Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

e tam wcale nie, spoko mapa, po becie mi sie przejadła i myslalem ze bede jej unikał, ale juz w fullu rozegralem na niej kilka swietnych meczy i jest fajną odskocznią od tych wielkich map

Opublikowano

Matro jest najlepsze w podboju,można dużo killi nazbierać.Dzisiaj myślałem ze wyjdę z siebie,kolo o ksywie Selecao977 na mapce Wyspa Chark,wbił się nam do Centuriona i kampił na lotniskowcu,nie powinno tak być,dopiero ktoś ogarnięty wysadził go C4,rakiety się tego nie imają,ale 3 sztuki C4 wysadzają wszystko.

Opublikowano

na normalu potrzeba wiecej niz 3 C4 zeby wysadzić to działko na lotniskowcu, sprawdzalem osobiscie, bo też mialem typa ktory tam wskoczyl i zabijał moich ludzi ktorzy odpływali

Opublikowano

Matro jest najlepsze w podboju,można dużo killi nazbierać.Dzisiaj myślałem ze wyjdę z siebie,kolo o ksywie Selecao977 na mapce Wyspa Chark,wbił się nam do Centuriona i kampił na lotniskowcu,nie powinno tak być,dopiero ktoś ogarnięty wysadził go C4,rakiety się tego nie imają,ale 3 sztuki C4 wysadzają wszystko.

no to jest glupie. jesli maja 2x centuriony To one pokrywaja 3/4 planszy i mozna sobie polatac ;)

btw wczoraj jak lecialem z heli to ubil mnie gosc z czolgu strzelajac z Heat seekers.... gosc byl niezniszczalny :D

Opublikowano

Właśnie jak czołgi namierzają samoloty?Jaki to rodzaj rakiet?Bo ja mam te namierzane przez w czołgu,ale nie chce mi się na pojazdy latające namierzać,chyba że robi to ta osoba.Typ nie tyla zabijał odpływających,co pilotów heli i samolotów na pasie startowym.

Opublikowano

czołgi nie maja heat seekerów tylko guided shells, i żeby z nich zabijac samoloty potrzbny jest SOFLAM ktory je najpierw namierzy (prawdopodobnie też 3 pasażer czołgu może to zrobić)

Opublikowano

czołgi nie maja heat seekerów tylko guided shells, i żeby z nich zabijac samoloty potrzbny jest SOFLAM ktory je najpierw namierzy (prawdopodobnie też 3 pasażer czołgu może to zrobić)

Wiem ze nie maja :P

po killu pokazywalo ze ma;)

spotkalem tez Heli z kartaczem xD

te bugi sa juz przesmieszne

Opublikowano

to chyba tylko złe wyświetlanie ikonek, ja wielokrotnie juz widzialem czołgi z flarami, albo heli z dymem, samoloty z dodatkami z czołgu, ale w zadnym wypadku nie widzialem ich używania, wiec podejzewam ze to tylko bład wyswietlania ikonki (raz widzialem jak gość mial w 2 slotach flary w czołgu ;p)

Opublikowano

Trzeci pasażer czołgu namierza więc albo kierowca czołgu strzela rakietami o ile ma je ustawione, albo ktoś z jewelinem lub po prostu samolot, który z nim walczy

Ciekaw jestem czy daloby rade np namierzyc jako 3, a potem szybko zmienic pozycje na 1 i strzelic rakieta?

Jak szybko "gubi" sie namiar?

Opublikowano

Żałosna jest rakieta ziemia-powietrze dla samolotu,już nawet nie chodzi mi o jej siłę,bo mogę zrobić nawrót ale o ten zoom,ja muszę wylatywać poza mapę by mieć możliwość namierzenia,myślałem że to będzie wyglądało jak w przypadku tych rakiet w heli,normalny widok i namierzanie z daleka.

Opublikowano

Samo namierzanie też ma krótki zasięg i niestety sama baza namierzająca ma słaby zakres obrotu, bo wystarczy by samolot wzbił się wyżej i gubimy go bo wieżyczka nie pozwala tak wysoko się rozglądać. Jak dla mnie bezużyteczny rzecz już lepszy jest soflaw (czy jak mu tam)

Opublikowano

beam scanning i soflam pomagają ale tez niewiele, i malo praktyczne sa te rakiety. chociaz z beam scanning i soflamem jest wystarczajaco duzo czasu zeby po wystzrale zmienić na karabin i dobić cel w moemencie keidy leci rakieta, da sie w ten spsoob zniszczyc w calosci, ale nie jest to jakies mega praktyczne, ja szybko wrocilem do rocket pods bo jakos mam nimi lepsza skuteczność

Opublikowano

5 miejsce to gosc gra z jakimis lemingami :(

4 miejsce to nic ciekawego

o 1 nie mowie :D

Ta seria na tej gromadzie to az smieszne bylo ;)

Opublikowano

Niech dadzą możliwość nagrywania to pogadamy.

W patchu ma byc,ale ktorym nie powiedzieli.

Opublikowano
ale mi skoczył skill :D z 380 na 620.... a ja nic takiego nie robiłem tylko broniłem mcona czołgiem

Spoko wrzuci Cie teraz do gry ze skillowcami kolo Twojego, wpadna Ci ze 3 slabsze gry i wszystko wroci do nizszego poziomu. Standard