Opublikowano 28 października 201311 l eee, ale lipa z tym- i tak nie mozna jeszcze w zaden sposob przyczaic niczego (wyposazenie, unlocki etc.)...
Opublikowano 28 października 201311 l eee, ale lipa z tym- i tak nie mozna jeszcze w zaden sposob przyczaic niczego (wyposazenie, unlocki etc.)... :confused: Nigdy nie można było, przecież system musi cię wykryć że kupiłeś grę
Opublikowano 28 października 201311 l Szpic ma gre wiec mozecie sprawdzic na jego profilu. I Kozbinio "ma gre"(glitch) wiec na jego profilu tez mozna sprawdzic
Opublikowano 2 listopada 201311 l moj battlelog nie widzi premium- nie moge korzystac z opcji premium, zamiast tego kaze mi go kupic. @Zielu, Pryx- tez tak macie??
Opublikowano 2 listopada 201311 l Jakich opcji tommi? Ja tam widzę tylko kalendarz nadchodzących wydarzeń.
Opublikowano 3 listopada 201311 l Jakich opcji tommi? Ja tam widzę tylko kalendarz nadchodzących wydarzeń. Na pewno już wszystko w porządku, też tak miałem że potwierdziło mi premium dostałem rzeczy premium a na blogu i tak twierdziło że muszę kupić
Opublikowano 3 listopada 201311 l chodzi o dodawanie raportow z meczy do ulubionych- mozecie to robic? Mi dalej kaze premiuma kupowac (mimo ze przy nicku po lewej na gorze mam normalnie "Premium" wyswietlone) Edytowane 3 listopada 201311 l przez tommi
Opublikowano 3 listopada 201311 l chodzi o dodawanie raportow z meczy do ulubionych- mozecie to robic? Mi dalej kaze premiuma kupowac (mimo ze przy nicku po lewej na gorze mam normalnie "Premium" wyswietlone) Ja mam taką opcję
Opublikowano 3 listopada 201311 l ale probowales to zrobic? dziala? bo wyswietlac to mi tez wyswietla, ze taka opcja jest.
Opublikowano 3 listopada 201311 l ale probowales to zrobic? dziala? bo wyswietlac to mi tez wyswietla, ze taka opcja jest. Teraz sprawdzałem i wszystko działa, mam w ulubionych
Opublikowano 3 listopada 201311 l dobra, tez juz mi dziala wszystko- musialem sie wylogowac i zalogowac ponownie. Dzieki!
Opublikowano 5 listopada 201311 l Już działa ale znów zresetowało mi ustawienia dla danej klasy Edytowane 5 listopada 201311 l przez marekjw2523
Opublikowano 3 grudnia 201311 l Jak przypisać konto psn do battleloga ? Kurde już nie bardzo pamietam ale zdaje się że przy próbie logowania/rejestracji pyta czy scalic. Ewentualnie na samym origin jest stosowna opcja.
Opublikowano 3 grudnia 201311 l w jednym z tych trzech bf-owych tematow bylo o tym pare tyg. temu- ktos mial ten sam problem, musisz poszukac. Z tego, co ja kojarze, to trzeba tego samego adresu e-mail w obu przypadkach uzyc.
Opublikowano 27 lutego 201411 l Już Ci mówiłem że nie wszyscy od razu będą mieli do nich dostęp, nie chcą by strona padła.
Opublikowano 27 lutego 201411 l Stary, czuję się jak szlachcic battlefildowy i chcę dostać pierwszy! Płaciłem tym darmozjadom nawet za zielony beret dla medyka w BFBC2 dlatego niech lepiej mnie nie wkuwriają Bajdełej wyczytałem, że użytkownicy premium chcą solidaryzować się z tymi bez premium i oferują, że będą zakładać im plutony. Ciekawe czy tak można (założyć pluton i z niego wyjść zostawiając go pod rządami innej osoby). Jeśli tak to kto chce pluton to założę.
Opublikowano 27 lutego 201411 l (...) Ciekawe czy tak można (założyć pluton i z niego wyjść zostawiając go pod rządami innej osoby). Jeśli tak to kto chce pluton to założę. Się da, przypominam że założyciel 1410 zdezerterował.
Opublikowano 27 lutego 201411 l Aha dziękuję za awans czuję się wyróżniony, zupełnie jakbym odbierał Oskara
Opublikowano 27 lutego 201411 l Zielu, czuję, że podejdziesz do tego z większym zapałem niż większość starych wyjadaczy [1410]. Hansior, tak było, ale nie wiadomo co będzie z wersją BF4 bo tu wszystko działa "inaczej".
Opublikowano 27 lutego 201411 l Nieee ja to miałem zrobić no trudno, niech tak będzie, ale pulok mi się zmniejszył automatycznie... Zielu, trzeba od razu popracować nad prezentacją bo ta jest trochę czerstwa. Jesteś szefem to działaj Edytowane 27 lutego 201411 l przez mclusky
Opublikowano 27 lutego 201411 l Jestem leszcze ;] Tylko nie każcie mi zmieniać mojego Reksia ;] Edytowane 27 lutego 201411 l przez Pryxfus