Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

Featured Replies

Opublikowano

że co? o_0`?

Psn lezy i kwiczy

• Odpowiedzi 7 tys.
  • Wyświetleń 518,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• yyyy jak ktoś chce boost do 45 lvlu to na gg 9206262 moge podac detale zrobimy to ;]

• Zaprawdę powiadam Ci, porzuć ten badziewny tryb, patrząc na ten wątek, jest on źródłem największego zła jakie zstąpiło na Battlefielda 3 ;]

Opublikowano

Niestety sieć leży, a Sony nie odpowiada bo srają w gacie bo w sieci mówi się o możliwym ataku :(

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Jako fan supportu i karabinów maszynowych, przejrzałem sobie światową listę i w sumie dziwię się, że DICE mając ich tak duże zróżnicowanie, bierze te podobne do tych co już są w grze. O ile jeszcze LSAT to bardzo dobry wybór, o tyle L86A1 jest bardzo przecież podobne do M27 IAR. Z tych, które natomiast mogłyby się znaleźć, to np.:

H&K MG 3/MG 4/ MG 5 - wbrew pozorom różnią się. MG 3 mieliśmy w BC2, MG 4 to takie M249 przerobione na magazynki, ale jest bardzo celne i lekkie (na pewno celniejsze niz RPK), choć przypłacałoby to obrażeniami (5.56 mm , jak w Minimi/M249). MG 5 to takie unowocześnione MG 3, lżejsze i bardziej mobilne.

AA-52 La Nana - chyba najbardziej uniwersalny francuski KM, który strzela 7.62 mm z prędkością 900 rpm, nawet na pół kilometra. Wyparty przez tańszy, lżejszy, masowo eksportowany FN Minimi z Belgii, ale i tak wciąż popularny. Mimo że początkowo był to CKM, to ponoć jako LKM jest niesamowicie lekki jak na swój kaliber, co jest zasługą lekkich (i drogich) materiałów z których zrobione są jego "bebechy".

Degtyarev "KORD" - jeśli chcecie wiedzieć co jest lekkie, drogie i strzela nabojami prawie wielkości dłoni z prędkością nawet 750 rpm nawet na 2 kilometry z niesamowitą precyzją, to zgłoście się do Rosjan. Kord strzela nabojami 12.7 mm, i używany jest przez oddziały specjalne i policję. Na dobrą sprawę, jest to hybryda LKM-u i... snajperki. Potwór.

UKM-2000/MG-1M/PKM - nic nowego w kwestii technologii. MG-1M to usprawniony PKM z Bułgarii. Bardziej istotne jest że UKM-2000 to polski produkt ;) Ogółem to po prostu przerobiony PKM, który był w BC2, więc może tak... bardziej nowoczesny produkt z naszego kraju zamiast wysłużonego PKM? ;)

Opublikowano
  • Autor

wziąłem się za przeglądanie tego co nagrałem i wniosek jest jeden: najfajniejsze rzeczy dla wida są wtedy, kiedy nie ma mowy o wyniku - efektowne skoki, zgony, zabawa C4. granie na wynik i ratio jest meeeeeeeega nudne do oglądania, a mam tego z 50 godzin...

ale ale - okazało się, że jak puściłem dźwięk przez kable to się nagrał VOIP. Jaki miałem polew jak oglądan taki zblazowany i nagle z doopy głos danielskiego: A bo ten Pryx to taki dobry nie pozwala wyrzucać z serwera i w ogóle mamy być grzeczni. trzeba go sprowadzić na złą drogę :D a chwilę później głosy zaqa, kaczora i reszt. fajnie. no nic szukam dalej jak niczego nie znajdę ciekawego to niczego nie sklecę

Opublikowano

Ja napisze krótko: Kabotyn, nienawidzę Cię :]

Zresztą nie tylko ja. Pogadaj z Tommim :). Albo wiesz co? Lepiej z nim nie gadaj :rofl2:

Edytowane przez Gęsior

Opublikowano

:) Kabotynowi tam na metrze dwa razy blache wzialem- chociaz tyle w ramach rewanzu ;) W ogole Kabotyn na mojej liscie zdobyczy na bf3stats juz 4 razy widniejesz- jeszcze raz i bedziesz samodzielnym liderem ;) (swoja droga ta lista tam troche do dupy jest- jak w jednym meczu czy jednym dniu kogos kilka razy skosisz, to i tak tylko jako 1 widnieje- dopiero w inny dzien jak poprawisz, to wrzuca 2). To lekki paradoks biorac pod uwage, ze jestes moim najgorszym #$^%$^#$ nemezisem, od ktorego zawsze potezne baty obrywam ;)

po haniebnych wydarzeniach z tamtego meczu gralismy jeszcze pozniej z Kabotynem do bialego rana i wyjasnilismy sobie wszystko ;)

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano

Ja dziś grę zaczynam wcześnie bo jakoś mecz Irlandczyków mnie nie interesuję :) Choć pewnie paru osób na liście zabraknie jako z racji że urzędują w kraju koniczynek ;)

Jedzie na joysticku jak nic, zresztą był kiedyś filmik na kanałach który też robił podziw u ludzi, a wraz z Zaqiem zrobiliśmy większość tego co tam było pokazane, a graliśmy na padzie i ps3 a nie na PC

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Wyczynem to by było jakby kolo tam wleciał nawalać wrogów a nie tylko tak polatać,tylko po co,podczas walki nie ma szans,sztuką to jest pod ostrzałem tak latać nad "A" by przejąc flagę i przeżyć.

Opublikowano

Kozbinio wrzuciłeś już coś na net? Daj linka jakby coś. Co do gameplayu pod nagrywanie to fakt że nagrywasz jak grasz zmienia trochę podejście do gry. Człowiek zaczyna rushować z różnym skutkiem. Najśmieszniejsze jest to że ja pykam na HC i jak już się rozkręcę to często dostaję kill od swoich. Ehhh

Opublikowano
  • Autor

Kozbinio wrzuciłeś już coś na net? Daj linka jakby coś. Co do gameplayu pod nagrywanie to fakt że nagrywasz jak grasz zmienia trochę podejście do gry. Człowiek zaczyna rushować z różnym skutkiem. Najśmieszniejsze jest to że ja pykam na HC i jak już się rozkręcę to często dostaję kill od swoich. Ehhh

neee przeglądam materiał i wszystko nudne w ch.uj. dodatkowo nie mam jakiegoś uber skilla więc więcej to mam narazie fajnych zgonów :D jak coś sklecę to wrzucę. wrzucę też próbkę Waszych głosów, ale tylko chwilę, bo obiecałem, że nie będę tego nagrywać, więc wszystkiego mam może z 10 minut.

Opublikowano

BFF jak zawsze w formie. Swietne zakonczenie sezonu :)

Battlefield is my pussy. Po prostu padłem :D

Ano, aż mi się skojarzyło z tym gościem z South Parku co grał tak długo, że przerósł poziomem adminów i zabijał wszystkich wkoło i nie mogli go usunąć ;p ("How do you kill, that which has no life?" :D ).

Kto ma ochotę zrobić "mav squad"? :D

Opublikowano

neee przeglądam materiał i wszystko nudne w ch.uj. dodatkowo nie mam jakiegoś uber skilla więc więcej to mam narazie fajnych zgonów :D jak coś sklecę to wrzucę. wrzucę też próbkę Waszych głosów, ale tylko chwilę, bo obiecałem, że nie będę tego nagrywać, więc wszystkiego mam może z 10 minut.

Kozbinio, tylko nie zapomnij wiesz, czego ;)

PS: Ja pierdykam te reklamy- zanim moge spojrzec na foruma, musze sie jak wariat naklikac zeby wszystkie gowniane banery wyskakujace z kazdej mozliwej strony pozamykac... Moze to dobre dla pecetowcow- trafiajac w krzyzyk na ruchomym oknie skilla se moga trenowac, ale ja tego nie potrzebuje...

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano

Kuzwa, komu mam zaplacic abonament zeby na forumie reklam nie miec? Tez mnie z tym szlag trafia...