Poscok 10 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 A tu mój nie killami ale punktowo 10 k przekroczone http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/22149875/4/283871116/ wystarczy ze jestem z 1 kumplem i siejemy zamęt ze hoho,tylko żeby jeszcze voicechat dzialal. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 oooo ładnie:) kurczę muszę sobie ten dodatek kupić. Z chęcią bym pograł na tych nowych mapkach poza Wake czy jakoś tam, bo tej mapy nie cierpię tak jak Autostrady Cytuj
walek 96 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 (edytowane) Szkoda ze w BF3 nie dali naszych nowych snajperek,potężne armaty: Ja ostatnio Radoxa wziąłem do heli i posialiśmy na Kaspianie zamęt on 6 killi,ja jako pilot 9 i to na normal Sorry za offtop'a, ale warto przypomniec ze polskie wojsko we wrzesniu 1939 roku mialo "snajperke", ktora rozpiepszala w owym czasie kazdy niemiecki... czolg! Chce DLC BF3 w klimatach II wojny swiatowej. http://www.youtube.com/watch?v=LQDovu7AIGM Edytowane 18 stycznia 2012 przez walek Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 No naboje mieli tak tajne(ze zubożonego uranu)że mało kto o nich wiedział.Ta snajperka rozwaliła w kampanii wrześniowej 80 niemieckich czołgów !! Cytuj
Gość Darude Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 (edytowane) Ale mega faila załapałem jade na całej pi.pie hummerem na zioma ,przejezdzam go i nic dalej cofam i drugi raz nagle pojazd w płomieniach ,wyskakuje i załapuje kosę.Jeszcze nikt mnie tak nie załatwił .Ale wyzywałem . Edytowane 18 stycznia 2012 przez Darude Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Ale mega faila załapałem jade na całej pi.pie hummerem na zioma ,przejezdzam go i nic dalej cofam i drugi raz nagle pojazd w płomieniach ,wyskakuje i załapuje kosę.Jeszcze nikt mnie tak nie załatwił .Ale wyzywałem . Uroki BF3. Cytuj
Flacha 0 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Mam problem..jakis czas temu odblokowalem uchwyt przedni i jeden z celownikow, w battlelogu mam ze odblokowane ale jak wejde w konfiguracje zolnierza to mam te przedmioty caly czas z kłódeczkami...Nie wiem o co chodzi.. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Mam problem..jakis czas temu odblokowalem uchwyt przedni i jeden z celownikow, w battlelogu mam ze odblokowane ale jak wejde w konfiguracje zolnierza to mam te przedmioty caly czas z kłódeczkami...Nie wiem o co chodzi.. jestes pewny że probujesz je założyć do broni w ktorej je odblokowałeś? w BF3 w przeciwienstwie do BC2 wszystkie dodatki do broni odblokowują sie dla konkretnej broni a nie ogolnie do wszystkich Cytuj
Flacha 0 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Mam problem..jakis czas temu odblokowalem uchwyt przedni i jeden z celownikow, w battlelogu mam ze odblokowane ale jak wejde w konfiguracje zolnierza to mam te przedmioty caly czas z kłódeczkami...Nie wiem o co chodzi.. jestes pewny że probujesz je założyć do broni w ktorej je odblokowałeś? w BF3 w przeciwienstwie do BC2 wszystkie dodatki do broni odblokowują sie dla konkretnej broni a nie ogolnie do wszystkich o tym nie wiedzialem...tylko teraz jak sprawdze do jakiej broni to odblokowalem.. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Mam problem..jakis czas temu odblokowalem uchwyt przedni i jeden z celownikow, w battlelogu mam ze odblokowane ale jak wejde w konfiguracje zolnierza to mam te przedmioty caly czas z kłódeczkami...Nie wiem o co chodzi.. jestes pewny że probujesz je założyć do broni w ktorej je odblokowałeś? w BF3 w przeciwienstwie do BC2 wszystkie dodatki do broni odblokowują sie dla konkretnej broni a nie ogolnie do wszystkich o tym nie wiedzialem...tylko teraz jak sprawdze do jakiej broni to odblokowalem.. Jeśli masz lepszą pamięć niż ludzie z alzheimerem to powinieneś sobie przypomnieć. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 masz po do 10 dodatków do każdej broni osobno, które odblokowują się wraz z ilością zabitych graczy(tą bronią oczywiście), więc najlepiej biegać ze swoją ulubioną chyba, że punkty chcę się nabić. Za każdy dodatek jest 200pkt Cytuj
Gość szpic Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 masz po do 10 dodatków do każdej broni osobno, które odblokowują się wraz z ilością zabitych graczy(tą bronią oczywiście), więc najlepiej biegać ze swoją ulubioną chyba, że punkty chcę się nabić. Za każdy dodatek jest 200pkt hmm wiecej niz 10 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 (edytowane) Mam problem..jakis czas temu odblokowalem uchwyt przedni i jeden z celownikow, w battlelogu mam ze odblokowane ale jak wejde w konfiguracje zolnierza to mam te przedmioty caly czas z kłódeczkami...Nie wiem o co chodzi.. jestes pewny że probujesz je założyć do broni w ktorej je odblokowałeś? w BF3 w przeciwienstwie do BC2 wszystkie dodatki do broni odblokowują sie dla konkretnej broni a nie ogolnie do wszystkich o tym nie wiedzialem...tylko teraz jak sprawdze do jakiej broni to odblokowalem.. zobacz sobie na battlelogu ktorymi broniami zrobiles np 20 , 30 albo wiecej killi, kazda ktora ma powyżej 10 killi ma już coś odblokowane podpowiem ci ze a ak-74 masz 3 dodatki, w m16 i rpk po jednym dodatku Edytowane 18 stycznia 2012 przez Yano Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Mam problem..jakis czas temu odblokowalem uchwyt przedni i jeden z celownikow, w battlelogu mam ze odblokowane ale jak wejde w konfiguracje zolnierza to mam te przedmioty caly czas z kłódeczkami...Nie wiem o co chodzi.. jestes pewny że probujesz je założyć do broni w ktorej je odblokowałeś? w BF3 w przeciwienstwie do BC2 wszystkie dodatki do broni odblokowują sie dla konkretnej broni a nie ogolnie do wszystkich o tym nie wiedzialem...tylko teraz jak sprawdze do jakiej broni to odblokowalem.. Wejdź w dostosuj i tam przeglądaj dodatki z poziomu gry. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 (edytowane) Wejdź w dostosuj i tam przeglądaj dodatki z poziomu gry. A propo's "Dostosuj"... Wpienia mnie strasznie jedna rzecz, mianowicie grajac inżynierem ze wzgledu na niezabugowany tłumik uzywam zawsze AKS-74 (odblokowane dla obu nacji). Niewazne, ile razy w "menu glownym-> dostosuj" ustawie AKS-74- i tak zawsze po wejsciu do gry domyslnie z powrotem jest M4. Mało tego- zmienie w czasie meczu, dogram do konca, po czym rozpoczyna sie nowy mecz i oczywiscie inzynier znów ma M4! Tez tak macie? Nie da sie nigdzie zapisac na stale zestawu wyposazenia? Edytowane 19 stycznia 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Darude Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 (edytowane) Nie wiem kto odpowiada za odwzorowywanie mocy broni i jej amunicji , ale wiem jedno powinien podać się do dymisji,a najlepiej odejsc na emeryture zeby kolejna ta sama sytucja nie pojawiła sie przy BC3.Zostało mi do wymasterowania MG36 dla supportera i czuje ze strzelam z kapiszonów ,czyste sytuacje łojenie po kilka sekund w przeciwnika i przewaznie zgon ,asysta albo trafienie i poniżej 10 % życia . Fajnie że potrafią przegiąc Famasa i USASa ale do ch.ja niech reszta dostępnych będzie w miare przystępna i zalezy od skilla gracza ,a nie od mocy rażenia która jest w większości przeważnie znikoma. Edytowane 19 stycznia 2012 przez Darude 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 AKS,tak samo AK74 nie zależnie ile razy wybierzesz to zawsze się myli przy wyborze postaci,zresztą każda broń us zsrr,która służy do wymiany. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Zamknęliśmy gości na respie, po meczu dostałem podziękowania za gre:http://imageshack.us.../reported2.jpg/ http://imageshack.us.../reportedo.jpg/ Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Zaraportuje że są słabi ? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Zostało mi do wymasterowania MG36 dla supportera i czuje ze strzelam z kapiszonów , jest rzeczywiscie słabszy niz m240 i m249 ale to i tak nie jest najslaszba broń najgorsze wrażenie bezradnosci mialem przy PP-19, niby ma duzy magazynek i szybko strzela a mimo to wielokrotnie obrywalem po (pipi)e mimo ze pierwszy zaczynalem strzelac podobnie było z pdw-r chociaż tam głowny problem to byly troszke wieksze odległości i mały magazynek Cytuj
Poscok 10 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 To chyba wszystko zalezy od gracza, prawdą jest ze usas i famas jest przegiety,ale ja odkad odblokowalem pp 19 to nie rozstaje sie z tą bronią takie lepsze pp 2000 :-) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 (edytowane) ja podszedlem do tej broni bardzo pozytywnie, bylem wręcz napalony żeby jej używać, ale jak podczas pierwszego meczu w metrze (czyli małe odległosci) ledwo nabilem 10 kill a zdechlem przy tym wiele razy (tak jak mowilem - zaczynalem stzrelac pierwszy, strzelałem ze 2 sekundy a gość nadal żył, odwracał sie i mnie zabijał) to z przykrością odpuściłem tą broń jej statsy tez troche to potwierdzja - ma najmniejszy dmg ze wszystkich karabinów, i chyba szybkostzrelnosc i magazynek nie do konca to rekompensują , już z jakichs 20-30 metrów wymaga okolo 10 pocisków by zabić (gdzie sporo broni zabija 4-5 pociskami) Edytowane 19 stycznia 2012 przez Yano Cytuj
Flacha 0 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Nadal nie moge dosc z tymi dodatkami odblokowanymi..Sprawdzilem kazda bron i nic..W dostosuj mam tylko te podstowe bronie z opcji amerykanskiego zolnierza.a co z tymi ktore sa jak sie gra ruskim? Sorry z gory za glupie pytania ale dojsc jakos do tego nie moge...w Bad Company 2 zupelnie inaczej to wygladalo.. Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 (edytowane) Flacha: 1 AK-74M 35 Kills 2 M16A3 18 Kills 3 RPK-74M 14 Kills W AK-74M odblokowałeś: -PSO-1 (4x) -Ciężką lufę -Uchwyt W M16A3 odblokowałeś: -ACOG A w RPK-74M: -PKA-S Jak w grze nie masz tych dodatków to jakiś grubszy problem. Edytowane 19 stycznia 2012 przez Mihau_ALU Cytuj
Flacha 0 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Flacha: 1 AK-74M 35 Kills 2 M16A3 18 Kills 3 RPK-74M 14 Kills W AK-74M odblokowałeś: -PSO-1 (4x) -Ciężką lufę -Uchwyt W M16A3 odblokowałeś: -ACOG A w RPK-74M: -PKA-S Jak w grze nie masz tych dodatków to jakiś grubszy problem. z tego wszystkiego to w dostosuj moge zajrzec tylko w m16a3 a reszty broni nie widze wogole..z tych tu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi