Opublikowano 5 września 201410 l Nie wiem gdzie to napisać więc piszę tutaj: Czy sejwy z Battlefield 3 z plusa będą działać z pudełkową wersją? Chodzi mi o to czy jak kupię pudełkową wersję to czy będę musiał ciorac od nowa czy jednak będę wstanie wgrać sejw z tej wersji z plusa? I jak dobrze pamiętam to EA ściągnęło wszystkie online passy ze swoich gier w tym z BF3. Nie ma sensu kupować BF4 na ps3, a Ps4 jeszcze nie kupuję więc...
Opublikowano 7 września 201410 l Witam Zapraszam wszystkich rekrutów bez względu na poziom i umiejętności do nowo co założonego plutonu Polscy Naqurwiacze http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/4184460520900983714/ [battlelog.battlefield.com]
Opublikowano 2 października 201410 l Ktoś może wie czemu nie pokazuje serwerów? - pokazuje mi się: BŁĄD PRZEGLĄDARKI SERWERÓW; Wyszukiwanie serwerów nie powiodło się; a mam PREMIUM i wszystko pościągane na dysk - PREMIUM kupiłem w bieżącej promocji na X360. Edytowane 2 października 201410 l przez Paweł Dziuba
Opublikowano 17 listopada 201410 l Nie lubię gier MP Uważam że tryb dla wielu graczy jest obecnie rakiem branży przez który cierpi gameplay, fabuła gry itd. Ale (pipi)a, jak to multi jest dobre ! Pierwszy raz nie skończyłem singla przed odpaleniem gry online. Od czasu KZ2 się tak nie zagrywałem <3
Opublikowano 18 listopada 201410 l Bf fajny... Ale był kiedyś w tej serii fajniejszy hehe KZ2 tez bardzo miło wspominam :-)
Opublikowano 18 listopada 201410 l Ja to nawet singla nie ruszałem tylko od razu nogą na claymore'y. Ugrzązłem na długie miesiące. Szkoda, że nie miałem zgranej ekipy bo toby dopiero było. Jak znam życie to w BF4 zagram jak będzie PS5
Opublikowano 15 marca 201510 l Ma ktoś ochotę zaliczyć trofea za coopa wliczając w to przejście na hardzie wszystkich misji?
Opublikowano 13 marca 20178 l Podbijam. Jakby ktos mial czas to mam tylko dwie trofki z coopa do zrobienia. Z randomami ich nie zrobie.
Opublikowano 15 maja 20186 l @FiguśMów do mnie jeszcze. Ulubiony BF i ulubiona mapka Jakie tam się sceny dantejskie działy, jakie wyrzynanie oddziałów.
Opublikowano 15 maja 20186 l Eh, chciałbym podzielać wasz entuzjam ale z tą częścią jak dla mnie DICE pogrzebało BFa.
Opublikowano 15 maja 20186 l Gra miała swoje bolączki, tu nie ma co zaprzeczać, ale jak się przymknęło oko na niektóre to dalej można się było fajnie bawić, na PC z czasem sporo zostało naprawione. Za to BF 4 mnie zniechęcił bardzo szybko
Opublikowano 15 maja 20186 l No własnie na PC pewnie dawalo bardziej radę niż kastrat na konsolach, ale i tak dla mnie to już nie było to. Ani nie było wciągające jak BC 2 ani nie przypominało rozmachem BF2, do tego masa glitchy, duże mapy na konsolach nie miały sensu a większość osób wolała grać w codo-podobne metro na conquescie. BF 4 nawet nie odpaliłem na sekunde (zwłaszcza po tym failu na premierę) a BF1 odpadłem na becie także zakrywam wieko, stawiam kamień na niego.
Opublikowano 15 maja 20186 l przy bf3 bawiłem się dobrze, bc2 to nie było ale z ziomkami spędziłem mase czasu przy trójce i na tej części ta seria dla mnie umarła
Opublikowano 15 maja 20186 l 3 godziny temu, _Be_ napisał: BF1 odpadłem na becie także zakrywam wieko, stawiam kamień na niego. XD Tak myślałem.
Opublikowano 15 maja 20186 l 3 godziny temu, _Be_ napisał: większość osób wolała grać w codo-podobne metro na conquescie. aż mnie mdli jak sobie to przyppminam. Produkcje birgirpala z bf3 na zawsze w serduszku:
Opublikowano 15 maja 20186 l 8 godzin temu, Figuś napisał: Aż sobie chyba na powrót zainstaluje na PC Wyłącznie z powodu serwerów w przeglądarce internetowej (PC) pokazałem tej grze faka, strasznie mnie to irytowało. Ale też chyba zainstaluję i spróbuję się przekonać albo definitywnie odbiję.
Opublikowano 16 maja 20186 l 3 godziny temu, Rozi napisał: XD Tak myślałem. Beta narobiła więcej szkody, niż pożytku xD Dobrze, że był trail dzięki EA Access, bo pewnie bym gadał, jak @_Be_
Opublikowano 16 maja 20186 l 10 godzin temu, Rozi napisał: XD Tak myślałem. A co tutaj takiego xd? Beta była słaba i tyle.
Opublikowano 16 maja 20186 l 4 minuty temu, Rozi napisał: Grałeś tylko betę, a zgrywasz eksperta i szkalujesz grę Gdzie zgrywam eksperta? Posty, posty, dowody.
Opublikowano 25 listopada 20195 l Odpaliłem dzisiaj gierkę, żeby zobaczyć czy serwery jeszcze żyją i o 11tej było około 10aktywnych serwerów. Popołudniu pewnie więcej, ale dało się zagrać w metro i nadal robi.