Gość Zaqair Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 To chyba mnie gra nie lubi Ubiłem się, chciałem tak jak piszecie zmienić zespół z menu to dostałem info "za często zmieniasz zespoły" gdzie robiłem to po raz pierwszy a mecz się tyle co zaczął Glitch gry po prostu,nic nie poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Chyba że mecz wcześniej zmieniłeś drużynę. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dzisiaj miałem to samo. Nie mogłem przejść do przeciwnego zespołu, gdzie byli kolesie. Wystarczyło, że wysłali zaproszenie i przeskoczyłem bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 wtf, gra mi nie działa. miał ktoś kiedyś coś takiego, że w głównym menu po naciśnięciu 'start 'nic się nie dzieje a ekran robi się ciemniejszy? nie mogę też dołączyć do nikogo klikając 'join' w zaproszeniu. no nie działa gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 wtf, gra mi nie działa. miał ktoś kiedyś coś takiego, że w głównym menu po naciśnięciu 'start 'nic się nie dzieje a ekran robi się ciemniejszy? nie mogę też dołączyć do nikogo klikając 'join' w zaproszeniu. no nie działa gra tak sie dzieje podczas koserwacji psn. Jak tak dalej masz to uwalilo ci cos z plikiem i musisz wszysto od nowa pobierac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) 29 stycznia od 7 rano do 15 czasu Polskiego będzie przerwa w działaniu serwerów i takie godziny na konserwację to ja rozumiem... 28/29, we are migrating our Battlefield 3 console servers to optimize our online service. If you’re a regular Battlefield 3 player, this will have no impact except for some downtime during maintenance. Read on for the full details. 8 hour server maintenance starts: January 28th 22:00 PST (Click link for start and end times where you live) Our Battlefield 3 console server migration will start at this time. Online gameplay will not be available on consoles during this operation. Edytowane 24 Stycznia 2013 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) 29 stycznia od 7 rano do 15 czasu Polskiego będzie przerwa w działaniu serwerów i takie godziny na konserwację to ja rozumiem... 28/29, we are migrating our Battlefield 3 console servers to optimize our online service. If you’re a regular Battlefield 3 player, this will have no impact except for some downtime during maintenance. Read on for the full details. 8 hour server maintenance starts: January 28th 22:00 PST (Click link for start and end times where you live) Our Battlefield 3 console server migration will start at this time. Online gameplay will not be available on consoles during this operation. Ogolnie south us mnie wali,ale zabierac ludzia z south us opcje wynajmu serwera w ich regionie to kolejne chamskie zachowanie ze strony EA. Kolejna kompilacja WTF and LOL Edytowane 24 Stycznia 2013 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakub0101 0 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 jest już nowy gameplay: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kh_gQH4dvv4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Dla tych co nie maja dostepu do filmikow premium Pixel enemy zrobilo analize trailera: Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 jest już nowy gameplay: kurde, w trailerach to sa naprawde mistrzami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 jest już nowy gameplay: kurde, w trailerach to sa naprawde mistrzami Bylo nie bylo najlepszych koles w Szwecji i jeden z lepszych w Eu od edycji video pracuje u nich. Kolesia uniwersytet nie zakceptowal bo byl za dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Używa ktoś tego? Słyszeliśta o tym? http://www.kontrolfreek.com/FPS/KontrolFreek-FPS-Freek.asp Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Połowa z nas. A jeśli nie połowa to przynajmniej kilku Mamy i używamy, trzeba się dosłownie kilka chwil przyzwyczaić i gra się dobrze. Ja używam wpięte tylko na prawy analog, na lewym, do biegania, nie potrzebuję większej precyzji i tak mi wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Połowa z nas. A jeśli nie połowa to przynajmniej kilku Ja używam wpięte tylko na prawy analog, na lewym, do biegania, nie potrzebuję większej precyzji i tak mi wygodniej. u mnie w 100% tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja mam założone na dwa trigery. Niestety mam w(pipi)iający problem z tym wynikający nie wiem z czego do końca. Otóż po jakimś czasie używania freaków, w momencie gdy jest ostra zadyma, muszę szybko prawym analogiem zareagować, to mój żołdak jak (pipi)nięty kładzie się na glebie. Albo mam już wyrobioną prawą gałkę i każdy najmniejszy nacisk na freaka powoduje właśnie takie zachowanie albo nie wiem co. Robiłem eksperyment i zdjąłem go na jakis czas i chyba było ok, ale cholernie ciężko się później przestawić na nie używanie jego. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jakieś pomysły gdzie znajdę ten szajs? Chętnie bym spróbował. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 w polsce żaden sklep tego nie oferuje, na allegro też nie znajdziesz. pozostaje ci oficjalna strona tego gadżetu lub amazon Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja gram bez tych frykasow, i nie narzekam. Chropowata, wypukla galka analogowa swietnie sie trzyma kciukow. No ale skoro mowcie, ze jest lepsza precyzja na tych nakladkach, to i ja sprobuje. Juz sa zamowione. Rozkrecal ktos moze Dualshock'a 3? D-pad mi szwankuje oraz R1. Po wcisnieciu przyciskow, nadal sa aktywne- przestaje strzelac, a karabin ciagle strzela. Wciskam krzyzyk do gory, i lata mi po menu. Moze nie dzieje sie to za kazdym razem, ale dosc czesto. Czyzby sticki byly sklejone? Zadne alko nie wylalem na kontrolera. Zapraszam na nowy filmik. Forteca Donia Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Rozkrecal ktos moze Dualshock'a 3? D-pad mi szwankuje oraz R1. Po wcisnieciu przyciskow, nadal sa aktywne- przestaje strzelac, a karabin ciagle strzela. Wciskam krzyzyk do gory, i lata mi po menu. Moze nie dzieje sie to za kazdym razem, ale dosc czesto. Czyzby sticki byly sklejone? Zadne alko nie wylalem na kontrolera. To fala uderzeniowa od klepania z duza czestotliwoscia w X go wykonczyla Zapraszam na nowy filmik. Forteca Donia http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=N7dsAH9mZmU Pamietam ten mecz, scigalismy sie z Zielem na noze Na jednym typie adwersarza 120 zrobilem, z czego chyba 40 czy 50 nozem Edytowane 1 Lutego 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 kabotyn to samo miałem. możesz rozkręcić i to zrobić, ale później jeden lepszy upadek pada na podłogę i sytuacja się powtórzy. za jakiś czas pewnie będziesz musiał kupić nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakub0101 0 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Apparently according to this thread on BL the Euro servers have been moved to America.http://battlelog.battlefield.com/bf3...48420733201/1/ After doing some checking myself it seems to be true, euro servers according to their IP locations are located in Redwood City, California Example: This Euro server http://bf3stats.com/server/360_20693...6-9ea87a9cc78c After putting its IP (159.153.80.141) into this tracker site http://www.iplocation.net/index.php 159.153.80.141 United States California Redwood City Electronic Arts Inc. Euro server list use to find servers & their IP (check the server you rent or play on) http://www.iplocation.net/index.php or http://www.ip-tracker.org/lookup/whois-lookup.php Enter IP into one of the above links. Oh! If this is correct, them ping bars you see on the server browser are just a fucking fabrication. niezły przekręt: http://www.mordorhq....rica-(consoles) Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 można się w(pipi)ić i gracze nie powinni zostawić tego obojętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Beka jest sonda,z jaką częścią zaczęła się wasza przygoda z Bf-em,Bc2 ma 24% a Bf3 aż 28%,to pokazuje ilu newbie jest w tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) No, wiekszosc to pewnie nawet podpory nie potrafi rozstawic... Edytowane 2 Lutego 2013 przez tommi___t 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi