Łebi 311 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) A ja czekam na zapomniany search & destroy... Choć i tak pewnie się nie doczekam. DonSterydo, powinno działać. Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 a ten BF3 na X'a jest region free? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 To nie ma nic do rzeczy. Gra z Europy, DLC też, tylko kumpel chce je zakupić na inne konto niż na te na którym będzie grał. Jestem prawie pewien, że będzie działać bo tak jest z grami na X360, że zakupione na danej konsoli działają na wszystkich kontach na danej konsoli, ale z dodatkiem to chciałem się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) A ja czekam na zapomniany search & destroy... Choć i tak pewnie się nie doczekam. W ktorym bf byl S&D? Battlefield 1942 : CQ Battlefield Vietnam : CQA,CQ i Mission Battlefield 2 : CQ i Cooperative Battlefield 2 Modern Combat : CQ i CTF Battlefield 2 Special Forces : ? Battlefield 2 Euro Force : CQ i Co-op Battlefield 2: Armored Fury : ? Battlefield 2142 : CQ i Titan Battlefield 2142 Northern Strike : CQ i Assault Lines Battlefield Bad Company : Gold Rush i CQ Battlefiled 1943 : CQ i Air Superiority Battlefield Bad Company 2 : Rush,CQ,SQD Rush,Squad Deathmatch Battlefield 3 Nie trzeba wymieniac Edytowane 21 Grudnia 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 W starusieńkich COD 1 i COD 2 i innych fps-ach. Zapomniany, w sensie, że już chyba w żadnych fps-ach go nie stosują (dodam, że nie mam pojęcia czy w tych nowych kodach jest klasyczny s&d, mój ostatni cod to pierwszy MW) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 W starusieńkich COD 1 i COD 2 i innych fps-ach. Zapomniany, w sensie, że już chyba w żadnych fps-ach go nie stosują (dodam, że nie mam pojęcia czy w tych nowych kodach jest klasyczny s&d, mój ostatni cod to pierwszy MW) Bylo pisac,ze mowisz o innych grach a nie bf to bym nie szukal jak glupi. W Cod jest S&D i z tego co wiem nic sie nie zmienil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Hehe sooorry Przynajmniej dowiedzieliśmy się o trybach we wszystkich bf-ach Czasami brakuje mi takiego karzącego pospiech trybu. Jeśli nie permanentną śmierć to chociaż długie respawny i mniej ticketów? Sam już nie wiem Po prostu pograłbym w np: na CQ w S&D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Hehe sooorry Przynajmniej dowiedzieliśmy się o trybach we wszystkich bf-ach Czasami brakuje mi takiego karzącego pospiech trybu. Jeśli nie permanentną śmierć to chociaż długie respawny i mniej ticketów? Sam już nie wiem Po prostu pograłbym w np: na CQ w S&D. Squad Rush 10sek spawn. 20 Ticketow. Z tego co pamietam mozna zwiekszyc ilosc sek jezeli chodzi o spawn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 A do tego latająca kamerka po śmierci i było by prawie idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 A do tego latająca kamerka po śmierci i było by prawie idealnie W to watpie,zeby kiedykolwiek bylo w bf. No chyba,ze Acti wykupi EA ale wtedy to nie bedzie bf. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Battlefield 1942 : CQ Battlefield Vietnam : CQA,CQ i Mission Battlefield 2 : CQ i Cooperative Battlefield 2 Modern Combat : CQ i CTF Battlefield 2 Special Forces : ? Battlefield 2 Euro Force : CQ i Co-op Battlefield 2: Armored Fury : ? Battlefield 2142 : CQ i Titan Battlefield 2142 Northern Strike : CQ i Assault Lines Battlefield Bad Company : Gold Rush i CQ Battlefield Bad Company 2 : Rush,CQ,SQD Rush,Squad Deathmatch Battlefield 3 Nie trzeba wymieniac o kurcze to pokazuje jak bardzo do przodu poszedł BF3 z trybami. (w sensie pierwszy BF gdzie jest ich tak dużo). Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) W 1943 był tylko podbój,a gra była mega miodna. Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 o kurcze to pokazuje jak bardzo do przodu poszedł BF3 z trybami. (w sensie pierwszy BF gdzie jest ich tak dużo). i co z tego. Gdyby nie trofea/unlocki broni to i tak 99% ludzi grałoby tylko rush/conquest Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 o kurcze to pokazuje jak bardzo do przodu poszedł BF3 z trybami. (w sensie pierwszy BF gdzie jest ich tak dużo). i co z tego. Gdyby nie trofea/unlocki broni to i tak 99% ludzi grałoby tylko rush/conquest e pitolisz. TDM jest mega miodny - zawsze wuchta osób była obecna. Reszta trybów faktycznie jako ciekawostka. No może jeszcze SQDM gdzie faktycznie też zawsze pełno wiary. Ale to nie zmienia faktu, że jak tak spojrzy z boku to BF naprawdę zrobił się dość rozbudowaną grą (gdyby tak odpalić teraz tytuł to odkrycie wszystkiego od zera zajmie multum godzin). Z drugiej strony faktycznie chyba nie opłaca się robić tylu trybów i nie mamy co później płakać, że nie ma różnorodności skoro najwięcej ludzi ciupie w rush/cq. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 o kurcze to pokazuje jak bardzo do przodu poszedł BF3 z trybami. (w sensie pierwszy BF gdzie jest ich tak dużo). i co z tego. Gdyby nie trofea/unlocki broni to i tak 99% ludzi grałoby tylko rush/conquest e pitolisz. TDM jest mega miodny - zawsze wuchta osób była obecna. Reszta trybów faktycznie jako ciekawostka. No może jeszcze SQDM gdzie faktycznie też zawsze pełno wiary. Ale to nie zmienia faktu, że jak tak spojrzy z boku to BF naprawdę zrobił się dość rozbudowaną grą (gdyby tak odpalić teraz tytuł to odkrycie wszystkiego od zera zajmie multum godzin). Z drugiej strony faktycznie chyba nie opłaca się robić tylu trybów i nie mamy co później płakać, że nie ma różnorodności skoro najwięcej ludzi ciupie w rush/cq. SQDM moze i byl by fajny gdyby mapy byly dopasowane. Takie metro na SQDM(16osob) ma wiekszy teren niz TDM(24osoby) na metro. SQDM fajnie na cqc mozna pograc na innych mapach raczej lipa.Mi brakuje Air Superiority z Bf1943,swietny tryb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 W ogóle za skandal uważam olanie Bf1943,był czas że multum osób w to grało,a oni żadnej paczki map do tego nie wydali.Zamiast Air jest bitwa pancerna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) W ogóle za skandal uważam olanie Bf1943,był czas że multum osób w to grało,a oni żadnej paczki map do tego nie wydali.Zamiast Air jest bitwa pancerna. Tank Superiority jest slabe,w porownaniu do Air Superiority. Bf1943 to byla gra na psn i Dice sie chyba nie spodziewalo,ze ludzie tak ja polubia. Po za tym nowe mapy pewnie byly by platne,a ze gra kosztowala 15$ to wydanie 4 map za 15$ bylo by troche smieszne. Edytowane 21 Grudnia 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ta gra to był sprawdzian silnika frostbite 2.0,więc mogli dać 4 nowe mapy nie ponosząc żadnych kosztów.Zniósłbym tak surową grafę w Bf3,ale żeby waliło się wszystko jak w Bf1943(oprócz schronów). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Ta gra to był sprawdzian silnika frostbite 2.0,więc mogli dać 4 nowe mapy nie ponosząc żadnych kosztów.Zniósłbym tak surową grafę w Bf3,ale żeby waliło się wszystko jak w Bf1943(oprócz schronów). Bf1943 powstal na Frostbite 1.5 w 2009,2010 wyszlo bc 2 na frostbite 1.5. BF3,Nfs:The run,Moh:W jest na frosbite 2 i te gry sprawdza mozliwosci Frostbite 2.Jak Bf3 i Moh:W pokazal ten silnik sie nie nadaje na obecna gen. Poradnik do Aftermath juz dostepny http://battlelog.bat...premium/guides/ Edytowane 21 Grudnia 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 W każdym razie sprawdzał jakiś silnik i wyszło mu to genialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Filmik premium dostepny Filmik pokazal motor,urywki mapki i CTF. - Zeby wygrac CTF trzeba bedzie przejac 3 flagi. - W CTF jest heli scout i motory. - Mozna polozyc/zrobic slide motocyklem - Mapki bym dzungla nie nazwal. - Mapa wyglada na dosc duza. - Jest ac-130 na Conquest lub to jest ten dropship. - Miedzy jakims punktem na mapie a do flagi Alpha jest 464m. Do pkt Bravo jest 283m.Do flagi Delta jest 567 metrow.Miedzy Alpha a Delta jest 658 metrow. - CTF jest na Czas.(minimum 4min.) - Sa min. 2 motory na strone. Milego Ogladania: http://www.youtube.com/watch?v=yEKEIVDNEas Edytowane 21 Grudnia 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 mapa ładna chociaż rzeczywiscie obok dżungli to nawet nie leżała oby nie była zbyt wielka do czego można porownac te odległosc 300-500 metrów? mam nadzieje że nie do kaspiana? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) mapa ładna chociaż rzeczywiscie obok dżungli to nawet nie leżała oby nie była zbyt wielka do czego można porownac te odległosc 300-500 metrów? mam nadzieje że nie do kaspiana? :confused: Do Armored Kill,wiec jeszcze gorzej.300m do Kaspiana. Tak jak wczoraj mowilem: (pipi) z broniami- mnie cieszy to: Four new maps designed for high speed combat and action Oby to byla prawda. opis pewnie do wersji PC,ja jezeli chodzi o opis wersji na Ps3/xbox 360,bym high speed combat zamienil na combat. A action wykresil. Edytowane 21 Grudnia 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 I znowu gigantyczne mapy na 24 graczy, zenuaaa... Czy Dice zdaje sobie sprawe ze 2/3 graczy BF3 to konsolowcy. Dziekuje im, ze pod "nas" robia gre. Na swieta zycze im grad "bombek", ale na pewno nie tych z choinki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Filmik premium dostepny Filmik pokazal motor,urywki mapki i CTF. - Zeby wygrac CTF trzeba bedzie przejac 3 flagi. - W CTF jest heli scout i motory. - Mozna polozyc/zrobic slide motocyklem - Mapki bym dzungla nie nazwal. - Mapa wyglada na dosc duza. - Jest ac-130 na Conquest. - Miedzy jakims punktem na mapie a do flagi Alpha jest 464m. Do pkt Bravo jest 283m.Do flagi Delta jest 567 metrow.Miedzy Alpha a Delta jest 658 metrow. - CTF jest na Czas.(minimum 4min.) - Sa min. 2 motory na strone. Widzę dużą mapę - widzę problem. Słyszę o kanonierce - będzie kiepsko. Pożyjemy, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi