SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 (edytowane) to nie wiem bo na facebooku jak najadę myszką na czas o której jest live to piszę że jest to 21 czasu mojego... a nie sorry nie zobaczyłem że na laptopie mam przesunięty zegar o godzinę do tyłu więc 22 znów bateria nie trzyma na płycie trzeba wymienić Edytowane 2 sierpnia 2012 przez marekjw2523 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 wrócilem dzis do bf3. i ta gra nadal nie lezy nawet w tym samym sklepie co Bc2. co za szrot ;p Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 wrócilem dzis do bf3. i ta gra nadal nie lezy nawet w tym samym sklepie co Bc2. co za szrot ;p Do zobaczenia za miesiąc Cytuj
da$io 110 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Ten popie-przony input lag dalej jest, mniejszy ale jest. Input lag jest i pewnie będzie. Bez przestawienia na najniższą rozdziałkę to się nerwicy można nabawić, a BFa pozbyć razem z konsolą i telewizorem przez okno ;D Ja gram na 720p z input lagiem i nie placze,wystarczy sie przyzwyczaic a nie plakac.Po patchu nie jest on tak duzy. I jest nawet kilku wymiatacz ktorzy graja w 720p maja ratio po +3.5,spm +1000 i celnosc prawie 20%. Wiec moze przestancie zwalac na gre bo, zlej baletnicy to robek u spodnicy przeszkadza Nie gram dla statsów, killi i pierdół z powodu których inni mają wielokrotne orgazmy. Chodzi o przyjemnośc z gry a nie jakies półśrodki. Lag to fakt więc co tu zwalać? 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 (edytowane) Ten popie-przony input lag dalej jest, mniejszy ale jest. Input lag jest i pewnie będzie. Bez przestawienia na najniższą rozdziałkę to się nerwicy można nabawić, a BFa pozbyć razem z konsolą i telewizorem przez okno ;D Ja gram na 720p z input lagiem i nie placze,wystarczy sie przyzwyczaic a nie plakac.Po patchu nie jest on tak duzy. I jest nawet kilku wymiatacz ktorzy graja w 720p maja ratio po +3.5,spm +1000 i celnosc prawie 20%. Wiec moze przestancie zwalac na gre bo, zlej baletnicy to robek u spodnicy przeszkadza Lag to fakt więc co tu zwalać? Nie jest on taki,zeby plakac z jego powodu juz ktorys miesiac.Po patchu jest zdecydowanie mniejszy Edytowane 2 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 No to k..wa pokazali... Niech się je..ną w czoło, całe 10 sekund jeżdżących czołgów... Cytuj
dApo 313 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 nowy tryb pokazali chyba jedyny jaki będzie grywalny na konsolach czyli 24 czołgi i jedna flaga Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Najgorsza confa jaką w życiu oglądałem o simsach było łącznie więcej niż o wszystkich tytułach razem wzięte Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 (edytowane) http://blogs.battlef...rity-game-mode/ Tryb jak dla mnie bedzie genialny inzynierowie i czolgi,czego tu nie lubic :)zero latajacego (pipi) nad glowa tylko ja,moj team i czolgi Edytowane 2 sierpnia 2012 przez zaq123456 1 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 (edytowane) taaa już mi się podoba jeszcze miesiąc czekania hehe edit. przespałem się z tą wiadomością i przeszły mnie obawy ;/ .... jeżeli na PC będzie 16 na 16 to może się okazać że u nas na konsolach będzie 4 na 4 :o co będzie ewidentną pomyłka bo 8 na 8 to minimum Edytowane 3 sierpnia 2012 przez dApo Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Więcej o dodatku dowiedziałem się z tego filmiku niż całego wczorajszego pseudo show Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 sierpnia 2012 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Więcej o dodatku dowiedziałem się z tego filmiku niż całego wczorajszego pseudo show http://www.youtube.com/watch?v=G-RQZPOJX7E&feature=youtu.be Dali malo ale chwile pozniej wyladowal gigantyczny post na blogu Cytuj
dApo 313 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Opublikowano 3 sierpnia 2012 już to widzę jak recon stawia becona, a suport na spadochronie spada i rzuca C4 na te wszystkie czołgi Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/822/img0056az.jpg/ Cytuj
dApo 313 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Opublikowano 6 sierpnia 2012 te zdjęcia były już na blogu bf'a ale ppe ma kiepski zapłon Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Opublikowano 6 sierpnia 2012 aha, to prawda z tym zapłonem ale tutaj tych fortek nie widzialem wiec moze komus sie przyda wygladaja fajnie, ciekawe jak to wyjdzie w praniu, bo widowiskowe fotki mozna latwo zmanipulowac Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Opublikowano 6 sierpnia 2012 hej chce wrocic do BF i wlasnie zaraz bede kupował premium mam pytanie -czy rzeczy z premium automatycznie sie pojawią w grze czy musze sciągac je osobno? (jakies tam camo, blachy itp) Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 sierpnia 2012 chyba tylko jeden pack się ściąga, wszystko jest z automatu. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 sierpnia 2012 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Dodatki tylko trzeba pobierac. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 dzieki, w sumie to wkurzjace ze patch ponad 1gb a potem dodatek tez ponad 1gb ale w koncu wrocilem do gry, i mimo ze musze sie od nowa uczyc grac ;p to jednak po pierwszych paru rundach złapalem wiatr w żagle i nawet znośnie sobie radzilem, mimo ze gralem na nieznanych mapach z CQ to naprawde swietna gierka Cytuj
dApo 313 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 czy przerwa bloga może mieć coś wspólnego z premium content drop? :> Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 ja mam pytnie - wczoraj kupilem premium, pogralem sporo rund, ale na battlelogu nie wszystko mi widzi, pokazuje postęp w wykonywaniu zadan z premium, pokazuje mi bronie z CQ itp, ale jak klikam na "PREMIUM" to wyskakuje mi "kup teraz" , nie widzi ze go kupilem, i to samo z nowym nożem - w grze juz go uzywam ale w battle logu nadal ma kłódke jakby nie bylo premium czy to normalne? battlelog z pewnym opoznieniem zacznie dobrze pokazywac? czy to jakis wiekszy bład? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 czy to normalne? battlelog z pewnym opoznieniem zacznie dobrze pokazywac? czy to jakis wiekszy bład? Pogadaj z Game advisor na EA czatt Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 http://imageshack.us.../img0056az.jpg/ Ale jak tam cicho i spokojnie, żadnych odrzutowców i czołgów hehehe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi