Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zielu przeciez ci wszyscy pisza ze tykj przez pss mozna na chwile obecna

Opublikowano

battlelog juz dziala, mozna sobie poogladac pojazdy i dodatki do nich

masowe wyrzutnie rakiet mają nowy dodatek - trujący dym, który wypuszczony na około pojazdu rani graczy. czyzby zabezpieczenie przed supportami z c4?

i tez mozna podejzec ktore bronie maja nowe camo

np:

L85A2

MTAR-21

LSAT

SKS

UMP-45

Opublikowano (edytowane)

te camo to moga sobie w d. wsadzic jak dla mnie... W ogole nie zwracam uwagi na to, ani tez nie przypominam sobie, zebym kiedys dojrzal schowanego wroga dlatego, ze jego bron nie zlewala sie odpowiednio z tlem...

Jak juz koniecznie customizacje a'la CoD chca robic, to lepiej by dali wybor koloru celownika (zwlaszcza w pojazdach) i/lub szkielka w kolimatorze- przynajmniej by sie to przydalo do czegos...

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

Pograłem z Zaqiem i tak:

ktoś kto narzekał, że Kaspian jest duży niech się lepiej nie dotyka do tego dodatku. Mapy są ze 4 razy większe.

To co mi się podoba to świetne kolory, duże zróżnicowanie terenu, ale.....kuźwa za MAŁO pojazdów. Trzeba się nabiegać, najeździć a i wroga spotkać wcale nie tak łatwo. Znalezienie piechociarza gdzieś na mapie to jak szukanie igły w stogu siana.

Pojazdy pancerne są mocne. Liczy się refleks i kto pierwszy trafi ten ma bardzo dużą przewagę. Od razu wskakuje unieruchomienie. Na pewno do łask powróci Celownik X3 do tej pory w ogóle nie wykorzystywany.

Wyrzutnia rakiet jest słabo opancerzona i w wielu przypadkach wystarczy jeden strzał z Javelina, żeby to rozwalić.

W mapie górskiej, w niższych partiach nie sprawdzają się Javeliny bo wszystko leci w drzewa.

Heli w zależności od mapy bardzo narażone na Igły, ale dalej wydaje mi się, że ciężko jest z lockowaniem. Miało być lepiej na niskim pułapie, ale chyba do końca to nie wyszło.

Jety nie są moją domeną, ale trochę polatałem i strzela się z działka tak jak wspominał Zaqu bardzo fajnie.

Opublikowano

Pisaliscie? Jak nie pisaliscie to ... zmiana jedna, drobna ale taka wkurzajaca. Czesto i gesto jezdze z kartaczem w czolgu (w lokacjach gdzie piechota latwo moze mi dziure w tylku zrobic rpg i innymi pukawkami). Do tej pory bylo bum z dziala glownego i dobitka ewentualnie z kartacza jak pionek uciekal dalej. A teraz? A teraz dupa.. trzeba czekac na przeladowanie na kartacza i odwrotnie tyle samo czasu co zwykle przeladowanie dziala. Do dupy :/

Opublikowano

No, bylo w opisie patcha- do kitu tez moim zdaniem.

A probowales CKM wrzucic zamiast kartacza? Nim mozna strzelac w trakcie przeladowywania czy tez trzeba czekac? Tez jest bardzo skuteczny na piechote (no i w ogole sie nie przegrzewa ani nie przeladowuje- mozna caly mecz na wcisnietym spuscie przejezdzic, ciagle strzelajac).

Opublikowano

nie sprawdzalem ale sprobuje bo teraz korzystanie z kartacza mija sie z celem. pogralem tylko chwile bo nie mialem czasu ale gralem tak jak zawsze swoim rytmem na Sekwanie. no i wkurzylem sie troche bo niejednokrotnie mialem w tylku rpg bo mi pionki uciekaly jak chcialy. no i mam wrazenie, ze jakos sila uderzenia czy to dzialka czy kartacza zmniejszyla sie. moze to tylko wrazenie. tak samo jak mam wrazenie ze MTAR odzyskal sile.

Opublikowano

byl a pozniej nie byl... przynajmniej tak to czulem (a moze wplywa na to miala moja przerwa w graniu na rzecz spedzania urlopu z rodzina ;) ? )

Opublikowano

No, bylo w opisie patcha- do kitu tez moim zdaniem.

A probowales CKM wrzucic zamiast kartacza? Nim mozna strzelac w trakcie przeladowywania czy tez trzeba czekac? Tez jest bardzo skuteczny na piechote (no i w ogole sie nie przegrzewa ani nie przeladowuje- mozna caly mecz na wcisnietym spuscie przejezdzic, ciagle strzelajac).

No jak się nie przegrzewa jak się przegrzewa. CKM jest o niebo lepszy od Kartacza.

Opublikowano

byl a pozniej nie byl... przynajmniej tak to czulem (a moze wplywa na to miala moja przerwa w graniu na rzecz spedzania urlopu z rodzina ;) ? )

Ja tylko od niego ginę,bo nie mam CQ :P i nie zauważyłem różnicy :P

Opublikowano (edytowane)

No jak się nie przegrzewa jak się przegrzewa. CKM jest o niebo lepszy od Kartacza.

Fakt, ze nie gralem nim chyba od 2011 ;) (a wiec kila patchy temu) ale slowo daje, ze mozna bylo nim cisnac serie bez zadnego przegrzewania :) dobrze to zapamietalem, bo jak sie kolo za murem czy czyms kitral, to wystarczylo tylko wycelowac w ta strone i chwile zaczekac, az sie sam wychyli ze swoim smiesznym rpg czy javelinem ;)

e: Co do tych filmikow z AK, to mnie najbardziej rozwalil czyjs komentarz na YT do tego materialu z samymi krajobrazami z map: "nikogo nie widac- to na pewno jakis montaz z konsoli" :rofl2: mam nadzieje, ze sie nie sprawdzi :)

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano (edytowane)

Cq srednio sie gra. Ale za to rush i ts sa boskie. Co do patcha to :

1. Heli bezuzyteczny

2.Jety za mocne

3.Igla za duzy zasieg/albo powinna zabierac 40% a nie 60%

4.Pomysl ze nie mozna strzelac w czolgu jeden po drugim gowniany.

5.brak spawn na znajomym w tank superiority,kolejny idiotyzm.

6. tank superiority tylko 8vs8 albo mniej. 12vs12 wyglada tak,ze 10 walczy 14 czeka na respie.

7.gunship niema szans z dobrym pilotem jeta.

8.tym ktorzy nie maja dodatku przez nastepne 2tyg zycze powodzenia na tank superiority. ledwo dlc jest 5godz a juz sa wymiatacze.

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano

nie kumam 6tego o co chodzi Zaq?

(null)

Jest tryb tank superiority i ludzie zamiast smigac w 2 osoby w czolgach,to 5 jedzie sama a reszta czeka na respie na pojazdy. Konczy sie tym ze ani ty sie nie nagrasz ani oni.

Opublikowano

Mi zostało wbić 10 killsów z 'działa samobieżnego' i kończę z tym dodatkiem :) mapy są ogromne i rundę kończy się zazwyczaj z parom killami. Gdyby nie to, że każdy chce dorwać radiostację dzięki której można śmigać w AC 130, to pewnie w nikogo bym na tych mapach nie zobaczył :D Jakieś tipsy odnośnie naparzania z tego nowego mortara? Trzea po prostu kampić i walić w jakąś flagę z nadzieją, że ktoś tam siedzi?

Opublikowano

Oglnie jak dla mnie to zebrania w sprawie patcha wygladalo tak:

-z czym gracze cod sobie nie radza panowie?

-z czolgami/heli

-To robim tak czolg teraz moze tylko uzywac jednego dziala,igle zwiekszamy zasieg,helikopterowi zabieramy na strzelcu flary.

Wystarczylo zeby w heli dodali 5sek wiecej miedzy przeladowaniem emc/flar na pilocie. A teraz gra heli wyglada tak,ze pierwszy lock puszcza sie flary/emc 5 sek pozniej dostajesz kolejny lock i po heli.Czolg tez przy 2 inzy za duzych szans niema. Ogolnie to patch dla mnie w wiekszosci to fail.

Opublikowano

Ogólnie na razie jest chaos bo każdy chce się dorwać do nowych zabawek, nikt na razie nie rozumie że sam z jednym czołgiem nic nie zdziała, albo zostaje grupa czołgów w której się działa, albo trzeba mieć inżyniera który będzie naprawiał. Przykład TS wymiatacze z klanu jechali nas jak szmaty ale już następna runda i współpraca czołgów i kabotyna który jak kamikadze biegał z C4 :) dała sukces...

Jak dla mnie Rush na śnieżnej mapie to bajka, wspinanie się po wzgórzu jak słońce oślepia coś wspaniałego :)

Opublikowano (edytowane)

w rushu jest o tyle ciekawie, że atakujący mają zawsze AC 130 no i przez to cięzko jest kampić a i myśliwce mają co robić (jedni bronią AC drudzy starają się go zdjąć). z tego co pograłem wnioskuje, że nowe mortary w ogóle nie są dostępne w rushu.

Edytowane przez Kalinho_PL