Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

Featured Replies

Opublikowano

może ktoś potwierdzić że dodatek wylądował już na pss? bo widzę że ściąga http://pl.twitch.tv/deadm4n

dodatek 1.1gb...

potwierdzam mozna juz kupic premium. wlasnie sie pobiera

• Odpowiedzi 7 tys.
  • Wyświetleń 518,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• yyyy jak ktoś chce boost do 45 lvlu to na gg 9206262 moge podac detale zrobimy to ;]

• Zaprawdę powiadam Ci, porzuć ten badziewny tryb, patrząc na ten wątek, jest on źródłem największego zła jakie zstąpiło na Battlefielda 3 ;]

Opublikowano

A na Premium'a zrzutka możliwa ? Czy Panowie z Dice coś wykombinowali ;]

Opublikowano

A na Premium'a zrzutka możliwa ? Czy Panowie z Dice coś wykombinowali ;]

wymagacie od firmy zeby naprawiali gre a chcecie ja wydymac jak to jest tylko mozliwe? tak jak ktos juz dzis napisal dice dostaje z tego maly procent wiec miecie choc troche godnosci i albo kupice premium za full ceny(macie 5 dodatow w cenie 3),albo kupice kazdy dlc ze skladki i w ten sposob wiecej zarobia.albo robcie ich w (pipi) i przestancie plakac,ze sa z gra problemy.

p.s skladajcie sie dalej to wydawcy zobacza kurde ale mamy pobran,walic plyty idziemy tylko w cyfrowa. i wtedy bedzie placz bo gry beda za 260zl w cyfrowej.

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Ja wlasnie zaczynam pobierac CQ.

To co Zaqu, sciagamy i wbijamy na serwa robic dym. :) A ty tommi sie nie ociagaja. :)

Opublikowano

Kurde, dzisiaj odpadam. A jutro bedziesz nagrywal? Tez chce wystapic :D

Patch wlasnie sie pobiera, a potem drugie tyle dodatku. Premium tez zaraz bedzie moj!

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Ja wlasnie zaczynam pobierac CQ.

To co Zaqu, sciagamy i wbijamy na serwa robic dym. :) A ty tommi sie nie ociagaja. :)

Melduje sie na rozkaz! ;) U mnie tez juz sie pobiera (1,1 GB, szacowany pozostaly czas: ok. 130 min :D), sa 4 nowe zadania "ekskluzywne dla czlonkow premium", ale proste jak barszcz (np. 50 killi PKP i 50 zaopatrzen druzynowych dla supporta, assault musi F2000 zabijac, inzynier SCAR-em, a zwiadowca chyba L96 czy jak mu tam, plus czynnosci wsparcia odpowiednie), i menu sie jakies takie premiumowe zrobilo ;)

Po 22. powinienem do Was dolaczyc- walic jakies konferencje, czas zabijania nadchodzi ;)

Pozdro, żołnierze, i do zobaczenia na placu boju!

Tommi bez odbioru.

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano

Aaaaaa już nie mogę wysiedzieć. Przebieram nogami, ciśnienie mi wzrosło i sucho mam w ryju. Patch już się ściąga a zaraz po nim Premium. Na uspokojenie pięknie kołysze się w moim kieliszku Rioja Saxa Loquuntur 2010 od Carmelo Ortegi.

Boże mam nadzieję, że moja żona szybko dzisiaj pójdzie spać :)

Opublikowano

I przygotuję się na nerwy i bluzganie na EA właśnie 3 raz ściągam dodatek bo zawiesza konsolę po czym następuję odbudowa całej konsoli :(

Dziękuję EA Kocham Was !!!

Opublikowano
  • Autor

uuuuu grubiutko - nowe tryby są. fajny jest ten MISTRZ BRONI - po kolei w czasie gry się awansuje dostając nowy rodzaj broni a na końcu jest już tylko nóż :) choć narazie są mega problemy z połączeniem. ale dodatki ściągnął i zainstalował bez problemu. idę kąpać dzieci i do zobaczenia

Opublikowano

Kur....wchodzę do sklepu z poziomu konsoli, wybieram Premium, chce zapłacić kartą, pyta się czy mam obciążyć kartę o numerze takim a takim (konsola zapamiętała z poprzednich zakupów), daje OK i wyskakuje mi Card Valid i, że jak chce edytować informacje to mam iść do zarządzania kontem i tam pozmieniać. Ale gdzie dokładnie??? Jak wymazać z pamięci stary numer karty? Ja pier....zaraz zwariuje.

Opublikowano

Ja wykonuje drugie podejscie, i mam nadzieje, ze za 5 minut wkrocze do akcji, Jak juz wszyscy posciagamy proponuje powysylac zapy, i stworzyc druzyne. :) To narazicho

Opublikowano

Kur....wchodzę do sklepu z poziomu konsoli, wybieram Premium, chce zapłacić kartą, pyta się czy mam obciążyć kartę o numerze takim a takim (konsola zapamiętała z poprzednich zakupów), daje OK i wyskakuje mi Card Valid i, że jak chce edytować informacje to mam iść do zarządzania kontem i tam pozmieniać. Ale gdzie dokładnie??? Jak wymazać z pamięci stary numer karty? Ja pier....zaraz zwariuje.

http://manuals.playstation.net/document/pl/ps3/current/account/accountinfo.html

Opublikowano

No dobra Zielu, ale pokaż mi paluchem, gdzie zmienić numer karty?

Opublikowano

Gesior, trzymam kciuki, ale wyglada mi na to, ze bedziesz takie same posty jak ja pisal za chwile :confused: Jak wezmiesz szybko zdrapke w tym sklepie na allegro, to moze jeszcze dzis zagrasz...

A nr karty i wszytkie pozostale dane zmieniasz tam:

https://account.sony...pc/login.action

logujesz sie normalnie danymi z PSN, w zakladce Konto masz wszystko.

powodzenia!

e: U mnie za pierwszym podejsciem sciagniete i zainstalowane, nowe mapy widoczne w wyszukiwarce serwerow, ale jeszcze nie probowalem sie laczyc,najpierw obowiazki domowe :)

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano

Ale jak tam chcę wejść to każe mi podać hasło. Jakie kuźwa hasło?

Opublikowano

PS: przez SEN mozesz normalnie z peceta doladowac konto karta czy zdrapka. A wszedzie, gdzie jest wymagane haslo, chodzi o haslo do PSN.

Opublikowano

OK, kupione, jak znaleźć serwery z nowym trybem?

Damn, Close Quarters to dodatkowe 1142 MB do ściągnięcia :/ no to lecimy

Opublikowano

No, troche wazy...

Pryx, jak sciagniesz, to wrzucisz nowy zestawik map na serwer? ;) Proponowalbym na 100%, zeby zdazyc w jeden wieczor szybko mapki poobczajac :)

Opublikowano

Pier.dolona VISA.

W tym sklepie na allegro to nie widzę tych zdrapek.

Opublikowano

No, troche wazy...

Pryx, jak sciagniesz, to wrzucisz nowy zestawik map na serwer? ;) Proponowalbym na 100%, zeby zdazyc w jeden wieczor szybko mapki poobczajac :)

Już z Zaqiem tak ustawiamy i gramy :)