Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ślicznie dzwięk znika pod koniec prezentacji mapy, więc można uznać, że jest to aktualny gameplay z gry. A na poważnie podobają mi się pierwsze trzy mapy: śnieżna, rolnicza (ala harvest day) i nocna, ta ostatnia, pustynna jakoś mnie nie robi.

A obrazki, rzeczywiście śliczne, będą dumą mojej battlefieldowej kolekcji, będę je pokazywał moim wnukom, taki rarytas.

Opublikowano

tak mnie zastanawia coś - ma byc 5 nowych zadan do wykonania, pewnie to beda zadania z pojazdami np "zabij X wrogów czołgiem" ale ciekawi mnie jakie beda za to nagrody?

czy jakies pierdółki w stylu blachy albo camo, czy moze cos konkretniejszego? moze jakis dodatek do pojazdów (w stylu dymu, czy termo), chociaz niespecjalnie mi przychodzi do glowy jakie to by mialy byc dodatki. jedynie co to jakis "zoom" w jetach ktory by pozwalal na szybsze dotrzeganie trójkątów na ziemi , bo teraz nawet jak sa zaznacoze to widac je dopiero w ostatniej chwili

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

tak mnie zastanawia coś - ma byc 5 nowych zadan do wykonania, pewnie to beda zadania z pojazdami np "zabij X wrogów czołgiem" ale ciekawi mnie jakie beda za to nagrody?

kamuflaz na lufe pewnie...

ew. dog tag jakis- na pewno nic, z czego bylby jakikolwiek pozytek

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano (edytowane)

nowy spokojny trailerek z zimowej mapki

http://www.youtube.com/watch?v=mHBJXq9kano&feature=player_embedded

nic sie na nim nie dzieje wiec gameplaowo nie da sie ocenic, ale wizulanie zapowiada sie ładna i klimatyczna mapa

fajne jest to że mapa zawiera w sobie 2 światy - nisko jest trawa drzewa, lasek i domki, a wyżej już tylko śniego i wszystko białe

z teco co piszą ludzie z DICE punkty kontrolne beda tak podzielone ze wlasnie bedzie sie zaczynac w jednym środowisku, a pod koniec bedzie sie już w zupelnie innym swiecie

ciekawe czy dojdą jakieś białe camo, odpowiednie na śnieg

Edytowane przez Yano
Opublikowano

fajne jest to że mapa zawiera w sobie 2 światy - nisko jest trawa drzewa, lasek i domki, a wyżej już tylko śniego i wszystko białe

z teco co piszą ludzie z DICE punkty kontrolne beda tak podzielone ze wlasnie bedzie sie zaczynac w jednym środowisku, a pod koniec bedzie sie już w zupelnie innym swiecie

Czy to zapowiada, że na nowych mapach będzie też Rush?

Opublikowano

tak by to wygladalo, na blogu piszą że zaczyna sie w jednym miejscu a konczy w drugim, chociaz mogli miec tez na mysli że jedna baza jest na dole i druga na górze w conquescie

Opublikowano (edytowane)

Zasieg najmocniejszych snajperek to 1600 m z tego, co pamietam z symthica, wiec nie wiadomo czego to raczej nie bedzie.

Zreszta sadzac po filmikach snajperow z BF3 to musieliby pewnie dorzucic jakies wieksze lunety, zeby powyzej 1km cos faktycznie wpadalo.

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

najmocniejsza po patchu ma 3250metrów, jednak z takiej odległości rzeczywiscie nic nie widać, zeby trafic trzeba by mieć ustawionego kumpla ktory tylko stoi i czeka, i pewnie i tak kilka magazynków by poszło zanim by sie fartem trafiło