Litwin81 1 155 Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 Dzisiaj identycznie typów zaszedłem,tylko w mikroskali Wpadłem tam z MK3A1 i 3 rozniosłem,że aż pod sufit latali Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) [media=''] [/media] fak jeeeeeee Na PS3 to by dwóch zgineło, a reszta po 25% . Edytowane 14 lutego 2012 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 Jest jeszcze jedna metoda,dawniej bardzo skuteczna.Rozstawiasz miny i do samolotu,kille i zniszczenia są zaliczane do pojazdu latającego. Z claymorami to tez dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 Jest jeszcze jedna metoda,dawniej bardzo skuteczna.Rozstawiasz miny i do samolotu,kille i zniszczenia są zaliczane do pojazdu latającego. Z claymorami to tez dziala? Tak,ostatnio miałem killa z claymora w samolocie i zaliczało jako kila z jeta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 Ja dzisiaj w nocy ostro polatałem heli. Szło świetnie, kille wpadały jak marzenie, walki powietrzne nieraz trwały bardzo długo, zabawa przednia. Ale (pipi) mać niech te ptałachy ze Szwecji zrobią coś z taranowaniem przez Jety!!! Przecież to się w głowie nie mieści co się tutaj dzieje. Leszcze barowe bez żadnego skilla napieprzają prosto na Ciebie i morda im się cieszy. Zero konsekwencji. W(pipi)iłem się niemiłosiernie i zacząłem ostro napieprzać z AA i Stingerów. Paru posłałem do piachu i od razu zrobiła się cisza. Szkoda, że tylko ja. Reszta kij wie co robiła dając się miażdżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 Ja dzisiaj w nocy ostro polatałem heli. Szło świetnie, kille wpadały jak marzenie, walki powietrzne nieraz trwały bardzo długo, zabawa przednia Ehhh, że mnie tam nie bylo... Ale (pipi) mać niech te ptałachy ze Szwecji zrobią coś z taranowaniem przez Jety!!! Przecież to się w głowie nie mieści co się tutaj dzieje. Leszcze barowe bez żadnego skilla napieprzają prosto na Ciebie i morda im się cieszy. Zero konsekwencji. W(pipi)iłem się niemiłosiernie i zacząłem ostro napieprzać z AA i Stingerów. Paru posłałem do piachu i od razu zrobiła się cisza. Szkoda, że tylko ja. Reszta kij wie co robiła dając się miażdżyć. Dokładnie, to jedyny bug w tej grze, ktory mnie naprawde maksymalnie w(pipi)ia- nie wiem, do czego to podobne, heli wali w glebe a jet odlatuje jakby nigdy nic... :angry2: Z randomami grałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 Z randomami. Wsiadam do heli, kolo stoi koło mnie i dłubie w nosie, czekam na niego i czekam i czekam i nic....Załamka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 Lepsze takie cos niz, wsiadasz do heli jako pasazer, a ta glupia pizda spada z lotniskowca do wody <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) Dlatego jak widzę, że się wpakowałem jako czwarty czy piąty do Little Birda albo ZW11 to się modle aby tylko gościu doleciał gdzieś gdzie można od razu spierniczać. Jesteś wtedy doręczycielem łatwych punktów. Jakby co to dawać na partyjke teraz. Pzdr Edytowane 14 lutego 2012 przez Gęsior Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2012 DICE to (pipi)ona banda nieudaczników (pipi)anych. Dzisiaj nie mogłem pograć dłużej niż 10 min w grze, bo mi znikała broń (pipi) i nawet resetowanie konsoli nie pomagało. Jak można nie naprawić takiego poważnego błędu do (pipi)a? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 Mnie dzisiaj 2 razy wywaliło i jak dołączałem do nowego meczu,to wrzucało mnie do tego z którego mnie wywaliło Dzisiaj się zgrzałem,bo trafiłem typka co tylko an działko chciał wsiadać mi do heli,sam pilotować nie chciał,a że to HC to nie ryzykowałem kulki,rezultat taki że ja miałem 5 killi a on 40.Dzisiaj grałem z jakimś durniem,co miał GROM w klanie,skampił na wieży TV i ukradł nam heli,mecz później była wyspa Wake,zemściłem się na chamie okrutnie,nic nie polatał(a chłop miał 2 gwiazdki za służbę heli)to mi PW napisał resp camper=szmata,co za hipokryta,teraz do GROM-u chyba wszystkich biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 Piękne walki mieliśmy dzisiaj z Kaczorem. Kosiliśmy ostro w heli a i w czołgach też super akcje z namierzaniem latadeł. Great fun. Pzdr Kaczor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 DICE to (pipi)ona banda nieudaczników (pipi)anych. Dzisiaj nie mogłem pograć dłużej niż 10 min w grze, bo mi znikała broń (pipi) i nawet resetowanie konsoli nie pomagało. Jak można nie naprawić takiego poważnego błędu do (pipi)a? rzuc ps3 o sciane bo znikajacej broni chyba nikt oprocz Ciebie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Lewis 18 Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 (edytowane) Dzisiaj grałem z jakimś durniem,co miał GROM w klanie,skampił na wieży TV i ukradł nam heli,mecz później była wyspa Wake,zemściłem się na chamie okrutnie,nic nie polatał(a chłop miał 2 gwiazdki za służbę heli)to mi PW napisał resp camper=szmata,co za hipokryta,teraz do GROM-u chyba wszystkich biorą. Wszystkich nobów napewno Kiedyś frajer z tego klanu na metrze zabił mnie z granatnika, oczywiście kampa poza terenem działań, walona na ślepo - więc do końca rundy polowałem na gościa ze skutkiem win 8 - 1 Potem na bazarze, jak dojechałem typa jeszcze kilka razy, to zwiał z serwera, plus wiadomość że jestem cwelem - ciekawe ? Ludzie nie potrafią przegrywać. Edytowane 15 lutego 2012 przez Lewis Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 (edytowane) To jest ten mecz,gdzie kolo sępił bym to ja latał: http://battlelog.bat...56/4/179749130/ To jest ten frajer z GROM,którego ośmieliłem się zabić 3 razy pod rząd z Su-35: http://battlelog.bat...user/alesand3r/ Edytowane 15 lutego 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 Wczoraj niestety sam uświadczyłem jak samoloty są śmiertelną bronią . Jak zawsze biorę czołg a tu precyzyjny nalot jeta i po czołgu i tak cztery razy, aż mnie gotowało i urwy leciały. A działko przeciw lotnicze to można sobie o tyłek wytrzeć bo jest bezużyteczne Cytuj Odnośnik do komentarza
rela2 2 Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 Kurcze gram i gram w tego Battlefielda 3 i nie mogę się przestawić co do opóźnionego sterowania przez co ciężko mi dokładnie celować. Nie mogę też dopasować sobie czułości, i tak i tak niedobrze;) Dla porównania w BF BC2 miałem Kill/death ratio na poziomie 0.89 co i tak nie było dobre, ale tu ledwo mam 0.45. Mam nadzieję, że po dłuższe treningi dadzą mi więcej radochy:) A tak z innej beczki, mam kupioną grę na jednym koncie a na drugim DLC BTK. Na początku w grze i battlelogu miałem info, że kupiłem to DLC, a teraz nagle jak uruchamiam grę to za każdym razem wyskakuję mi komunikat, że jest już dostępne do kupienia DLC. Oczywiście w multi widzi mi mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 Ja mam na jednym koncie gierkę i dlc i też mi wyskakują te komunikaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 Wywaliło mnie przed chwilą z multi,kurde miałem 13 killi z Z-11 i wpadły mi 2 medale za skuteczność i walkę pojazdami,wchodzę w statsy i nie zaliczone,a an battlelogu mam 1 lvl,coś robią i oczywiście wszystko z(pipi)ali. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 (edytowane) Może dobiłeś do końca licznika i drugi raz sie zaczal obracac? W ogole dziwne, ze tamten kolo majac chyba 39 killi heli dostal tylko jedna baretke za walke powietrzna. Lewis, jak wy (Ty i Tobie podobni ), do cholery, dajecie rade jeszcze swiadomie na kogos polowac?? Przeciez nie wiadomo, gdzie sie koles zrespi po zgonie, ID tez ledwo widoczne (zwlaszcza w walce i jak nie zespotowany)... Ja po prostu wale w kazdego, w kogo moge, zanim sam dostane kulke- i to nie dosc, ze malo skutecznie, to jeszcze czesto nie zdaze nawet zauwazyc, kogo ubilem, a wy sobie jeszcze ofiary wybieracie, cyborgi Edytowane 15 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
davidk3 12 Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 Mi na szczęście nie wyzerowało uff... Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 (edytowane) Może dobiłeś do końca licznika i drugi raz sie zaczal obracac? W ogole dziwne, ze tamten kolo majac chyba 39 killi heli dostal tylko jedna baretke za walke powietrzna. Lewis, jak wy (Ty i Tobie podobni ), do cholery, dajecie rade jeszcze swiadomie na kogos polowac?? Przeciez nie wiadomo, gdzie sie koles zrespi po zgonie, ID tez ledwo widoczne (zwlaszcza w walce i jak nie zespotowany)... Ja po prostu wale w kazdego, w kogo moge, zanim sam dostane kulke- i to nie dosc, ze malo skutecznie, to jeszcze czesto nie zdaze nawet zauwazyc, kogo ubilem, a wy sobie jeszcze ofiary wybieracie, cyborgi patrzysz w róg kto kogo zabil i zaraz lookasz na mapke gdzie jest czaszka, tam mozna sie spodziewac ziomka Edytowane 15 lutego 2012 przez mersi 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 Może dobiłeś do końca licznika i drugi raz sie zaczal obracac? W ogole dziwne, ze tamten kolo majac chyba 39 killi heli dostal tylko jedna baretke za walke powietrzna. Lewis, jak wy (Ty i Tobie podobni ), do cholery, dajecie rade jeszcze swiadomie na kogos polowac?? Przeciez nie wiadomo, gdzie sie koles zrespi po zgonie, ID tez ledwo widoczne (zwlaszcza w walce i jak nie zespotowany)... Ja po prostu wale w kazdego, w kogo moge, zanim sam dostane kulke- i to nie dosc, ze malo skutecznie, to jeszcze czesto nie zdaze nawet zauwazyc, kogo ubilem, a wy sobie jeszcze ofiary wybieracie, cyborgi patrzysz w róg kto kogo zabil i zaraz lookasz na mapke gdzie jest czaszka, tam mozna sie spodziewac ziomka niektorzy sa w cholere schematyczni np ktos bez konca wybiega z tego samego korytarza itp. I latwo sie zaczaic na takiego. Nawet jak dostanie np kose pare razy i tak bedzie biegal znow ta sama drogą Cytuj Odnośnik do komentarza
Lewis 18 Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 Może dobiłeś do końca licznika i drugi raz sie zaczal obracac? W ogole dziwne, ze tamten kolo majac chyba 39 killi heli dostal tylko jedna baretke za walke powietrzna. Lewis, jak wy (Ty i Tobie podobni ), do cholery, dajecie rade jeszcze swiadomie na kogos polowac?? Przeciez nie wiadomo, gdzie sie koles zrespi po zgonie, ID tez ledwo widoczne (zwlaszcza w walce i jak nie zespotowany)... Ja po prostu wale w kazdego, w kogo moge, zanim sam dostane kulke- i to nie dosc, ze malo skutecznie, to jeszcze czesto nie zdaze nawet zauwazyc, kogo ubilem, a wy sobie jeszcze ofiary wybieracie, cyborgi patrzysz w róg kto kogo zabil i zaraz lookasz na mapke gdzie jest czaszka, tam mozna sie spodziewac ziomka niektorzy sa w cholere schematyczni np ktos bez konca wybiega z tego samego korytarza itp. I latwo sie zaczaic na takiego. Nawet jak dostanie np kose pare razy i tak bedzie biegal znow ta sama drogą Dokładnie panowie merson & szpic Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 15 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2012 (edytowane) compaq waflu czemu mi dajesz cały czas minusy mimo iż służe dobrymi radami itp? jakiś mój fan ? ej weźcie mi wyrównajcie na 0 lub plusa żeby zrobić na złość dzieciaczkowi Edytowane 15 lutego 2012 przez mersi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi