Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1 i 3 dog tag musze je miec.Zadania za dog tag jak i normalne znowu banalne.

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano (edytowane)

Wszystko co dostaniemy we wrzesniu(premium)

http://battlelog.bat...54785568338719/

2. UNIQUE IN-GAME CONTENT

What: 5 Premium exclusive Assignments tied to Armored Kill, each unlocking one Premium exclusive dog tags. On top of this, you get one additional Premium exclusive dog tag and 5 new Premium exclusive weapon camos. You can read all about the Assignments in Armored Kill in this blog post.

Released: September 4 for all Premium members.

Where: Automatically available in-game when you have applied the latest multiplayer update.

3. STRATEGY GUIDE

What: Another great strategy guide from our friends at Prima. This one features a lot of info and playing tips on Armored Kill.

Released: Second half of September (Date TBA).

Where: Available to download (when released) on the Battlelog Strategy Guides section.

4. PREMIUM EVENT #1

What: Double XP weekend.

When: September 15-16.

Where: Any ranked server, any ranked game mode.

PREMIUM EVENT #2

What: To be announced

When: Second half of September (Date TBA)

Where: To be announced

5. PREMIUM VIDEO

What: A video presented exclusively to our Premium members (Contents will be announced later)

When: Second half of September

Where: Available to view (when released) on the Battlelog Videos section.

6. BONUS CONTENT zmienia sie z Enhance your Battlefield 3™ experience with this bonus content drop w

This row in the Premium calendar is reserved for small bonus items outside of the game. None will be delivered in September (as the empty cell reveals).

Czytaj wiecej artwork itp.

Patch wychodzi jutro(z blog) co w nim bedzie jeszcze nie wiadomo.

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 3.09.2012 o 12:34, zaq123456 napisał(a):

...

może oddadzą "zadania" : miałem 30/30 a zabrali mi "faceta z kluczem" i SCARa i mam 28/30 ... DICE ehhh

Edytowane przez TakeshiX
Opublikowano
  W dniu 3.09.2012 o 13:24, TakeshiX napisał(a):
  W dniu 3.09.2012 o 12:34, zaq123456 napisał(a):

...

może oddadzą "zadania" : miałem 30/30 a zabrali mi "faceta z kluczem" i SCARa i mam 28/30 ... DICE ehhh

wszystkim to zabralo po update serwerow/battlelog ale jak miales zrobione zadanie to dostep do tego masz.Raczej w patch'u bedzie zmiany w aek,m16a3 itp. Zadanie pewnie naprawia jakims updatem serwera.

Opublikowano (edytowane)
  Cytat
BONUS CONTENT (...) small bonus items outside of the game..

no i chvj , to potwierdza że bonus content to bedą jakieś obrazki i inne szajsy a nie jakies rzeczy do gry

chociaż przynajmniej maja być jakieś nowe camo do broni, tylko ciekawe czy znowu beda to camo to jednej konkretnej broni, albo wręcz do tych samych broni co wczesniej (scar, f2000, rpk itp)

nie mowią nic o mundurach dopasowanych do śniegu hm

Edytowane przez Yano
Opublikowano

Oficjalne zmiany w patchu jest tego trochę patch będzie ważył 1,53 GB, a sam dodatek 1,55 GB

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano (edytowane)

o co chodzi z tym "bonusem"? do bipodów? Increased the bonuses provided by a number of bipods: F2000, G3A3, M27, M416, Pecheneg, Type88, FAMAS, MG36

Edytowane przez mersi
Opublikowano

Dla mnie najważniejsze że igła będzie miała większy zasięg i łapała niżej,do tego zabiorą strzelcowi flary,więc będzie łatwiej walczyć z kozakami.Ciekawie zapowiada się namierzanie laserem z 4 miejsca w heli zwiadowczym(coś jak w czołgu),no i w końcu będzie widać nasze maszyny na radarze.

Opublikowano

Short and Long reload reduced: AEK-971 no chyba ich po(pipi)alo.

Opublikowano
  W dniu 3.09.2012 o 17:36, SzewczykDratewka napisał(a):
  W dniu 3.09.2012 o 17:17, zaq123456 napisał(a):

Short and Long reload reduced: AEK-971 no chyba ich po(pipi)alo.

nie po(pipi)alo.

czas przeladowania nie zgadzal sie z animacja.

Animacja sie konczyla a Ty dalej nie mogles strzelac teraz to naprawili....

Powinni zmniejszysc dmg w takim razie

Opublikowano
  W dniu 3.09.2012 o 17:44, Dark Serge napisał(a):

przecież napisane jest kurde ze zmieniali te wartości o jakieś 0.1s więc na cholere sie pieklicie?

bo ta bron jest i tak mocna.bez tegp 0.1s
Opublikowano
  W dniu 3.09.2012 o 17:48, walek napisał(a):

Wiesz jak dlugo przeladowuje sie aek, masakra! :) Podoba mi sie ten "nerf" broni. Teraz to bedzie bron masowej zaglady. Pozdrawia ekipe z Dice :)

w tym sezonie znerfili heli.

jesien nadchodzi. helikoptery beda z nieba spadac jak liscie :D

Strzelec bez flar i scout bez lasera xD

Pogrom gorszy niz znerfienie AA do poziomu taxi

Opublikowano
  W dniu 3.09.2012 o 17:54, SzewczykDratewka napisał(a):
  W dniu 3.09.2012 o 17:48, walek napisał(a):

Wiesz jak dlugo przeladowuje sie aek, masakra! :) Podoba mi sie ten "nerf" broni. Teraz to bedzie bron masowej zaglady. Pozdrawia ekipe z Dice :)

w tym sezonie znerfili heli.

jesien nadchodzi. helikoptery beda z nieba spadac jak liscie :D

Strzelec bez flar i scout bez lasera xD

Pogrom gorszy niz znerfienie AA do poziomu taxi

ale za to heli ma mocne rakiety ;)
Opublikowano (edytowane)

@SzewczykDratewka szpic? :>

trochę za późno wzięli się za m16 i m4, czołgi widzę że dalej z papieru bez dodatkowego pancerza. Nawet nie ruszyli snajperek prócz m417 oni ciągle myślą że są OP o_0? Widzę też że coś poprawiają z tłumikami, może będą teraz bardziej "grywalne" niż teraz lubie być niewidzialny :D

Cytat
Changed reload behavior on Tank / Tank Destroyer cannon weapons to prevent being able to fire 2 shots from different weapons quickly one right after another.

nie wiem dlaczego tego się czepiają

no i

Cytat
M93: Reduced the M93R’s damage and range, as it was an obvious go to pistol compared to the M9/MP443. Its recoil has been reduced for a smoother burst action to counter the reduced damage.

już nie będzie PDW

Edytowane przez dApo
Opublikowano
  W dniu 3.09.2012 o 20:35, Yano napisał(a):

dobrze że w końcu naprawia latarki!

a nie, zaraz....

przeciez juz sa naprawione. Zdaleka nie oslepiaja a z bliska oslepiaja.

W dniu 3.09.2012 o 20:35, Yano napisał(a):

dobrze że w końcu naprawia latarki!

a nie, zaraz....

przeciez juz sa naprawione. Zdaleka nie oslepiaja a z bliska oslepiaja.
Opublikowano
  W dniu 3.09.2012 o 16:22, marekjw2523 napisał(a):

Oficjalne zmiany w patchu jest tego trochę patch będzie ważył 1,53 GB, a sam dodatek 1,55 GB

Pokaż ukrytą zawartość

Szczerze mówiąc mało mnie obchodzi jakiej broni coś tam slajtly redjus lub inkrijsd. Za tydzień spytam się chodzących encyklopedii battlefielda (Zaq, Zielu, Ukarzyciel) czym warto grać po patchu i tym pogram.

Ledwo odblokowałem z dwa tygodnie temu 93R a już mi go osłabiają LOL. Fajnie, że piechota będzie miała więcej do powiedzenia przeciw latadłom, choć one też będą mocniejsze. Baretki i medale za Mistrza Broni i Dominację powinny być trzy miesiące temu. Jak zwykle patch wywala grę do góry nogami, kilka dni i się odnajdziemy w nowych warunkach

Dawać dodatek. Ktoś wie o której ma wyjść update bo zaplanowałbym sobie wyjazd służbowy z pracy, a przy okazji nastawił ściąganie AK :]