Litwin81 1 155 Opublikowano 9 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2012 (edytowane) Wiem jaki to ciężar,bo sam taki miałem Za to F-35 wykosiłem grubo typów,ale nie lubię go,słabo ścina,jedynie na heli się nadaje,albo żeby się zawiesić i tłuc czołg,wolę jednak SU-35. Edytowane 9 lutego 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
hellspawn81 93 Opublikowano 9 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2012 A ja dziś wszedłem do sklepu w grze i jak zaczęła mi się ładować pojawił się jakiś obrazem żołnierza strzelającego i jakiś budynek, już myślałem że to dodatek ale jak sklepik się załadował to już tego nie było... Pijany nie byłem więc może widzę przyszłość akurat dziś kumulacja w totka a ja liczb nie widzę miałem to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 9 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2012 BTW Hellspawn znasz Kamila Erdmanisa albo Patryka Gromadzkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 10 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2012 (edytowane) Gęsior, sorry, przeoczylem wczoraj jakims cudem zaproszenia- dopiero w tabeli wynikow przypadkiem spostrzeglem, ze wbiles tez do meczu. Liczylem, ze zmienisz zespol- moj wygrywal mecz za meczem, mialem wczroraj w koncu szczescie w matchmakingu i niesamowita passe zwyciestw Trafilem w ogole przypadkiem na dwoch kolesiow z Polski (pozniej dolaczyl trzeci), oznaczenie klanu QPA i dziwaczne id, ale gralo sie bardzo dobrze Od tego patcha to naprawde inny wymiar grania zespolowego jest! PS: Brakuje mi na Battlogu jeszcze mozliwosci sprawdzenia, jakie wyniki w danym meczu miales z konkretnymi graczami (ile razy go zabiles, ile on ciebie). Edytowane 10 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 10 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2012 Trafilem w ogole przypadkiem na dwoch kolesiow z Polski (pozniej dolaczyl trzeci), oznaczenie klanu QPA i dziwaczne id, ale gralo sie bardzo dobrze Od tego patcha to naprawde inny wymiar grania zespolowego jest! QPA - to pewnie grałeś z Wesołą Olą, Pataszonem albo thechemistem? Coś mi się kojarzy, że spędziłem z nimi całkiem sporo czasu przy BC2 - było przednio Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2012 Ostatnio z nimi grałem,grało się przednio bo nie mieli odblokowanych flar w latadłach Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 10 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2012 (edytowane) QPA - to pewnie grałeś z Wesołą Olą, Pataszonem albo thechemistem? Coś mi się kojarzy, że spędziłem z nimi całkiem sporo czasu przy BC2 - było przednio Dokładnie wesola_ola, thechemist i luku80 Grało sie naprawde git- spoko komunikacja, spoko wspolpraca Nie bylo co prawda takich pogadanek, jak niekiedy w forumowym skladzie ale zaliczylem wczoraj po raz pierwszy 11 zwyciestw pod rzad Mysle, ze jeszcze z nimi popykam na pewno Ostatnio z nimi grałem,grało się przednio bo nie mieli odblokowanych flar w latadłach To chyba nie tak niedawno musialo byc (chyba, ze mowisz o jetach) Wczoraj z jednym z nich praktycznie caly mecz na charku w heli przelatalem zamieniajac sie tylko rolami i byl naprawde konkret- łącznie zaliczylismy chyba ok. 20 fragow plus zniszczenia, unieruchomienia itd. W ogole odblokowalem przy tej okazji zaklocacz ECM, ale jeszcze nie zdazylem wyprobowac- ciekaw jestem, jak sie bedzie sprawdzal zamiast flar. Ale fakt faktem, ze poza paroma wyjatkami wczoraj przeciwnikow nie mielismy z kosmosu Edytowane 10 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2012 Z tydzień temu,odblokować flary można w kilka minut,a zakłócacz ECM średnio się nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 10 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2012 Czy w tej grze jest w ogole jakikolwiek czas po respawnie, zeby Ci nie zaliczalo jak padniesz znowu? Pojawianie sie idealnie na granacie albo pod ostrzalem zaczyna byc denerwujace, kiedy dolicza mi smierci w momencie gdy ja sie nawet nie zdaze obrocic po respawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 10 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2012 (edytowane) Z tego, co pamietam, to po respawnie jest sie chronionym (nie odnosisz obrazen) przez 2 sekundy lub do momentu, kiedy sie poruszysz (przy czym sam obrot/rozgladanie sie nie jest traktowane jako poruszanie sie). Jak dla mnie praktycznie bezuzyteczne- przy moim refleksie potrzebowalbym co najmniej z 5 Edytowane 10 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 10 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2012 Mnie też ten motyw z respieniem denerwuję. Ile razy to już miałem, że odradzam się idealnie przy wrogim kolesiu:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2012 (edytowane) Czy w tej grze jest w ogole jakikolwiek czas po respawnie, zeby Ci nie zaliczalo jak padniesz znowu? Pojawianie sie idealnie na granacie albo pod ostrzalem zaczyna byc denerwujace, kiedy dolicza mi smierci w momencie gdy ja sie nawet nie zdaze obrocic po respawnie. Jeżeli jest to ja go ostatnio nie uświadczam,do tego często mam resp i kosę.Dzisiaj zdałem sobie sprawę,że na Wake w Podboju amerykańce w samolotach są bez szans,jak do SU-35 wsiada ktoś ogarnięty,zbyt szeroko wchodzi w zakręty F-35 i dlatego jest łatwym celem. Edytowane 10 lutego 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 11 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2012 (edytowane) Kiedy ma być ta impreza, na której mają ujawnić nowe DLC? Bo coś mi się obiło o uszy, że to miało być w tym tygodniu, a tu ani widu ani słychu... Edytowane 11 lutego 2012 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 11 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2012 Kiedy ma być ta impreza, na której mają ujawnić nowe DLC? Bo coś mi się obiło o uszy, że to miało być w tym tygodniu, a tu ani widu ani słychu... Nie impreza,a spotkanie inwestorow. Jak na razie brak przeciekow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2012 Dzisiaj dobry meczyk w heli: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/27941143/4/179749130/ i 8 kos w 1 meczu : http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/27890086/4/179749130/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 11 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2012 (edytowane) Litwin, widze, ze masz odblokowane wszystko w heli szturmowych- o zaklocaczu ecm ostatnio wspomniales, że słaby, a jak sie sprawuja te rakiety naprowadzane oraz TV (dwa ostatnie odblokowania)? Masz je ustawione, czy cisniesz czyms innym? Edytowane 11 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2012 Jako pilot mam flary i naprowadzane bo to podstawa,jako strzelec noktowizję i rakiety na czołgi(na tv jest zbyt czasochłonna).Dla tych którzy pisali że IRNV to przegięcie,to chyba nie mieli okazji latać z termo w heli szturmowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 11 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2012 rakieta tv jest zbugowana i slaba.v Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2012 rakieta tv jest zbugowana i slaba.v A co w tej grze nie jest zbugowane Zaczynam mieć takie jazdy jak szpic z tym namierzaniem i przerywaniem,nie wiem co się dzieje z tą grą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 Co za wieczór... Pozdro dla wariatów Tommi, Pryxfus, Gumiś... @Kaczor - nienawidzę Cię!!! F@uck the MAV kutwa:) I Pamiętaj: Piłeś? Nie graj w BF3 niah, niah Zdrowie wariaci Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 Co za wieczór... Pozdro dla wariatów Tommi, Pryxfus, Gumiś... @Kaczor - nienawidzę Cię!!! F@uck the MAV kutwa:) I Pamiętaj: Piłeś? Nie graj w BF3 niah, niah Zdrowie wariaci Wieczór chłopie piszesz o 4 w nocy Czy wy nie macie życia, ja muszę wstać o 6 rano i dzieckiem się zajmować Zazdroszczę wam Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 (edytowane) Co za wieczór... Pozdro dla wariatów Tommi, Pryxfus, Gumiś... @Kaczor - nienawidzę Cię!!! F@uck the MAV kutwa:) I Pamiętaj: Piłeś? Nie graj w BF3 niah, niah Zdrowie wariaci No, wieczor byl konkretny (poranek zreszta tez ), nawet piwo jakos lepiej smakowalo Raz na Teheranie po paru minutach cala druzyna przeciwna sie zmyla, wiec z nudow pare mitow obalilismy (a moze stworzylismy ). Zostalo np. doswiadczalnie potwierdzone, ze da sie LAV'em zrobic roadkilla czlonkowi wlasnego zespolu. Dwa razy @Kaczor: w ktoryms momencie nawet gremialnie postanowilismy, ze dopoki nie przeprosisz, to nie bierzemy Cie z powrotem do skladu Wieczór chłopie piszesz o 4 w nocy Czy wy nie macie życia, ja muszę wstać o 6 rano i dzieckiem się zajmować Zazdroszczę wam Ja mam to szczescie, ze moja Żona kladzie sie spac i wstaje wczesniej, wiec przejmuje ten temat i przynajmniej w weekendy moge popykac dluzej, a i dziecko przed 8.-9. sie nigdy nie zrywa:) Negocjuj Edytowane 12 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 Jakoś nam się tak zasiedziało ;] To był wieczór upokorzeń i śmiechu. Na autostradzie zostałem pojechany 0-11 przez jakiegoś klanowca. Co za wstyd. Pozdro dla Tommiego i Gęsiora. Kaczor wal się nemesisie jeden ;]p Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 (edytowane) F@uck the MAV kutwa:) Na autostradzie zostałem pojechany 0-11 przez jakiegoś klanowca. Co za wstyd. Wiecie, Panowie, w zyciu kazdego faceta (no, moze poza Litwinem ) trafia sie kiedys taki moment, ze chocby nie wiem co zrobil, to dostaje w czape w BF3 Na szczescie pozniej bylo juz lepiej Autostrada ogolnie bardzo fajna mapa, ale jak sie w nia gra ktorys raz w ciagu wieczoru (a ani razu np. w charka czy pare innych jeszcze), to zaczyna sie przejadac. ...no i ostatnio na tej mapie jak na zadnej innej raj dla kamperow sie zrobil- bez przerwy sie frajerzy na gore na mavach laduja i taka gra pozniej... PS: Kaczor, ale raz na Sekwanie na schodach z A do C malo brakowalo, zebym Ci kose sprzedal, ale chyba nie chciales kupic i pobiegles, az ktorys z nas za chwile zginal PS.2: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/27990406/4/ Zobaczcie na tego kolesia- ponad 14. tys. pkt z samej gry. Gosciu niezle miazdzyl (65. poziom orła- jeszcze z takim nie gralem), praktycznie gdyby nie on, to bysmy ich w kazdym meczy niszczyli (nawet Kaczor by im pozniej nie pomogl ). Ale pochwale sie- te dwa razy to ja go ubilem Edytowane 12 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 F@uck the MAV kutwa:) Jakoś nam się tak zasiedziało ;] Na autostradzie zostałem pojechany 0-11 przez jakiegoś klanowca. Co za wstyd. Wiecie, Panowie, w zyciu kazdego faceta (no, moze poza Litwinem ) trafia sie kiedys taki moment, ze chocby nie wiem co zrobil, to dostaje w czape w BF3 Na szczescie pozniej bylo juz lepiej W jego życiu też się to często zdarza Na wyroki losu nie ma się wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi