Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki jutro będą sobie pykać w gierkę,a znikający dzwięk już może łaskawie naprawili?

zależy od mapy.... metro sekwana i bazar są w 100% wole od znikającego dźwięku.

Opublikowano (edytowane)

Powróciłem do BF3 po pewnym czasie z nadzieją bezstresowej rozrywki. Na PC ginę co 15 sekund. Niestety BF3 na PS3 to sól w oku.

Ten popie-przony input lag dalej jest, mniejszy ale jest. Poza tym jak się człowiek przyzwyczai do grafy z PC to niektóre akcje na konsoli wyglądają kiepsko, pusto i bez wyrazu.

Aha no i są fajne lagi prawie jak w GR:Future Soldier. Lepiej pogram w Raymana.

PS. Nie klnę na starą generację sprzętu ale na dziadaków z DICE, którzy nie przylożyli się do wersji na konsole zupełnie. Gdyby ta gra miała inny tytuł to dostałaby z 7/10

Edytowane przez da$io
Opublikowano

Ten popie-przony input lag dalej jest, mniejszy ale jest.

Input lag jest i pewnie będzie. Bez przestawienia na najniższą rozdziałkę to się nerwicy można nabawić, a BFa pozbyć razem z konsolą i telewizorem przez okno ;D

Opublikowano

po patchu sytuacja troche sie poprawila, ale od niedawna zaczalem grac na najnizszej rozdzialce i teraz w koncu jest to w pelni grywalna gra. minus taki, ze grafika jak z ps2, trzeba przymknac oko ;)

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Input lag jest i pewnie będzie. Bez przestawienia na najniższą rozdziałkę to się nerwicy można nabawić, a BFa pozbyć razem z konsolą i telewizorem przez okno ;D

Ja gram na 720p z input lagiem i nie placze,wystarczy sie przyzwyczaic a nie plakac.Po patchu nie jest on tak duzy. I jest nawet kilku wymiatacz ktorzy graja w 720p maja ratio po +3.5,spm +1000 i celnosc prawie 20%. Wiec moze przestancie zwalac na gre ;) bo, zlej baletnicy to robek u spodnicy przeszkadza

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano

Ja gram na 720p z input lagiem i nie placze,wystarczy sie przyzwyczaic a nie plakac.Po patchu nie jest on tak duzy. I jest nawet kilku wymiatacz ktorzy graja w 720p maja ratio po +3.5,spm +1000 i celnosc prawie 20%. Wiec moze przestancie zwalac na gre ;) bo, zlej baletnicy to robek u spodnicy przeszkadza

Zgadzam się za dużo tego jęczenia...

Opublikowano (edytowane)

Można też grać stojąc na jednej nodze, wystarczy się przyzwyczaić.

albo kierownicą. też są tacy, mają SPM +1000, więc nie narzekaj, że na kierownicy się niewygodnie gra bo wiesz, złej baletnicy...

Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano (edytowane)

Można też grać stojąc na jednej nodze, wystarczy się przyzwyczaić.

albo kierownicą. też są tacy, mają SPM +1000, więc nie narzekaj, że na kierownicy się niewygodnie gra

No widziałem na YT jak Hołowczyc wymiata, ale to zawodowcy, gdzie nam do nich.

bo wiesz, złej baletnicy...

Wiem i boli mnie to strasznie, kozbinio, ja całe życie marzyłem by tańczyć w balecie, ale teraz? Po tym co się stało? Jak żyć...

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Kiedyś widziałem reportaż o gościu co grał jedną ręką - da się ;) A kierownicą to grałem w NHL09, masakra, sprint był na pedale gazu.

Czy to nie był czasem amerykanin, któremu zrobili specjalnego pada do gry jedną ręką?

A co do 100% pewności do niezanikania dzwieku na sekwanie, bazarze oraz metrze, to musze kolege zmartwic - i na tych mapach sie to zdarza.

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Ale może coś ciekawego powiedzą ;) jakby ktoś nie chciał przeliczać to jest to 21 naszego czasu

A nie o 22? Plotki chodza ze aftermath bedzie mial dinozaury :D

W Pdt teraz juz prawie 11 czyli jeszcze 2 godz,w Pl jest 20.20+2=22

Opublikowano (edytowane)

Ale może coś ciekawego powiedzą ;) jakby ktoś nie chciał przeliczać to jest to 21 naszego czasu

Ale teraz jest czas letni więc jak sądzę 21 ale zobaczymy ;)

Pokarzą live Moha, FIfę 13, NFL 13, THE SIMS 3, EA MOBILE AND SOCIAL

Edytowane przez marekjw2523
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Ale teraz jest czas letni więc jak sądzę 21 ale zobaczymy ;)

Ze strony na ktorej sprawdzam czas Thursday, 2 August 2012, 11:09:36 PDT Los Angeles will stay on PDT until Sunday, 4 November 2012, 02:00. Konfa jest w redwood shores obecny czas w r.s 11:14