Opublikowano 19 czerwca 201212 l Najgorsze lagi są, jak zostaje "echo" gracza. Stoi jak kukła, ale nie da się go zabić. I może tak stać nawet kilka minut. Pomijam już bug z truchłem, które stoi zamiast leżeć. Pamiętam jak kiedyś Daggerfalla nazywano Buggerfallem. Pora już znowu zacząć nazywać rzeczy po imieniu - Bugfield 3.
Opublikowano 19 czerwca 201212 l Dla mnie Bugfield 3 to jest już od dawna,przed chwilą przeczytałem że Frostbite 2.0 jest zrobiony z myślą o nowych konsolach,więc mam obawy co do nowego Battlefielda.
Opublikowano 19 czerwca 201212 l Czyli tak jak myślałem, dzięki za pomoc po za tym czesto hit box'y sa zlagowane i trzeba walic obok. a nie centralnie w goscia. A co do lagow to raz w weekend 2x xp mialem a tak to od miesiecy nie bylo. Wiec moze twoj net. Dla mnie Bugfield 3 to jest już od dawna,przed chwilą przeczytałem że Frostbite 2.0 jest zrobiony z myślą o nowych konsolach,więc mam obawy co do nowego Battlefielda. kup sobie cod jak cie te bledy tak przeszkadzaja a ace combat do latania.Ja mimo bledow dobrze sie bawie,bo to robi fan jest na dobre i na zle. a ty zachowujesz sie jak ci nasi 'Kibice roznych sportow' jak jest dobrze to gigantyczna milosc jak cos nie pojdzie to gwizdy i przeklenstwa. A tobie caly czas cos nie pasuje kup sobie cod tam bledow prawie niema. Edytowane 19 czerwca 201212 l przez zaq123456
Opublikowano 19 czerwca 201212 l trza kupić 17 calowego CRTka, podłączyć PS3 po euro bo inaczej to nie pogadamy. fulhade, trzyde, sretetete - CRT i na.pierdalać! ja mam 15 calowego LCD nie-hd i jade z koksem XD ale to dlatego, że wyjście hdmi mi padło w konsoli i nie mogę podłączyć pod monitor czy tv lepszy p.s. sorry, że wczoraj nie skorzystałem z zaproszenia do gry ale mnie Fallout wciągnął Edytowane 19 czerwca 201212 l przez rajnerGT
Opublikowano 19 czerwca 201212 l Zrobiłem dzisiaj za trzecim chyba podejściem zadanie z robotem. Wziąłem Szturm na Kanałach i czaiłem się przy M-COM'ach, ale nic to nie dawało. Zacząłem więc kombinować jak to inaczej ugryźć i na pałę zacząłem jeździć tym shitem szukając jakiegoś killa. W pewnym momencie natknąłem się na Amtraca, wjechałem pod niego i zacząłem spawać. Dość długo to trwa i na szczęście nikt się nie pokapował.
Opublikowano 19 czerwca 201212 l Nie łatwiej się Panowie ustawić na jakimś pustym serverze (a już najlepiej na własnym) i ponabijać sobie kille tym EOD Botem? : P Zabicie kogoś tym to i tak kwestia farta, nie skilla imo...
Opublikowano 19 czerwca 201212 l trza kupić 17 calowego CRTka, podłączyć PS3 po euro bo inaczej to nie pogadamy. fulhade, trzyde, sretetete - CRT i na.pierdalać! Dokładnie. Chyba wyciągnę z piwnicy 14 calową Wellę, czarno biała ofkors i ni będzie wuja we wsi. Nie przesadzaj bo przez skill to ciebie zbanuje samo EA z DICE za czitowanie.
Opublikowano 19 czerwca 201212 l Nie łatwiej się Panowie ustawić na jakimś pustym serverze (a już najlepiej na własnym) i ponabijać sobie kille tym EOD Botem? : P Zabicie kogoś tym to i tak kwestia farta, nie skilla imo... W sumie racja, ale ja ambitnie podchodzę do tematu.
Opublikowano 20 czerwca 201212 l Autor http://www.youtube.com/watch?v=SXF1V-fTAZU&feature=player_embedded#! :o Edytowane 20 czerwca 201212 l przez waldusthecyc
Opublikowano 20 czerwca 201212 l Mam taki zapieprz w pracy że wczoraj zasnąłem na meczu Ukrainców a nie mówiąc o graniu, ale dziś może pogram
Opublikowano 20 czerwca 201212 l Zielu, na tym meczu ja tez prawie zasnalem, mimo ze calkiem wypoczety bylem... chyba moj najlepszy meczyk: http://battlelog.bat...41/4/216861638/ nie udalo mi sie wcisnac wiecej kos w jednym meczu Najs- i to wszystko w nieco ponad pol h! Mega szacun Edytowane 20 czerwca 201212 l przez tommi___t
Opublikowano 20 czerwca 201212 l Szpic - wiecej bys grał to lepsze wyniki byś miał Ja ostatnio na scrapie miałem 75-15 - wszystko dzięki mp7 ;]]
Opublikowano 20 czerwca 201212 l Szpic - wiecej bys grał to lepsze wyniki byś miał Ja ostatnio na scrapie miałem 75-15 - wszystko dzięki mp7 ;]] nie mam scrapa nie ma wynikow
Opublikowano 20 czerwca 201212 l Dzisiejsza konserwacja PSN została odwołana. Miłego grania To byla tylko sklepu
Opublikowano 20 czerwca 201212 l Super są te nowe mapy ale tak jak ktoś już pisał - nie idzie w to długo grać. Jest bardziej intensywnie niż w CoD Nowe bronie są wypaśne i aż chce się je odkrywać, SPAS moim faworytem jak na razie
Opublikowano 20 czerwca 201212 l co do killa eod bot'em, to mi wpadl na farcie, jak sobie nim hasalem po mapie, to ktos wjechal na moje miny i mialem double kill botem pozdrawiam
Opublikowano 21 czerwca 201212 l Autor kradnę z działu PC: http://www.youtube.com/watch?v=fGuSfbkgmus Przyznaj Mędrek - dlatego grasz LMG bo pod nosem cichutko, gdy nikt nie patrzy, gdy jest ciemno, gdy HS wyłączony robisz sobie jatatatatatatata
Opublikowano 21 czerwca 201212 l Kurde ta gra stała się jeszcze bardziej nie grywalna,po tym jak znikają odgłosy.Ja nie wiem co patch to jakaś wpadka,no i już 5 giga samych patchy.