchta osób była obecna. Reszta trybów faktycznie jako ciekawostka. No może jeszcze SQDM gdzie faktycznie też zawsze pełno wiary. Ale to nie zmienia faktu, że jak tak spojrzy z boku to BF naprawdę zrobił się dość rozbudowaną grą (gdyby tak odpalić teraz tytuł to odkrycie wszystkiego od zera zajmie multum godzin). Z drugiej strony faktycznie chyba nie opłaca się robić tylu trybów i nie mamy co później płakać, że nie ma różnorodności skoro najwięcej ludzi ciupie w rush/cq.

SQDM moze i byl by fajny gdyby mapy byly dopasowane. Takie metro na SQDM(16osob) ma wiekszy teren niz TDM(24osoby) na metro. SQDM fajnie na cqc mozna pograc na innych mapach raczej lipa.Mi brakuje Air Superiority z Bf1943,swietny tryb.

Gość Zaqair

W ogóle za skandal uważam olanie Bf1943,był czas że multum osób w to grało,a oni żadnej paczki map do tego nie wydali.Zamiast Air jest bitwa pancerna.

Tank Superiority jest slabe,w porownaniu do Air Superiority. Bf1943 to byla gra na psn i Dice sie chyba nie spodziewalo,ze ludzie tak ja polubia. Po za tym nowe mapy pewnie byly by platne,a ze gra kosztowala 15$ to wydanie 4 map za 15$ bylo by troche smieszne.

Gość Zaqair

Ta gra to był sprawdzian silnika frostbite 2.0,więc mogli dać 4 nowe mapy nie ponosząc żadnych kosztów.Zniósłbym tak surową grafę w Bf3,ale żeby waliło się wszystko jak w Bf1943(oprócz schronów).

Bf1943 powstal na Frostbite 1.5 w 2009,2010 wyszlo bc 2 na frostbite 1.5. BF3,Nfs:The run,Moh:W jest na frosbite 2 i te gry sprawdza mozliwosci Frostbite 2.Jak Bf3 i Moh:W pokazal ten silnik sie nie nadaje na obecna gen.

Poradnik do Aftermath juz dostepny

http://battlelog.bat...premium/guides/

Gość Zaqair

Filmik premium dostepny

Filmik pokazal motor,urywki mapki i CTF.

- Zeby wygrac CTF trzeba bedzie przejac 3 flagi.

- W CTF jest heli scout i motory.

- Mozna polozyc/zrobic slide motocyklem

- Mapki bym dzungla nie nazwal.

- Mapa wyglada na dosc duza.

- Jest ac-130 na Conquest lub to jest ten dropship.

- Miedzy jakims punktem na mapie a do flagi Alpha jest 464m. Do pkt Bravo jest 283m.Do flagi Delta jest 567 metrow.Miedzy Alpha a Delta jest 658 metrow.

- CTF jest na Czas.(minimum 4min.)

- Sa min. 2 motory na strone.

Milego Ogladania:

http://www.youtube.com/watch?v=yEKEIVDNEas

Gość Zaqair

mapa ładna chociaż rzeczywiscie obok dżungli to nawet nie leżała

oby nie była zbyt wielka

do czego można porownac te odległosc 300-500 metrów? mam nadzieje że nie do kaspiana? :confused:

Do Armored Kill,wiec jeszcze gorzej.300m do Kaspiana. Tak jak wczoraj mowilem:

(pipi) z broniami- mnie cieszy to:

• Four new maps designed for high speed combat and action

Oby to byla prawda.

opis pewnie do wersji PC,ja jezeli chodzi o opis wersji na Ps3/xbox 360,bym high speed combat zamienil na combat. A action wykresil.

Filmik premium dostepny

Filmik pokazal motor,urywki mapki i CTF.

- Zeby wygrac CTF trzeba bedzie przejac 3 flagi.

- W CTF jest heli scout i motory.

- Mozna polozyc/zrobic slide motocyklem

- Mapki bym dzungla nie nazwal.

- Mapa wyglada na dosc duza.

- Jest ac-130 na Conquest.

- Miedzy jakims punktem na mapie a do flagi Alpha jest 464m. Do pkt Bravo jest 283m.Do flagi Delta jest 567 metrow.Miedzy Alpha a Delta jest 658 metrow.

- CTF jest na Czas.(minimum 4min.)

- Sa min. 2 motory na strone.

Widzę dużą mapę - widzę problem.

Słyszę o kanonierce - będzie kiepsko.

Pożyjemy, zobaczymy.