Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Fenix: Ten motyw z lufą tez chyba mialem z raz czy dwa, ale to dawno temu juz (choc fakt, ze od pol roku bardzo rzadko gram na Sekwanie wiec w sumie nie wiem na pewno- moze dalej sie zdarza).@

http://battlelog.bat...80/1/250208845/

pochwale się rundą.

same punkty z podnoszenia :D

niech zgadne: kolesie rozstawili LMG i kosili waszych jak zboze w sierpniu, a ty ich w kolko podnosiles? ;)

pytasz jakbys nigdy nie gral w metro na 64 osoby ;)

tutaj sie stosuje m320/granaty/rpg. Tym sie pilnuje wejscia do B

nawet nie wiesz jak ciezko jest biegac miedzy granatami aby podnosic ludzi ;)

@edit:

macie problem z tym bf3.

Mnie tam nigdy sie nie wiesza, nie wazne jaka mapa ;)

Edytowane przez SzewczykDratewka
Opublikowano

Pierdu, pierdu Szpicu, na PC Battlefield 3 też się wiesza. Grałem taką rundę z 64 graczami na metrze na laptopie i całą rundę trwał klincz na B przy schodach, tak jak piszesz wszędzie latają rpgi, granaty, m320. Taka runda jest idealna do rzucania apteczek i reanimacji, punkty lecą jak szalone. w Twoim raporcie widzę, że przez cała rundę przewinęło się 104 graczy. Miałem coś podobnego, przez przypadek trafiłem na rundę 500% metro, półtorej godziny trwała całość, admin jak dostawał w dupę to wyrzucił co lepszych graczy z drużyny przeciwnej, ale wróciłem bo nie lubię wychodzić z meczy, odbili w miedzy czasie flagi i zrobili baserape u przeciwnika, oczywiście to mu nie przeszkadzało :] Przez cały mecz, na PS3, grało 85 graczy!! raporcik: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/76471486/4/219916171/

Opublikowano

No nie do końca, admin się kitrał za niewidzialnym murkiem przy respie i jak w końcu go po wielu próbach ściągnąłem rakietą to kick. Jak patrzyłem na prawy górny róg to podobnie lecieli Ci, którzy raczyli go zabić, nieważne czym. Taka gimnazjada trochę ;) Ale co kto lubi.

Opublikowano (edytowane)

Co do zwiech konsoli. Mysle, ze ma to cos wspolnego z napedem BR.

Wątpię,mam na HD i też problem występuje.

No nie do końca, admin się kitrał za niewidzialnym murkiem przy respie i jak w końcu go po wielu próbach ściągnąłem rakietą to kick. Jak patrzyłem na prawy górny róg to podobnie lecieli Ci, którzy raczyli go zabić, nieważne czym. Taka gimnazjada trochę ;) Ale co kto lubi.

Ja widziałem jak pozwalali przejąc wszystkie cele,później wszystkich kick i heli punkty nabijali przejmując je bez stresu.

Edytowane przez Litwin25
Gość Zaqair
Opublikowano

Szewczyk(aka Szpic) mowi o swoim meczu.

Opublikowano

Szewczyk(aka Szpic) mowi o swoim meczu.

Dokladnie.

I grajac duzo godzin zarówno na ps3 i pc. Moge powiedziec, ze to co dostaja konsole to jakis chamski szybki port z mapami/trybami nie przystosowanymi na konsole :(

boje sie jak wyglada taki tank superiority na konsolach jak na pc czasami przy 64 graczach jest pusto

Opublikowano

Wygląda słabo, pustki i nic więcej, nikt w to u nas nie gra, ten tryb nie sprawdził się na konsolach przy 24 graczach. Ostatnio w czasie ciurania mówiliśmy, że DICE powinno przystosować mapy z BF3 na konsole, przycinając je trochę względem tych z PC, zdejmując jedną flagę i byłoby git. Absolutny max przy 24 graczach to 400-500 metrów pomiędzy skrajnymi flagami, tak jak na kaspijskiej albo khargu.

Opublikowano

Polska przegrala finalowy mecz mistrzostw swiata z Francja 3:1. Zabojady lepiej graja myszkami. :rofl2: W 58 min ZaPaLzEMNALolka nie wytrzmal faktu, ze ktos gra lepiej myszka, i zrobil T-Bag'a. Zal :down: Tutaj filmik z finalu. W pelnej okazalosci mozna zobaczyc przewage "gryzonia" nad Ds3

PS. Pamietacie jedna z rund, gdzie wpadla ekipa na metro, i zrobila nam z dupy jesien sredniowiecza? To wlasnie byli z Infamous.

Gość Zaqair
Opublikowano

Polska przegrala finalowy mecz mistrzostw swiata z Francja 3:1. Zabojady lepiej graja myszkami. :rofl2: W 58 min ZaPaLzEMNALolka nie wytrzmal faktu, ze ktos gra lepiej myszka, i zrobil T-Bag'a. Zal :down: Tutaj filmik z finalu. W pelnej okazalosci mozna zobaczyc przewage "gryzonia" nad Ds3

PS. Pamietacie jedna z rund, gdzie wpadla ekipa na metro, i zrobila nam z dupy jesien sredniowiecza? To wlasnie byli z Infamous.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348387627818/1/

Opublikowano

To byl jeden z meczy, ktore trwale zapamietalem i pewnie predko nie zapomne. Ale tez te myszki (plus bylo nie bylo ekipa mistrzow swiata) przynajmniej troche nas tlumacza ;)

Opublikowano

http://battlelog.bat...348387627818/1/

Jaki butthurt w komentarzach :]

Opublikowano (edytowane)

niema to jak grać na myszce w wykastrowanego BF'a.... po to żeby poczuć się lepszym od innych.

Wspaniałe podsumowanie tych żałosnych zawodów, prawdziwymi mistrzami są Ci którzy z padem w ręku stanęli przeciwko myszkom ;)

Może na lądzie,nie wiem czego używają w powietrzu,ale jak tego nie masz to walka na 3 "ścinki".Chciałem napisać ze to dziwne ze francuzi nie uciekli z pola walki,ale temat zamknięty :/

Edytowane przez Litwin25
Opublikowano (edytowane)

http://battlelog.bat...348387627818/1/

Jaki butthurt w komentarzach :]

czego sie spodziewales?

zawsze wygladaja tak komentarze pod kazdym wydarzeniem, w którym biora udzial polacy

@Litwin

zapewne :

17356.png

Edytowane przez SzewczykDratewka
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

niema to jak grać na myszce w wykastrowanego BF'a.... po to żeby poczuć się lepszym od innych.

Wspaniałe podsumowanie tych żałosnych zawodów, prawdziwymi mistrzami są Ci którzy z padem w ręku stanęli przeciwko myszkom ;)

Może na lądzie,nie wiem czego używają w powietrzu,ale jak tego nie masz to walka na 3 "ścinki".

Jedyne co sie moze oplacac na konsoli to Frag fx v.2. Eagle eye(mysz+klawa)jest nie oplacalna bo gowniano sie lata. Na pc wydzialem 3 wersje:

1.Myszka + klawa

2. Joystick

3. Pad od X360

Edit:

Szpic na ps3 joystick nie dziala.

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano

Masz tutaj filmik Zaqu na temat funkcjonowania kosy w BF3. Koles pokazuje, ze od frontu nie da sie sciagnac dog tag'a. No ale tylko wtedy kiedy postac stoi w miejscu. :)

Tutaj tez ciekawy filmik (niedawno go obejrzalem). Wszystkie animacje kosy oraz pare ciekawych info. Cos ci to przypomina Zaqu 1:25 :)

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Tutaj tez ciekawy filmik (niedawno go obejrzalem). Wszystkie animacje kosy oraz pare ciekawych info. Cos ci to przypomina Zaqu 1:25 :)

To nie ta animacja.

Zobczylem filmik T i ten filmik pokazal jak ch.ujowy kod ma ta gra.

11m14sek

Wcale w tym miejscu nie bylem,kose dostalem na poziomie pierwszego okna to raz,dwa u mnie animacja wygladala tak:

Animacja w 36sek .Mowilem ci Kabotyn,ze da sie wbic kose od przodu ;) zadko wchodzi ale czasem sie udaje.

Do tego on byl do mnie plecami,czyli pokazalo mi jego obrot zeby mi wbic kose,tylko ze u niego na ekranie ja bylem przed nim :wallbash: a u mnie ja bylem za nim.Co u mnie wygladalo,ze obrocil sie w 0.0000001 sek i wbil mi kose od przodu.A ja myslalem,ze w Cod Lag compensation jest zle zrobione :)

Drugi przyklad jak ''swietnie'' zaprogramowali Lag compensation mamy w 6m13sek(ten sam filmik co wyzej) Kabotyn detonuje c4,T wbija mu kose i dopiero 1sek pozniej gra rejestruje u T,ze Kabotyn wysazdzil c4 i zabija T.

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano

mam pytanie w jakims patchu dodali nowe polskie teksty?

Ostatnio uslyszalem nowy, ktory mnie zniszczyl i nie mam ochoty nawet wiedziec kto to tlumaczyl z angielskiego.

W momencie kiedy gramy w SDM i wygrywamy : " kur.wa stracilismy prowadzenie"

kiedy przegrywamy : "Starac sie bo bedzie sranie a nie ruchanie " xD