Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zaqair
Opublikowano

Coś czuję że pod koniec 2013 będą już nowe konsole.Jeżeli z każdej kopii (15.000.000)mają te 40 zeta,a jako były handlowiec wiem ze bardziej przycianają z marżą :P co daje 600.000.000 mln zysku,także te 900.000.000 jest całkiem realne.

W te 900mln$ wlicz koszt produkcji nowego silnika,reklamy ktore byly abolutnie wszedzie,1.5 rok pensji dla pracownikow dice itd. Moze i gra zarobila 900mln ale z tego kto cos mowil z ea to na czysto maja 60mln $. A konsole w 2013 to pewniak ja obstawiam,ze zobaczymy nowego xbox i wiiu,sony raczej nie stac teraz ;)

Opublikowano

Dzisiaj przeczytałem, że mają definitywnie wyłączyć oficjalne serwery. Czy ktoś może to potwierdzić?

Gość Zaqair
Opublikowano

Dzisiaj przeczytałem, że mają definitywnie wyłączyć oficjalne serwery. Czy ktoś może to potwierdzić?

Jest to prawda.http://www.egmnow.com/articles/news/ea-and-dice-servers-disappearing-from-battlefield-3/ A powod jest bardzo prosty 90%-95% graczy gra na privach wiec po co dice ma placic zaa utrzymanie skoro ludzie zrobia to za nich ;)

Opublikowano

Tak naprawdę prywatne serwery to oficjalne, tylko dali dostęp ludziom do nich w kwestii administracji podstawowej :D Ot, każdy wykupiony serwer to był serwer oficjalny wcześniej - aż pula się wyczerpała :P Well played, Dice.

A ja wczoraj dla picu bawiłem się w snajpera, i jakoś tak rozłożyłem przy C, że na spadochronie wylądowałem (zaraz po respawnie) na samym ku.rwa szczycie tej pie.rdolnej wieży, na metalowej instalacji... Widziałem wszystko z góry, zabawnie się strzelało do gości którzy próbowali się schować po każdym trafieniu (a było to na HC, więc drugie było kill'em)... to było wyżej niż latały helikoptery :P A najzabawniejsze było to, że za kilka minut zaczęła jakaś wielka masa graczy z dołu strzelać, ale ja się położyłem na kładce równolegle i nie mogli mnie ubić :P Dopiero jakiś inny snajper miał fuksa i ubił (za co dostał potem kosę). Ale fun co nie miara ;)

Opublikowano

z początku myślałem, że to żart z wyłączeniem oficjalnych serwerów. w sumie tylko na nich gram. takie cwaniactwo przechodzi ludzkie pojęcie. wątpię, żeby tylko 5-10% grało na oficjalnych, a jeśli to prawda to z tego względu, że oficjalne są poukrywane i ludzie nie wiedzą jak ich szukać. pazerność ludzka nie ma granic...

Opublikowano

Tez mnie zdenerwowala ta informacja- jak nie gralem na naszym serwie, to zwykle na oficjalny wbijalem z tej prostej przyczyny, ze tam cie nikt nie wywali w trakcie gry jak mu sie cos nie spodoba.

Jeszcze ok. by bylo, jakby za ta wiadomoscia poszla kolejna, ze prywatne sa za to od teraz darmowe.

Opublikowano

Kurwa mac ale skurwysynstwo. Pazernosc na kase najgorsza jest w EA. Wszyscy jada po Acti, ale oni co fenomenalne nie wprowadzaja online passow w CoDach (chyba we wszystkich swoich grach).

Kurwa mac nie dojsc ze za dostep do multi trzeba placic to jeszcze za utrzymanie serwerow. Do czego to doszlo...

• Plusik 1
Gość szpic
Opublikowano

Czy ktoś może mi to potwierdzić? Wszystkie serwery, prócz tych płatnych, są już zamknięte? Czy tylko część?

ciezko to bedzie sprawdzic bo nawet jak w wyszukiwarce wpiszesz DICE/EA to i tak znajdzie wiekszosc privatów bo ludzie tak ustawili opis aby podpasowac

Gość Rozi
Opublikowano

To Battlefield Premium to tylko jakieś rzeczy do personalizacji broni, umundurowania. Nic strasznego. Kto będzie chciał - kupi.

Opublikowano

Jednak to bzdura z tym zamykaniem serwerów.

http://www.vg247.com...-battlefield-3/

Wiedziałem, część mediów, z PS3site.pl na czele, to podchwyciła i zaczęła się bezpodstawna nagonka na EA, że firma wysysa od nas kasę takim ruchem. A nic takiego nie ma miejsca. Ludzie dają się manipulować.

Jedna jaskółka wiosny nie czyni i nie nazwałbym psioczenie na EA bezpodstawną nagonką.