Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

hehe patrzcie:

http://battlelog.bat...07/4/180782105/

nie chodzi mi o mój wynik, chodzi mi o drużynę przeciwną: same orły od 15, 16, 24, 28, przez 30, 58 do 74... ale jeszcze nie to jest najlepsze, najlepsze jest to, że dostali po doopach :D i to od leveli 30 w zwyż (bez orzełka of kors)

śmiechowo.

BTW Fenix weź nas nie stresuj odpal na sekundkę PS3 i obcaj czy słyszysz jak inni gadają. choć muszę przyznać, że ostatnio VoiP ma dobre dni: działa i to między składami.

ps. to of kors na PC tak? (Nations Cup)

cbr2u.png

Edytowane przez waldusthecyc
Gość Zaqair
Opublikowano

Jest gdzies change log ?

a po co? voip naprawili i tyle

Gość Zaqair
Opublikowano

Przecież zapowiadali, że teraz wydadzą małą łatkę naprawiającą komunikacje głosową tylko na PS3.

HUGE PATCH ma wyjść na wszystkie platformy jeszcze w tym miesiącu.

Jak to Dice,Patch = Dlc razem z patchem. a jakos w srode maja zapowiedziec nowe DLC

Opublikowano

Dzisiaj typ mi napisał że mam grać w inne gry i jestem no lifem,chyba bolało go ze ciągle ginął.Ta gra mnie zadziwia każdego dnia,gram dzisiaj metro a po meczu zaznaczone ze siedziałem w SU-35 :P Albo przegięty M249,robi się powoli Vietnam,3 razy zginął w Little Birdzie z niego i o dziwo w Havocu,nie mam słów.

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

da się pojazdy od środka naprawiać będąc technikiem ? jeśli tak to jak ?

Littlebird z siedzenia pasazera. i z tego co wiem to wszystko :P czlogi i heli jak viper napewno nie,nie wiem jak z jeep'em.

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano

voipa nie wiem czy naprawili ale cos mi sie USASem ciezej gra ;p. Przynajmniej pociskami odlamkowymi bo wale po gosciach i dupa. Zmienilem na strzalki.

Ogolnie to byloby swietnie ale moze tez po prostu slabo mi dzisiaj szlo.

Gość Zaqair
Opublikowano

voipa nie wiem czy naprawili ale cos mi sie USASem ciezej gra ;p. Przynajmniej pociskami odlamkowymi bo wale po gosciach i dupa. Zmienilem na strzalki.

Ogolnie to byloby swietnie ale moze tez po prostu slabo mi dzisiaj szlo.

Z info na Twitter,dzis tylko voip naprawili.

Opublikowano (edytowane)

Littlebird z siedzenia pasazera. i z tego co wiem to wszystko :P czlogi i heli jak viper napewno nie,nie wiem jak z jeep'em.

Jeepy też się da(te otwarte, nie hummery), jeśli nie poprawili to jest nawet bug, że można samemu go niszczyć, a potem z miejsca pasażera go naprawiać i nawet jak się jest sam, punkty i tak wpadają. Jednak ja tym dziadostwem staram się nie jeździć.

Tylko VOIP, w lutym ma być podobno jeszcze jeden patch,większy, który inne rzeczy też naprawi. Jakie? Nie mam pojęcia

Edytowane przez SetoPL
Gość Zaqair
Opublikowano

Jeepy też się da(te otwarte, nie hummery), jeśli nie poprawili to jest nawet bug, że można samemu go niszczyć, a potem z miejsca pasażera go naprawiać i nawet jak się jest sam, punkty i tak wpadają. Jednak ja tym dziadostwem staram się nie jeździć.

Tylko VOIP, w lutym ma być podobno jeszcze jeden patch,większy, który inne rzeczy też naprawi. Jakie? Nie mam pojęcia

Mowia cos o patchu pod koniec lutego, bedzie mial pewnie w sobie dlc..

Opublikowano

Przecież zapowiadali, że teraz wydadzą małą łatkę naprawiającą komunikacje głosową tylko na PS3.

Jak to Dice,Patch = Dlc razem z patchem. a jakos w srode maja zapowiedziec nowe DLC

Ograniczenia wielkości patchów ustalone przez producentów konsol najłatwiej "obejść" wypuszczając patch razem z DLC (potem muszą to ściągnąć nawet ludzie, którzy go nie kupią). Nie tylko Dice tak robi.

A "dużych" dodatków spodziewałbym się nie częściej niż co 3 miesiące.

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Ograniczenia wielkości patchów ustalone przez producentów konsol najłatwiej "obejść" wypuszczając patch razem z DLC (potem muszą to ściągnąć nawet ludzie, którzy go nie kupią). Nie tylko Dice tak robi.

A "dużych" dodatków spodziewałbym się nie częściej niż co 3 miesiące.

Acti jakos moze wypuszczac patche na ps3 po 30mb. od premiery bylo ich z 8. wydaje mi sie,ze po prostu kazdy patch wrzucony na psn/xbl kosztuje dice/acti jakas kwote. jak widac dice nie chce wydawac duzo kasy

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano

dobra napisali że naprawili VOIP, a jak to w praktyce wygląda ? bo nie wiem czy się fatygować odpalając grę ?

Też jestem ciekaw jak w praktycy bo nie wiem co włączać :), a tak samemu trudno sprawdzić bo rozmowy w dwie osoby były już możliwe dawno

Opublikowano (edytowane)

dobra napisali że naprawili VOIP, a jak to w praktyce wygląda ? bo nie wiem czy się fatygować odpalając grę ?

Też jestem ciekaw jak w praktycy bo nie wiem co włączać :), a tak samemu trudno sprawdzić bo rozmowy w dwie osoby były już możliwe dawno

Mogę zapewnić po dzisiejszej partyjce (wraz z moimi trzema znajomymi), że nie było żadnych problemów z komunikacją głosową. Wszystko było słychać wyraźnie .

Pozdrawiam

Edytowane przez Compaq
  • Plusik 1
  • Minusik 4
Opublikowano
Mogę zapewnić po dzisiejszej partyjce (wraz z moimi trzema znajomymi), że nie było żadnych problemów z komunikacją głosową. Wszystko było słychać wyraźnie .

Pozdrawiam

(pipi)a cud - po czterrech miesiącach od premiery. Ciekawe, sam chętnie przetestuję dziś wieczorkiem o ile ktos będzie miał siłe grać

Opublikowano

Coś pozmieniali w M249 SAW bo nie mam już takiego feelingu tą bronią, jest jakby słabsza na dalszy dystans? No i jakby grafika nieco lepsza.

A może to ze mną coś nie tak?

Gość Zaqair
Opublikowano

Coś pozmieniali w M249 SAW bo nie mam już takiego feelingu tą bronią, jest jakby słabsza na dalszy dystans? No i jakby grafika nieco lepsza.

A może to ze mną coś nie tak?

Jak juz mowielm z 4 razy,dzis naprawili tylko voip. patch zmieniajacy bronie itp. gdzies pod koniec lutego