S_600 252 Opublikowano 20 listopada 2011 Opublikowano 20 listopada 2011 Metro to najbardziej beznadziejna plansza, pasuje bardziej do calla. Totalna rzeźnia na tej planszy np w takim rushu Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 listopada 2011 Opublikowano 20 listopada 2011 e tam wcale nie, spoko mapa, po becie mi sie przejadła i myslalem ze bede jej unikał, ale juz w fullu rozegralem na niej kilka swietnych meczy i jest fajną odskocznią od tych wielkich map Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 listopada 2011 Opublikowano 20 listopada 2011 Matro jest najlepsze w podboju,można dużo killi nazbierać.Dzisiaj myślałem ze wyjdę z siebie,kolo o ksywie Selecao977 na mapce Wyspa Chark,wbił się nam do Centuriona i kampił na lotniskowcu,nie powinno tak być,dopiero ktoś ogarnięty wysadził go C4,rakiety się tego nie imają,ale 3 sztuki C4 wysadzają wszystko. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 na normalu potrzeba wiecej niz 3 C4 zeby wysadzić to działko na lotniskowcu, sprawdzalem osobiscie, bo też mialem typa ktory tam wskoczyl i zabijał moich ludzi ktorzy odpływali Cytuj
Gość szpic Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Matro jest najlepsze w podboju,można dużo killi nazbierać.Dzisiaj myślałem ze wyjdę z siebie,kolo o ksywie Selecao977 na mapce Wyspa Chark,wbił się nam do Centuriona i kampił na lotniskowcu,nie powinno tak być,dopiero ktoś ogarnięty wysadził go C4,rakiety się tego nie imają,ale 3 sztuki C4 wysadzają wszystko. no to jest glupie. jesli maja 2x centuriony To one pokrywaja 3/4 planszy i mozna sobie polatac btw wczoraj jak lecialem z heli to ubil mnie gosc z czolgu strzelajac z Heat seekers.... gosc byl niezniszczalny Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Właśnie jak czołgi namierzają samoloty?Jaki to rodzaj rakiet?Bo ja mam te namierzane przez w czołgu,ale nie chce mi się na pojazdy latające namierzać,chyba że robi to ta osoba.Typ nie tyla zabijał odpływających,co pilotów heli i samolotów na pasie startowym. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 czołgi nie maja heat seekerów tylko guided shells, i żeby z nich zabijac samoloty potrzbny jest SOFLAM ktory je najpierw namierzy (prawdopodobnie też 3 pasażer czołgu może to zrobić) Cytuj
Gość szpic Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 czołgi nie maja heat seekerów tylko guided shells, i żeby z nich zabijac samoloty potrzbny jest SOFLAM ktory je najpierw namierzy (prawdopodobnie też 3 pasażer czołgu może to zrobić) Wiem ze nie maja po killu pokazywalo ze ma;) spotkalem tez Heli z kartaczem xD te bugi sa juz przesmieszne Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 to chyba tylko złe wyświetlanie ikonek, ja wielokrotnie juz widzialem czołgi z flarami, albo heli z dymem, samoloty z dodatkami z czołgu, ale w zadnym wypadku nie widzialem ich używania, wiec podejzewam ze to tylko bład wyswietlania ikonki (raz widzialem jak gość mial w 2 slotach flary w czołgu ;p) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Trzeci pasażer czołgu namierza więc albo kierowca czołgu strzela rakietami o ile ma je ustawione, albo ktoś z jewelinem lub po prostu samolot, który z nim walczy Cytuj
Gość szpic Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Trzeci pasażer czołgu namierza więc albo kierowca czołgu strzela rakietami o ile ma je ustawione, albo ktoś z jewelinem lub po prostu samolot, który z nim walczy Ciekaw jestem czy daloby rade np namierzyc jako 3, a potem szybko zmienic pozycje na 1 i strzelic rakieta? Jak szybko "gubi" sie namiar? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Żałosna jest rakieta ziemia-powietrze dla samolotu,już nawet nie chodzi mi o jej siłę,bo mogę zrobić nawrót ale o ten zoom,ja muszę wylatywać poza mapę by mieć możliwość namierzenia,myślałem że to będzie wyglądało jak w przypadku tych rakiet w heli,normalny widok i namierzanie z daleka. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Samo namierzanie też ma krótki zasięg i niestety sama baza namierzająca ma słaby zakres obrotu, bo wystarczy by samolot wzbił się wyżej i gubimy go bo wieżyczka nie pozwala tak wysoko się rozglądać. Jak dla mnie bezużyteczny rzecz już lepszy jest soflaw (czy jak mu tam) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 beam scanning i soflam pomagają ale tez niewiele, i malo praktyczne sa te rakiety. chociaz z beam scanning i soflamem jest wystarczajaco duzo czasu zeby po wystzrale zmienić na karabin i dobić cel w moemencie keidy leci rakieta, da sie w ten spsoob zniszczyc w calosci, ale nie jest to jakies mega praktyczne, ja szybko wrocilem do rocket pods bo jakos mam nimi lepsza skuteczność Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 A z innej beczki po rozegraniu 70 godz. już wybaczyłem twórcą błędy i jest fan jak w BC2 oczywiście to nie znaczy że nie czekam na patche ale jest świetnie nawet mapki już mi podeszły i uznaje je za bardzo fajne w tym metro Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Ostatnio z tych podwieszanych rakiet zabiłem snajpera kampiącego na żurawiu na planszy ognista burza W heli p-z super,nawet w szturmowych,w samolocie tylko podwieszane. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=F2t1DT3a06c&list=SL&feature=sh_e_top Edytowane 21 listopada 2011 przez zaq123456 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 5 miejsce to gosc gra z jakimis lemingami 4 miejsce to nic ciekawego o 1 nie mowie Ta seria na tej gromadzie to az smieszne bylo Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 listopada 2011 Autor Opublikowano 21 listopada 2011 Brakuje mi muzyki. Ten klimat kiedy wsiadasz do jeepa i leci radyjko daje rade. Czasami na pilu bitwy jest tak ... cicho Cytuj
dApo 313 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 widziałem to wczoraj i naprawdę każdy z nas mógł mieć takie akcje (sięgnijcie pamięcią) na noobkach Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Fajne tylko znów czy to nie ustawki ? Aż nie chce mi się wierzyć co do miejsca pierwszego Że można trafić na takich "mało rozgarniętych" Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Niech dadzą możliwość nagrywania to pogadamy. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Niech dadzą możliwość nagrywania to pogadamy. W patchu ma byc,ale ktorym nie powiedzieli. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 (edytowane) ale mi skoczył skill z 380 na 620.... a ja nic takiego nie robiłem tylko broniłem mcona czołgiem Edytowane 21 listopada 2011 przez dApo Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 listopada 2011 Autor Opublikowano 21 listopada 2011 ale mi skoczył skill z 380 na 620.... a ja nic takiego nie robiłem tylko broniłem mcona czołgiem Spoko wrzuci Cie teraz do gry ze skillowcami kolo Twojego, wpadna Ci ze 3 slabsze gry i wszystko wroci do nizszego poziomu. Standard Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi