BasteKSG 42 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Niestety wczoraj serwery dzialaly roznie. Na niektorych spore lagi byly, poza tym voice chat nie dzialal jak nalezy i rozmowy byly niezrozumialem. Nie zagralem ejszcze pewnie na wszystkich mapach, ale napisze, ze robia duuuze wrazenie Jest swietnie, jednak musza kilka rzeczy poprawic. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Czy wy też tak macie, że w pewnym momencie robi się tak nienaturalnie cicho? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Czy wy też tak macie, że w pewnym momencie robi się tak nienaturalnie cicho? tak Na razie nie widzą mi się te duże mapy, nie ogarniam latania samolotem, helikopterem nie potrafiłem latać już w BC2. Na mapie w której staruje się z lotniskowca trzeba sporo czasu aby znaleźć się w środku akcji. Ciężko z kimś się połączyć jak już się uda to najczęściej grasz w przeciwnej drużynie. Pograłem chwilę z Rozi i Szpicem, ale zacięła mi się gra, musiałem się zrestartować i nie mogłem się już dołączyć. Podoba mi się wysokie punktowanie za uzbrajanie i zniszczenie M-coma, za to naprawianie jest bardzo nisko wycenione. Nie widziałem jeszcze połowy map, na razie jest piękny chaos, wiele osób nie wie OCB mialem wczoraj podobnie jak chcialem dołączyc do Ciebie to mialem -> Utrata połączenia z sesja lub błąd sieci jak do Roziego to mialem "kolejka 1 z 1 " i tak bez konca Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Czy wy też tak macie, że w pewnym momencie robi się tak nienaturalnie cicho? Tak - troche dziwnie sie wtedy gra, bo war tapes urywa leb Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Na razie nie widzą mi się te duże mapy, nie ogarniam latania samolotem, helikopterem nie potrafiłem latać już w BC2. Na mapie w której staruje się z lotniskowca trzeba sporo czasu aby znaleźć się w środku akcji. Ciężko z kimś się połączyć jak już się uda to najczęściej grasz w przeciwnej drużynie. Pograłem chwilę z Rozi i Szpicem, ale zacięła mi się gra, musiałem się zrestartować i nie mogłem się już dołączyć. Podoba mi się wysokie punktowanie za uzbrajanie i zniszczenie M-coma, za to naprawianie jest bardzo nisko wycenione. Nie widziałem jeszcze połowy map, na razie jest piękny chaos, wiele osób nie wie OCB A ja tam na latajace sprzęty nie mogę się doczekać Powinni umozl;iwić sterowanie samolotami przy pomocy wolantów, mam jeden z czasów pc i w części pstrójkowych latawek działa. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Czy ktoś wie ile trzeba władować rakiet z rpg w AAV-7A1 AMTRAC? 4 nie dają rady, toż to jakiś pancernik. Miny też słabo kąsają, trzeba rzucać po dwie w jednym miejscu, żeby coś uwalić. Cytuj
dżar 166 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Czy ktoś wie ile trzeba władować rakiet z rpg w AAV-7A1 AMTRAC? 4 nie dają rady, toż to jakiś pancernik. Miny też słabo kąsają, trzeba rzucać po dwie w jednym miejscu, żeby coś uwalić. 3-4 rakietki starczą, problem robi się wtedy gdy jest ogarnięty engineer i ciągle go naprawia. Ja np jak wsiąde z jakimś ziomkiem z teamu który jest engi to robimy spustoszenie w szeregach wroga. Po co typki ładują się do czołgu skoro nie mają jak go naprawić? Welp. Cytuj
Aresgracz 1 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Kurcze jak na razie najbardziej mnie w multi wkurza kiepska jakość voice chat i kłopoty z dołączaniem się do znajomych, mam nadzieje że jak najszybciej to poprawią... Pozatym multi jest miodzio Jeszcze nikt się niedzielił wrażeniami z trybu współpracy: spodziewałem się misji w stylu kampanii a jest coś w stylu spec mision (chyba tak sie to nazywało) z MW2. Fajne ale bardzo trudne... Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Online Pass działa tylko na jednym koncie, czy jest przypisany do konsoli? Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Nie wiem jak w waszym odczuciu, ale wydaje mi się, że mechanika noża trochę się zmieniła względem bety. Nie czuć jakiegoś sztucznego przyciągania. W BC2 wbicie noża było soczyste. Teraz stało się to bardziej dosadne. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 nie wiem czy to przypadek jednorazowy ale ciachnąłem gościa po nogach bo wyskoczył na mnie jak leżałem i nic mu sie nie stalo, zaraz potem sie schylił i mnie ustrzelił niby to realne że nie kazde ciachniecie zabija , ale jesli serio nóz bedzie dziłała tylko w sytuacji gdy sensownie może sie odpalić animacja tego wbijania w gardło to może być spore ograniczenie Cytuj
S!N 14 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 nie wiem czy to przypadek jednorazowy ale ciachnąłem gościa po nogach bo wyskoczył na mnie jak leżałem i nic mu sie nie stalo, zaraz potem sie schylił i mnie ustrzelił niby to realne że nie kazde ciachniecie zabija , ale jesli serio nóz bedzie dziłała tylko w sytuacji gdy sensownie może sie odpalić animacja tego wbijania w gardło to może być spore ograniczenie Odwieczny problem BF'a - nóż żyje własnym życiem. Ale faktycznie przy leżeniu jest problem - pewnie doszli do wniosku, że jak chcesz kozaczyć z kosą to na stojaka. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) ja sie czolgalem w krzakach i spotkalem tam whookiego, ktory tez tam czegos szukal. I oboje zaczelismy machac kosami... Skonczylo sie na serii z karabinu w glowe... acha btw to ze odpala sie animacja z kosy nic nie znaczy. Mialem tak ze juz odpalila sie, Moja postac trzymala druga i noz juz lecial w gardlo ale w tym momencie dostalem od snajpera i nic. Tamten gosc normalnie odszedl ;( tryb hc to jak narazie porazka. Ludzie to debile. Co druga smierc na serwerze to tean kill ... Edytowane 26 października 2011 przez szpic Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Na HC nie ma spotowania, prawda? Na normalu ciężko jest wspierać swoją ekipę samolotem gdy nikt nie zaznacza wrogiej piechoty. Na HC to musi być masakra. Można przez przypadek połowę własnej ekipy wykosić przy jednym podejściu Ktoś był w zawalającym się budynku? Chyba teraz nie zaczyna składać się tak dostojnie i powoli jak w BC2 tylko po prostu się sypie. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 ja sie czolgalem w krzakach i spotkalem tam whookiego, ktory tez tam czegos szukal. I oboje zaczelismy machac kosami... Skonczylo sie na serii z karabinu w glowe... acha btw to ze odpala sie animacja z kosy nic nie znaczy. Mialem tak ze juz odpalila sie, Moja postac trzymala druga i noz juz lecial w gardlo ale w tym momencie dostalem od snajpera i nic. Tamten gosc normalnie odszedl ;( tryb hc to jak narazie porazka. Ludzie to debile. Co druga smierc na serwerze to tean kill ... Ostatnia gra w której Friendly Fire było włączone to BF 2142 od tamtego czasu każda kolejna gra na sieci uczyła ludzi, że mogą robić co chcą. Chociaż tyle, że własne ładunki wybuchowe zabijają kolesi więc nie wpadają do pomieszczenia i nie puszczają rakiet pod nogi. BTW akcja dnia nie ma jak ze sporej odległości założyć kolesiowi headshota głownym działem czołgu . Cytuj
Gość szpic Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 ten hc jest dziwny bo jest na nim kill cam normalnie. i czuje patch niedlugo. Nie naprawili tego migajacego kolorowego ekranu Rakietnice blokuja sie. Tzn jak naciska sie strzal, slychac ze pocisk wylatuje ale nic sie nie dzieje amunicji nie zabiera. Odkrylem tez jak stac sie niesmiertelnym w samolotach. Jak ktos strzeli w Ciebie rakieta to wystarczy latac w kółko po jakims malutkim okregu. rakieta nie trafi. Bedzie gonic az paliwo sie skonczy i spadnie Cytuj
Stona 569 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 ten hc jest dziwny bo jest na nim kill cam normalnie. To zależy od serwera. Admin może włączać i wyłączać kilka rożnych opcji. Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 To prawda. Da się uciec przed rakietą bez używania flar. BTW. Zauważyliście jak fajnie drzewa się przechylają gdy strzela się do nich z tego działa przeciwlotniczego? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Jak czołg strzela obok to też, tak samo jak helka przelatuje. W becie już to było Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Szkoda tylko, że graczami podmuchy przy wybuchach nie miotają po mapie. Ciągle mi tego motywu brakuje. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Ja jak wybuchł obok mnie humvee to sam odskoczyłem, bo się przestraszyłem XD [war tapes + 5.1 z subem prawie pod girami ] Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Szpic a co do blokującej rakiety to przypadkiem nie chodzi Ci o stingera ? .Bo jeśli tak to ona tylko działa jak się namierzy cel, ale za chiny nie wiem jak to się robi Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Szpic a co do blokującej rakiety to przypadkiem nie chodzi Ci o stingera ? .Bo jeśli tak to ona tylko działa jak się namierzy cel, ale za chiny nie wiem jak to się robi Trzeba trzymać samolot lub helikopter na celowniku, aż się zalockuje . To wyrzutnie typu ziemia powietrze. Nie ma możliwości by strzelać z nich w cele naziemne. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Taka ciekawostka z forów pctowych bf3: ludzie narzekają, że w wersji konsolowej jest fajniej, bo... jest mniej ludzi a pojazdów tyle samo co na PC, więc każdy może czymś pojeździć i z buta się tyle nie biega Battlelog powinien jeszcze zliczać ilość zawieszeń konsoli przez bf3 - ja mam 3 na około 5h grania, wynik wyższy niż bc2 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 A ja jak narzekałem na zwiechy w BC2 to teraz ani jednej wypluwam słowo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi