tommi 345 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 Łatwo sie w sumie tez heli zwiadowcze na kanałach i demawendzie kradnie Jakby co to mozemy wbic teraz- mecz Legii za godzinke, wiec mozna chwile potrenowac to, czy rakiety tv, czy tez akcje z MAVem Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 to ty nie widziales jak ja i Pryxfus robilismy desant na baze wroga. Na poczatku zdziwlismy sie dlaczego nie ma strefy smierci i dlaczego ciagle nam kradna sprzet. Po chwili skapnelismy sie ze zrobilismy zaskakujacy desant na wlasna baze xD O rany, dobre :rofl2: Chcialbym widziec Wasze miny jak sie skapneliscie jak się skapneliśmy, to laliśmy dobre dwie minuty z tego :]] Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 Waldemarze byndzie byndzie:) to jest wlasnie lipa odkad pamietam ze w skladzie moga byc tylko 4osoby. dobrze ze chociaz mozna gadac zespolowo:) PS. Kozbinio KRK mi sie przesunal ale bede w wakacje wiec szykuj nalewke, Kaczor chyba tez gdzies z tego co pamietam tamte okolice mozna by sie gdzies tam spiknac ekipa battlefieldowcow zrobic flache i uderzyc pod przewodnictwem Kozbinia na miejscowe studenteczki - ci.peczki. W koncu jako lokalny bonzo pewnie wie gdzie mozna "szarpac jak Reksio szynke" dobre sztunie. Okazuje się, że 4 - osobowe składy stanowią ostatnio mega problem... Tylu ludzi z forum (i nie tylko) jest chętnych do grania, że czasem człowiek musi wybierać a to fajne nie jest Brakuje jakiejś możliwości zarządzania kilkoma drużynami - jak już konsolowa brać musi ganiać po 64-osobowych mapach w 24 osoby to przydałoby się żebyśmy mogli ustalać z kim konkretnie chcemy grać... ale kto by tam przejmował potrzebami molestatorów padów Dual Shock Najgorzej jak zaczniesz grać z ziomkiem a za chwile zjawia się Danielski, tommi, Gęsior, kozbinio, Pryxfus itd... głupio tak zostawić kumpla, z którym zaczynasz granie a chciałoby się zmienić drużynę... Jak żyć? PS. "szarpanie sztuni jak dobrej szynki" w wykonaniu kilku kochających swe żonki panów w średnim wieku może być sporym wyzwaniem Na pewno wybiorę się do Krakowa... heheh... może jeszcze poprosimy żonę kozbinio żeby nas podrzuciła do Centrum na te akcje? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 lutego 2012 Autor Opublikowano 19 lutego 2012 ale teraz jest spoko opcja pt voip na drużynę - czyli słyszysz wszystkie 12 osób w teamie. to daje super pomysł na granie na 2 składy i dziele się akcją na mapie. i wszystko słychać. @tommi wiesz ja to jest - pracować musi ktoś by grał mógł ktoś zarobiony byłem teraz z tydzień przerwy więc coś pociupię. @mersi oświeć nas. ja czytałem z kilka wersji więc ciekaw jestem Twojej (SPM) Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 ale teraz jest spoko opcja pt voip na drużynę - czyli słyszysz wszystkie 12 osób w teamie. to daje super pomysł na granie na 2 składy i dziele się akcją na mapie. i wszystko słychać. Nie wyobrażam sobie żeby w łatwy sposób zebrać w jednym zespole 2 "nasze" druzyny... Często jest problem żeby się znaleźć we 4 na serwerze... 8 osób to już czary Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 ale teraz jest spoko opcja pt voip na drużynę - czyli słyszysz wszystkie 12 osób w teamie. to daje super pomysł na granie na 2 składy i dziele się akcją na mapie. i wszystko słychać. Nie wyobrażam sobie żeby w łatwy sposób zebrać w jednym zespole 2 "nasze" druzyny... Często jest problem żeby się znaleźć we 4 na serwerze... 8 osób to już czary Dokładnie. Ostatnio jak graliśmy to ja z MG byłem w innej drużynie i jak się ustawi VOIP na zespół da radę grać tylko szkoda, że zaraz przenosi Cię do przeciwnej drużyny, bo za mało graczy:/ Mam nadzieję, że jak będą robić BF3 na PS4 to już nie będzie takich numerów, a Boże daj będzie lepszy niż PC:) Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 lutego 2012 Autor Opublikowano 19 lutego 2012 dlatego czekam z ustęsknieniem na prywatne serwery, choć pewnie się nie doczekam. fajnie by było wbić ekipą 20 luda i zrobić sobie własne party. tak jak to było za czasów KZ2. tymczasem zostają nam półśrodki czyli fart Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 A DICE coś chociaż wspominało o prywatnych serwerach czy to tylko nadzieja ? Dzisiaj może (w końcu!) będę miał HS to będzie można normalnie pograć, teraz