Gęsior 97 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 No to zmienia postać rzeczy. To się przemęcze jakoś. Te Recony, dzie to najłatwiej wbić i z którego miejsca? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 (edytowane) No to zmienia postać rzeczy. To się przemęcze jakoś. Te Recony, dzie to najłatwiej wbić i z którego miejsca? Jest jedno bardzo przewalobe dla inzy,zabij 5 pojazdow lotniczych z stacjonarnej at na duzych mapach wbij te 350m Edytowane 9 lipca 2012 przez zaq123456 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 (edytowane) najłatwiej na rushu firestorm [; boshe ale miałem za(pipi)istą akcje a zapomniałem kliknąć w przycisk capture ;/ Edytowane 9 lipca 2012 przez dApo Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 (edytowane) A propo's nagrywania meczy... Wlasnie mi wpadlo do glowy, ze nowe tv maja mozliwosc podlaczenia zewnetrznego dysku twardego na usb i nagrywania na niego normalnie jak na magnetowid- ktos juz probowal to robic grajac w BF? Byc moze nie potrzeba zadnych dodatkowych urzadzen ani softu, zeby nagrywac w HD... Edytowane 9 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
dApo 313 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 coś mam z nożem i jestem po dzisiejszych meczach przekonany że jest coś na rzeczy.... nie mogę szlachtować ludzi którzy leżą, zawsze mam machnięcie niezależnie jak podejdę do delikwenta centralnie od tyłu, boku nic nie działa.... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 coś mam z nożem i jestem po dzisiejszych meczach przekonany że jest coś na rzeczy.... nie mogę szlachtować ludzi którzy leżą, zawsze mam machnięcie niezależnie jak podejdę do delikwenta centralnie od tyłu, boku nic nie działa.... ale nie podbiegałeś do przeciwnika ?, ja zawsze robię to tak, podchodzę zatrzymuję się i wtedy wbijam kosę..nigdy nie biegnę wciskając wbicie kosy Cytuj
dApo 313 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 nie tak jak mówię. zachodzę snajpera od tyłu wciskam atak nożem nic się nie dzieje tylko kroje chleb przechodzę na jego lewą/prawą stronę kroje szynkę... jak ktoś stoi to jest normalnie Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 A propo's nagrywania meczy... Wlasnie mi wpadlo do glowy, ze nowe tv maja mozliwosc podlaczenia zewnetrznego dysku twardego na usb i nagrywania na niego normalnie jak na magnetowid- ktos juz probowal to robic grajac w BF? Byc moze nie potrzeba zadnych dodatkowych urzadzen ani softu, zeby nagrywac w HD... Sprawdze to dzisiaj, ale coś mi się wydaje, że to nie takie proste jest. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 (edytowane) coś mam z nożem i jestem po dzisiejszych meczach przekonany że jest coś na rzeczy.... nie mogę szlachtować ludzi którzy leżą, zawsze mam machnięcie niezależnie jak podejdę do delikwenta centralnie od tyłu, boku nic nie działa.... Problem jest jak gosciu lezy w jakims kontenerze czy przez sciane. Jak na plaskiej powierzchni go masz, bez zadnych przeszkod, to nie ma bata, nawet od przodu potrafi wejsc. A propo's nagrywania meczy... Wlasnie mi wpadlo do glowy, ze nowe tv maja mozliwosc podlaczenia zewnetrznego dysku twardego na usb i nagrywania na niego normalnie jak na magnetowid- ktos juz probowal to robic grajac w BF? Byc moze nie potrzeba zadnych dodatkowych urzadzen ani softu, zeby nagrywac w HD... Sprawdze to dzisiaj, ale coś mi się wydaje, że to nie takie proste jest. To daj znac jak obczaisz, to ja sie juz nie bede pałował z oproznianiem pena zeby na nim testowac. Jedyne, co mnie zastanawia, to format, w jakim to jest zapisywane. Byc moze jest pozniej dostep do filmu, ale nie ma go w czym otworzyc czy cos... Warto sprawdzic w kazdym razie- w najblizszy weekend jubileuszowa kosa nr 1000 mi wpadnie, chetnie bym to nagral e: Wg instrukcji do mojego nie ma takiej mozliwosci- dysk jest najpierw formatowany tylko dla tego tv i nie ma dostepu do zapisanego materialu z komputera (przy odlaczeniu dysku albo przejscia tv w stan czuwania material jest kasowany). Lypa, panie- miales racje, ze to nie takie proste niestety... Edytowane 9 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 Dla niedowiarka Zaqa mam info że nowa opcja "Matches" będzie obsługiwana z battleloga zarówno na PC, PS3 oraz XBOX360. Data tego ulepszenia zostanie ogłoszona wkrótce Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 (edytowane) Dla niedowiarka Zaqa mam info że nowa opcja "Matches" będzie obsługiwana z battleloga zarówno na PC, PS3 oraz XBOX360. Data tego ulepszenia zostanie ogłoszona wkrótce uwierze jak zobacze..http://battlefieldo....