Opublikowano 28 października 201311 l po jakim czasie od premiery wyszła ta kompletna edycja? Premium edition(zakladam,ze mowisz o tym) czerwiec 2012.Czyli okolo 7 miechow po premierze.
Opublikowano 17 listopada 201311 l Witam pytanie może z pewnej strony naiwne ale w myśl zasady kto pyta nie błądzi. Postanowiłem wrócic do bf3 i zakupic wszystkie dlcki w edycji premium na ps3. No właśnie i tu nasuwają się nastepujące pytania: 1) Patrząc na staty na bf3 stats ludzi nadal jest dużo ale czy to w rzeczywistosci jest tak? 2) Czy wszystkie dlcki sa warte swojej ceny? Szczególnie patrząc przez pryzmat konsoli ps3. 3) Czy to prawda , że w obecnej dobie dominują serwery prywatne ale cięzko jest znaleśc serwery z normalnymi ustawieniami? Z góry dziekuje za odpowiedzi:) .
Opublikowano 19 listopada 201311 l 1) Ludzi na pewno będzie jeszcze bardzo dużo przez długi czas. Do tej pory w BC2 nawet grają. 2) Nie, Armored Kill na pewno nie. End Game też z tego co pamiętam słaby. 3) Teraz już nie, masz dużo wolnych serwerów. Edytowane 19 listopada 201311 l przez Gęsior
Opublikowano 14 stycznia 201411 l Kupilem Premium, ale jakos ciezko ludzi znalezc na tch nowych mapach. Naprawde nikt nie gra. Wychodzi na to ze wywalilem kase w bloto
Opublikowano 14 stycznia 201411 l Gra ma juz ponad 2 lata,wiekszosc dodatkow kilka tyg po premierze byla martwa. Jedynie cqc ciesyzlo sie popularnoscia. Wywaliles kase w bloto tak naprawde.
Opublikowano 14 stycznia 201411 l nie chce kopac lezacego, ale dlaczego nie kupiles za ta kase BF4 podstawki?
Opublikowano 14 stycznia 201411 l Ale lipa. Musze puscic BF3 na sprzedaz a zostawic sobie wersje na dysku razem z dodatkami. Moze pare groszy jeszcze wyrwe za to. Nie kupilem BF4 bo......sam nie wiem. Gupi, to byl spontan Edytowane 14 stycznia 201411 l przez Luk248
Opublikowano 14 stycznia 201411 l jaka wersje na dysku chcesz sobie zostawic? Jesli kupiles pudelkowa, to bez plyty w napedzie Ci nie wystartuje- jak sprzedasz, to nie pograsz juz, jedynie miejsce na dysku bedzie zajmowac.
Opublikowano 14 stycznia 201411 l Mam BF3 na dysku, podstawke. Kupilem premium na plycie. Wykorzystalem kod. Plyte sprzedam. I nie jest tak zle. Ludzie graja. Do kupna PS4 dam rade
Opublikowano 14 stycznia 201411 l o ile piechota lubisz grac, to w close quarters sobie pocisnij skoro juz masz tego premiuma- to najlepsze dlc do BF3.
Opublikowano 14 stycznia 201411 l o ile piechota lubisz grac, to w close quarters sobie pocisnij skoro juz masz tego premiuma- to najlepsze dlc do BF3. najlepsze dla nożownika chyba. ja osobiście uważałem ten dodatek za nie porozumienie
Opublikowano 14 stycznia 201411 l nie tylko dla nozownika po prostu dla piechura lubiacego intensywna, dynamiczna akcje bez przestojow
Opublikowano 15 stycznia 201411 l nie tylko dla nozownika po prostu dla piechura lubiacego intensywna, dynamiczna akcje bez przestojow Czyli dla kogoś z głęboko ukrywaną, wstydliwą miłością do CODa. Prawda Tommi? hjehje
Opublikowano 15 stycznia 201411 l Cod nie jest tak szybki i intensywny jak Close Quarter w bf3. Niższe HP przeciwnika oraz błyskawiczny reloding daje złudne wrażenie niewiarygodnej dynamiki. W bf3 mapy są tak skonstruowane ze trzeba mieć oczy z tylu głowy, dosłownie wszędzie. Poza tym czułości jest większa.
Opublikowano 15 stycznia 201411 l Cod nie jest tak szybki i intensywny jak Close Quarter w bf3. Niższe HP przeciwnika oraz błyskawiczny reloding daje złudne wrażenie niewiarygodnej dynamiki. W bf3 mapy są tak skonstruowane ze trzeba mieć oczy z tylu głowy, dosłownie wszędzie. Poza tym czułości jest większa. Masz rację. Zamykam temat coda.
Opublikowano 7 lutego 201411 l Skasowałem B3 bo wymieniałem dysk na większy. Ile GB czeka mnie do ściągnięcia jak będę znów instalował?
Opublikowano 9 lutego 201411 l pytanko jak zaznacza sie na x360 jak chce podswietlic/zaznaczyc wroga dla informacji reszty druzyny?
Opublikowano 15 lutego 201411 l Cholera , dlaczego nikt nie gra na mapach z dlc Dogrywki , gdybym wiedział to odpuściłbym sobie ten dodatek Edytowane 15 lutego 201411 l przez artex
Opublikowano 15 lutego 201411 l Bo w dlc inne niz CQC malo kto gral. Nawet jak jeszcze duzo osob gralo to wszyscy albo grali na CQC albo na podstawce.
Opublikowano 15 lutego 201411 l Ale mapy są nawet fajne , miejskie , podobne do bazaru , sekwany. Jak już grają to w "szbrownika" a ja wolę PiN , podbój.
Opublikowano 15 lutego 201411 l Ale mapy są nawet fajne , miejskie , podobne do bazaru , sekwany. Jak już grają to w "szbrownika" a ja wolę PiN , podbój. Najwięksi fani BF'a, którzy byli w stanie wydać dodatkową kasę na DLC do swojej ulubionej gry, dawno mają już BF4. Przecież to logiczne.