rela2 2 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Wow, to widze, ze mialem po prostu farta, ze trafilem na tak ogarnietego goscia. W EA jak w kazdej wiekszej firmie, biuro obslugi klienta to loteria i kazdy wie i mowi co innego. U mnie jest pelna funkcjonalnosc Battleloga. Zagadalem do typa, szybkie podanie danych, troche poczekalem i wszystko zadzialalo. Ale zdziwlo mnie tez jedno, ze zanim napisal mi zebym odpalil Battleloga to wyslal mi jakis raport z komputera o Bad Company 2 i bledzie synchronizacji. Gosciu nie wiem czemu, ale kombinowal cos w BF2. I teraz w profilu Battleloga mam medale Veterana BC2. Jeśli chodzi o medale to od razu mam status weterana 2 a w tym 3 medale: battlefield heroes veteran, battlefield bc2 veteran i battlefield 3 veteran. Ten trzeci nie wiem jakim prawem się pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 ok dzieki, w takim razie trafilem na niekumatego faceta:) Teraz mowi mi, ze widzi moj battlelog ale z bety:) Ok, Scott sobie w końcu poradził i o dziwo aktywował na ps3 a nie PC, jak to niektórym się zdarzyło. No nic, dziś trzeba dokończyć Uncharted 3 a później wybieram się na wojnę, długą wojnę bo na inną grę nie będzie czasu:) Hmm, ja bodajze tez ze Scottem rozmawialem Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie rozumiem, jak to mozliwe, ze bron ktora sam wybralem i potem biegalem z nia ze 3 rundy jest na mojej liscie w ogole niewidoczna? Chodzi mi o tego shotguna z bębękiem jak rewolwer, DAO chyba to się zwie http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/kozbinio/weapons/180782105/ps3/ Tez go nie macie w statsach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Ja dao wcale nie mam w statach mimo, ze mam wbita gwiazdke na nim Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 ja tak samo, jak sie na niego kliknie tam po prawej to widać ile killi na bitych ale na liscie go nie mam, tak samo SKS ktorym nabilem kille, podejzewam ze jest jakiś błąd i battlelog nie widzi broni ktore sie posiada dzieki dlc a jeszcze sie ich nie odblokowało tradycyjną metodą Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 battlelog nie widzi broni ktore sie posiada dzieki dlc a jeszcze sie ich nie odblokowało tradycyjną metodą Otóż to, będzie widoczny od 38 levelu w górę - teraz dopiero to widzę. Kille zlicza, ale oficjalnie tej broni nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Dzisiaj skontaktowałem się z pomocą na czacie EA. Przez maila nie potrafili mi pomóc. Rozmawiałem z "deepik" i musiałem usunąć wszytskie dane z Game Data Utility aby można było poprawić na battlelogu błąd, który nie pokazywał profilu z PS3, tylko z PC. Może komuś to też pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Wlasnie walcze na czacie juz z drugim typem w sprawie battleloga.............................. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 zaloguj się na ea.com, później na dole kliknij help, dalej po prawej stronie "talk to game advisor", później wyślesz wiadomośc, że masz grę z pss, podasz swojego maila, a ktoś od ea zrobi ci battleloga. możesz im napisac to po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 (edytowane) Zapewnil mnie ze zrobil i kazal poczekac , minelo pare godzin i dupa. Edit : Pan nr3 wreszcie to ogarnal Edytowane 29 Listopada 2011 przez darkknight Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Mnie też w końcu aktywowali: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/Litwin_PL/stats/179749130/ps3/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekZet 2 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Ja również miałem problem, BF3 kupiłem na PSN (wiem że przepłaciłem, ale na dwie konsole tak się bardziej opłaca). Dzwoniłem na ich infolinię ale nikt nie odbierał cały dzień. Napisałem maila, ale bez odzweu, więc napisałem do angielskiej infolini maila, ale odpisali że "gra nie jest przypisana do tego konta". No jasne że nie jest, własnie dlatego piszę! W desperacji, miesiąc po premierze napisałem jeszcze raz maila do polskiej infolinii, odpisali na drugi dzień i ręcznie mi aktywowali konto. Teraz widzę że nie miało to za bardzo sensu, http://bf3stats.com/ jest dużo wygodniejsze. http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/MarekZetlike/ Edytowane 12 Grudnia 2011 przez MarekZet Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Mnie nasi zlali,dopiero z uk pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Czy u Was też nie działa zakładka assigments? Non stop "loading" Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 (edytowane) u mnie dziala normalnie, chociaz i tak dodali ją dzien po tym jak wszystko odblokowałem więc mi sie nie przydała na wiele Edytowane 14 Grudnia 2011 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 U mnie tez nie działa .Zastanawia mnie dlaczego HK 53 w BL jest pod nazwą G 53 . :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Dla tych co nie wiedza od wczoraj kazdy kto zagral w BF3 ma dostep do Battlelog. wiec kto wczesniej mial problemy z dostepem,juz ich nie powinnien miec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Wlasnie dodali nowa opcje w battlelog http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654779907152582/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 wow lepiej by bylo gdyby dalo sie np na battlelogu przegladac zdjecia zrobione w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Gdyby ktos nie wiedzial- od chyba jakiegos tygodnia mniej wiecej jest dostepny mobilny battlelog na apple store. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jestem biedakiem, czekam na wersję na androida ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jestem biedakiem, czekam na wersję na androida ;] Ja też, choć w sumie jak nie wydadzą to nic się nie stanie bo jest już kilka ciekawych aplikacji. Fakt, faktem nieoficjalnych, ale w pełni funkcjonalnych... Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A sprawdzaliscie, czy nie ma juz tez? Ja wczoraj wieczorem ot, tak sobie sprawdzilem i okazalo sie, ze jest PS: Pryx, moj iPhone ma juz prawie 3 lata, kosztowal 100 mnie zeta (odkupiony od bylego pracodawcy) i robi poki co tylko za budzik oraz przegladarke na kiblu, bo Orange nie chce zdjac simlocka bez faktury zakupu od nich Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Jestem biedakiem, czekam na wersję na androida ;] Przecież pryx na androida jest świetna aplikacja do battleloga Wiem bo korzystam na galaxy tab Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Właśnie się pokapowałem, że mamy Battleloga po Polsku. Długo już tak czy ja ciemnota ślepa jestem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi