Litwin81 1 161 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Przy 1:59 prawie jak w Smoleńsku 1 Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 Kozacki. Do kręcenia filmów to BF3 się nadaje. Taka posucha w FPSach, a postrzelałoby się. Pod MoHa jednak nie wpadnę, na horyzoncie jeszcze tylko Black Ops 2 z którego może coś wyjść, a i nie będzie tak kosmiczny jak mi się zdawało więc kto wie, Serdżu Ty w coś zamierzasz strzelać na konsoli czy już tylko w piecu palisz? xD Pamiętam przy poprzednim Black Opsie jak zombi cisneliśmy jeszcze z Danielskim i te trofea wykręcone, momenty były ;] Myślę, że BO2 na konsole wciągnę - właśnie zombiaki i singiel mnie ciągną mocno. Też miło wspominam te darcie mordy przy zebraniu ostatnich je.bniętych trofków z zombiaków Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 Że ja nie mam możliwości nagrywania,myślałem ze mnie nic nie zdziwi,ale na kanałach dzisiaj typ wylądował łódką na kontenerach na "A",nie wiem jakim cudem. Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Mam pytanie. Gdy złapię zwiechę i ponownie wbije na ten sam serwer to wynik który zrobiłem przed zwiechą przepada? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 (edytowane) Mam pytanie. Gdy złapię zwiechę i ponownie wbije na ten sam serwer to wynik który zrobiłem przed zwiechą przepada? Kiedys tam pkt dolicza,czasem po 2 rundach czasem po dniu. Edytowane 30 października 2012 przez zaq123456 1 Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Mam pytanie. Gdy złapię zwiechę i ponownie wbije na ten sam serwer to wynik który zrobiłem przed zwiechą przepada? Kiedys tam pkt dolicza,czasem po 2 rundach czasem po dniu. Dzięki. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Wynik zostanie dodany, nie w tej samej rundzie, ale jakiejś kolejnej pojawią się dodatkowe punkty przy podsumowaniu meczu. 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 (edytowane) Filmik dla Premium juz dostepny.Kusza mozna stracic helikopter http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9rHYb_LdDMs Edytowane 30 października 2012 przez zaq123456 Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Filmik dla Premium juz dostepny.Kusza mozna stracic helikopter wejdzie w szprychy i jest bum Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Filmik dla Premium juz dostepny.Kusza mozna stracic helikopter wejdzie w szprychy i jest bum Co raz bardziej robia z tego call of duty. Jeszcze tylko kill streak i moga zmieniac nazwe na Battlefield of duty. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Ja sie wkur.wie jak zaczna wrzucac gow.na typu wybuchajace zdalnie sterowane samochodziki... Juz ta kusza na granicy jest... Troche poczytalem jak dotad o silach specjalnych i jakos nigdzie nie slyszalem, zeby tam kusze byly w uzyciu- chyba, ze sie na Rambo III wzorowali... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Oj Tommi to się mało orientujesz Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Tylko chinczycy obecnie tego uzywaja. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 chyba, ze sie na Rambo III wzorowali... A on czasem z łukiem nie biegał? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Biegał z łukiem i miał nasadki z ładunkiem wybuchowym Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Tylko chinczycy obecnie tego uzywaja. Tania amunicja. Pewnie ewolucja pomysłu Rosjan z IIWŚ gdzie broń na wrogu musiałeś zdobyć sam, tutaj jest łatwiej bo masz kuszę i dzięki niej możesz spróbować zdobyć karabin na przeciwniku lub nawet jakiś czołg... hehe Cytuj
tommi 345 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 (edytowane) chyba, ze sie na Rambo III wzorowali... A on czasem z łukiem nie biegał? Rambo, Wilhelm Tell- wszystko jedno, wzburzony bylem PS: Zielu, z kiedy to zdjecie pochodzi i co to za jednostka- nie jakas brygada z okregowego kolka mysliwskiego przypadkiem? Edytowane 30 października 2012 przez tommi___t Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Długo męczyłem się z wykonaniem zadania z nowego dodatku, w którym chodzi o zniszczenie robotem wyposażenia wroga, ale wpadłem na pomysł jak to wg mnie najszybciej zrobić. Otóż wybieramy mapę Autostrada w Teheranie, tryb TDM, normal i wyszukujemy serwery, gdzie można grać tylko snajperami i w opisie admin podaje, że można używać także pistoletów. To jest istotne bo musimy grać inżynierem. Wtedy nikt nas nie wywali z serwera za posługiwanie się niedozwoloną bronią. Teheran dlatego, że jest tu bardzo dużo miejscówek, gdzie kampią snajperzy i rozstawiają radia i czujniki. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 31 października 2012 Opublikowano 31 października 2012 chyba, ze sie na Rambo III wzorowali... A on czasem z łukiem nie biegał? Rambo, Wilhelm Tell- wszystko jedno, wzburzony bylem PS: Zielu, z kiedy to zdjecie pochodzi i co to za jednostka- nie jakas brygada z okregowego kolka mysliwskiego przypadkiem? Tommi to sa albo: - Chinska Policja - Chinska Armia - Chinski SWAT http://www.chinacartimes.com/wp-content/2007/09/crossbow.jpg http://xmb.stuffucanuse.com/xmb/viewthread.php?action=attachment&tid=4207&pid=12285 http://www.chinacartimes.com/wp-content/crossbow.jpg http://www.chinacartimes.com/wp-content/crossbow1.jpg Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 października 2012 Opublikowano 31 października 2012 (edytowane) Tommi to używa obecna armia Tu masz armię Turecką A SAS też używa kuszy obecnie jest wprowadzana nowa wersja Edytowane 31 października 2012 przez marekjw2523 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 31 października 2012 Opublikowano 31 października 2012 (edytowane) Kolejny dodatek w ktorym na 99% zrobie trophy i powiem dziekuje.Widac,ze na tych mapach jest naprawde ciasno i latanie heli bedzie trudne to oni jeszcze wpieprzaja kusze ktora moze zabic helikopter . Niech jeszcze w end game dodadza cos co niszczy czolgi jednym strzalem i jezdzenie pojazdanami bedzie mialo 0 sensu.Ja kupilem bf zeby moc latac heli,jezdzic czolgami a nie biegac pichota.Heli teraz juz ma 0 szans,czolgi po ostatnim patchu tez latwo sie zabija :confused: Jak bede chcial biegac piechota to mam CoD.Ta kusza zreszta to zywcem z Black ops wyjeta. Edytowane 31 października 2012 przez zaq123456 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 31 października 2012 Opublikowano 31 października 2012 Ok., przekonaliscie mnie- zwracam honory, za umieszczenie kuszy w grze sie ich nie czepiam ....mimo, ze dalej nie jestem przekonany, ze to dobry pomysl, ale zaczekam z ocenianiem tego jeszcze, az nie wyprobuje- oby tylko przegieta nie byla, ze nagle 90% ludzi na mapach bedzie z tym biegac, to ok. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 31 października 2012 Opublikowano 31 października 2012 Całkiem możliwe, że będzie one shot one kill, z tego co widać cholernie długo się przeładowuje, wiec się równoważy. Jak kusza będzie przegięta zakaże się na naszym serwerze i będzie spokój ;] Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 31 października 2012 Opublikowano 31 października 2012 CQC,zlomowisko,Flaga C i kusza z wbuchowa ale (pipi) beda leciec 1 Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 31 października 2012 Opublikowano 31 października 2012 eee tam.A teraz co? Też wystarczy ustawić się w dobrym miejscu i napieprzać z M320. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi