Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

to nie wiem bo na facebooku jak najadę myszką na czas o której jest live to piszę że jest to 21 czasu mojego... a nie sorry nie zobaczyłem że na laptopie mam przesunięty zegar o godzinę do tyłu więc 22 :) znów bateria nie trzyma na płycie :( trzeba wymienić

Edytowane przez marekjw2523
Opublikowano

wrócilem dzis do bf3.

i ta gra nadal nie lezy nawet w tym samym sklepie co Bc2.

co za szrot ;p

Opublikowano

Ten popie-przony input lag dalej jest, mniejszy ale jest.

Input lag jest i pewnie będzie. Bez przestawienia na najniższą rozdziałkę to się nerwicy można nabawić, a BFa pozbyć razem z konsolą i telewizorem przez okno ;D

Ja gram na 720p z input lagiem i nie placze,wystarczy sie przyzwyczaic a nie plakac.Po patchu nie jest on tak duzy. I jest nawet kilku wymiatacz ktorzy graja w 720p maja ratio po +3.5,spm +1000 i celnosc prawie 20%. Wiec moze przestancie zwalac na gre ;) bo, zlej baletnicy to robek u spodnicy przeszkadza

Nie gram dla statsów, killi i pierdół z powodu których inni mają wielokrotne orgazmy. Chodzi o przyjemnośc z gry a nie jakies półśrodki.

Lag to fakt więc co tu zwalać?

• Plusik 1
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Ten popie-przony input lag dalej jest, mniejszy ale jest.

Input lag jest i pewnie będzie. Bez przestawienia na najniższą rozdziałkę to się nerwicy można nabawić, a BFa pozbyć razem z konsolą i telewizorem przez okno ;D

Ja gram na 720p z input lagiem i nie placze,wystarczy sie przyzwyczaic a nie plakac.Po patchu nie jest on tak duzy. I jest nawet kilku wymiatacz ktorzy graja w 720p maja ratio po +3.5,spm +1000 i celnosc prawie 20%. Wiec moze przestancie zwalac na gre ;) bo, zlej baletnicy to robek u spodnicy przeszkadza

Lag to fakt więc co tu zwalać?

Nie jest on taki,zeby plakac z jego powodu juz ktorys miesiac.Po patchu jest zdecydowanie mniejszy

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano (edytowane)

taaa już mi się podoba jeszcze miesiąc czekania hehe

edit. przespałem się z tą wiadomością i przeszły mnie obawy ;/ .... jeżeli na PC będzie 16 na 16 to może się okazać że u nas na konsolach będzie 4 na 4 :o co będzie ewidentną pomyłka bo 8 na 8 to minimum

Edytowane przez dApo
Opublikowano

aha, to prawda z tym zapłonem

ale tutaj tych fortek nie widzialem wiec moze komus sie przyda

wygladaja fajnie, ciekawe jak to wyjdzie w praniu, bo widowiskowe fotki mozna latwo zmanipulowac

Opublikowano

hej chce wrocic do BF i wlasnie zaraz bede kupował premium

mam pytanie -czy rzeczy z premium automatycznie sie pojawią w grze czy musze sciągac je osobno? (jakies tam camo, blachy itp)

Opublikowano

dzieki, w sumie to wkurzjace ze patch ponad 1gb a potem dodatek tez ponad 1gb

ale w koncu wrocilem do gry, i mimo ze musze sie od nowa uczyc grac ;p to jednak po pierwszych paru rundach złapalem wiatr w żagle i nawet znośnie sobie radzilem, mimo ze gralem na nieznanych mapach z CQ

to naprawde swietna gierka

Opublikowano

ja mam pytnie - wczoraj kupilem premium, pogralem sporo rund, ale na battlelogu nie wszystko mi widzi, pokazuje postęp w wykonywaniu zadan z premium, pokazuje mi bronie z CQ itp, ale jak klikam na "PREMIUM" to wyskakuje mi "kup teraz" , nie widzi ze go kupilem, i to samo z nowym nożem - w grze juz go uzywam ale w battle logu nadal ma kłódke jakby nie bylo premium

czy to normalne? battlelog z pewnym opoznieniem zacznie dobrze pokazywac? czy to jakis wiekszy bład?

Gość Zaqair
Opublikowano

czy to normalne? battlelog z pewnym opoznieniem zacznie dobrze pokazywac? czy to jakis wiekszy bład?

Pogadaj z Game advisor na EA czatt