tylko kasę na BtK skręcić i znowu zniknę na kilka dni:) BTW ja swego czasu jak grałem w CoD:BO to nie pamiętam, żeby takie problemy były z serwerami, grami ze znajomymi itp, ale gdzie tam CoD do BF-a:) Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 ale teraz jest spoko opcja pt voip na drużynę - czyli słyszysz wszystkie 12 osób w teamie. to daje super pomysł na granie na 2 składy i dziele się akcją na mapie. i wszystko słychać. @tommi wiesz ja to jest - pracować musi ktoś by grał mógł ktoś zarobiony byłem teraz z tydzień przerwy więc coś pociupię. @mersi oświeć nas. ja czytałem z kilka wersji więc ciekaw jestem Twojej (SPM) Liczbę swoich punktów dzielisz przez ilość minut, które grałeś i masz spm. Innej możliwości nie ma. Matematyka Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 lutego 2012 Autor Opublikowano 19 lutego 2012 Mnie się również tak wydaje, jesli to prawda, to SPM powyżej 1000 to boost jak nic, ale może @mersi wie coś więcej na ten temat. @Seto to kiedys bylo mowione omtych prywatnych serwerach i w sumie żyję nadzieją nie mającą żadnych podstaw w rzeczywistości Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 No ja na battlelogu mam total points: 3 959 201, czas: 9222 minut. SPM 429. 3959201/9222=429,3231... Cytuj
tommi 345 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 (edytowane) Sympatyczne popoludnie mialem dzis- pyknalem 4 meczyki, komplet zwyciestw, a trafilo sie na tyle noobkow, ze raz na Sharqui z jednym ziomkiem heli jako strzelec 16:3 wynik mi wpadl, do tego kilka baretek (m.in. adwersarz i walka powietrznymi 2x ). Raz sie tylko zdenerwowalem, bo baretke za PDW chcialem zdobyc- mecz sie idealnie pod to ulozyl (nie-cyborgi, nieustanna walka o wieze tv na schodach i wokol budynku), liczylem te kille, w koncu po siodmym cos czerwonego wpadlo, wiec zmienilem giwere i dalej cisnalem. Po meczu sie okazalo, ze to mściciel a nie pdw byl- do tego 1 killa zabraklo :confused: Gęsior, jeszcze 2700 pkt i tez ta rakiete tv bede mial, ale jak tak dzisiaj latalem przypominajac sobie wczorajszy wieczor, to nie wiem, czy jednak combo laser (pilot) + kierowana p-z (strzelec) mimo wszystko najskuteczniejsze nie bedzie- warto bedzie dac mu jeszcze jedna szanse... Ale pozyjemy, poprobujemy i zobaczymy Co do tego, jak to jest liczone, to kozbinio chyba watpliwosci nie mial- chodzi raczej o tempo zdobywania tych punktow... Edytowane 19 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 ale teraz jest spoko opcja pt voip na drużynę - czyli słyszysz wszystkie 12 osób w teamie. to daje super pomysł na granie na 2 składy i dziele się akcją na mapie. i wszystko słychać. Nie wyobrażam sobie żeby w łatwy sposób zebrać w jednym zespole 2 "nasze" druzyny... Często jest problem żeby się znaleźć we 4 na serwerze... 8 osób to już czary Dokładnie. Ostatnio jak graliśmy to ja z MG byłem w innej drużynie i jak się ustawi VOIP na zespół da radę grać tylko szkoda, że zaraz przenosi Cię do przeciwnej drużyny, bo za mało graczy:/ Mam nadzieję, że jak będą robić BF3 na PS4 to już nie będzie takich numerów, a Boże daj będzie lepszy niż PC:) Fakt Sedrrak, grało się super, ale jak chciałem przenieść się do przeciwnej drużyny to wyskakiwało mi info, że "za często zmieniam drużyny i żebym może z pograł dłużej w tym składzie". Jakie kurfa za często ja się pytam jak tego wieczoru tylko raz zmieniłem bo mnie (pipi)ło gdzie indziej. Piszecie, że można ustawić VOIP na całą drużynę, zebrać ekipe i będzie wypas, ale ja jakoś tego nie widzę jak dwunastu chłopa wydziera ryja i nie wiadomo o co kaman. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 lutego 2012 Autor Opublikowano 19 lutego 2012 (edytowane) eee tam w każdej normalnej grze słyszą się wszyscy i jest ok: w KZ słyszy się cały team, w każdej części COD też, w MoH tak samo. Tylko w BFie to rarytas, stąd pewnie dlatego nawet opcji mute nie ma. Edytowane 19 lutego 2012 przez waldusthecyc Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 Chyba moja najlepsza runda http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/29918052/4/218807234/ Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 Taka mysl po wczorejszych batach. Nawet srogi wpierdziel nie jest straszny jak Voip działa jak należy:) (null) Cytuj
Gość Darude Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 http://battlelog.bat...55/4/184174012/ łoo jezu niezły bot Ten niemiaszek siedzi tylko w kanałach i lata little birdem odpier*la pewnie ten sam schemat .A jak trafi do innej planszy to mu światło obcinają i nie jest już tak różowo. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 (edytowane) Taka mysl po wczorejszych batach. Nawet srogi wpierdziel nie jest straszny jak Voip działa jak należy:) Co prawda to prawda, choc ogolnie nie bylo jeszcze az tak źle (jak juz czasem bywalo ) Zwyciestw na koniec tyle samo co porazek zaliczylismy, ale kilka meczow bylo z lekka frustrujacych... Ja sie na Wake'u nawpienialem, jak ciagle tym heli i tunguska wnerwiali, no i oczywiscie jak zwykle metro... Ale na koniec na Kaspianie sie odgryzlismy dosc fajnie W robocie dzisiaj to ledwo żyję po tej sesji, ale i tak juz mysle tylko o nastepnej PS: Zaq, dawaj znac na Voipie jak dolaczasz, to sie jakos zsynchronizujemy- dopiero przed chwila w raporcie zauwazylem, ze dwa mecze z nami grales Edytowane 20 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 Ale dzisiaj kolo się zdziwił na Wake,wyskoczył tchórz z samolotu jak go ostrzelałem i wylądował na wyspie,a ja mu F-35 zrobił road killa Coraz bardziej wkurzają mnie ludzi wyskakujący z maszyn. Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 A co w tym takiego wkurzajacego? Jak widze, ze zaraz zgine to lepiej wczesniej wyskoczyc.IMO normalne. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 Wkurzające bo przez to ciężko zaliczyć kill jetem (używając podstawowego karabinku) Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 (edytowane) A co w tym takiego wkurzajacego? Jak widze, ze zaraz zgine to lepiej wczesniej wyskoczyc.IMO normalne. Z perspektywy kogo piszesz?Chyba logiczne że dla mnie to wkurzające,jak latam za kolesiem i zbliża się do ustrzelenia, on się zaczyna dymić i ucieka.Zresztą innego zdania nie mogę się spodziewać po kimś kto ma 8848 killi z czołgu i tylko 1 z samolotu. Edytowane 20 lutego 2012 przez Litwin25 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 Zresztą innego zdania nie mogę się spodziewać po kimś kto ma 8848 killi z czołgu i tylko 1 z samolotu. Litwin, a co to za przeproszeniem ma do rzeczy? Przeciez tych 8848 killi tylko na piechocie nie zrobil. Grajac czolgiem co chwila walczysz z innymi pojazdami- myslisz, ze z nich nie spieprzaja po trafieniu? Tak samo uciekaja, jak z samolotow. Moim zdaniem rowniez to normalne, ze probujesz ujsc z zyciem i walczyc dalej, jezeli juz nie ma szans pojazdu uratowac i tylko nie mow, ze Ty tak nie robisz, albo ze z czolgami inaczej jest niz z samolotami Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 20 lutego 2012 Autor Opublikowano 20 lutego 2012 Zresztą innego zdania nie mogę się spodziewać po kimś kto ma 8848 killi z czołgu i tylko 1 z samolotu. Litwin, a co to za przeproszeniem ma do rzeczy? Przeciez tych 8848 killi tylko na piechocie nie zrobil. Grajac czolgiem co chwila walczysz z innymi pojazdami- myslisz, ze z nich nie spieprzaja po trafieniu? Tak samo uciekaja, jak z samolotow. Moim zdaniem rowniez to normalne, ze probujesz ujsc z zyciem i walczyc dalej, jezeli juz nie ma szans pojazdu uratowac i tylko nie mow, ze Ty tak nie robisz, albo ze z czolgami inaczej jest niz z samolotami @tommi olej, @Litwin jest mistrzem w narzekaniu . ostatnio pisał że źle bo jak strzelasz do piechoty to uciekają i to go zaczyna denerwować albo że źle bo snajperzy z przeciwnej drużyny używają lunet a powinni tylko pistoletów. i po tym jak on strzela z jeta do jeta to nie powinno się wyskakiwać tylko napisać priva: "Litwin pięknie mnie zabiłeś, to było takie fascynujące uczucie, wręcz krzepiące" a tak serio to nie wiem co w tym dziwnego, jak strzelam czołgiem do przeciwnego czołgu i koleś widzi, że już nie pociśnie więcej, to standardem jest ucieczka. podobnie jak strzelam 5-te RPG to nagle koleś wysiada (co jest akurat spoko bo mogę mieć czołg za darmo) 3 Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 Taka mala roznica, ze jak z czolgu ktos ucieka to sobie dalej w niego walisz, bo nagle nie zaczyna leciec pionowo w gore. Powodzenia z trafieniem kogos kto wyskakuja z jeta i leci na glebe bez spadochronu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi