Pryxfus 820 Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 I co z DLC dla BF3, DICE Summit się zakończył a tu nawet nic nie słychać o dodatkach. A przed premierą gry tak nas zapewniano że będziemy rozpieszczani dodatkami. Przecież nas rozpieszczają, właśnie dostaliśmy działającą komunikację głosową, i to całkowicie za darmo!!! Jak śmiesz narzekać? DICE nigdy nie obiecuje gruszek na wierzbie i zawsze dotrzymuje słowa, szczególnie nam konsolowcom ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 Ja akurat się ciesze, że nie zasypują nas DLC. BTW jak będziecie dziś grać na zwykłych mapach to daj Cie znać, bo wczoraj grało się kozacko przez tą chwile Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 (edytowane) Nic nie robia, bo już siedzą nad BC3.Zrobią BC3, to tez nie będzie poprawek ,bo będą robić BF4 na NGy . Edytowane 13 lutego 2012 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 Na bank już dłubią nad BC3, ale tak jak mówisz, pewnie dostali już dev-kit na NG, oby nie pół-produktem jak BF2 tylko jeszcze lepszy od wersji PC:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 Boze jak mnie te gra wk.urwia.2 ch.ujki w odrzutowcach caly czas rozwala mojej druzynie odrzutowce,a chwile po tym jak wystartujesz viperem,to i viper idzie to piachu. A jak juz uda sie wystartowac,to zmowa 2 odrzutowcow i atak na heli. Po to przy każdym lotnisku masz stacjonarne AA Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 (edytowane) Boze jak mnie te gra wk.urwia.2 ch.ujki w odrzutowcach caly czas rozwala mojej druzynie odrzutowce,a chwile po tym jak wystartujesz viperem,to i viper idzie to piachu. A jak juz uda sie wystartowac,to zmowa 2 odrzutowcow i atak na heli. To nie gra tylko gracze w(pipi)iaja... Samemu takim nic nie zrobisz, jedyny sposob to co najmniej w dwie osoby stingerami ich pogonic albo stacjonarka + stingery. Generalnie jednak najlepszy sposob na jeta to drugi jet (pod warunkiem, ze jakos wystartuje...). Ja akurat się ciesze, że nie zasypują nas DLC. BTW jak będziecie dziś grać na zwykłych mapach to daj Cie znać, bo wczoraj grało się kozacko przez tą chwile Jak dla mnie w marcu cos by sie moglo znowu pojawic- dobrej zawartosci i urozmaicenia nigdy za wiele Wczoraj konkret byl- łoiliśmy ich ładnie praktycznie na każdej mapie i najlepsza druzyna co chwile wpadala, ale musisz sie w koncu w tego headseta jakiegos zaopatrzyc Kiedys pytales o nie- w klepach te od Giotecka zawsze dobre wrazenie na mnie robily, ale nie testowalem ich osobiscie. Mialem jedynie nakładki na spusty do pada od nich i ergonomicznie byly git, ale jesli chodzi o trwalosc, to nie przezyly upadku na podloge w trakcie ogladania przez dziecko Teraz mam z Big Bena czy czegos i jest ok, bardzo solidnie wykonane. W ogole caly weekend online byl za(pipi)isty, i w sobote i w niedziele gralo sie swietnie, fragi, zwyciestwa i baretki wpadaly co chwile, do tego pare naprawde za(pipi)istych pojedynkow w heli (pozdro, Gęsior! ) i czołgach- oby jak najwiecej takich meczow Pozdro jeszcze raz, Panowie! PS: Co do wyboru map, to zwykle przez szybka gre szukamy meczu i generalnie nigdy nie wiadomo, czy i kiedy sie mapa z dodatku trafi :confused: Edytowane 13 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 (edytowane) Boze jak mnie te gra wk.urwia.2 ch.ujki w odrzutowcach caly czas rozwala mojej druzynie odrzutowce,a chwile po tym jak wystartujesz viperem,to i viper idzie to piachu. A jak juz uda sie wystartowac,to zmowa 2 odrzutowcow i atak na heli. Po to przy każdym lotnisku masz stacjonarne AA zanim dobiegne jestem martwy Nic nie robia, bo już siedzą nad BC3.Zrobią BC3, to tez nie będzie poprawek ,bo będą robić BF4 na NGy . Bc3 bedzie na nextgen. jak wypuszcza na ps3 i xbox 360 to sie moga wypchac,bo to bedzie kolejny polprodukt. Edytowane 13 lutego 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 Gracie cos dzis ? Musze wyladowac swoja agresje i mam ochote rozjezdzac czolgiem Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 A ja mimo wszystko grę uwielbiam wczoraj gra do 00.30 w nocy i działa voice chat i jestem happy jeszcze jak w patchu dadzą by składu nie rozrzucało i jestem w niebie. Nawet już się przyzwyczaiłem do zgonów uj wie skąd i napis Pech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 Ja akurat się ciesze, że nie zasypują nas DLC. BTW jak będziecie dziś grać na zwykłych mapach to daj Cie znać, bo wczoraj grało się kozacko przez tą chwile Faktycznie było git... Sorki, że na koniec nie zajarzyłem, że namierzasz mi cele z trzeciego miejsca w tanku Kup headseta... GIOTECK ex-05 rządzi...ale najprostsza słuchawka bluetooth z Nokii też dawała radę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 Boze jak mnie te gra wk.urwia.2 ch.ujki w odrzutowcach caly czas rozwala mojej druzynie odrzutowce,a chwile po tym jak wystartujesz viperem,to i viper idzie to piachu. A jak juz uda sie wystartowac,to zmowa 2 odrzutowcow i atak na heli. To nie gra tylko gracze w(pipi)iaja... Samemu takim nic nie zrobisz, jedyny sposob to co najmniej w dwie osoby stingerami ich pogonic albo stacjonarka + stingery. Generalnie jednak najlepszy sposob na jeta to drugi jet (pod warunkiem, ze jakos wystartuje...). Na normalu i tak nie ubijesz,a metoda na to jest banalna,wystarczy nie (pipi)ć gdy masz samolot unieruchomiony,to kolesie nie będą szukać killi na respie.Zresztą kampienie samolotem to sztuka,chamstwem jest kampienie heli,siadzie taki albo zawiśnie nad ziemią i nawet ruszyć się nie zdązysz,samolot musi cały czas nawracać. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 (edytowane) Na normalu i tak nie ubijesz Ale przegonisz znad lotniska, a to wystarczy, zeby samemu spokojnie wbic i wystartowac. Gracie cos dzis ? Musze wyladowac swoja agresje i mam ochote rozjezdzac czolgiem Ja nie obiecuje, bo po weekendzie moja żona też jakas agresywna sie stala i nie wiem, czy mnie nie rozjedzie przy probie wlaczenia konsoli PS: Co do BF3 / BC3, to jak dla mnie jezeli beda w miare regularnie dlc wypuszczac, to mysle, ze spokojnie moge do kolejnej generacji zaczekac. Edytowane 13 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 Na normalu i tak nie ubijesz Ale przegonisz znad lotniska, a to wystarczy, zeby samemu spokojnie wbic i wystartowac. Tylko trzeba też umieć latać,a nie że wystartujesz i spadasz.Dziwne że najgłośniej krzyczą ci,którzy latać nie umieją,ale jak czołgiem się kampi to już takie straszne nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 (edytowane) Dziwne że najgłośniej krzyczą ci,którzy latać nie umieją,ale jak czołgiem się kampi to już takie straszne nie jest. Nie rozumiem Cie- kto krzyczy i co krzyczy? I o jakim kampieniu czołgiem mowisz? Rozwiń. Edytowane 13 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 Dziwne że najgłośniej krzyczą ci,którzy latać nie umieją,ale jak czołgiem się kampi to już takie straszne nie jest. Nie rozumiem Cie- kto krzyczy i co krzyczy? I o jakim kampieniu czołgiem mowisz? Rozwiń. Mało widziałeś sytuacji jak gracze kampią ciężkim sprzętem na respie słabszej drużyny?A co do tego kto krzyczy,to zobacz kogo cytowałeś(ja tej osoby postów nie widzę,dopóki ktoś ich nie zacytuje)i kto mnie zminusował. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 (edytowane) Co do kampienia czolgami, to widzialem tylko, jak jedna druzyna bierze wszystkie flagi i zamyka przeciwnikow na respie, a to jednak moim zdaniem troche co innego, niz jak na polu trwa walka w najlepsze, a kolo jetem tylko w kolko nad lotniskiem lata i kampi, nie probujac nawet robic czegos innego. To sie da gdzies zobaczyc, kto kogo zminusowal? EDIT: A da sie, faktycznie- nawet nie zauwazylem Znowu sie czegos nowego nauczylem Edytowane 13 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) Dziwne że najgłośniej krzyczą ci,którzy latać nie umieją,ale jak czołgiem się kampi to już takie straszne nie jest. Nie rozumiem Cie- kto krzyczy i co krzyczy? I o jakim kampieniu czołgiem mowisz? Rozwiń. Mało widziałeś sytuacji jak gracze kampią ciężkim sprzętem na respie słabszej drużyny?A co do tego kto krzyczy,to zobacz kogo cytowałeś(ja tej osoby postów nie widzę,dopóki ktoś ich nie zacytuje)i kto mnie zminusował. pierdzielisz to cie zminusowalem. A latac potrafie,tylko jak masz jet i heli na spawn o wielki 'mistrzu' to (pipi) zrobisz. Co do kampienia czolgami, to widzialem tylko, jak jedna druzyna bierze wszystkie flagi i zamyka przeciwnikow na respie, a to jednak moim zdaniem troche co innego, niz jak na polu trwa walka w najlepsze, a kolo jetem tylko w kolko nad lotniskiem lata i kampi, nie probujac nawet robic czegos innego. Gosc wystarowal heli (ja na dzialku)jeszcze dobrze nie dolacial do polowy mapy jak go rozwalil o ziemie :confused: sa misja coop gdzie sie lata heli czemu ludzie nie ucza sie tam latac? w czolgach oczywiscie u mnie w druzynie po 2 osoby,u przeciwnika po 3 i naznaczanie naszych czolgow. 2 minuty i nas zamkneli w bazie. Edytowane 14 lutego 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 A jest moze jakas misja co-op, gdzie mozna jetami pocwiczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 Nie ma, jetami możesz jedynie w multi potrenować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 Co do kampienia czolgami, to widzialem tylko, jak jedna druzyna bierze wszystkie flagi i zamyka przeciwnikow na respie, a to jednak moim zdaniem troche co innego, niz jak na polu trwa walka w najlepsze, a kolo jetem tylko w kolko nad lotniskiem lata i kampi, nie probujac nawet robic czegos innego. To sie da gdzies zobaczyc, kto kogo zminusowal? EDIT: A da sie, faktycznie- nawet nie zauwazylem Znowu sie czegos nowego nauczylem Spróbuj kampić jetem to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) Kampic?? Buahaha, Litwin, ja tym (po 18 min. za sterem) co najwyzej potrafie wystartowac i latac w obrebie mapy nie rozbijajac sie Jesli chodzi o zdobywanie jakichkolwiek punktow (na razie mam oczywiscie zero), to poki co jedyny sposob, jaki mi sie jawi, to permanentne spotowanie celow dla innych zanim zdechne i liczenie na punkty za asysty, ale na to przyjdzie czas dopiero jak wymasteruje wszystkie pozostale pojazdy (moze poza AA, bo za rzadko wystepuja i nie chce mi sie ich szukac). Edytowane 14 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 Kampic?? Buahaha, Litwin, ja tym (po 18 min. za sterem) co najwyzej potrafie wystartowac i latac w obrebie mapy nie rozbijajac sie Jesli chodzi o zdobywanie jakichkolwiek punktow (na razie mam oczywiscie zero), to poki co jedyny sposob, jaki mi sie jawi, to permanentne spotowanie celow dla innych zanim zdechne i liczenie na punkty za asysty, ale na to przyjdzie czas dopiero jak wymasteruje wszystkie pozostale pojazdy (moze poza AA, bo za rzadko wystepuja i nie chce mi sie ich szukac). ja mam 6h w mysliwcach i odblokowalem flary i rakiety nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza
sushilabel 27 Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 Też jestem cienki w samolotacvh ale strasznie chciałem zdobyć flary bo czasami mam ochotę polatać a bez tego ciężko. Jak na razie najlepszy sposób na ciułanie punktów dla mnie to Wyspa Wake w trybie podbój i najazd. Wolna amerykanka, wszyscy się gdzieś rozjeżdżają więc nawet nie skupiają się zbytnio na samolotach. Wystarczy poganiać wrogie heli parę razy zanim inny samolot zrobi to z nami ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 Jest jeszcze jedna metoda,dawniej bardzo skuteczna.Rozstawiasz miny i do samolotu,kille i zniszczenia są zaliczane do pojazdu latającego.Ja na początku nic nie mogłem zrobić,pierwszy medal za walkę wchodził w strasznych męczarniach a teraz o dziwo mam kilka tys killi.Pisząc spróbuj pokamić,chciałem dać do zrozumienia że to nie jest łatwe i ciśnięcie takich ludzi mija się z celem,bo ile razy wam się zdarzyło być totalnie zdominowanym przez jety? Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 14 lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) [media=''] [/media] fak jeeeeeee ps. link wklejony przez taki [media] ale coś nie robotajet Edytowane 14 lutego 2012 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi