Qjon 276 Opublikowano 22 stycznia 2012 Opublikowano 22 stycznia 2012 Ja nie rozumiem ekscytacji usas-em,dla mnie MK3A1 jest o wiele gorszy/lepszy . Bo USASa prędzej czy później każdy będzie miał, a MK3 trzeba kupić+odblokować = nie każdy go ma. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 22 stycznia 2012 Opublikowano 22 stycznia 2012 Dobre sa te mapy z back to karkand? Bo nie wiem czy kupowac? jak nie grałeś na nich nigdy to wiedz że jest dużo sposobów na flankowanie Cytuj
Gość Darude Opublikowano 22 stycznia 2012 Opublikowano 22 stycznia 2012 Mój rekord to 10 kos w 1 meczu,a tak w 1 wieczór to nie wiem Ty, Litwin- te 1052 kosy w Twoich statsach to na serio?? My jednak w dwoch zupelnie innych ligach gramy- to tak jakbyś okregowkę do champions league porownywał Na mnie wieksze wrażenie robią statsy latadłem ponad 1500 killi .Z 10 lat musiałbym grać żeby tyle mieć . Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 22 stycznia 2012 Opublikowano 22 stycznia 2012 Ja pograłem trochę USAS, fajna broń ale jakoś mnie nie jara. Po pierwsze uważam, że tłumik + PDW to killer jakich mało, po drugie grałem długo M60, ale ostatnio wróciiłem do M249 i takie kill streak'i czasami lecą, że hej. Dwa pamiętne to jak na Sekwanie w podboju jak próbowali wbić się na B (to z zaułkiem), i po nieudanym szturmie główną ulicą, próbowali obejść zza rogu, a ja to przewidziałem i jak nie wpie.rdolę się z serią, to od razu 5 skosiłem, a kolejnych trzech co jednak poszli główną (i wtedy byłem na ich plecach), razem miałem 2x baretkę sa skuteczność (wcześniej musiałem dwóch czy trzech zabić ). A drugi to jak olałem na metrze w podboju C i wbiłem od razu pełną parą na sprincie na B z boku (z prawej po schodach) i od razu do tego wąskiego pomieszczenia co są szafki, to od razu czterech zgarnąłem chyba z czego jeden trójbój. Nawet nie zdążyli się ogarnąć. SAW to faktycznie piła, kosi równo M60 dobre, silne ale nie zdejmuje kilku tak szybko jak M249. Co jak co, ale broń John'a Rambo to chyba wszędzie rozpieszczają, chyba w jednej tylko bf-opodobnej grze było osłabione, w Delta Force: Black Hawk Down A i tą bronią jako jedyną nie boję się strzelać z daleka, bo tam też ma niezłą celność Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 stycznia 2012 Opublikowano 22 stycznia 2012 Mój rekord to 10 kos w 1 meczu,a tak w 1 wieczór to nie wiem Ty, Litwin- te 1052 kosy w Twoich statsach to na serio?? My jednak w dwoch zupelnie innych ligach gramy- to tak jakbyś okregowkę do champions league porownywał Na mnie wieksze wrażenie robią statsy latadłem ponad 1500 killi .Z 10 lat musiałbym grać żeby tyle mieć . Ale tylko frogiem tyle ,F-35 mam 11 killi a odrzutowcami po 140.Thunderem miałbym z 500,ale oczywiście jest bug i nie liczy(a thunder bardziej mi się podoba). Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 stycznia 2012 Jest jednak pewien ultra plus tej gry, ktory zapewne wszyscy przyznają. Nawet Litwin, ktory ma klepnięte ponad 400 godzin ma nadal bogatą listę rzeczy do odblokowania + medale do zrobienia. W BC2 mozna bylo wszystko zrobic w 200 godzin łącznie z max levelem. Tutaj to nie przejdzie i ja to doceniam. (mimo że mnostwo z nich to celowniki ktorych nigdy nie uzyjemy - chodzi o motywację) Cytuj
tommi 345 Opublikowano 22 stycznia 2012 Opublikowano 22 stycznia 2012 Jest jednak pewien ultra plus tej gry, ktory zapewne wszyscy przyznają. Nawet Litwin, ktory ma klepnięte ponad 400 godzin ma nadal bogatą listę rzeczy do odblokowania + medale do zrobienia. W BC2 mozna bylo wszystko zrobic w 200 godzin łącznie z max levelem. Tutaj to nie przejdzie i ja to doceniam. (mimo że mnostwo z nich to celowniki ktorych nigdy nie uzyjemy - chodzi o motywację) Dokładnie, zgadzam sie. Jak sie czasami nad Killzonem zastanawialem i porownywalem do BF czy CoD, to doszedlem do wniosku, ze w KZ wlasnie tych rozbudowanych statystyk, baretek, odblokowań itp. najbardziej mi brakuje. Może to głupie, ale to naprawde dziala jak narkotyk i zwieksza znacznie (badz tez wciaz utrzymuje) motywacje do gry. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 stycznia 2012 Opublikowano 22 stycznia 2012 Tak,tylko wkurza bieganie z gównianymi gunami,żeby tylko dobić do 100 killi żeby dostać pierwszy nieśmiertelnik,nie mówiąc już o 500.Jak na razie zostały mi po 2 guny we wsparciu i szturmowcu i będę miał wszystkie an maxa,w inżynierze zostało mi tylko 1 gun do 500 killi.(2 dni ) Cytuj
Lewis 18 Opublikowano 22 stycznia 2012 Opublikowano 22 stycznia 2012 Jest jednak pewien ultra plus tej gry, ktory zapewne wszyscy przyznają. Nawet Litwin, ktory ma klepnięte ponad 400 godzin ma nadal bogatą listę rzeczy do odblokowania + medale do zrobienia. W BC2 mozna bylo wszystko zrobic w 200 godzin łącznie z max levelem. Tutaj to nie przejdzie i ja to doceniam. (mimo że mnostwo z nich to celowniki ktorych nigdy nie uzyjemy - chodzi o motywację) No to ja będę tym jedynym Totalnie nie czaję co was w tym pociąga ? Po kiego grzyba mi baretki, w 3 dupy medali itd Szanuję ten wasz pęd do zaliczania wszystkiego na full - wedle świętej zasady dla mnie, iż każdy gra tak jak lubi- ale imo to taki zbędny dodatek do gry. Co do trzymania przy grze - to tylko gameplay, a dokładniej w przypadku online - teamplay. A tu jest kiepsko Co do killzone, to gdyby bf3 miał najgenialszy tryb z niego zapożyczony - warrzone, więcej by zyskał niż tych tyś zbędnych dodatków. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 stycznia 2012 (edytowane) gdyby bf3 miał najgenialszy tryb z niego zapożyczony - warrzone, więcej by zyskał niż tych tyś zbędnych dodatków. 100% zgody - Warzone jest super i sie nie nudzi. W ogole gdyby tak zebrac radochę i fun z BC2, prywatne serwery, swietny voip i wsparcie klanowe z kz2 i do tego dac szczyptę rozległych map to zwolniłbym sie z roboty .... Co do dodatkow niestety nie umiem ci powiedziec z czego to wynika, po prostu lubie to. Nie wbijam trofeów (tego nie lubię), ale jest cos co powoduje, ze jak wpada gwiazdka za bron to chetnie zmieniam na inną - dostaję w d.upę ale mam satysfakcje jak powoli zaczynam ją ogarniać i siać zńiszczenie. A potem znów zmiana. Coś w niepkreślonego w tym jest, ale nie umiem tegp ująć słowami Edit: wujku Litwinie, ale wujek kozbinio wyczaił, ze masz ze 20 broni jeszcze bez żadnej gwiazdki - pistolety, Javelin, F2000.... Chłopie, miesiące grania Edytowane 22 stycznia 2012 przez waldusthecyc Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 22 stycznia 2012 Opublikowano 22 stycznia 2012 Ja np. na siłę raczej nic nie robię, ale przyznam, że dzięki tym bonusom chcę się grać. Tutaj beretki, tam nowy dodatek, jeszcze jakiś medal, gwiazdka no jest tego multum i to bardzo motywuję ponieważ widzi się progres. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 gdyby bf3 miał najgenialszy tryb z niego zapożyczony - warrzone, więcej by zyskał niż tych tyś zbędnych dodatków. 100% zgody - Warzone jest super i sie nie nudzi. W ogole gdyby tak zebrac radochę i fun z BC2, prywatne serwery, swietny voip i wsparcie klanowe z kz2 i do tego dac szczyptę rozległych map to zwolniłbym sie z roboty .... Co do dodatkow niestety nie umiem ci powiedziec z czego to wynika, po prostu lubie to. Nie wbijam trofeów (tego nie lubię), ale jest cos co powoduje, ze jak wpada gwiazdka za bron to chetnie zmieniam na inną - dostaję w d.upę ale mam satysfakcje jak powoli zaczynam ją ogarniać i siać zńiszczenie. A potem znów zmiana. Coś w niepkreślonego w tym jest, ale nie umiem tegp ująć słowami Edit: wujku Litwinie, ale wujek kozbinio wyczaił, ze masz ze 20 broni jeszcze bez żadnej gwiazdki - pistolety, Javelin, F2000.... Chłopie, miesiące grania Są guny które zasługują na 500 killi,są takie które tylko na 100(np.MP7)i takie których nawet ruszać nie będę.Z tych co napisałeś to tylko F2000 wymasteruje,zaraz po L85A2. Dzisiaj pobiłem rekord odległości-606 metrów,ściągnąłem typa z lotniskowca,on był na skałach w pierwszej bazie.Do tego ratio 31:10 a grałem pzreciwko 9 orłom,z czego niektórzy to 15 lvl,jak podliczy to pokażę linka(kozbinio ) Cytuj
tommi 345 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 Ja z kolei wczoraj co mecz, to w czapę- za cholere nic nie szlo, a 4:15 na SQDM to byl juz szczyt... Co prawda Kozbinio znowu szczescie do noża mi przyniosl (4 dziabnietych), ale jak jeszcze gadając obudziłem dziecko i w(pipi)ilem żone, to trzeba bylo odpuscic... Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 Zgadzam się z przedmówcami co do trybu Warzone z Killzone'a. Tylko dla tego trybu kupiłem KZ3 po ograniu bety. Po prostu oszalałem, co chwilę coś innego do zrobienia, zwroty akcji, nie ma szans na nudę. Chciałbym coś takiego w serii BF... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 Kozbinio masz: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/23405753/4/179749130/ Nie tylko na normal i z niskimi levelami idzie latać Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 51 min. runda??? Ja pier... Cytuj
Grez 33 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 czemu czasami jak jest podsumowanie rundy to beretki mi się nie naliczają tylko wyskakuje cyfra np 26 ? nie potrafi ich pokazać wszystkich ? tak z pare razy miałem . . . . . . Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 51 min. runda??? Ja pier... No straszne podchody to były. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 czemu czasami jak jest podsumowanie rundy to beretki mi się nie naliczają tylko wyskakuje cyfra np 26 ? nie potrafi ich pokazać wszystkich ? tak z pare razy miałem . . . . . . Bo zdobyłeś ich za dużo:) Możesz je zobaczyć, jak jest odliczanie w zakładce z odznaczeniami. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 2 tygodnie nie gralem w bf3 i juz zapomnialem jaka ta gra jest do dupy dzis po 30 minutach wylaczylem bo juz nie moglem grac w to cos. czolgiem najechalem na karton i stanal dębą i jezdzil stojac pionowo xD 2 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 23 stycznia 2012 Autor Opublikowano 23 stycznia 2012 brawo Litwin. pytanie mam do tego raportu - czemu jest tak, że widzimy zawodników po kolei, idąc od największej ilości punktów do najmniejszej, aby potem na końcu zobaczyć znó tych co mają dużo? zobaczcie na drużynę Litwina - jest na pierwszym miejscu, potem ci co mają mniej punktów na aresie 5454 kończąc, a potem jest kolejny koleś: mmtaysy, który ma znów ponad 2k, WTF? tommi - graliśmy wczoraj przeciwko drużynie, gdzie była połowa Litwinów (40te poziomy orzełków). za to poprawiłem potem ratio grając - uwaga - pp19 wrażenie jakbym strzelał z kapiszonów, ale ten beztroski brak odrzutu powoduje, że naciskam spust i puszczam dopiero jak ginę Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 (edytowane) brawo Litwin. pytanie mam do tego raportu - czemu jest tak, że widzimy zawodników po kolei, idąc od największej ilości punktów do najmniejszej, aby potem na końcu zobaczyć znó tych co mają dużo? zobaczcie na drużynę Litwina - jest na pierwszym miejscu, potem ci co mają mniej punktów na aresie 5454 kończąc, a potem jest kolejny koleś: mmtaysy, który ma znów ponad 2k, WTF? To są ci co wyszli z gry przed końcem rundy. Powoli mnie nudzi ta gra, pogram do tego 36lvl żeby odblokować magnum i chyba sobie daruje wtedy. Edytowane 23 stycznia 2012 przez mate5 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 W końcu mi dzisiaj wpadło trofeum za koparkę Typ kampił przy skałach na lotnisku na Wake i czekał na LAV AD,zabił mnie więc poszedłem po koparkę i pojechałem w stronę strzału,kolo nie miał gdzie uciekać Cytuj
dApo 313 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 ja dziś sobie trochę pograłem w CoD:Black Ops i powiem że sprawia mi on więcej frajdy niż BF3 (co to się dzieje... może to tęsknota za CS'em, bądź co bądź są to podobne tytuły) nawet gdy dostaje w(pipi) dziś moje ratio było fatalne wręcz ;p w okolicach 1 a czasem poniżej (w CoD) i się zastanawiam nad MW3 lol. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 Niestety co raz wiecej osób ucieka od bf3. W weekend na 15 osób grających 2 grały bf3.. Przecież od premiery nie minęło nawet pól roku. Przy bf2 takiej sytuacji nie było..nic trzeba poczekać do bc2 może magia powróci. (null) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi