Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, 4 sztuki kontrol freaka zamówione. Czas oczekiwania ok 3-4 tygodnie. Dokładne koszta podam jak sprzęt już do mnie dojdzie (wysylka do PL 4szt 14,90$).

Tymczasem trzymajcie się wariaty, ja biorę leżak pod pachę i spadam na plażę :-)

TO chyba nie na Polskiej plaży bo na niej co najwyżej jaja sobie możesz odmrozić ;)

W Gdyni jest ciepło :P

Opublikowano

Wiem ze bylo 100 razy ale 1:24 do 1:29 zobaczcie bron.Czyzby to bylo w content drop? youtu.be/gsk6LIIVAi8?t=1m24s

ja tam widze tylko smaw i m39 emr

a to juz jest w grze.

inzynier z m39 emr? To wyglada jak m14 z bc2

to prawda, widać też ze nie strzela serią tylko tak jak m14

jesli rzeczywiscie to dostaniemy to ciekawe czy bedzie dla inżyniera czy dla wszystkich tak jak w bc2

to chyba by byla pierwsza niby-snajperka dla wszystkich, bo as val ma w sumie slaby zasieg

Opublikowano (edytowane)

w spisie rzeczy do armored kill nie ma nowych broni, są dopiero w późniejszych dlc, czy pokazywali by taką bron juz w armored kill?

a w koncu ten bonus content musi jakis byc, i to ma byc chyba coś co nie bedzie dostepne w osobnym DLC dla wszystkich, tylko specyficznie dla premiumowców

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

@up

też się zdarza ;/

Zartowniś :sleep: Występuje zawsze, w 100% ilości spawnów. Takie i inne przypadłości pojawiały się tez na starym ultra-hiper silniku Frostbite 1.0.

Napisali od nowa chyba tylko akapity z działu tekstur :sleep:

Edytowane przez da$io
Opublikowano

Ciekawe czy niemieckiego Leoparda wrzuca w Armored Kill- w jakims programie na Discovery robili ranking czolgow i zajal pierwsze miejsce przed Abramsem.

watpliwe.

Usa nie maja na wyposazeniu Leoparda.

To nadal jest konflikt USA - Rosja

Opublikowano

Racja zresztą tu nie ma to znaczenia. Przecież nie będziesz krzyczał do słuchawki że zniszczono mi czołg bo nie mam leonarda ;)

wolalbym merkawe :P

przy zniszczeniu jej mam wieksze szanse na przezycie

Opublikowano

Ciekawe czy niemieckiego Leoparda wrzuca w Armored Kill- w jakims programie na Discovery robili ranking czolgow i zajal pierwsze miejsce przed Abramsem.

watpliwe.

Moze sie myle, ale o FAMAS-ie, F2000 i paru innych giwerach tez nie slyszalem, zeby byly na wyposazeniu armii hamburgerow ani ruskich.

Opublikowano (edytowane)

watpliwe.

Moze sie myle, ale o FAMAS-ie, F2000 i paru innych giwerach tez nie slyszalem, zeby byly na wyposazeniu armii hamburgerow ani ruskich.

F2000 to Belgia,Indie itd. I nasz Polski GROM :)Famas glownie Francuska Armia

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano

coś malo wczoraj pokazali, maly trailerek

cos jeszcze bedzie?

znalazlem jeszcze jakiegos screena, w sumie ciekawi mnie jak wiele problemu by im sprawilo zrobienie losowej pory dnia na mapach, tzn dzien/noc, mysle ze gdyby poprostu narzucili jakis filtr przyciekmniajacy, nałożyli inna texture na niebo to juz by kazda mapka mogla byc nocna , zawsze jakies urozmaicenie

brakuje mi też całkowitej ciemnicy na jakiejś mapie, zeby byly realnie potrzebne latarki albo celowniki termiczne

Battlefield-3-Armored-Kill-Death-Valley-1.jpg

Opublikowano

coś malo wczoraj pokazali, maly trailerek

cos jeszcze bedzie?

Q&A 17 sierpnia.

Opublikowano

Co do tej nocy, to macie przeciez Teheran i Demawend w tunelu, gdzie jest ciemno jak w (pipi)e, wiec nawet jak cos jeszcze wrzuca, to zadnego przelomu, nowej jakosci, doznan itd. raczej nie bedzie.

Opublikowano

wolalbym merkawe :P

Dokładnie (tzn nie, że wolałbym, bo BF3 mam już za sobą ;)) z tego co słyszałem to merkawa mk4 uważana jest za debeściaka wśród czołgów.

Opublikowano

giwery są z calego swiata

ale pojazdy, samoloty, heli

sa konkretnie tylko z tych 2 stron konfilktu

Opublikowano

Gameplay z nocnej mapki nagrany kamerką. Jakoś nie przekonuje mnie taka noc. Wygląda jak mapa dzienna z nałożonym niebieskim filtrem, nawet w 1:56 widać promień słońca oślepiający żołnierza LOL.

Opublikowano

tym niebieskim to sie nie przejmujcie, to wina kamery i zle dobranego balansu bieli

a czy to tylko filtr? pewnie tak, chociaz watpie zeby bylo tam oslepiajace słonce ;p

zauważcie też ze wiekszosc rzeczy jest prześwietlona , wiec ani na niebieskosc ani na swiatla nie zwracal bym aż takiej uwagi