-detailed.6699/ pierwszy obrazek z battelog wybierasz platforme,czyli zmieniasz to na battelog Ale wczoraj byl wieczor bug'ow danio macha sobie kosa raz i mi 100% zabralo,a chwile pozniej wbijam kabotynowi kose(animacja juz jest,kosa idzie pod samo gardlo) a on mnie zabija z karabinu wtf ? Edytowane 10 lipca 2012 przez zaq123456 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 że tak powiem to te kamuflaże są ch....a warte żadną z tych broni nie gram a po za tym to już są kamuflaże do tych broni więc nie wiem ocb? o_0` że inne pfffff... żenua nie warto się męczyć może kiedyś wpadnie... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 W COD4 dawali fajniejsze camo za odpowiednią ilość headów,tutaj też to powinno być bez żadnej łaski. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 W COD4 dawali fajniejsze camo za odpowiednią ilość headów,tutaj też to powinno być bez żadnej łaski. ea to nie acti. ea nie daje nic za darmo Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 (edytowane) Jakby ktoś nie wiedział to informuję że opcja Matches już działa i właśnie bawię się nią na battlelogu Haha Zaq Jestem trochę rozczarowany że nie można określić jaką bronią się bawimy,ale można ustawić kto ma grać, nawet 1vs1. Więc można ustawić tylko nasz skład i nikt inny nie wchodzi Edytowane 10 lipca 2012 przez marekjw2523 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 (edytowane) Jakby ktoś nie wiedział to informuję że opcja Matches już działa i właśnie bawię się nią na battlelogu Haha Zaq Na battlelog a nie w grze,tak jak mowilem.wiec nie wiem o co chodzi?jak ostatnio gralismy to mowiles ze bedzie z poziomu gry,a ja mowilem ze nie i na czyje wyszlo? Edytowane 10 lipca 2012 przez zaq123456 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 Przecież mówiłeś że na PS3 będziemy mieć to z poziomu konsoli, a nie z battleloga , ale ok...kiedy wracasz do gry to można fajną sesję ustawić Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 (edytowane) Przecież mówiłeś że na PS3 będziemy mieć to z poziomu konsoli, a nie z battleloga , ale ok...kiedy wracasz do gry to można fajną sesję ustawić nie,ja od poczatku mowilem ze bedzie dostep tylko z bflog,ty sie upierales ze Poziomu gry. Nie przekrecaj mi tu ze to ja mowilem nie ladnie zielu. A grac bede dzis w nocy. Edytowane 10 lipca 2012 przez zaq123456 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 jak działa premium jak ktoś kupił w 2 osoby widać że dany gracz jest premium czy tylko grając na tym koncie co się zakupiło a na drugim są tylko mapy dostępne ? 1 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 drugi filmik dla premium już jest dostępny http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/news/view/2832654784098278687/ Cytuj
tommi 345 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 Filmik spoko, ale (podobnie jak pierwszy) straszliwie mi sie tnie... Procek w wysluzonym kompie przestaje dawac rade powoli- szkoda, ze nie dali mozliwosci wyboru rozdzielczosci... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 Filmik spoko, ale (podobnie jak pierwszy) straszliwie mi sie tnie... Procek w wysluzonym kompie przestaje dawac rade powoli- szkoda, ze nie dali mozliwosci wyboru rozdzielczosci... :confused: A może Codecki masz do dupy a nie procek bo mój laptop też stary a zero zacięć Cytuj
tommi 345 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 (edytowane) Hmm, a to mozliwe, ze przez to procek jest nadmiernie obciazany? Bo w menedzerze zadan jak puszczam filmik to mi wykorzystanie procka do 100% podbija i zdarza mi sie to tylko przy tych filmikach premiumowych na battlelogu. Inna sprawa, ze w ogole startuja mi wylacznie na chromie- byc moze faktycznie cos z kodekami... Przestalem je instalowac pare lat temu jak odkrylem VLC playera (i przestalem krasc filmy przez neta ). A Ty Zielu jakich uzywasz? Edytowane 12 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 Ja od zawsze K-lite codec pack Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi