Pryxfus 820 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Jeśli dasz radę to zagraj i daj znać czy naprawili komunikacje głosową. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 lutego 2012 Autor Opublikowano 6 lutego 2012 (edytowane) hehe patrzcie: http://battlelog.bat...07/4/180782105/ nie chodzi mi o mój wynik, chodzi mi o drużynę przeciwną: same orły od 15, 16, 24, 28, przez 30, 58 do 74... ale jeszcze nie to jest najlepsze, najlepsze jest to, że dostali po doopach i to od leveli 30 w zwyż (bez orzełka of kors) śmiechowo. BTW Fenix weź nas nie stresuj odpal na sekundkę PS3 i obcaj czy słyszysz jak inni gadają. choć muszę przyznać, że ostatnio VoiP ma dobre dni: działa i to między składami. ps. to of kors na PC tak? (Nations Cup) Edytowane 6 lutego 2012 przez waldusthecyc Cytuj
Gość Darude Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Czytam ,że oprócz voip'a nic nie poprawili <_< . Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Jest gdzies change log ? a po co? voip naprawili i tyle Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Przecież zapowiadali, że teraz wydadzą małą łatkę naprawiającą komunikacje głosową tylko na PS3. HUGE PATCH ma wyjść na wszystkie platformy jeszcze w tym miesiącu. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Przecież zapowiadali, że teraz wydadzą małą łatkę naprawiającą komunikacje głosową tylko na PS3. HUGE PATCH ma wyjść na wszystkie platformy jeszcze w tym miesiącu. Jak to Dice,Patch = Dlc razem z patchem. a jakos w srode maja zapowiedziec nowe DLC Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Dzisiaj typ mi napisał że mam grać w inne gry i jestem no lifem,chyba bolało go ze ciągle ginął.Ta gra mnie zadziwia każdego dnia,gram dzisiaj metro a po meczu zaznaczone ze siedziałem w SU-35 Albo przegięty M249,robi się powoli Vietnam,3 razy zginął w Little Birdzie z niego i o dziwo w Havocu,nie mam słów. Cytuj
Ronbalto 1 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 da się pojazdy od środka naprawiać będąc technikiem ? jeśli tak to jak ? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 (edytowane) da się pojazdy od środka naprawiać będąc technikiem ? jeśli tak to jak ? Littlebird z siedzenia pasazera. i z tego co wiem to wszystko czlogi i heli jak viper napewno nie,nie wiem jak z jeep'em. Edytowane 6 lutego 2012 przez zaq123456 Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 voipa nie wiem czy naprawili ale cos mi sie USASem ciezej gra ;p. Przynajmniej pociskami odlamkowymi bo wale po gosciach i dupa. Zmienilem na strzalki. Ogolnie to byloby swietnie ale moze tez po prostu slabo mi dzisiaj szlo. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 voipa nie wiem czy naprawili ale cos mi sie USASem ciezej gra ;p. Przynajmniej pociskami odlamkowymi bo wale po gosciach i dupa. Zmienilem na strzalki. Ogolnie to byloby swietnie ale moze tez po prostu slabo mi dzisiaj szlo. Z info na Twitter,dzis tylko voip naprawili. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 (edytowane) da się pojazdy od środka naprawiać będąc technikiem ? jeśli tak to jak ? Littlebird z siedzenia pasazera. i z tego co wiem to wszystko czlogi i heli jak viper napewno nie,nie wiem jak z jeep'em. Jeepy też się da(te otwarte, nie hummery), jeśli nie poprawili to jest nawet bug, że można samemu go niszczyć, a potem z miejsca pasażera go naprawiać i nawet jak się jest sam, punkty i tak wpadają. Jednak ja tym dziadostwem staram się nie jeździć. Tylko VOIP, w lutym ma być podobno jeszcze jeden patch,większy, który inne rzeczy też naprawi. Jakie? Nie mam pojęcia Edytowane 6 lutego 2012 przez SetoPL Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 da się pojazdy od środka naprawiać będąc technikiem ? jeśli tak to jak ? Littlebird z siedzenia pasazera. i z tego co wiem to wszystko czlogi i heli jak viper napewno nie,nie wiem jak z jeep'em. Jeepy też się da(te otwarte, nie hummery), jeśli nie poprawili to jest nawet bug, że można samemu go niszczyć, a potem z miejsca pasażera go naprawiać i nawet jak się jest sam, punkty i tak wpadają. Jednak ja tym dziadostwem staram się nie jeździć. Tylko VOIP, w lutym ma być podobno jeszcze jeden patch,większy, który inne rzeczy też naprawi. Jakie? Nie mam pojęcia Mowia cos o patchu pod koniec lutego, bedzie mial pewnie w sobie dlc.. Cytuj
