tommi 345 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 eee, ale lipa z tym- i tak nie mozna jeszcze w zaden sposob przyczaic niczego (wyposazenie, unlocki etc.)... Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 eee, ale lipa z tym- i tak nie mozna jeszcze w zaden sposob przyczaic niczego (wyposazenie, unlocki etc.)... :confused: Nigdy nie można było, przecież system musi cię wykryć że kupiłeś grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Szpic ma gre wiec mozecie sprawdzic na jego profilu. I Kozbinio "ma gre"(glitch) wiec na jego profilu tez mozna sprawdzic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 moj battlelog nie widzi premium- nie moge korzystac z opcji premium, zamiast tego kaze mi go kupic. @Zielu, Pryx- tez tak macie?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Jakich opcji tommi? Ja tam widzę tylko kalendarz nadchodzących wydarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Jakich opcji tommi? Ja tam widzę tylko kalendarz nadchodzących wydarzeń. Na pewno już wszystko w porządku, też tak miałem że potwierdziło mi premium dostałem rzeczy premium a na blogu i tak twierdziło że muszę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) chodzi o dodawanie raportow z meczy do ulubionych- mozecie to robic? Mi dalej kaze premiuma kupowac (mimo ze przy nicku po lewej na gorze mam normalnie "Premium" wyswietlone) Edytowane 3 Listopada 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 chodzi o dodawanie raportow z meczy do ulubionych- mozecie to robic? Mi dalej kaze premiuma kupowac (mimo ze przy nicku po lewej na gorze mam normalnie "Premium" wyswietlone) Ja mam taką opcję Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 ale probowales to zrobic? dziala? bo wyswietlac to mi tez wyswietla, ze taka opcja jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 ale probowales to zrobic? dziala? bo wyswietlac to mi tez wyswietla, ze taka opcja jest. Teraz sprawdzałem i wszystko działa, mam w ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 dobra, tez juz mi dziala wszystko- musialem sie wylogowac i zalogowac ponownie. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Chyba coś grzebio w BLogu, Wam też nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Już działa ale znów zresetowało mi ustawienia dla danej klasy Edytowane 5 Listopada 2013 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Jak przypisać konto psn do battleloga ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Jak przypisać konto psn do battleloga ? Kurde już nie bardzo pamietam ale zdaje się że przy próbie logowania/rejestracji pyta czy scalic. Ewentualnie na samym origin jest stosowna opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 w jednym z tych trzech bf-owych tematow bylo o tym pare tyg. temu- ktos mial ten sam problem, musisz poszukac. Z tego, co ja kojarze, to trzeba tego samego adresu e-mail w obu przypadkach uzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Gdzie te obiecane plutony? Macie info o której mogą je włączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Już Ci mówiłem że nie wszyscy od razu będą mieli do nich dostęp, nie chcą by strona padła. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Stary, czuję się jak szlachcic battlefildowy i chcę dostać pierwszy! Płaciłem tym darmozjadom nawet za zielony beret dla medyka w BFBC2 dlatego niech lepiej mnie nie wkuwriają Bajdełej wyczytałem, że użytkownicy premium chcą solidaryzować się z tymi bez premium i oferują, że będą zakładać im plutony. Ciekawe czy tak można (założyć pluton i z niego wyjść zostawiając go pod rządami innej osoby). Jeśli tak to kto chce pluton to założę. Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (...) Ciekawe czy tak można (założyć pluton i z niego wyjść zostawiając go pod rządami innej osoby). Jeśli tak to kto chce pluton to założę. Się da, przypominam że założyciel 1410 zdezerterował. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Aha dziękuję za awans czuję się wyróżniony, zupełnie jakbym odbierał Oskara Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Zielu, czuję, że podejdziesz do tego z większym zapałem niż większość starych wyjadaczy [1410]. Hansior, tak było, ale nie wiadomo co będzie z wersją BF4 bo tu wszystko działa "inaczej". Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Informują że Pluton 1410 właśnie powstał i trwa nabór Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Nieee ja to miałem zrobić no trudno, niech tak będzie, ale pulok mi się zmniejszył automatycznie... Zielu, trzeba od razu popracować nad prezentacją bo ta jest trochę czerstwa. Jesteś szefem to działaj Edytowane 27 Lutego 2014 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Jestem leszcze ;] Tylko nie każcie mi zmieniać mojego Reksia ;] Edytowane 27 Lutego 2014 przez Pryxfus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi