SzewczykDratewka 202 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) @Fenix: Ten motyw z lufą tez chyba mialem z raz czy dwa, ale to dawno temu juz (choc fakt, ze od pol roku bardzo rzadko gram na Sekwanie wiec w sumie nie wiem na pewno- moze dalej sie zdarza).@ http://battlelog.bat...80/1/250208845/ pochwale się rundą. same punkty z podnoszenia niech zgadne: kolesie rozstawili LMG i kosili waszych jak zboze w sierpniu, a ty ich w kolko podnosiles? pytasz jakbys nigdy nie gral w metro na 64 osoby tutaj sie stosuje m320/granaty/rpg. Tym sie pilnuje wejscia do B nawet nie wiesz jak ciezko jest biegac miedzy granatami aby podnosic ludzi @edit: macie problem z tym bf3. Mnie tam nigdy sie nie wiesza, nie wazne jaka mapa Edytowane 3 Stycznia 2013 przez SzewczykDratewka Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Pierdu, pierdu Szpicu, na PC Battlefield 3 też się wiesza. Grałem taką rundę z 64 graczami na metrze na laptopie i całą rundę trwał klincz na B przy schodach, tak jak piszesz wszędzie latają rpgi, granaty, m320. Taka runda jest idealna do rzucania apteczek i reanimacji, punkty lecą jak szalone. w Twoim raporcie widzę, że przez cała rundę przewinęło się 104 graczy. Miałem coś podobnego, przez przypadek trafiłem na rundę 500% metro, półtorej godziny trwała całość, admin jak dostawał w dupę to wyrzucił co lepszych graczy z drużyny przeciwnej, ale wróciłem bo nie lubię wychodzić z meczy, odbili w miedzy czasie flagi i zrobili baserape u przeciwnika, oczywiście to mu nie przeszkadzało :] Przez cały mecz, na PS3, grało 85 graczy!! raporcik: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/76471486/4/219916171/ Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 przewinelo sie tylu graczy bo lecial auto kick za m320 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 No nie do końca, admin się kitrał za niewidzialnym murkiem przy respie i jak w końcu go po wielu próbach ściągnąłem rakietą to kick. Jak patrzyłem na prawy górny róg to podobnie lecieli Ci, którzy raczyli go zabić, nieważne czym. Taka gimnazjada trochę Ale co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Co do zwiech konsoli. Mysle, ze ma to cos wspolnego z napedem BR. Wątpię,mam na HD i też problem występuje. No nie do końca, admin się kitrał za niewidzialnym murkiem przy respie i jak w końcu go po wielu próbach ściągnąłem rakietą to kick. Jak patrzyłem na prawy górny róg to podobnie lecieli Ci, którzy raczyli go zabić, nieważne czym. Taka gimnazjada trochę Ale co kto lubi. Ja widziałem jak pozwalali przejąc wszystkie cele,później wszystkich kick i heli punkty nabijali przejmując je bez stresu. Edytowane 3 Stycznia 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 No nie do końca, admin się kitrał za niewidzialnym murkiem przy respie i jak w końcu go po wielu próbach ściągnąłem rakietą to kick. Jak patrzyłem na prawy górny róg to podobnie lecieli Ci, którzy raczyli go zabić, nieważne czym. Taka gimnazjada trochę Ale co kto lubi. Szewczyk(aka Szpic) mowi o swoim meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 No nie do końca, admin się kitrał za niewidzialnym murkiem przy respie i jak w końcu go po wielu próbach ściągnąłem rakietą to kick. Jak patrzyłem na prawy górny róg to podobnie lecieli Ci, którzy raczyli go zabić, nieważne czym. Taka gimnazjada trochę Ale co kto lubi. Szewczyk(aka Szpic) mowi o swoim meczu. Dokladnie. I grajac duzo godzin zarówno na ps3 i pc. Moge powiedziec, ze to co dostaja konsole to jakis chamski szybki port z mapami/trybami nie przystosowanymi na konsole boje sie jak wyglada taki tank superiority na konsolach jak na pc czasami przy 64 graczach jest pusto Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Wygląda słabo, pustki i nic więcej, nikt w to u nas nie gra, ten tryb nie sprawdził się na konsolach przy 24 graczach. Ostatnio w czasie ciurania mówiliśmy, że DICE powinno przystosować mapy z BF3 na konsole, przycinając je trochę względem tych z PC, zdejmując jedną flagę i byłoby git. Absolutny max przy 24 graczach to 400-500 metrów pomiędzy skrajnymi flagami, tak jak na kaspijskiej albo khargu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jak na pustyni, jedziesz, jedziesz i nikogo nie widać fajny tryb, ale na konsoli faktycznie nudnawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/52390771/1/250208845/ polecam zobaczyc staty 1 i 3 goscia u mnie w druzynie :o goscie wymiatali w powietrzu tylko dodam, ze to są straszne (pipi) jednak. Graja glownie na wlasnym serwerze i banuja kazdego kto ich zabije Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Polska przegrala finalowy mecz mistrzostw swiata z Francja 3:1. Zabojady lepiej graja myszkami. :rofl2: W 58 min ZaPaLzEMNALolka nie wytrzmal faktu, ze ktos gra lepiej myszka, i zrobil T-Bag'a. Zal Tutaj filmik z finalu. W pelnej okazalosci mozna zobaczyc przewage "gryzonia" nad Ds3 PS. Pamietacie jedna z rund, gdzie wpadla ekipa na metro, i zrobila nam z dupy jesien sredniowiecza? To wlasnie byli z Infamous. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 niema to jak grać na myszce w wykastrowanego BF'a.... po to żeby poczuć się lepszym od innych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Polska przegrala finalowy mecz mistrzostw swiata z Francja 3:1. Zabojady lepiej graja myszkami. :rofl2: W 58 min ZaPaLzEMNALolka nie wytrzmal faktu, ze ktos gra lepiej myszka, i zrobil T-Bag'a. Zal Tutaj filmik z finalu. W pelnej okazalosci mozna zobaczyc przewage "gryzonia" nad Ds3 PS. Pamietacie jedna z rund, gdzie wpadla ekipa na metro, i zrobila nam z dupy jesien sredniowiecza? To wlasnie byli z Infamous. http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348387627818/1/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 PS. Pamietacie jedna z rund, gdzie wpadla ekipa na metro, i zrobila nam z dupy jesien sredniowiecza? To wlasnie byli z Infamous. To byl jeden z meczy, ktore trwale zapamietalem i pewnie predko nie zapomne. Ale tez te myszki (plus bylo nie bylo ekipa mistrzow swiata) przynajmniej troche nas tlumacza Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 niema to jak grać na myszce w wykastrowanego BF'a.... po to żeby poczuć się lepszym od innych. Wspaniałe podsumowanie tych żałosnych zawodów, prawdziwymi mistrzami są Ci którzy z padem w ręku stanęli przeciwko myszkom Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Polska przegrala finalowy mecz mistrzostw swiata z Francja 3:1. Zabojady lepiej graja myszkami. :rofl2: W 58 min ZaPaLzEMNALolka nie wytrzmal faktu, ze ktos gra lepiej myszka, i zrobil T-Bag'a. Zal Tutaj filmik z finalu. W pelnej okazalosci mozna zobaczyc przewage "gryzonia" nad Ds3 PS. Pamietacie jedna z rund, gdzie wpadla ekipa na metro, i zrobila nam z dupy jesien sredniowiecza? To wlasnie byli z Infamous. http://battlelog.bat...348387627818/1/ Jaki butthurt w komentarzach :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) niema to jak grać na myszce w wykastrowanego BF'a.... po to żeby poczuć się lepszym od innych. Wspaniałe podsumowanie tych żałosnych zawodów, prawdziwymi mistrzami są Ci którzy z padem w ręku stanęli przeciwko myszkom Może na lądzie,nie wiem czego używają w powietrzu,ale jak tego nie masz to walka na 3 "ścinki".Chciałem napisać ze to dziwne ze francuzi nie uciekli z pola walki,ale temat zamknięty Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Polska przegrala finalowy mecz mistrzostw swiata z Francja 3:1. Zabojady lepiej graja myszkami. :rofl2: W 58 min ZaPaLzEMNALolka nie wytrzmal faktu, ze ktos gra lepiej myszka, i zrobil T-Bag'a. Zal Tutaj filmik z finalu. W pelnej okazalosci mozna zobaczyc przewage "gryzonia" nad Ds3 PS. Pamietacie jedna z rund, gdzie wpadla ekipa na metro, i zrobila nam z dupy jesien sredniowiecza? To wlasnie byli z Infamous. http://battlelog.bat...348387627818/1/ Jaki butthurt w komentarzach :] czego sie spodziewales? zawsze wygladaja tak komentarze pod kazdym wydarzeniem, w którym biora udzial polacy @Litwin zapewne : Edytowane 6 Stycznia 2013 przez SzewczykDratewka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) niema to jak grać na myszce w wykastrowanego BF'a.... po to żeby poczuć się lepszym od innych. Wspaniałe podsumowanie tych żałosnych zawodów, prawdziwymi mistrzami są Ci którzy z padem w ręku stanęli przeciwko myszkom Może na lądzie,nie wiem czego używają w powietrzu,ale jak tego nie masz to walka na 3 "ścinki". Jedyne co sie moze oplacac na konsoli to Frag fx v.2. Eagle eye(mysz+klawa)jest nie oplacalna bo gowniano sie lata. Na pc wydzialem 3 wersje: 1.Myszka + klawa 2. Joystick 3. Pad od X360 Edit: Szpic na ps3 joystick nie dziala. Edytowane 6 Stycznia 2013 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Masz tutaj filmik Zaqu na temat funkcjonowania kosy w BF3. Koles pokazuje, ze od frontu nie da sie sciagnac dog tag'a. No ale tylko wtedy kiedy postac stoi w miejscu. Tutaj tez ciekawy filmik (niedawno go obejrzalem). Wszystkie animacje kosy oraz pare ciekawych info. Cos ci to przypomina Zaqu 1:25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Tutaj tez ciekawy filmik (niedawno go obejrzalem). Wszystkie animacje kosy oraz pare ciekawych info. Cos ci to przypomina Zaqu 1:25 To nie ta animacja. Zobczylem filmik T i ten filmik pokazal jak ch.ujowy kod ma ta gra. 11m14sek http://youtu.be/pPAXbCr9Fiw?t=11m13s Wcale w tym miejscu nie bylem,kose dostalem na poziomie pierwszego okna to raz,dwa u mnie animacja wygladala tak: Animacja w 36sek .Mowilem ci Kabotyn,ze da sie wbic kose od przodu zadko wchodzi ale czasem sie udaje. http://youtu.be/Qhmq-zNaW1w?t=36s Do tego on byl do mnie plecami,czyli pokazalo mi jego obrot zeby mi wbic kose,tylko ze u niego na ekranie ja bylem przed nim a u mnie ja bylem za nim.Co u mnie wygladalo,ze obrocil sie w 0.0000001 sek i wbil mi kose od przodu.A ja myslalem,ze w Cod Lag compensation jest zle zrobione Drugi przyklad jak ''swietnie'' zaprogramowali Lag compensation mamy w 6m13sek(ten sam filmik co wyzej) Kabotyn detonuje c4,T wbija mu kose i dopiero 1sek pozniej gra rejestruje u T,ze Kabotyn wysazdzil c4 i zabija T. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja takie akcje miałem nagminnie z mersonem w BC2,gonię typa,wpadam za nim do domu i leżę od kosy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 mam pytanie w jakims patchu dodali nowe polskie teksty? Ostatnio uslyszalem nowy, ktory mnie zniszczyl i nie mam ochoty nawet wiedziec kto to tlumaczyl z angielskiego. W momencie kiedy gramy w SDM i wygrywamy : " kur.wa stracilismy prowadzenie" kiedy przegrywamy : "Starac sie bo bedzie sranie a nie ruchanie " xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 W czerwcowym albo wrześniowym były nowe teksty, ale akurat tego o którym piszesz nie słyszałem. Dubbing w multi jest rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jak słyszę "Na pohybel skur.wysynom" to jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi