Opublikowano 26 października 201113 l Pewnie większość z was już to wie. Ja dopiero teraz to zauważyłem. W battlelogu na dolnym pasku, pierwsza opcja z lewej pozwala nam spojrzeć na podsumowania bodaj pięciu ostatnio rozegranych gier.
Opublikowano 26 października 201113 l W becie była opcja (nieczynna co prawda) dodawania znajomych prosto z psn. Czy ją ucięli czy jestem ślepy?
Opublikowano 28 października 201113 l Autor Nie działa mi Battlelog. Wam również? Najpierw chce skończyć singla, ale też chciałem wiedzieć czy online będzie działał bez problemu. Do menu Multiplayera wszedlem bez problemu, ale Battlelog nie może się połączyć. A na stronie nie moge sie zalogować, bo jest komunikat, że dostęp będę miał jak kupie BF3.
Opublikowano 28 października 201113 l Autor Czy komus ze skladki tez Battlelog nie dziala? W multi pograc moge, ale nie polaczyc sie z Battlelogiem
Opublikowano 28 października 201113 l bo najprawdopodobnie będziecie musieli online passa kupić na PSS, wiadomo ile kosztuje ?
Opublikowano 28 października 201113 l Online działa, więc jakbym miał płacić za battleloga to niech się wypchają.
Opublikowano 28 października 201113 l Przed chwilka mialem jeden z lepszych meczy,pp2000 z powiekszonym magazynkiem to istna rzez,jeszcze lv i ukochane z Bc2 Ump 45 http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/MojPanie/
Opublikowano 29 października 201113 l i moj: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/LoganRio/stats/274238922/ps3/ dodawac do znajomych pany:)
Opublikowano 29 października 201113 l Czy komus ze skladki tez Battlelog nie dziala? W multi pograc moge, ale nie polaczyc sie z Battlelogiem :confused: Kupiłem także z PSN i do battleloga nie mogę się zalogować. Nie składałem się z nikim, więc to na pewno nie problem składek. Wygląda na to że z BF3 z PSN są jakieś problemy jeśli chodzi o battleloga.
Opublikowano 29 października 201113 l Pudełkowe wersje też mają problem. Kumpel ma limitkę i także pokazuje mu, że ma zakupić grę by się zalogować. Poszperałem po forach i wychodzi na to, że to problem u EA, które dało ciała z tym.
Opublikowano 29 października 201113 l Autor Skoro tak mówicie to wstrzymam się z kupnem OP i poczekam na ruch ze strony EA.
Opublikowano 29 października 201113 l Skoro tak mówicie to wstrzymam się z kupnem OP i poczekam na ruch ze strony EA. Nawet ci co kupili Bf3 ze store tylko dla siebie(są tacy? )nie mogą się logować.Zresztą mi ten log wisi,ze stanu gry można ustawić nieśmiertelniki i zobaczyć progres. Edytowane 29 października 201113 l przez Litwin25
Opublikowano 29 października 201113 l Autor Tak, mozna, ale Battlelog jest fajnym ficzerem i chcialbym by dzialal. Skoro osoby, ktore kupilu BF3 na PSN tylko dla siebie i im nie dziala, to to jest grubsza sprawa i trzeba poczekac na ruch EA
Opublikowano 29 października 201113 l Oby to ogarnęli i pamiętali że kupiłem przed weekendem (Wake Island )
Opublikowano 29 października 201113 l battlelog to za(pipi)ista sprawa do sledzenia statsów, w samej grze sa tylko podstawowe , np najlepsza broń, ale juz nie mozna zoabczyc jaka jest druga albo trzecia, albo jaka najlepsza danej klasy (tzn najwiecej zabić) , sporo innych statsów tez jest prawie niedostpena, niektore mozna zobaczyć szukając po medalach, np medal za zabicie clymorem - ma napisane ze np zabiłes 6/300 , ale takie wchodzenie do medali to upierdliwa rzecz (chociaz akurat clymory sie nie pokazują poprawnie na logu) super sprawa ten battlelog, zreszta pewnie widzieliscie w becie, teraz jest jeszcze fajniejszy mi to akurat jakos bardzo nie ruszaja sprawy spolecznosciowe ale napewno czasem to ulatwi ustawke jak ktos lubi sledzic wyniki to odrazu po meczu pojawia sie ikonka ktora podsumowuje statystyki, o wiele dokladniej niz w grze (np najlepsza gracz kazdej kalsy, najleszy pojazdowy i inne)
Opublikowano 29 października 201113 l Nie wiem czy widzieliście, nie wiem jak jest na kĄsolach, ale możecie sobie nawet zobaczyć wyniki poszczególnych rund na mapie, wraz z całą listą końcową.
Opublikowano 29 października 201113 l Autor Nie wiem czy widzieliście, nie wiem jak jest na kĄsolach, ale możecie sobie nawet zobaczyć wyniki poszczególnych rund na mapie, wraz z całą listą końcową. Z tego co mi wiadomo, poprawcie mnie jezeli sie myle, ale na PC funkcjonalnosc Battleloga wzbogacona jest tylko o dolaczanie do gier z jego poziomu.
Opublikowano 29 października 201113 l Z tego co mi wiadomo, poprawcie mnie jezeli sie myle, ale na PC funkcjonalnosc Battleloga wzbogacona jest tylko o dolaczanie do gier z jego poziomu. zgadza sie.