Gość Zaqair Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Pamieta ktos, do ktorej h naszego czasu double xp ma byc? Jest jeszcze w ogole? Skonczyl sie juz. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Klan SKS a w szczególności Brabuss(czy jakoś tak) wyrzuca za nicki z PL,pamięta mnie z BC2 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Jezeli ktos chce zagrac w BF1942(PC) 10th Anniversary: Download and play Battlefield 1942 for free!We are very happy and proud to be able to give you Battlefield 1942, the game that started it all. Now available for free* on Origin as a digital download for the first time, everyone will be able to download and play this original PC game that helped define DICE and the multiplayer shooter genre.... Wiecej info pod linkiem:http://blogs.battlefield.com/2012/11/download-bf1942-for-free/ Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 (edytowane) Ale 3 gnoi dziś trafiłem,dostałem od każdego po kosie,bo chamy biegali i kosili,nie zważając na ratio i się pilnowali,1 prawie ściąłem,ale oczywiście kosa mi nie weszła i jego kumpel był za moimi plecami.To tych 3: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/70911640/4/179749130/ Edytowane 5 listopada 2012 przez Litwin25 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 (edytowane) Yesterday, we announced that our full PC game Battlefield 1942 is now available for free on Origin. Today, we just wanted to let you know we have made available an electronic concept art booklet with original Battlefield 1942 design sketches.You can download this anniversary concept art booklet here ( http://static.cdn.ea...efield_1942.pdf.)Be prepared for a hefty download — it’s 150 megabytes, but we think it’s worth it. Enjoy! http://battlelog.bat...54787691519647/ Edytowane 6 listopada 2012 przez zaq123456 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Ale 3 gnoi dziś trafiłem,dostałem od każdego po kosie,bo chamy biegali i kosili,nie zważając na ratio i się pilnowali,1 prawie ściąłem,ale oczywiście kosa mi nie weszła i jego kumpel był za moimi plecami.To tych 3: http://battlelog.bat...40/4/179749130/ Jak oni u licha wlezli ci do jeta?!?! Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 (edytowane) Tommi nie podłamuj mojej wiary w ludzi,z 12 killi mam tylko 5 z jeta. Edytowane 8 listopada 2012 przez Litwin25 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 listopada 2012 Opublikowano 9 listopada 2012 Don’t miss the November Premium exclusive double XP event next week! Premium members get double XP in Battlefield 3 from November 12-18 on any map/mode on Ranked servers! That’s 144 hours’ worth of ranking up faster. For start and end times, just click the links below. Have fun!http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654787861732511/ Zaczyna sie o godz 11(czas PL) dnia 12 listopada konczy 18 listopada o 11(czas PL) 1 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 listopada 2012 Opublikowano 9 listopada 2012 Hooyah!!! Ale niespodziewana niespodzianka!! Nawet medali zadnych nie zdazylem przygotowac... Dzieki, Zaq, przegapilbym poczatek jak nic! Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 9 listopada 2012 Opublikowano 9 listopada 2012 Chyba im ostro ruch na serwerach siadł, że znowu expa zapodają. Może dzisiaj wpadne. Właśnie się nakręcam browarami Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 Jakie leszcze grają na prywatnych serverach,żeby nabić dużo pkt z heli,wyrzucali całą drużynę przeciwników,lądowali i przejmowali mapy. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 tak jak napisales: leszcze. Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 Don’t miss the November Premium exclusive double XP event next week! Premium members get double XP in Battlefield 3 from November 12-18 on any map/mode on Ranked servers! That’s 144 hours’ worth of ranking up faster. For start and end times, just click the links below. Have fun!http://battlelog.bat...54787861732511/ Zaczyna sie o godz 11(czas PL) dnia 12 listopada konczy 18 listopada o 11(czas PL) Pewnie ze względu na premierę Black Ops 2 dają podwójnego expa, żeby przyciągnąć graczy do siebie. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 (edytowane) huh... ale ilość grających w bf'a spadła po premierze cod'a wczoraj patrząc mniej więcej o tej samej porze to grało na ps3 60k na xbox 30 a dziś tak jakby pustki, a o mohu to już nie wspomnę PC online 21 174 PS3 online 22 472 360 online 8 757 Edytowane 13 listopada 2012 przez dApo Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Tak jak myślałem,ten MOH miał im umilić oczekiwanie na COD.EA nigdy nie dogoni acti wydając tak nie dopracowane gry. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 huh... ale ilość grających w bf'a spadła po premierze cod'a wczoraj patrząc mniej więcej o tej samej porze to grało na ps3 60k na xbox 30 a dziś tak jakby pustki, a o mohu to już nie wspomnę PC online 21 174 PS3 online 22 472 360 online 8 757 Oddzielilo sie ziarno od plew... Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 (edytowane) huh... ale ilość grających w bf'a spadła po premierze cod'a wczoraj patrząc mniej więcej o tej samej porze to grało na ps3 60k na xbox 30 a dziś tak jakby pustki, a o mohu to już nie wspomnę PC online 21 174 PS3 online 22 472 360 online 8 757 Oddzielilo sie ziarno od plew... Tommi nie wiem czemu ty tak hejtujesz ludzi grajacych w Cod,sam kiedys grales.Ea bardziej nas dyma niz Activision graczy CoD. Kupujac CoD ludzie doskonale wiedza co dostana.Z bf nie wiesz czy gra bedzie dzialac poprawnie czy nie. Frosbite 2,jest w jakims procencie kopiuj/wklej sporo bledow ktore byly w frosbite 1 i 1.5 sa rowniez w Frosbite 2. Destrukcja zostal zmniejszona w porowaniu do bc2.Place dodatkowe 5euro za Online pass poniewaz Ea stwierdzilo ze sobie to doliczona do ceny i zamiest 50euro za gre place 55 niby 5euro to nie duzo,ale zawsze to jest to 5 euro. Co dostaje w zamian za online pass? Gorsza jakosc online niz w Cod przy 2 wiekszej liczbie gracz i cod jest bez online pass.Kolejny przyklad prywatne serwery placisz 240euro rocznie(dokladniej to za 360dni) i tak naprawde ilosc modyfikacji jest smieszna. Kolejny przyklad MoH:W jak mozna bylo wypuscic gre bez dzialajcego Voip ZNOWU?! Wiekosz bledow w MoH polatali update serwerow. Kolejny przyklad jak EA dyma graczy to gry sportowe czym one sie roznia od sposobu dymani graczy przez activison?Dostaje update skladow(za 60euro) i tak naprawde jakies kosmetycze zmiany ktore rowniez sa i w CoD.Bf3 i premium,z czego tak naprawde sie korzyszta? jedynie z 2x xp. Placisz za to,ze dadza ci zadania kilka razy,gdzie w CoD zadania dostajesz codziennie za darmo.Filmiki eksluzywne dla premium ktore laduja po 5min na youtube za zgoda zh1nt0.Poradniki ktore tez mialy byc ekskluzywne rowniez sa w necie do 1godz od wydania.Z 3 wydanych dlc,JEDNO jest grywalne na konsolach.Duzo mniejsze mial bym do nich pretensje gdyby po prostu zrobili season pass.Ile mozna naprawiac znikajacy dzwiek?Trailery ktore reklamowaly gre na zaje.bista graficznie i obiecywanie ze gra wcale nie bedzie wygladac gorzej na konsolach. Zadna z tych firm nie jest idealna ale jechanie po Activision bo dyma gracz i na tym zarabia,a nie jechanie po EA bo dyma graczy ale robia to w gorszy sposob.Jest dla mnie dziwne. Jestem fanem bf,ale wcale nie czuje sie mnie dymany niz gracz ktory kupuje CoD. Edytowane 13 listopada 2012 przez zaq123456 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 (edytowane) Zaq, jeszcze raz: "Oddzielilo sie ziarno od plew..." Gdzie ja tam po Activision jechalem albo pisalem, ze EA jest super? Z tymi CoD-owcami tez przesadziles- ja ich przeciez nie hejtuje. Ja ich tylko nie szanuje A serio, to moj punkt widzenia jest taki: CoD i BF to dwa zupelnie typy rozgrywki (juz bez zaglebiania sie w szczegoly i roznice). Mi osobiscie zwyczajnie zdecydowanie bardziej odpowiada ta z BF-a (dlatego tez kupilem go razem ze wszystkimi dlc, premiumami itd.), a ta z CoD ja uwazam za beznadziejna (w por. do BF), o czym mowie wprost. Jak ktos to lubi, to jego sprawa. Oczywiscie mega wkur.wiaja mnie rowniez wszystkie te rzeczy zwiazane z EA, o ktorych pisales, ale co mam zrobic- na zlosc im zrobic i kupic CoD-a? No bez jaj... PS: Tego CoDa to mi juz nie wypominaj - po pierwsze co ja tam gralem, z 20 czy 40h, po drugie po prostu CoD: BO wpadlo mi okazyjnie w rece przed premiera BF3, wiec chwile pyknalem zeby osobiscie sprawdzic ten fenomem popularnosci tej serii, ale odkad ruszylem BF3 to nie chce wiecej slyszec o CoD Edytowane 13 listopada 2012 przez tommi___t Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 (edytowane) Moja przygoda z online zaczęła się co prawda od Resistance,ale na serio od genialnego COD4 i złego słowa o niej nie powiem,miało nieprawdopodobnie mniej sytuacji w(pipi)iających gracza i hektolitry funu,a takie nooby jak są w COD,są też w Bf. Edytowane 13 listopada 2012 przez Litwin25 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 (edytowane) Nie wiem- nie gralem, nie oceniam, ale to fakt, ze bardzo duzo osob go chwali. Zreszta Black Ops tez mi sie naprawde podobalo i dawalo fun- do momentu, jak odpalilem BF-a. Edytowane 13 listopada 2012 przez tommi___t Cytuj
tommi 345 Opublikowano 14 listopada 2012 Opublikowano 14 listopada 2012 (edytowane) Cos sie dziwnego ze statsami na bf3stats.com dzieje. W ciagu dnia czy dwoch wskoczylem w rankingu dogtags/kills % z miejsca ok. 3700 na ok. 1700, mimo, ze prawie nic sie u mnie nie zmienilo. Spieprzyla tez chyba czesc zebranych dogtagow w odpowiedniej zakladce. Edytowane 14 listopada 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 14 listopada 2012 Opublikowano 14 listopada 2012 Cos sie dziwnego ze statsami na bf3stats.com dzieje. W ciagu dnia czy dwoch wskoczylem w rankingu dogtags/kills % z miejsca ok. 3700 na ok. 1700, mimo, ze prawie nic sie u mnie nie zmienilo. Spieprzyla tez chyba czesc zebranych dogtagow w odpowiedniej zakladce. Ranking na tej stronie nie jest dokladny,bo nie kazdy ma tam konto. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 14 listopada 2012 Opublikowano 14 listopada 2012 (edytowane) ale ja zagladam tam dosc regularnie (praktycznie po kazdym graniu)- jestem na biezaco i normalnie nie ma takich numerow. Z dogtagami jestem pewien, ze czesc zniknela z listy- zarowno tych, ktore zebralem, jak i tych straconych. Nie mam np. Ciebie w straconych, mimo ze pare razy mi wziales i wczesniej tam byly. Zebranych niektorym osobom, ktorych nie bede wymienial z imienia , tez mialem wczesniej wiecej naliczonych, niz obecnie. Byc moze kazdy musi update statsow zrobic, zeby wrocilo- zobaczymy. Edytowane 14 listopada 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 14 listopada 2012 Opublikowano 14 listopada 2012 (edytowane) ale ja zagladam tam dosc regularnie (praktycznie po kazdym graniu)- jestem na biezaco i normalnie nie ma takich numerow. Z dogtagami jestem pewien, ze czesc zniknela z listy- zarowno tych, ktore zebralem, jak i tych straconych. Nie mam np. Ciebie w straconych, mimo ze pare razy mi wziales i wczesniej tam byly. Zebranych niektorym osobom, ktorych nie bede wymienial z imienia , tez mialem wczesniej wiecej naliczonych, niz obecnie. Byc moze kazdy musi update statsow zrobic, zeby wrocilo- zobaczymy. Dog tag w bf3 licza sie tak,ze jednego dnia moge ci wbic nawet 50 a i tak na bf3stats pokaze sie,ze wbilem ci 1 kosa. Nastepnego dnia wbije ci 5 a na stronie bede mial ze wbilem ci 2.Jedna z dnia X a druga z dnia Y.Oglnie nie patrzyl bym na ta strone bo w bc2 tez zniej kosy znikaly. Ilosc kos sprawdzaj sobie na battlelog i po problemie.Ranking w kosach na battelog tez jest. W kosach jestes 4626 na swiecie.(Te staty sa dokladne bo kazdy kto gral w bf3 w nich jest) http://battlelog.battlefield.com/bf3/leaderboard/zaqair123456/show/Mp_Melee_Kills_Melee/155/kills/soldier/4/0/ Edytowane 14 listopada 2012 przez zaq123456 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi