walek 96 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ostatnio grale z kolesiem o ksywie Kalubka. Istny prze(pipi). Zobaczcie sobie spm, k/d, celnosc oraz dwie najlepsze bronie. Po prostu rece mi opadaja. http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Kalubka/stats/214559152/ps3/ W opise ma I DON'T USE MOUSE & KEYBOARD... Ta, jasnee Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Kabotyn... że Ty ich używasz to nie znaczy, że każdy od kogo w pupę dostaniesz hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Ostatnio grale z kolesiem o ksywie Kalubka. Istny prze(pipi). Zobaczcie sobie spm, k/d, celnosc oraz dwie najlepsze bronie. Po prostu rece mi opadaja. http://battlelog.bat.../214559152/ps3/ W opise ma I DON'T USE MOUSE & KEYBOARD... Ta, jasnee SPM jak i celnocs na padzie po usuniecia laga do wyciagniecia bez najmniejszego problemu. K/D ma wysokie bo duzo wychodzi z meczy (37%) Kabotyn,wyslij raport na tego abd-ul-Rahim_Ksa za rasizm. Edytowane 9 Stycznia 2013 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Kabotyn,wyslij raport na tego abd-ul-Rahim_Ksa za rasizm. nie ma sensu nic nie zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Kabotyn,wyslij raport na tego abd-ul-Rahim_Ksa za rasizm. nie ma sensu nic nie zrobią Litwin dostal bana na kilka dni za rasizm Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Kabotyn,wyslij raport na tego abd-ul-Rahim_Ksa za rasizm. nie ma sensu nic nie zrobią Litwin dostal bana na kilka dni za rasizm od sony nie od Dice/ea prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Trzeba $ony zaraportować PW i nie rasizm,tylko prawdę napisałem ze służył w hitler jugend,dlatego teraz pisze nie fucking noob tylko f noob Dice to pastuchy,zasłona dymna w katiuszy nie działa po wystrzeleniu pocisku z javelina,puszczasz dym po sygnale że rakieta leci ,dajesz dym a rakieta leci w ciebie. Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Kabotyn,wyslij raport na tego abd-ul-Rahim_Ksa za rasizm. nie ma sensu nic nie zrobią Litwin dostal bana na kilka dni za rasizm od sony nie od Dice/ea prawda? Od Sony. Ale on dostal wiadomosc na psn. Niech sobie koles troche odpocznie od grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 zasłona dymna w katiuszy nie działa po wystrzeleniu pocisku z javelina,puszczasz dym po sygnale że rakieta leci ,dajesz dym a rakieta leci w ciebie. tak ciągle chyba było, że javelin wystrzelony w samolot, który na sobie miał laser designator zawsze go dojdzie, flary i dym nie pomogą. mam wrażenie, że celowo jest tak zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dziwne na czołgach,BWP i p-lotkach to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 wiadomo kiedy mają być jakieś nowe informacje/filmiki na temat end game? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) wiadomo kiedy mają być jakieś nowe informacje/filmiki na temat end game? styczen 2013 i luty 2013 Edytowane 9 Stycznia 2013 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dziwne na czołgach,BWP i p-lotkach to działa. też mi się to nie podoba. soflam + javelin = pewny zgon heli. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dziwne na czołgach,BWP i p-lotkach to działa. też mi się to nie podoba. soflam + javelin = pewny zgon heli. bzdura. javelin zawsze mozna zmylic dymem. chyba ze pocisk jest juz bardzo blisko gdy puscisz dym z czolgu to i tak dostaniesz obrazenia bo trafi gdzies obok Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja mam loterię,czasami ucieknę czasami nie,ale zasłona dymna tylko przy katiuszy nie działa,tak na javelina jak i na namierzane pociskiem z niszczycieli czołgów. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dziwne na czołgach,BWP i p-lotkach to działa. też mi się to nie podoba. soflam + javelin = pewny zgon heli. bzdura. javelin zawsze mozna zmylic dymem. chyba ze pocisk jest juz bardzo blisko gdy puscisz dym z czolgu to i tak dostaniesz obrazenia bo trafi gdzies obok Ciebie ja pisze typowo o heli, ale to co napisales z czolgiem to prawda. z helikopterem jest wlasnie loteria. zdarzalo mi sie puscic 2xecm, a javelin i tak doszedl. wiem, ze to nie flary, ale z nimi jest to samo. zreszta jak sam puszczam javelina w namierzony laserem helikopter to mam pewnego killa i widze tylko jak biedak w gorze meczy sie, zeby go wyminac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 5 new Premium Assignments/weapon camos live As part of our January Premium content drops, we have now unlocked 5 new Assignments for all of our Premium members. These Assignments each tie into one new weapon camo for you. You should see them now here on Battlelog and in game. Full details below. Can you get them all? http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654790166895263/ Cammo to: M416 Woodland Acw-R Woodland Jng-90 Navy Blue M240B Woodland PP-19 Desert Stripe Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Kabotyn,wyslij raport na tego abd-ul-Rahim_Ksa za rasizm. nie ma sensu nic nie zrobią Litwin dostal bana na kilka dni za rasizm Kabotyn,wyslij raport na tego abd-ul-Rahim_Ksa za rasizm. nie ma sensu nic nie zrobią Litwin dostal bana na kilka dni za rasizm Nie rasizm a patriotyzm i obronę ojczyzny! hehehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No Łebi swój chłop Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Noob question - jak dołączyć do składu z poziomu gry po otrzymaniu zaproszenia? W BC2 wciskało się select, tu ni chu chu, albo źle robię. Wczoraj Zielu przeszedł do drugiego zespołu, wysał mi zaproszenie, powiadomienie pokazuje się na ekranie i co dalej? Jak wchodzę przez XMB w wiadomość to mnie wywala z gry, ładuje mecz jeszcze raz i dalej jestem w tej samej drużynie, już nie pierwszy raz tak mam stąd pytanie jak zrobić żeby było dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Noob question - jak dołączyć do składu z poziomu gry po otrzymaniu zaproszenia? W BC2 wciskało się select, tu ni chu chu, albo źle robię. Wczoraj Zielu przeszedł do drugiego zespołu, wysał mi zaproszenie, powiadomienie pokazuje się na ekranie i co dalej? Jak wchodzę przez XMB w wiadomość to mnie wywala z gry, ładuje mecz jeszcze raz i dalej jestem w tej samej drużynie, już nie pierwszy raz tak mam stąd pytanie jak zrobić żeby było dobrze... Start-sklad-i wybierasz sklad w ktorym jest znajomy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 A jeśli jest w zespole przeciwnym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) A jeśli jest w zespole przeciwnym? jezeli jest mejsce u przeciwnika to start-sklad-zmien zespol/switch team(masz na dole). Na obraz tutaj masz pod Leave Team Edit1: I tak jak pisze Pryxfus musisz byc martwy. Edytowane 10 Stycznia 2013 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Musisz być martwy w tym momencie, czasem trzeba popełnić samobójstwo by przejść na przeciwną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 To chyba mnie gra nie lubi Ubiłem się, chciałem tak jak piszecie zmienić zespół z menu to dostałem info "za często zmieniasz zespoły" gdzie robiłem to po raz pierwszy a mecz się tyle co zaczął ) Oj w temacie usability Dice ma jeszcze sporo do nadrobienia, szczególnie na konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi