Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

Featured Replies

Opublikowano

po jakim czasie od premiery wyszła ta kompletna edycja?

Premium edition(zakladam,ze mowisz o tym) czerwiec 2012.Czyli okolo 7 miechow po premierze.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 7 tys.
  • Wyświetleń 519,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• yyyy jak ktoś chce boost do 45 lvlu to na gg 9206262 moge podac detale zrobimy to ;]

• Zaprawdę powiadam Ci, porzuć ten badziewny tryb, patrząc na ten wątek, jest on źródłem największego zła jakie zstąpiło na Battlefielda 3 ;]

Opublikowano

Witam pytanie może z pewnej strony naiwne ale w myśl zasady kto pyta nie błądzi. Postanowiłem wrócic do bf3 i zakupic wszystkie dlcki w edycji premium na ps3. No właśnie i tu nasuwają się nastepujące pytania:

1) Patrząc na staty na bf3 stats ludzi nadal jest dużo ale czy to w rzeczywistosci jest tak?

2) Czy wszystkie dlcki sa warte swojej ceny? Szczególnie patrząc przez pryzmat konsoli ps3.

3) Czy to prawda , że w obecnej dobie dominują serwery prywatne ale cięzko jest znaleśc serwery z normalnymi ustawieniami?

Z góry dziekuje za odpowiedzi:) .

Opublikowano

1) Ludzi na pewno będzie jeszcze bardzo dużo przez długi czas. Do tej pory w BC2 nawet grają.

2) Nie, Armored Kill na pewno nie. End Game też z tego co pamiętam słaby.

3) Teraz już nie, masz dużo wolnych serwerów.

Edytowane przez Gęsior

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupilem Premium, ale jakos ciezko ludzi znalezc na tch nowych mapach. Naprawde nikt nie gra. Wychodzi na to ze wywalilem kase w bloto :(

Opublikowano

Gra ma juz ponad 2 lata,wiekszosc dodatkow kilka tyg po premierze byla martwa. Jedynie cqc ciesyzlo sie popularnoscia. Wywaliles kase w bloto tak naprawde.

Opublikowano

nie chce kopac lezacego, ale dlaczego nie kupiles za ta kase BF4 podstawki?

Opublikowano

Ale lipa. Musze puscic BF3 na sprzedaz a zostawic sobie wersje na dysku razem z dodatkami. Moze pare groszy jeszcze wyrwe za to. Nie kupilem BF4 bo......sam nie wiem. Gupi, to byl spontan

Edytowane przez Luk248

Opublikowano

jaka wersje na dysku chcesz sobie zostawic? Jesli kupiles pudelkowa, to bez plyty w napedzie Ci nie wystartuje- jak sprzedasz, to nie pograsz juz, jedynie miejsce na dysku bedzie zajmowac.

Opublikowano

Mam BF3 na dysku, podstawke. Kupilem premium na plycie. Wykorzystalem kod. Plyte sprzedam. I nie jest tak zle. Ludzie graja. Do kupna PS4 dam rade

Opublikowano

o ile piechota lubisz grac, to w close quarters sobie pocisnij skoro juz masz tego premiuma- to najlepsze dlc do BF3.

Opublikowano

o ile piechota lubisz grac, to w close quarters sobie pocisnij skoro juz masz tego premiuma- to najlepsze dlc do BF3.

najlepsze dla nożownika chyba. ja osobiście uważałem ten dodatek za nie porozumienie

Opublikowano

nie tylko dla nozownika ;) po prostu dla piechura lubiacego intensywna, dynamiczna akcje bez przestojow :)

Opublikowano

nie tylko dla nozownika ;) po prostu dla piechura lubiacego intensywna, dynamiczna akcje bez przestojow :)

Czyli dla kogoś z głęboko ukrywaną, wstydliwą miłością do CODa. Prawda Tommi? hjehje ;)

Opublikowano

Cod nie jest tak szybki i intensywny jak Close Quarter w bf3. Niższe HP przeciwnika oraz błyskawiczny reloding daje złudne wrażenie niewiarygodnej dynamiki. W bf3 mapy są tak skonstruowane ze trzeba mieć oczy z tylu głowy, dosłownie wszędzie. Poza tym czułości jest większa.

Opublikowano

Cod nie jest tak szybki i intensywny jak Close Quarter w bf3. Niższe HP przeciwnika oraz błyskawiczny reloding daje złudne wrażenie niewiarygodnej dynamiki. W bf3 mapy są tak skonstruowane ze trzeba mieć oczy z tylu głowy, dosłownie wszędzie. Poza tym czułości jest większa.

Masz rację.

Zamykam temat coda.

:)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Skasowałem B3 bo wymieniałem dysk na większy. Ile GB czeka mnie do ściągnięcia jak będę znów instalował?

Opublikowano

pytanko

jak zaznacza sie na x360 jak chce podswietlic/zaznaczyc wroga dla informacji reszty druzyny?

Opublikowano

Cholera , dlaczego nikt nie gra na mapach z dlc Dogrywki , gdybym wiedział to odpuściłbym sobie ten dodatek :(

Edytowane przez artex

Opublikowano

Bo w dlc inne niz CQC malo kto gral. Nawet jak jeszcze duzo osob gralo to wszyscy albo grali na CQC albo na podstawce.

Opublikowano

Ale mapy są nawet fajne , miejskie , podobne do bazaru , sekwany. Jak już grają to w "szbrownika" a ja wolę PiN , podbój.

Opublikowano

Ale mapy są nawet fajne , miejskie , podobne do bazaru , sekwany. Jak już grają to w "szbrownika" a ja wolę PiN , podbój.

Najwięksi fani BF'a, którzy byli w stanie wydać dodatkową kasę na DLC do swojej ulubionej gry, dawno mają już BF4. Przecież to logiczne.