Grez 33 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 dobra napisali że naprawili VOIP, a jak to w praktyce wygląda ? bo nie wiem czy się fatygować odpalając grę ? Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Przecież zapowiadali, że teraz wydadzą małą łatkę naprawiającą komunikacje głosową tylko na PS3. HUGE PATCH ma wyjść na wszystkie platformy jeszcze w tym miesiącu. Jak to Dice,Patch = Dlc razem z patchem. a jakos w srode maja zapowiedziec nowe DLC Ograniczenia wielkości patchów ustalone przez producentów konsol najłatwiej "obejść" wypuszczając patch razem z DLC (potem muszą to ściągnąć nawet ludzie, którzy go nie kupią). Nie tylko Dice tak robi. A "dużych" dodatków spodziewałbym się nie częściej niż co 3 miesiące. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 (edytowane) Przecież zapowiadali, że teraz wydadzą małą łatkę naprawiającą komunikacje głosową tylko na PS3. HUGE PATCH ma wyjść na wszystkie platformy jeszcze w tym miesiącu. Jak to Dice,Patch = Dlc razem z patchem. a jakos w srode maja zapowiedziec nowe DLC Ograniczenia wielkości patchów ustalone przez producentów konsol najłatwiej "obejść" wypuszczając patch razem z DLC (potem muszą to ściągnąć nawet ludzie, którzy go nie kupią). Nie tylko Dice tak robi. A "dużych" dodatków spodziewałbym się nie częściej niż co 3 miesiące. Acti jakos moze wypuszczac patche na ps3 po 30mb. od premiery bylo ich z 8. wydaje mi sie,ze po prostu kazdy patch wrzucony na psn/xbl kosztuje dice/acti jakas kwote. jak widac dice nie chce wydawac duzo kasy Edytowane 6 lutego 2012 przez zaq123456 Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 (edytowane) po tym patchu 4x zawiesila mi sie dzis konsola podczas gry, tez tak macie? Edytowane 6 lutego 2012 przez Kuba0101 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 dobra napisali że naprawili VOIP, a jak to w praktyce wygląda ? bo nie wiem czy się fatygować odpalając grę ? Też jestem ciekaw jak w praktycy bo nie wiem co włączać , a tak samemu trudno sprawdzić bo rozmowy w dwie osoby były już możliwe dawno Cytuj
Compaq 2 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 (edytowane) dobra napisali że naprawili VOIP, a jak to w praktyce wygląda ? bo nie wiem czy się fatygować odpalając grę ? Też jestem ciekaw jak w praktycy bo nie wiem co włączać , a tak samemu trudno sprawdzić bo rozmowy w dwie osoby były już możliwe dawno Mogę zapewnić po dzisiejszej partyjce (wraz z moimi trzema znajomymi), że nie było żadnych problemów z komunikacją głosową. Wszystko było słychać wyraźnie . Pozdrawiam Edytowane 6 lutego 2012 przez Compaq 1 4 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 lutego 2012 Autor Opublikowano 6 lutego 2012 Mogę zapewnić po dzisiejszej partyjce (wraz z moimi trzema znajomymi), że nie było żadnych problemów z komunikacją głosową. Wszystko było słychać wyraźnie . Pozdrawiam (pipi)a cud - po czterrech miesiącach od premiery. Ciekawe, sam chętnie przetestuję dziś wieczorkiem o ile ktos będzie miał siłe grać Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 No to kurna wracam do BFa... To jest smiech na sali, że trzeba było 4 miechy czekać na poprawkę jednej z ważniejszych rzeczy w takiej grze. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Coś pozmieniali w M249 SAW bo nie mam już takiego feelingu tą bronią, jest jakby słabsza na dalszy dystans? No i jakby grafika nieco lepsza. A może to ze mną coś nie tak? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Coś pozmieniali w M249 SAW bo nie mam już takiego feelingu tą bronią, jest jakby słabsza na dalszy dystans? No i jakby grafika nieco lepsza. A może to ze mną coś nie tak? Jak juz mowielm z 4 razy,dzis naprawili tylko voip. patch zmieniajacy bronie itp. gdzies pod koniec lutego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi