Skocz do zawartości

Battlelog

Voytec

Rekomendowane odpowiedzi

Gość szpic
Opublikowano (edytowane)

Od zawsze mam angielski na Google chrome

ja tam nic nie klikalem i na chrome mam po naszemu

ale za to sa takie kwiatki jak :

Posępy odblokowania

polowa strony jest przetlumaczona, druga nie. zaszaleli

Edytowane przez szpic
Gość szpic
Opublikowano

Hmmm..Jak to na stałe ustawić aby po naszemu było? Bo coś mi wywala, że moja lokalizacja to Kanada?!

na dole strony

• 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Battlelog bedzie dzis offline o 20 do 20:30 czasu PL

Edit:

Juz nie dziala.

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano
Be Advised! Battlelog will be closed for maintenance October 11 at 08:00 UTC. Expected downtime up to 30 minutes.

10 czasu pl jutro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Be Advised! Battlelog will be closed for maintenance October 22 at 13:00 UTC. Expected downtime up to 2 hours.

Dzis od 15 do 17 czasu PL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba mieć na koncie minimum 2 gry z serii BF żeby wyłapać ruch w liczniku weterana. Liczba zagranych BFów - 1 = poziom weterana.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie możesz zasnąć bez znajomości wszystkich newsów BF3/MOHW? Zgłoś się do nas!

http://battlelog.pl/nie-mozesz-zasnac-bez-znajomosci-wszystkich-newsow-bf3mohw-zglos-sie-do-nas/

Pierwsze stanowisko dotyczy redaktora naczelnego – osoby odpowiedzialnej za rozwijanie się strony, śledzącej bardzo dokładnie tematy w sieci i czuwającej nad pozostałą częścią redakcji.

@zaq dajesz!!!!!!!!!

• 2 tygodnie później...
Gość Zaqair
Opublikowano

Battlelog will be down for planned maintenance between 9-10 UTC(10-11 Czasu PL) on December 17. During this time, you will not be able to join a PC server.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mozna na Battlelogu jakos sprawdzic, ktore miejsce na swiecie w rankingach sie zajmuje?

Widze tylko dwie opcje: "Friends" (pokazuje miejsce ale tylko w obrebie listy przyjaciol) i "All" (caly swiat, ale nie pokazuje wlasnej pozycji- trzeba by sie do niej doklikac dopiero...).

Opublikowano (edytowane)

Mozna na Battlelogu jakos sprawdzic, ktore miejsce na swiecie w rankingach sie zajmuje?

Widze tylko dwie opcje: "Friends" (pokazuje miejsce ale tylko w obrebie listy przyjaciol) i "All" (caly swiat, ale nie pokazuje wlasnej pozycji- trzeba by sie do niej doklikac dopiero...).

Jedynie jak jestes w 10 tys na swiecie to ci w konsoli wyswietli w rankingu. Na battlelog tez tylko do 10k jest.

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Litwin, ale ja mowie o Battlelogu, nie o bf3stats.com- wlasnie o to mi chodzi, zeby tam to zweryfikowac i porownac.

Zaq, jestes pewien? W kosach wg bf3stats jestem na miejscu 1494. To mozliwe, zeby byla az taka roznica, ze na battlelogu ponizej 10 tys. jestem?

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

Litwin, ale ja mowie o Battlelogu, nie o bf3stats.com- wlasnie o to mi chodzi, zeby tam to zweryfikowac i porownac.

Zaq, jestes pewien? W kosach wg bf3stats jestem na miejscu 1494. To mozliwe, zeby byla az taka roznica, ze na battlelogu ponizej 10 tys. jestem?

Tommi osoba na 10tys miejscu ma 39,106,300 pkt .

http://battlelog.battlefield.com/bf3/leaderboard/zaqair123456/show/Mp_Main_Score/334/progression/soldier/4/0/

Opublikowano

Ja tez o Battlelogu,skoro ja z 3303  killami z noża jestem 4889 na świecie to i ty siebie znajdziesz.

Opublikowano (edytowane)

Chodzilo mi o ranking samych kos, ale spoko, juz wszystko jasne :)

e: @litwin: juz mam, 1661 jestem, ale gdzie ci sie na battlelogu pozycja wyswietla, po najechaniu na jakie procenty przy broniach? tam przeciez tylko celnosc jest.

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

Masz przy kosach %,ja jestem w 2% na świecie,najeżdżasz na to myszką i ci pokazuje pozycję na świecie w kosach,analogicznie przy broniach,% pokazują miejsce dla danego sprzętu na świecie.

Opublikowano (edytowane)

Masz przy kosach %,ja jestem w 2% na świecie,najeżdżasz na to myszką i ci pokazuje pozycję na świecie w kosach,analogicznie przy broniach,% pokazują miejsce dla danego sprzętu na świecie.

Litwin ty caly czas mowisz o bfstats.

Edytowane przez Zaqair