Litwin81 1 161 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 No spore ramy tolerancji,zwłaszcza pod określeniami:"dzikusy","motłoch","bydło" Ja nie udaję ze nie lubię rusków i niemców,ale do bicia musiałoby się wydarzyć coś więcej,jak np. pobicie stewarda przez byłego żołnierza specnazu. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 jeżeli tylko żonka kaczora ma opcję uruchomienia tego gówna zwanego PSN to niech pokazuje. właśnie oto chodzi - często zbieram sęiw czeeśnie, dziś chciałem posiedzieć to nieeeeeeeee (pipi)a (pipi)ona PSN musiała mi ch.ujem po twarzy pojeździć. szlag by trafił. idę pić dalej i w kimono nie ma (pipi)a nadziei psn dzialal bo sie zalogoweales miales jakis problem z serwerami EA. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 czerwca 2012 no niestety nie wiem co się działo. mało pamiętam z wczorajszego wieczoru. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 (edytowane) Przyjechlay "dzikusy" ze wschodu, i robia trzode. Oczywiscie polacy tez maja we krwi ulanski polot, ale musza byc sprowokowani (chyba ). Zamknac w wiezieniu na pare lat najbradziej agresywnych prowodyrow, i dac przyklad reszscie. Ogladam sobie w UK mecz, a tu news o regularnej bijatyce na ulicach Warszawy. Moje ramy tolerancji sa dosc spore, ale ilosc rosyjskiego "motlochu" jaka przekroczyla granice polska powinna byc ograniczona. Te bydlo powinno byc scisle kontrolowane przez odpowiednie sluzby. Nie wiem jakie przekazy oglądałeś, bo ja widziałem tylko Polskie bydło, choć takich (pipi)ów Polakami bym nie nazwał, duże kary finansowe, parę lat w więzieniu, a na dodatek ścieżka zdrowia w lesie, co nie którzy chyba wiedzą co to jest. Ale czemu się dziwić skoro politycy z Bandytów robią Patriotów. Dziś przyszedłem do pracy i moi koledzy zamiast cieszyć się z postawy i remisu narzekali myślałem że mnie krew zaleje, http://i.imgur.com/vI2vH.jpg Edytowane 13 czerwca 2012 przez marekjw2523 Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Zielu ale z czego tu sie cieszyc. naprawde uwazasz ze nasza reprezentacja gra na poziomie? ostatnio ogladalem mecze z lat kiedy na muchy mowilem ptapta i taka reprezentacja to bylo cos. teraz pewnie przez najblizsze 10 lat bedzie ogolnopolskie spuszczanie sie nad bramka meczu z rosjanami.. (null) Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 (edytowane) Mi tu dzis gratulowali i z szacunkiem sie wyrazali o grze (i bramce), ja tez bylem naprawde w pozytywnym szoku Patrzac na same liczby, to prawda jest taka, ze porazka czy remis w tym meczu zupelnie nie zmieniaja nic jesli chodzi o nasze szanse na awans- tak czy tak musimy wygrac z Czechami. Tylko zwyciestwem bysmy je zwiekszyli (wystarczylby wtedy z nimi remis). Za to na morale (i w druzynie, i w narodzie ) mysle, ze ten mecz dobrze wplynal Mi sie w kazdym razie zarabiscie podobal i po strasznej kiszce (2. pol.) z Grekami tym razem jestem naprawde dumny z chlopakow PS: Danielski, nie ma co porownywac tamtych czasow do obecnych- to sa dwie rozne dyscypliny sportu. Jak to ktos zgrabnie ujal niedawno: dawniej to na meczach truchtali, pozniej biegali, a dzis to trzeba zapierd.alac Edytowane 13 czerwca 2012 przez tommi___t 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Dzisiaj po meczach wbijamu na BF i gadamy o meczu! Kto dzisiaj gra? Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Przeżyjmy to jeszcze raz!!! Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Widać ten dach miał coś na rzeczy,skoro nasi do 90 minuty poginali a ruscy,znani z dobrej kondychy padli po 70 minutach.Grecy mogli czuć się w takim parnym powietrzu lepiej,bo mają podobny klimat,więc naszym sił starczyło na jedną połowę.Nie podzielam zdania Denielskiego,dla mnie Błaszczykowski od długiego czasu to Polski Roberto Carlos,a Szczęsny i Lewandowski to klasa światowa,jeszcze ze 3 takich i mamy nie złą pakę. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 (edytowane) Dzisiaj po meczach wbijamu na BF i gadamy o meczu! Kto dzisiaj gra? Ja nie wiem jeszcze- na bank to bede w piatek, a dzis byc moze wpadne na godzinke. PS: Litwin, ze Szczesnym to nie wiem po tym, co pokazal z Grekami... Ten chlopiec powinien sie wziac za treningi lepiej, zamiast kłapać jadaczka na lewo i prawo i robic szum dookola siebie w mediach, co jest jego glownym zajeciem, bo jeszcze za cienki jest na to. A co do kolejnych talentow, to zaczekaj pare miechow na Wolskiego- ten gosc bedzie niedlugo wielka gwiazda, dla mnie to taki polski Messi, zobaczymy jak sie rozwinie. Osobiscie odkad ogladam lige polska, to jeszcze nie widzialem chlopaka w takim wieku z takim talentem, tak dobrze wyszkolonego. Szymek i Citko tez za mlodu wymiatali, ale on moze byc moim zdaniem jeszcze lepszy. Edytowane 13 czerwca 2012 przez tommi___t 1 Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Nie rozumiem co masz do Szczęsnego interwencji?Wyszedł i skosił,przeliczył się i z kulturą bez pyskowania zszedł,we wcześniejszych meczach pokazał klasę. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Mam nadzieję że admin nam wybaczy ze zeszliśmy z głównego tematu ale taki okres Gęsior nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę że bawisz się w tak dużej strefie kibica , a co do Szczęsnego to zgadzam się z Tommi___t , ja osobiście nie wpuściłbym go na mecz z Czechami. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Tu nie wiem jakby postąpił na miejscu Smudy. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Panowie nie wiem czy wiecie ale szykują się bolesne kary dla Rosjan, aż strach pomyśleć co będzie jak się zabiorą za nas Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Panowie nie wiem czy wiecie ale szykują się bolesne kary dla Rosjan, aż strach pomyśleć co będzie jak się zabiorą za nas Oni mają za flagi,pobicie stewardów i rasistowskie hasła,u nas jedynie za szarpaniny. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 (edytowane) Nie rozumiem co masz do Szczęsnego interwencji?Wyszedł i skosił,przeliczył się i z kulturą bez pyskowania zszedł,we wcześniejszych meczach pokazał klasę. Zszedl z klasa, przyznaje, az sam sie zdziwilem. A co do jego interwencji, to wlasnie o to mi chodzi, ze moze jakby wiecej trenowal i skupial sie przede wszystkim na pilce jak profesjonalista, zamiast na pierdołach jak gowniarz, to wyszedlby do tego zagrania pewniej i sie nie przeliczyl. Ogolnie moim zdaniem ma talent, ale za bardzo rżnie cwaniaka, zamiast to na boisku udowadniac przede wszystkim. Cenie po prostu pilkarzy, ktorzy bryluja przede wszystkim w meczach, a nie na tweeterze... Z Czesławami powinien grac Tytoń moim zdaniem. Edytowane 13 czerwca 2012 przez tommi___t Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Nie offtopujcie bo wam Mendrek bany porozdaje ;] Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Wystarczy juz tego euro w tym temacie. Kurcze, czytam na tym forum dwa tematy na krzyz ktore mnie interesuja a tutaj mi jakies dyskusje uprawiacie offtopiczne. Odpalilem dopiero wczoraj nowy dodatek wiec pytanie. Jest gdzies dostepna jakas przejzysta mapa graficzna nowych lokacji? Na razie zapindalam bez ladu i skladu byle do przodu. Niby lokacje nie sa duze ale dopiero obrona flag polepsza orientacje. Ahh i jeszcze jedno.. jest sens polowac na jakas konkretna bron-kosiarke? Cos co jest wybitnie przypakowane? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 I co warto kupić Close Quarters? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 I co warto kupić Close Quarters? Powiem tak, od paru dni w niego nie gram, więc jeśli się nie zamierzasz na Premium to nie. Ten dodatek to taka odskocznia, coś innego. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Ja z kolei powiem tak. Bardzo polubilem te mapy, sa naprawde swietne. Desktrukcja jara, ale nie sa to mapy na dlugie sesje. Wlaczasz rotacje 4 map na 4 meczyki i wracasz z powrotem do map z podstawki. Sa bardzo dobre, ale nie da sie na nich dlugo grac, to jest zbyt meczace, chaos tam jednak panuje spory. 1 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Dzięki za odpowiedz. Close Quarters zapewne kupię jak będzie jakas promocja(podobnie było z Karkandem) Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 czerwca 2012 @Fenix, parę stron temu przed euro było dość fajne podsumowanie RKMów przez Mendrka, a ja z mojej strony polecam AUG - naprawdę sympatyczna kosiareczka w ręce, duży damage mały odrzut i bardzo fajnie kosi. poza tym narazie więcej nie zauważyłem. sam dodatek genialny, wreszcie mam ochot odpalić BFa nawet na godzinkę Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Co do mojego zestawienia RKM-ów, to z oczywistych względów teraz RPK-74m spadło znacznie niżej, ze względu że zabrano mu rozszerzony magazynek i wrócono do standardu, czyli trochę lepszy zamiennik dla M27 IAR . Mam też wrażenie, że M240 stało się nieco lepsze, choć nie tak jak obecnie PKP, które nadal jest na piedestale jeśli chodzi o rkm-y. Nowe bronie z CQC przetestuję jak kupię dodatek. O ilę kupię... Wiem, że dla tego L96 czy jak tam ma ta broń nie warto, a LSAT jeszcze nie miałem w łapach, i nikogo nawet z tą bronią nie widziałem. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Wystarczy juz tego euro w tym temacie. Kurcze, czytam na tym forum dwa tematy na krzyz ktore mnie interesuja a tutaj mi jakies dyskusje uprawiacie offtopiczne. Odpalilem dopiero wczoraj nowy dodatek wiec pytanie. Jest gdzies dostepna jakas przejzysta mapa graficzna nowych lokacji? Na razie zapindalam bez ladu i skladu byle do przodu. Niby lokacje nie sa duze ale dopiero obrona flag polepsza orientacje. Ahh i jeszcze jedno.. jest sens polowac na jakas konkretna bron-kosiarke? Cos co jest wybitnie przypakowane? polecam acw-r praktycznie 0 recoil i m417 + holo jak lubisz latać reconem o wiele lepsza wersja sks'a z tym samym setupem... po za tym to wszystkie bronie z dodatku maja bardzo mały recoil nie jestem pewien co do rpk bo za dużo nimi nie gram ale najbardziej kopie mtar z tego co doświadczyłem (900 r/p robi swoje xD) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi