Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Premium event: Pitch your Battlefield map concept to DICE

Start date: August 31

This is your chance to submit your level idea and have it judged by the creators of Battlefield 3! Pitch your most

awesome idea for a Battlefield map, and you can win an extremely limited edition Battlefield 3 lithograph signed

by the DICE team. Full details on how to enter will be posted on Battlelog on August 31 when this competition is

officially opened. Stay tuned!

Premium video: Exclusive Armored Kill gameplay

Release date: August 29

Where: Battlelog Premium video section

Our third Premium exclusive video features all-new gameplay footage from the upcoming expansion pack Battlefield 3: Armored Kill. Prepare yourself for all-out vehicle warfare!

Ja tam z artwork zadowolony jestem,chcialem kupic ze strony dice ale jak zobaczylem cene (60€euro) to mi sie odechcialo.Taka rada,nie

Oczekujcie bog wie czego.Ja liczylem na bete,lub jakies cammo dla broni/pojazdow nie dostalem trudno.Zapominacie ze kupiliscie to za mniejsza cene niz 4dlc ;) .Premium event tez jestem zadowolony bo moze jak bedzie odpowiednia ilosc osob ktore chca wywalenia flagi d na kaspianie to zmienia ta mape jakos zeby byla grywalna na konsolach.

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano (edytowane)

Przed zakupem premium liczylem, ze ekskluzywny content to beda jakies ekstra bronie czy wyposazenie- cokolwiek dajace faktycznie jakas przewage na polu bitwy. Cos, dzieki czemu ludziska faktycznie doceniliby premiuma.

Po poprzednich bonusach teraz sobie juz w sumie nawet nie robilem nadziei na nie wiadomo co...

Spodziewalem sie, ze dorzuca kolejne kamo do broni, ale tak naprawde kamo czy artworki- jedno i drugie tak samo nieprzydatne w walce, wiec moga dla odmiany byc i obrazki.

Walic to- grunt, ze juz 04.09. wsiadamy w czolgi na nowych mapkach :)

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano (edytowane)

haha nie wierze hahaha.... no to pojechali.... :D :D tak czułem ze (pipi) z tego będzie, na co to komu? już bym wolał to coś w formie fizycznej książki, a nie digital która za 3 godziny będzie już dostępna dla wszystkich

Edytowane przez dApo
Opublikowano

tyle na temat dodatkowej zawartosci http://filmixxy.pl/1...tosc-dodatkowa.

Roz(pipi)ałeś mi system :) szkoda że nie mam czasu i twojej zgody bo bym to przerobił na język angielski i rozesłał to DICE, EA, PIXELENEMY, BATTLEFILDO

właśnie z chęcią bym chciał zeby ktoś to przetłumaczył na angielski i rozesłał większemu gronu, ale mój angielski nie jest aż taki dobry zeby to ogarnąć :P

Opublikowano (edytowane)

ale chyba ta pozycja miała w ZAŁOŻENIU dawać coś więcej.

dokładnie po co komuś jakieś obrazki do czego ma mi się to przydać :D, które i tak zaraz będą w sieci... trudno było dać np jakieś dogtagi albo camo tylko nie do F2000... :D!?

http://www.change.or...s-content-drop#

Edytowane przez dApo
Opublikowano

ja zapłaciłem za DLC w Premium a nie te dodatki i nie żałuję,

niby tak, premium i tak taniej wychodzi niż kupowanie osobno kazdego DLC i w dodatku mamy to 2 tygodnie wczesniej, samo to powoduje ze sie opylało

tylko że mogli to nazwac "DLC bundle preorder" a nie pieprzyć ze to jakies kosmiczne bonusy bedą, bo narazie to rzeczywiscie tylko jakies popierdółki :/ a artworki najgorsze z nich

nawet nie chodzi o to czy beda fajne czy nie, tylko ze sa kompletnie zbędne, oraz i tak po 2 godiznach bedą dla wszystkich w necie

Opublikowano

Wracam z nad, o dziwo ciepłego, Bałtyku a tu w skrzynce przesyłka z "juesej". Cztery fps freaki dotarły w dokładnie 2 tygodnie (widzisz Zaq, nie dość, że bank mam fajny to jeszcze układy na poczcie hehe ;) ).

Na sprzęt zapisani byli: Tommi, Gęsior i Ukarzyciel. Od Tommiego mam już adres wysyłki. Gesior i Ukarzyciel, podeślijcie mi swoje adresy. Zakładam, że chcecie plastiki jak najszybciej i nie żałujecie złotówki na priorytet, więc wyślę poleconym priorytetem.

Teraz uciekam jeszcze na weekend nad jezioro ale postaram się by do poniedziałku wszystkie przesyłki były wysłane.

Widzę, że nic rewolucyjnego mnie tu nie ominęło, standardowe narzekania na bf3 i dodatki, chwalenie bc2 i małe kłótnie bf vs cod vs cs hehehe Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej hehe 8)

W poniedziałek odbieram konsolkę z serwisu i mam nadzieję, że dłużej tym razem pochodzi a jak nie to się wkurzę i zakupie slimkę (przyzwolenie domowe już mam hehe) Na bank jakąś nockę lub dwie w tygodniu zarwę, zwłaszcza, że ciekawe napitki mi z wakacji jeszcze zostały :P

Opublikowano (edytowane)

Już nie kapuję o co chodzi z tym DOUBLE XP :( Teraz DICE poinformowało że czas wzrósł do 156 godzin !!! PYTAM SIĘ O CO (pipi) CHODZI DZIĘKI LINKOWANIU TYLE GODZIN POWIĘKSZYLIŚMY DLA WSZYSTKICH PREMIUM ?

Chyba się zgadza :) zaczynamy o 2 w nocy a kończymy o 14 w piątek

To chyba przeprosiny i osłodzenie jadu jaki panuję w sieci po ostatnich informacjach

Edytowane przez marekjw2523
Opublikowano (edytowane)

Już nie kapuję o co chodzi z tym DOUBLE XP :( Teraz DICE poinformowało że czas wzrósł do 156 godzin !!! PYTAM SIĘ O CO (pipi) CHODZI DZIĘKI LINKOWANIU TYLE GODZIN POWIĘKSZYLIŚMY DLA WSZYSTKICH PREMIUM ?

Chyba się zgadza :) zaczynamy o 2 w nocy a kończymy o 14 w piątek

byl mini konkurs.

Jak iles tam osob kliknie lubie to to beda wydluzac xp weekend.

Kliknelo juz tyle osob ze jest juz 6.5 dnia double xp.

i ciagle mozna klikac

5tys lapek w gore = 12h

wczesniej bylo 12h za kazde 500 retweetów

Edytowane przez szpic
Opublikowano (edytowane)

Teraz to sie moja zona naprawde ze szczescia poplacze :)

ehehehe, do przyszlego piatku double xp, potem standardowe piatkowo-sobotnie pykanie do rana, 2 dni przerwy w niedz.-pon. na regeneracje i oproznienie shitbucketa, a od wtorku Armored Kill :)

bede mial przej.ebane w domu jednym slowem :)

Opublikowano

wczesniej mowili ze max o 2 dni mozna przedluzyc, czyli zwiekszyli to?

jesli nie dadza ograniczenia to przedluzy sie o 3 tygodnie ;p

ciekawe czy to serio za te nędzne obrazki, napewno pojawila sie fala krytyki, ale czy aż taka ? jesli tak to moze dice do nastepnego content dropa chociaz jakieś camo przygotuje a nie taki badziew ;p akurat na bron czy sprzet nie licze bo to sie pojawia w powaznych dlc, ale jest masa drobiazgow ktore mozna by dodac i były by fajne i przydatne

Opublikowano (edytowane)

Teraz to sie moja zona naprawde ze szczescia poplacze :)

Ja kupuję dziś kwiaty, i coś wieczorem ekstra niech ma a co tam ;)

byle nie za dlugo- od 2. w nocy juz zaczyna podwojnie naliczac ;)